Πολιτική

Κουτσούμπας: Αυξάνονται οι κίνδυνοι ενός γενικευμένου πολέμου

Συγκέντρωση και πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία πραγματοποιεί το ΚΚΕ, διαμαρτυρόμενο για τα σχέδια επέμβασης στην Συρία από ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, και το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή.

Από την συγκέντρωση ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως «δυστυχώς αυξάνουν οι κίνδυνοι ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου. Η ελληνική κυβέρνηση επωμίζεται τεράστιες ευθύνες απέναντι στο λαό μας.

Πρέπει εδώ και τώρα να αποδεσμευτεί από τους ιμπεριαλιστικούς αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή, τη χρησιμοποίηση των στρατιωτικών τους βάσεων από ελληνικό έδαφος, που εκτός των άλλων αποτελούν και στόχο επιθέσεων».

Οι συγκεντρώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν μόνο στο κέντρο, αλλά και σε συνοικίες και δήμους του λεκανοπεδίου.

Λόγω των κινητοποιήσεων δρόμοι έκλεισαν, με αποτέλεσμα για κάποια ώρα να υπάρχει μποτιλιάρισμα και στην Αθήνα αλλά και ορισμένες άλλες περιοχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...