Ρωσία

Παραγγελία νέων οπλικών συστημάτων από τη Ρωσία - 24 δις δολ. οι δαπάνες

Το ποσό των 24 δις δολαρίων πρόκειται να δαπανήσει η Ρωσία για την παραγγελία νέων οπλικών συστημάτων την περίοδο 2018-2019.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS με το νέο ετήσιο εξοπλιστικό  οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραγγείλει 160 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 10 πολεμικά πλοία επιφανείας, και 14 διαστημικά συστήματα (προφανώς δορυφόροι).

Επιπλέον οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραγγείλει 500 τακτικούς πυραύλους και συστήματα πυροβολικού. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην απόκτηση αεροσκαφών, αντιαεροπορικών συστημάτων και συστήματα ναυσιπλοΐας και συλλογής πληροφοριών.

Η Ρωσική Αεροπορία και Στρατός έχουν παραγγείλει περισσότερα αεροσκάφη Sukhoi-34, Sukhoi-35S, Sukhoi-30S και επιθετικά ελικόπτερα Mi-28, Mi-35M & Ka-52, ενώ οι αντιαεροπορικές δυνάμεις συστήματα S-400 & Pantsir-S.

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...