Κόσμος

Ρωσική προειδοποίηση σε Δύση: «Σε 30 λεπτά στοχοποιούμε και ισοπεδώνουμε τις βάσεις του ΝΑΤΟ» - «Εκατοντάδες «Ισκαντέρ» και «Calibr» θα εκτοξευθούν άμεσα»

Ρωσικές «καμπάνες» χτυπούν για όλες τις νατοϊκές βάσεις στην Ευρώπη και για την Σούδα φυσικά, οι οποίες σύμφωνα με αξιωματούχους του Κρεμλίνου απειλούν τα ρωσικά συμφέροντα και σύνορα από άκρη σε άκρη.   

Το σημαντικό στο συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται και στο ότι κεντρική φωτογραφία έχει αεροπλάνα από την Σούδα. Το γιατί, θα το αναλύσουμε λίγο πιο κάτω.

Σενάριο Γ’ παγκοσμίου πολέμου εξετάζουν Ρώσοι ειδικοί αμυντικοί αναλυτές που εργάζονται για την κυβέρνηση, και το πρώτο πράγμα που δημοσιοποίησαν για ευνόητους λόγους είναι ότι όλες οι νατοϊκές βάσεις και οι συγκεντρώσεις δυνάμεων κοντά και μακριά από τα ρωσικά σύνορα, έχουν καταγραφεί  ως «στόχοι» των βαλλιστικών ρωσικών πυραύλων, οι οποίοι μέσα σε 30’ λεπτά θα τις εξουδετερώσουν - (ρωσική εκτίμηση) - σε περίπτωση πιθανής πολεμικής εμπλοκής.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης, στρατιωτικές βάσεις όπως αυτές σε  Σικελία, Βαλτικές χώρες, Νορβηγία, Σούδα, Γερμανία, θα κτυπηθούν από ρωσικούς πυραύλους με σκοπό να εξουδετερωθούν άμεσα.

Ειδικά η Σούδα αποτελεί για την Μόσχα «κόκκαλο» στο στόμα της Αρκούδας, μιας και η αναβάθμιση της  προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον έλεγχο της Α.Μεσογείου και ειδικά της Συρίας.

Γι αυτόν τον λόγο το Ρωσικό ΥΠΑΜ έστειλε δύο ακόμα πολεμικά πλοία προχθές έξω από την Συρία σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της παρουσίας του ρωσικού ναυτικού στην περιοχή με τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Κακά τα ψέματα όμως, η Ρωσία βλέπει με μισό μάτι τον ελλιμενισμό αμερικανικών αεροπλανοφόρων στην Κρήτη, μαζί με τις πρόσφατες μαζικές σε αριθμό αεροσκαφών ασκήσεις της ισραηλινής αεροπορίας, διότι  διαβλέπει ότι η δίοδο προς το Αιγαίο με προέκταση τα Στενά αρχίζει να «κλείνει».

Αν εισέλθει και η Κύπρο στην συμμαχία τότε οι Ρώσοι θα έχουν πραγματικά μέγα ζήτημα και θα αναζητήσουν την δημιουργία βάσης στην Αίγυπτο για αντιστάθμισμα.

Γιατί  δημοσιοποιούν όμως τώρα οι Ρώσοι κάτι τέτοιο μέσω του τύπου τους προς την Ευρώπη και ποιος είναι ο στόχος τους;

Το Κρεμλίνο με τους στρατηγούς, ειδικούς αμυντικούς επιστήμονες κά,  κατέγραψε τους τελευταίους μήνες μεγάλες και σημαντικές μετακινήσεις αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων κοντά στα σύνορα της χώρας σε όλη την έκταση τους από το Αφγανιστάν μέχρι την Νορβηγία .

Οι Ρώσοι βλέπουν το σχέδιο «μέγγενη» της Ουάσιγκτον με το οποίο οι ΗΠΑ προσπαθούν να ελέγξουν ένα τμήμα της αχανούς ρωσικής επικράτειας , και συγκεκριμένα αυτό που συνορεύει με την ΕΕ  .

Ο Πούτιν όμως έχοντας  βρει πραγματικά τρομερούς διαύλους «επικοινωνίας» με την ΕΕ ,  βλέπει από την δική ου πλευρά ότι οι Αμερικανοί επαναφέρουν τρομερές δυνάμεις στην Ευρώπη με σκοπό τον πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο αυτής, θέλοντας να διακόψουν την  νέα  σχέση Ρωσίας και Ευρώπης όπως αυτή καταγράφεται το τελευταίο  διάστημα  , κάτι που πρόκειται για  το γνωστό σενάριο του ελέγχου της HEARTLAND  .

Έτσι έχουμε ανοικτή ρωσική προειδοποίηση προς τις Βρυξέλλες , με  άρθρο που μοιάζει σαν να μιλάει μέσα από  αυτό το ίδιο το Κρεμλίνο αναφέροντας:    

«Αν φανταστούμε το χειρότερο σενάριο και εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες "αναγκάσουν" τους Ευρωπαίους εταίρους τους να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της χώρας μας, δεδομένων των πολυάριθμων βάσεων στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας τότε έχουμε πραγματικά μέγα πρόβλημα.

«Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί από εμάς σε ένα τέτοιο σενάριο θα είναι η καταστροφή όλων αυτών των βάσεων από μια άμεση επίθεση με πυραύλους .

Οι Ευρωπαίοι γείτονές μας, βέβαια, καταλαβαίνουν ότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε, αλλά για τα δολάρια , τα προνόμια και διάφορες άλλες προτιμήσεις, συνεχίζουν να παρέχουν τα εδάφη τους για την εξάπλωση του στρατού του ΝΑΤΟ.

Ο λόγος είναι σαφής,  κανένας από τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες των χωρών αυτών της ΕΕ δεν θα ζήσει στην πατρίδα του μετά το πέρας της θητείας του .

Μερικοί από αυτούς είναι ακόμη πρόθυμοι να πληρώσουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό τους για να αγοράσουν αχρείαστα όπλα κατά της Ρωσίας.

Είναι παράξενο, έτσι δεν είναι; .

Τους λέμε  ξεκάθαρα ότι  όλες αυτές οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν μέσα σε 30 λεπτά, από την αρχή της κήρυξης παγκόσμιου πολέμου.

Εκατοντάδες πύραυλοι «Ισκαντέρ» και «Calibr», για να μην αναφέρουμε τους τελευταίας τεχνολογίας «Stileto », οι οποίοι εμπνέουν φόβο στο στρατό των ΗΠΑ και στους Ευρωπαίους,  θα εκτοξευθούν άμεσα προς την πλευρά τους.

Την ίδια στιγμή, η ίδια η Αμερική θα παραμείνει "εκτός εμβέλειας ", αλλά θα μας κατηγορήσει για "επίθεση στην ελεύθερη δημοκρατία" και θα αρχίσει να υποστηρίζει οικονομικά τους εταίρους της.

Αλλά ποιος θα τους υποστηρίξει αυτούς ( Ευρωπαίους) όταν καταστραφούν τα πάντα;

Πολλές φορές φτάσαμε κοντά σε κάποια σύγκρουση  στο παρελθόν .

Η  χώρα μας την δεκαετία του 90 μαζί με  το στρατιωτικό-βιομηχανικό της συγκρότημα ήταν στα πρόθυρα της ολικής καταστροφής.

Αλλά, η Ρωσία πάντοτε αναγεννάτε και μετά από μια σχεδόν πλήρη οικονομική καταστροφή  ανήλθε  ξανά στο παγκόσμιο προσκήνιο . Λίγο παλαιότερο παράδειγμα ήταν η περίοδο  1941-1945 .

Έτσι, "αγαπητοί" συνεργάτες (Ευρωπάιοι) . Για δύο δεκαετίες, αυτή η μεγάλη χώρα δεν έχει ανακάμψει απλώς από όλες τις πλευρές, αλλά κατάφερε επίσης να κυριαρχήσει  στην παγκόσμια σκηνή, επιλύοντας πολλά  προβλήματα ολόκληρου του κόσμου.

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνετε ότι είναι καλύτερο να είστε φίλοι μας και να ανταλλάσσετε τεχνολογίες και εμπειρίες μαζί μας παρά να επιδεινώνετε συνεχώς την κατάσταση ;

Η ερώτηση παραμένει ανοιχτή ...», καταλήγει η ρωσική προειδοποίηση μέσω του τύπου προς την ΕΕ και λοιπούς.

Ποίο σκοπό όμως  αποτελεί μια τέτοια «ανοικτή» προειδοποίηση από ρωσικής πλευράς στην Ευρώπη από  μια χώρα που ο τύπος σαφώς ελέγχεται από το Κρεμλίνο ;

Μήπως είμαστε κοντά σε κάτι σοβαρό, ενώ επισημαίνουμε ότι πρόσφατα είχαμε μετακινήσεις αμερικανικών δυνάμεων στην Νορβηγία και  ασκήσεις πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στην Σουηδία;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...