Κόσμος

Σύριος πιλότος φόρτωσε Mig-29 με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες - Δηλώνει έτοιμος να «κόψει» στα δύο το αεροπλανοφόρο USS Harry S.Truman

Σύριος πιλότος περιμένει το «πράσινο φως» από τον Άσαντ να απογειωθεί με το Mig-29 του φορτωμένο με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες σε μία επιχείρηση «καμικάζι» προκειμένου να ανατινάξει αμερικανικό αεροπλανοφόρο που πλέει στη Μεσόγειο. Το ίδιο δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν και άλλοι πιλότοι της Συριακής Αεροπορίας προκειμένου να βυθίσουν τον αμερικανικό στόλο που έπληξε στόχους στη Συρία σκοτώνοντας αμάχους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν το dimpenews.com, ένα πιλότος από την Χάμα ζήτησε επισήμως από τον πρόεδρο της χώρας του Μπασάρ αλ Άσαντ να οδηγήσει το αεροπλάνο του με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες πετώντας στην ταχύτητα του ήχου πάνω σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο που πλέει στ΄ανοιχτά Τουρκίας, Συρίας. Λιβάνου. Σημειώνεται πώς στην περιοχή πλέει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Harry S. Truman».

Αμερικανικός στρατιωτικός αναλυτής, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αυτό αναφέρει πώς μία τέτοια ενέργεια από τον Σύρο καμικάζι θα μπορούσε να ανοίξει το αεροπλανοφόρο σε δύο κομμάτια και 72 αεροπλάνα να γίνουν παρανάλωμα του πυρός. Επίσης σχολίασε ότι δεν θα μπορούσε να προβλέψει ποια θα ήταν η τύχη του προσωπικού που υπηρετεί στο αεροπλανοφόρο.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί πώς για να φτάσει κανείς να απειλήσει ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο δεν αρκεί η αποφασιστικότητα του. Το πλοίο έχει όλα τα οπλικά συστήματα εκείνα να αποτρέψει μία εχθρική επίθεση ενώ συνοδεύεται και από άλλα πλοία τα οποία έχουν από ότι πιο σύγχρονο ραντάρ υπάρχει μέχρι αντιαεροπορικά συστήματα ικανά να καταρρίψουν πολλά μαχητικά ταυτόχρονα.

Από την άλλη, ο νεαρός πιλότος του Μig 29, όπως αναφέρεται, έχει αποδείξει την εξαιρετική δεξιότητα και πτητική ικανότητά του αφότου αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από στρατιωτική ακαδημία της Ρωσίας. Έχει καταφέρει ν΄ αγγίξει το έδαφος αλλά και να πετάξει από το έδαφος στα 40.000 πόδια σε 14΄΄ μια επίδοση εξαιρετική.

Περιμένει την άδεια από τον πρόεδρο Άσαντ. Αν του χορηγηθεί αυτή η άδεια θέλει μόνο, όπως λέει 32΄΄ -50΄΄ για ν΄απογειωθεί ως και να χτυπήσει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο με ταχύτητα υπερηχητικού και ν΄ανατιναχθεί με 10 τόνους εκρηκτικών. Η οικογένεια του δεν γνωρίζει αυτό το αίτημα για αυτή την αποστολή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι 10 σύριοι πιλότοι έχουν ήδη θέσει εαυτόν σε ανάλογη αποστολή. Να επιτεθούν δηλαδή με κόστος ζωής σε 10 αντιτορπιλικά των ΗΠΑ προκειμένου, όπως ισχυρίζονται να τα βουλιάξουν.

https://www.youtube.com/watch?v=ocjshAk3dJk

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...