Κυβέρνηση

Ο Γ. Τράγκας κονιορτοποιεί την Κυβέρνηση: Η Κουβελιάδα του θίασου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίζει φρεγάτες

Κακέκτυπο και ατάλαντο Αριστοφάνη ανεβάζει καθημερινά ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τα τελευταία δύο 24ωρα στα πλαίσια της Κουβελιάδας παίζει ΦΡΕΓΑΤΕΣ.

Επιδαύριοι χοροί με πολλά ω οιμέ, με πολλούς λυγμούς, θρήνους και κοπετούς ακούγονται στο κυβερνητικό περιβάλλον. Παίρνουμε ή δεν παίρνουμε τις δύο γαλλικές φρεγάτες; Ιδού το συριζέικο ερώτημα που αντιγράφει το σαιξπηρικό to be or not to be…

Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας είπε : ζαμανφού, μπέζ τουά και ο Φανούρης αισθάνθηκε κονάρ, πολύ μαλάκας όπως ο Παπανδρέου στις Κάννες ακούγοντας τον Σαρκοζί.

Στη Δανιμαρκία του Τσίπρα παίζονται διάφορα παιχνίδια αλλά μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να πάρουμε μόνο δύο φρεγάτες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, Καμμένος – Κουβέλης και κυρίως ο μεγάλος πρωθυπουργός μας, θα πάρουν λίζινγκ τα δύο μεγαλύτερα αεροπλανοφόρα των Αμερικανών, έξι πυρηνικά υποβρύχια, εκατό F-35 τελευταίας γενιάς και μία συστοιχία βαλιστικών πυραύλων από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος είναι έκθαμβος από την ομορφιά και τον πολιτικό λόγο της Συριζαίας βουλευτίνας κας Αυλωνίτου.

Μην ανησυχείτε, ο ΣΥΡΙΖΑ μελετά διάφορα πρότζεκτς εξοπλισμών, τα οποία θα πάρουμε με εγγύηση … τον Καράμπελα.

Η κυβέρνηση μπορεί να στέρησε όπως λένε μελέτες της Eurostat τα βασικά αγαθά από ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών της χώρας το 2017, μπορεί οι Έλληνες πολίτες να μην έχουν σπίτι επαρκώς ζεστό, μπορεί να μην αντέχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, το τηλέφωνο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο ρούχων, μπορεί να μην τρώνε κοτόπουλο, κρέας και ψάρι σε τακτική βάση αλλά έχουν τη δυνατότητα να γελάσουν και να καγχάσουν με τη φαιδρότητα που εκπέμπουν οι κυβερνητικοί παράγοντες. Βέβαια, αυτή η γελοιότητα συνοδεύεται τακτικά, καθημερινά θα έλεγα, από τις φρικαλεότητες και τα μαρτύρια του μνημονίου. Και κυρίως από την κατοχή και από την ανασφάλεια να βρεθούμε από μέρα σε μέρα με μικρότερη χώρα.

Οι δύο γαλλικές φρεγάτες σήμερα είναι στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων. Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας είπε ότι δεν πρόκειται να μειώσουν την ισχύ του γαλλικού πολεμικού ναυτικού για να δανείσουν στην Ελλάδα φρεγάτες, ωστόσο ο απίθανος αυτός υπουργός Defence, Άμυνας … ο ασύλληπτος Φώτιος, Μάξιμος, Κούβελος, διοικητής των Βορείων Λεγεώνων υπό τη γενική διοίκηση του Χιλίαρχου Καμμένου, ύπατου στρατάρχη Αλσατίας, Βουργουνδίας, Νορμανδίας και Σαξωνίας επιμένει ότι θα πάρουμε φρεγάτες από τους Γάλλους. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει; Θα στείλουμε τον Οβελίξ Καμμένο αφού προηγουμένως πάρει φίλτρο του Πανοραμίξ Κουβέλη; Πάντως μέχρι στιγμής από ό,τι φαίνεται ούτε lego δεν στέλνει η Γαλλία και το καλύτερο, το είπε η κα Λιάνα Κανέλη : θα πληρώνουμε νοίκι – είπε η βουλευτίνα – για τη φύλαξη ευρωπαϊκών συνόρων; Πάντως το γαλλικό πολεμικό ναυτικό ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και υπήρξαν δηλώσεις και διαρροές ότι δεν υπάρχουν φρεγάτες διαθέσιμες για την Ελλάδα.

Αν θέλουν οι Έλληνες κάποια ταγεράκια σανέλ, η κα Μπαζιάνα …. Αν θέλει η κα Αυλωνίτου κάτι από την Avenue Montagne ή quelque chose από τις Κάννες, αυτά τα προϊόντα είναι διαθέσιμα αλλά και πάλι πρέπει να δείξεις φως και όχι μνημόνιο!

Έχουμε γίνει ρεζίλι σε όλο το εξωτερικό με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Ενώ όλοι ξέρουμε ότι για να αγοράσουμε πράγματα χρειάζεται πρώτα χρήματα και δεύτερον έγκριση των θεσμών.

Δεν ξέρω αν θα πάρουμε φρεγάτες ή αεροπλανοφόρα αλλά εδώ στην Αθήνα ακούγονται διάφορα τρελά. Και γενικώς στη γύρω βαλκανική περιοχή. Ο Κουβέλης την έχει καταβρεί με φρεγάτες, η κα Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι έχω το συνδυασμό που σκοτώνει: Είμαι ωραία, είμαι πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο. Το δικό μου διδακτορικό είναι στη βιβλιοθήκη της Ουάσινγκτον και ένα κομμάτι του χρησιμοποιήθηκε από τη Nasa. Όλα αυτά τα είπε σε απάντηση για τον κομπλεξικό Λαζόπουλο, που το γύρισε και έγινε αντισυριζαίος ..

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, ο κος Ντιμίτροφ δηλώνει ότι οι Σκοπιανοί έχουν κοινά οράματα με τους ‘Έλληνες. Αυτό το βλέπουν πολλοί, μιλώντας με τον υπέροχο Ελαφοκυνηγό των Βαλκανίων, Νίκο Κοτζιά.

Οι Συριζαίοι πλακώνονται μεταξύ τους για το αν πρέπει να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι και να τα μεγαλώνουν σύμφωνα με τα πρότυπά τους. Ο Σύριζα είναι προοδευτικός λένε αλλά έχουν ανάμεσά τους καμιά δεκαριά που κοντράρουν στην άποψη ότι πρέπει τα παιδάκια να υιοθετούνται και να μεγαλώνουν και να σπρώχνονται προς αυτή την κατεύθυνση …

Ζούμε ατμόσφαιρα ψυχιατρείου και σιγά σιγά άπαντες χρήζουμε τριτοβάθμιας επιτροπής αποτελούμενης από καθηγητές της Ψυχιατρικής. Μετά τους Σκοπιανούς που πήραν τον Αλέξανδρο, τον Φίλιππο, την Ολυμπιάδα και τον Αριστοτέλη και τους έκαναν προγόνους τους, τώρα ήρθαν οι Αλβανοί, οι οποίοι ανακάλυψαν ότι ο Αχιλλέας ήταν Αλβανός, ο οποίος πήρε μέρος αν κατάλαβα καλά από το Ντοκιμαντέρ των Αλβανών Ιστορικών σε πόλεμο των Ελλήνων εναντίον των Αλβανών της Τροίας!!

Δηλαδή, ο Πρίαμος, ο Έκτορας, ο Πάρης, η Βρισηίδα, οι Τρώες ήταν Αλβανοί και προφανώς ο Πάρις Αλβανός προικισμένος γκόμενος απήγαγε την Ελένη – μάλλον Ρωσίδα που είχε καταφύγει στη Σπάρτη. Ο κερατωμένος Μενέλαος που ο Αλβανός Πάρις πήδηξε τη γυναίκα του, μάζεψε τους Έλληνες εναντίον των Αλβανών της Τροίας και μαζί με Αγαμέμνονα, Οδυσσέα και άλλους, πήρε και τον Αλβανό Αχιλλέα και τους Μυρμιδώνες, οι οποίοι σύμφωνα με τους Αλβανούς ήταν Αλβανοί. Εδώ αρχίζει το καλό, γιατί η προπαγάνδα από ένα σημείο και μετά έχει πολύ γέλιο. Ο Αχιλλέας φώναζε στον Έκτορα, κατέβα κάτω ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΟ, θα πολεμήσουμε ….

Βέβαια, έχω αρχίσει και τα χάνω γιατί στη σειρά ΤΡΟΙΑ στο Netflix ο Αχιλλέας είναι ΜΑΥΡΟΣ και ο ΔΙΑΣ είναι ΜΑΥΡΟΣ και η Ήρα Κίτρινη σχιστομάτα. Όλοι θέλουν να πάρουν κάτι από την Αρχαία Ελλάδα. Να τη διαμελίσουν, να την ξεσκίσουν, τα πάρουν στοιχεία από την αρχαιότητα και από την ταυτότητά μας. Οι μόνοι που θέλουμε να μην έχουμε εθνική ταυτότητα είμαστε εμείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...