Πολιτική

Τερμάτισε στον Μαραθώνιο Κρήτης παίζοντας μαντινάδα για τον Γιώργο Μπαλταδώρο

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των αθλητών που συμμετέχουν στους αγώνες του Μαραθωνίου Κρήτης που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στα Χανιά. Στη διοργάνωση έχουν συμμετάσχει αθλητές από όλες τις γωνιές της Ελλάδας αλλά ακόμα και από το εξωτερικό.

Όλοι ήταν εκεί σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή, μεγάλοι, μικροί, άνδρες, γυναίκες, γονείς που έτρεξαν έχοντας στα καροτσάκια τα παιδιά τους αλλά και δρομείς που αγωνίστηκαν με αναπηρικό αμαξίδιο.

Η εκκίνηση του Μαραθώνιου αγώνα των 42.195 μέτρων ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί. Φέτος πρώτος το νήμα του Μαραθωνίου Κρήτης έκοψε ο Νεοζηλανδός Paul Martelletti με χρόνο 2 ώρες, 42 λεπτά και 02 δευτερόλεπτα σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ (και μάλιστα με 4 ώρες ύπνο!) και δεύτερος τερμάτισε ο περσινός νικητής, Μανώλης Σηφάκης. Πρώτη γυναίκα έκοψε το νήμα του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης η Δήμητρα Βογιατζή με χρόνο 3 ώρες, 26 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Στις 9.00 ξεκίνησε ο αγώνας 10 χλμ. στη μνήμη του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη. Πρώτος έκοψε το νήμα των 10 χλμ. στους άντρες ο Καλλίας Χρήστος με χρόνο 31 λεπτά και 08 δευτερόλεπτα & στις γυναίκες η Πετρουλάκη Ελευθερία με χρόνο 38 λεπτά και 06 δευτερόλεπτα.

Στον αγώνα 5 χλμ. πρώτος άντρας και πρώτη γυναίκα που έκοψαν το νήμα ήταν οι Τάσσης Γιώργος με χρόνο 15:11 και Σταγογιάννη Μαρία με χρόνο 20:16.

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν o δρομέας Μανώλης Παπαδάκης, τερμάτισε κρατώντας λύρα. Μόλις τερμάτισε έπαιξε μια μαντινάδα την οποία αφιέρωσε στη μνήμη του αδικοχαμένου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.

https://www.youtube.com/watch?v=smJ-OW-Fa4U

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...