Κόσμος

Που θα γίνει η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ στις αρχές Ιουνίου; Βενετία ή Τορίνο;

Μυστικοπάθεια και σενάρια για την επόμενη συνάντηση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg.

Το μόνο σίγουρο κατά τα φαινόμενα είναι οι ημερομηνίες... Η 66η συνεδρίαση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 7-10 Ιουνίου, κατά πάσα πιθανότατα στην Ιταλία.

Υπό τον φόβο διαδηλώσεων, τα μέλη της Λέσχης προσπαθούν να αποκρύψουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον τόπο όπου αποφάσισαν να συναντηθούν. Πάντως όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο, η τοποθεσία της συνάντησης δημοσιοποιήθηκε από την σερβική κυβέρνηση.

Βενετία ή Τορίνο

Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα μέλη της Λέσχης επέλεξαν την Ιταλία φέτος, αλλά μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, ο ακριβής τόπος δεν επιβεβαιώνεται. Το ανακοινωθέν για την ετήσια συνάντηση συντάσσεται συνήθως μετά την άφιξη των συμμετεχόντων.

Τα σενάρια μιλούν ή για την Βενετία ή για το Τορίνο.

Το ένα σενάριο υποστηριζε πως η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία μεταξύ 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, οι φήμες έλεγαν για το ξενοδοχείο, Marriott, στο ιδιωτικό νησί Sacca Sessola στην Βενετία αλλά το διάστημα 7 έως 10 Ιουνίου..

Ερευνητές επιχείρησαν να κλείσουν δωμάτια για εκείνη την περίοδο, αλλά τους είπαν ότι ολόκληρο το συγκρότημα είναι υπό κράτηση για το διάστημα 7-10 Ιουνίου.

Αλλά όπως προαναφέραμε στις 29 Ιανουαρίου, η σερβική “βόμβα” αναφερόταν σε σύσκεψη που θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο.

Και αυτή την ώρα, ακτιβιστές από όλο τον κόσμο προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την παρουσία των μελών του Club στο Τορίνο. Φήμες λένε ότι η τοποθεσία θα είναι το NH Torino Lingotto Congress, το οποίο λειτουργεί σε ένα κτίριο που ανήκει στον όμιλο Fiat. Εάν συνάντηση πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, θεωρείται ότι ο διοργανωτής θα είναι ο John Elkann, πρόεδρος της Fiat Chrysler γόνος της οικογένειας Agnelli, που είναι οι ιδρυτές της Fiat.

Ήδη πολλοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει να κάνουν κρατήσεις, αλλά το ξενοδοχείο τους είπε ότι δεν έχουν ελεύθερες θέσεις από την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, μέχρι την Κυριακή, 10 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ