Αρχείο

Η σκοτεινή πλευρά της νέας παγκόσμιας τάξης: Που και πότε θα συνεδριάσει η Λέσχη Μπιλντερμπέργκ για το 2018

Το διάστημα 7-10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η φετινή συνεδρίαση της μυστικοπαθούς Λέσχης ΜΠιλντερμπεργκ στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η πληροφορία προέρχεται από την σερβική κυβέρνηση η οποία σε ανακοίνωσή της με την οποία αποκαλύπτει πως προσκεκλημένη είναι και η πρωθυπυοργός της χώρας ότι η ομάδα συγκέντρωνε "τους πιο σημαντικούς πολιτικούς και οικονομολόγους του κόσμου" και ότι η πρόσκληση ήρθε μετά την παρουσίαση του Μπράνιτς σε μια συνάντηση των Νέων ηγετών για την Ευρώπη στο πρόσφατο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.

H Άνα Μπρνάμπιτς καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Σερβίας που είναι και ομοφυλόφιλη.

Η πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας στις 7-10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της διευθύνουσας επιτροπής του ομίλου Henri de Castries, πρώην πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας AXA, ανέφερε η ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

"Ο όμιλος Bilderberg πήρε το όνομά του από το Bilderberg Hotel στις Κάτω Χώρες, όπου η πρώτη του συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 1954 και συγκεντρώνει 100 από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους από τον κόσμο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και των μέσων ενημέρωσης από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. συναντήσεις συζητούν τα καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος κόσμος ", ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ