Κοινωνία

ΝΤΡΟΠΗ! Δεν σεβάστηκε την μνήμη του πιλότου που έπεσε με το Mirage στη Σκύρο

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο, 

πολίτης αυτής της χώρας δεν σεβάστηκε την μνήμη του πιλότου που μόλις εχθές έπεσε στο καθήκον. Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από τις φωτογραφίες του ανθρώπου αυτού.

Έγραψε σε σχόλιο του:

“Ενας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων» έγραψε ο Πάνος Καμμένος. Δεν έχει τίποτα το ηρωικό ένα εργατικό ατύχημα, ηρωισμός είναι να αντιστέκεσαι στον παραλογισμό στρατοκαυ…σης και εθνικισμού”

Παρακάτω ανέβασε εικόνα στην οποία έγραψε:

Πρώτο μάθημα στη σχολή Ικάρων είναι προφανώς η πτώση στο Αιγαίο.

Σε άλλη εικόνα έγραψε:

Το πρόβλημα με τα μιράζ είναι ο αντικατοπτρισμός.

Για ευνόητους λόγους δεν βάζουμε τις φωτογραφίες αυτού του ανθρώπου, ούτε το όνομά του αλλά στο διαδίκτυο έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του, αφού ο ίδιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει τα γραφόμενά του.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος δεν σεβάστηκε τον πιλότο που πέθανε πάνω στο καθήκον.

Είναι πολύ μεγάλη ντροπή αυτό που έκανε ο πολίτης ο οποίος θεώρησε αστείο το γεγονός της πτώσης του Ικάρου μας.

Ο ίδιος «κύριος» μάλιστα πολιτικολόγησε κιόλας, όπως διαβάσατε πιο πάνω, αφού έκανε λόγο για εθνικισμό. Δηλαδή δεν υπάρχει λογική μέσα σε αυτό τον άνθρωπο. Ελπίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλοι σαν και αυτόν.

Μάλιστα δεν απέφυγε να κοροϊδέψει και τον Χριστιανισμό αφού σε μια από τις πολλές φωτογραφίες που ανήρτησε στο διαδίκτυο, έγραψε ότι:

Το μοιραίο μιράζ έπεσε γιατί δεν το είχανε σταυρώσει.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...