Κόσμος

Απίστευτο: Πως ο κουμπάρος κατέστρεψε τον γάμο με μια κίνηση (βίντεο)

Αυτός ο κουμπάρος είναι η προσωποποίηση της αδεξιότητας. Μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε τον λόγο…

Αυτή η νύφη τα είχε κανονίσει όλα τέλεια για την λαμπερή τελετή του γάμου της. Το τοπίο ονειρικό, το νυφικό βγαλμένο από παραμύθι, ο γαμπρός με το χαμόγελο στα χείλη και η τελετή ιδανικά οργανωμένη. Όλα τα είχε προνοήσει, όμως ποιος να το περίμενε ότι ο κουμπάρος θα μπορούσε με μία κίνησή του να τα κάνει όλα άνω κάτω!

Η δουλειά του κουμπάρου είναι απλή… Είναι αυτός που κρατά τις βέρες και την κατάλληλη στιγμή της παραδίδει στο ζευγάρι. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά ο κουμπάρος του παρακάτω βίντεο απέτυχε τελείως στην αποστολή του!

«Τις βέρες παρακαλώ!», λέει ο παπάς και ο κουμπάρος κάνει το πρώτο του βήμα στο μικρό σκαλοπατάκι, παραπάτα και αυτό ήταν! Ο ίδιος σωριάζεται στο πάτωμα, σπρώχνει κατά λάθος τη νύφη, η νύφη πιάνεται από τον παπά και μαζί πέφτουν στην πισίνα που ήταν ακριβώς από πίσω και συμπλήρωνε το υπέροχο σκηνικό της τελετής.

Αποτέλεσμα; Η νύφη και ο παπάς βράχηκαν, οι βέρες χάθηκαν και η τελετή διεκόπη! Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/K0DmtmmFEVo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...