Αρχείο

"Δεν μπορούμε να επιτεθούμε στο Ιράν αν δεν σκοτώσουμε τον Ερντογάν" -Εκτελεστές «στοχεύουν» τον Σουλτάνο...

Η αμερικανική ιστοσελίδα Veterans today βάζει στην κυριολεξία «φωτιά» στο σκηνικό ανάμεσα Ισραήλ και Τουρκία , αναφέροντας σε πρωτοσέλιδο τίτλο της στην ουσία "την ύπαρξη σε τουρκικό έδαφος Αμερικανών πρακτόρων/εκτελεστών οι οποίοι θα «σημαδεύουν » τον Τούρκο πρόεδρο".

Υπάρχει σχέδιο μεταξύ Τραμπ και Νετανιάχου. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν βρήκε και άλλο σχέδιο ανατροπής του και αναγνώρισε τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ως υπεύθυνου.

"Ενα πραξικόπημα θα ξεκινήσει με την δολοφονία Ερντογάν. Το Ισραήλ το σχεδιάζει. Το λαμβάνουμε από τις επαφές μας στον τουρκικό Στρατό".

"Αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό".

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι  ΗΠΑ πιστεύουν τώρα ότι δεν μπορούν  να επιτεθούν  στο Ιράν (το ετοιμάζουν εδώ και καιρό)  χωρίς να εξουδετερώσουν πρώτα τον Ερντογάν.

Επίσης, φαίνονται σίγουροι πως ο Πούτιν χωρίς τον Ερντογάν στο πλευρό του, θα αλλάξει στάση .

Χθες, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, απέλασε ισραηλινούς διπλωματικούς υπαλλήλους και το Ισραήλ έπραξε το ίδιο, για τις  επιθέσεις στη Γάζα,  όταν ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε και σκότωσε 60 άτομα ενώ τραυμάτισε 2500 .

Αυτή η κρίση σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα ξεκίνησε  πολύ πριν ο Ερντογάν εκδιώξει τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς διπλωματικούς υπαλλήλους.

Το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today αναφέρει:

«Το Ισραήλ ανακοίνωσε  στον πρόξενο της Τουρκίας να εγκαταλείψει το εβραϊκό κράτος, σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών. Η κίνηση αυτή ήρθε σε ανταπόδοση αντίστοιχης κίνησης της Άγκυρας, η οποία  διέταξε τον πρέσβη του Ισραήλ να αποχωρήσει από την Τουρκία λόγω  της  υπέρμετρης βίας στη Γάζα.

Τώρα με την διαμορφωθείσα κατάσταση, μόνο οι Βρετανοί στέκονται φιλικά στον Ερντογάν, αποτραβώντας τον από τις ΗΠΑ.

Σε όλη την Τουρκία υπάρχει ένα τεράστιο αντιαμερικανικό συναίσθημα, στους  δρόμους, στην κυβέρνηση, σε ολόκληρη την χώρα .

Περιμένουμε, ότι ο Ερντογάν-σε αντίδραση προς το Ισραήλ - θα απευθυνθεί ακόμα και στον πρότινος εχθρό του, τον Πρόεδρο Άσαντ , λέγοντας  ότι η Τουρκία και η Ρωσία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους  για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της επαρχίας Idlib.

Σήμερα ήδη οι τουρκικές δυνάμεις εγκατέστησαν το 11ο φυλάκιο στην πόλη αυτή, αναφέρει το άρθρο.

Ο Ερντογάν είναι μια από τις πιο αινιγματικές προσωπικότητες της εποχής μας.

Η Τουρκία, μια οικονομική δύναμη και μέλος  του ΝΑΤΟ, είναι εξαιρετικά βιομηχανοποιημένη και με μεγάλη στρατηγική αξία , αντιμετωπίστηκε από τις ΗΠΑ ως "πόρνη του δρόμου".

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ΗΠΑ βρίσκονταν πίσω από το πραξικόπημα του 2016 εναντίον του Ερντογάν, καταλήγει το αμερικανικό άρθρο.

Η ουσία παραμένει όμως και είναι ότι η Τουρκία εισήλθε στο μάτι του κυκλώνα. Από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

https://www.youtube.com/watch?v=cyA36W-xZfs

https://www.youtube.com/watch?v=SqZcX937Taw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...