Εκκλησία

Μύδροι του Μητροπολίτη Κισινάου για την πορεία ομοφυλοφίλων: Χτυπήθηκαν από την αστυνομία διαμρτυρόμενοι Χριστιανοί

Τα απόνερα της παρέλασης των ομοφυλοφίλων στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας Κισινάου πνίγουν την πολιτικοεκκλησιαστική ζωή της χώρας!

Ο μητροπολίτης Κισινάου προέτρεψε τις αρχές να μην επιτρέπουν πορείες σεξουαλικών μειονοτήτων.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Κισινάου και πάσης Μολδαβίας Βλαδίμηρος ζήτησε από τον πρόεδρο, τον επικεφαλής του κοινοβουλίου και τον πρωθυπουργό να απαγορεύσουν τις πορείες των σεξουαλικών μειονοτήτων στη χώρα.

Ο μητροπολίτης τόνισε ότι σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου για τις συναθροίσεις, οι αρχές έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέπουν ενέργειες που παραβιάζουν τη δημόσια ηθική, τα δικαιώματα και την ελευθερία των άλλων. Υπενθύμισε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Συντάγματος της Μολδαβίας, «μια οικογένεια βασίζεται σε ένα γάμο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που γίνεται με αμοιβαία συμφωνία, για τα ίσα δικαιώματά τους και το δικαίωμά τους και το καθήκον τους να φέρνουν σε επαφή και να εκπαιδεύουν τα παιδιά».

"Παρόλα αυτά, πραγματοποιήθηκε η πορεία των ΛΟΑΤ, επιστρατεύτηκαν εκατοντάδες αστυνομικοί για να παρέχουν ασφάλεια.Αυτή η ανήθικη δράση ήταν μια νέα πρόκληση εις βάρος της κοινωνίας, μια πραξη που εμμένει σε ηθική κάθετα αντίθετη στο πνεύμα της χριστιανικής διδασκαλίας.Αν και η Μητροπολη δεν προέτρεψε τη θρησκευτική κοινότητα να βγει ενάντια στην παρέλαση χωρίς Φόβο, πολλοί πολίτες επέδειξαν τη δική τους βούληση και βγήκαν σε μια ειρηνική διαμαρτυρία με τραγούδια και προσευχές για μετάνοια ", έγραψε ο Μητροπολίτης Βλαδίμηρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκατοντάδες ειρηνικοί διαδηλωτές υπέφεραν από αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. «Χτυπήθηκαν από πλαστικά γκλομπς, δέχτηκαν δακρυγόνα και σωματική βία από τους άνδρες της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί τους προκάλεσαν όχι μόνο σωματική, αλλά και ηθική και ψυχολογική βλάβη», δήλωσε ο μητροπολίτης .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...