Κόσμος

Ερείπια μετά την επίθεση το Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας στη Συρία [vid]

Ένας σωρός ερειπίων είναι πλέον το Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας στη Συρία μετά τις «χειρουργικές επιθέσεις» των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το κατεστραμμένο κτίριο ήταν ένας από τους στόχους των συμμαχικών πληγμάτων, που επικεντρώθηκαν στα σημεία εκείνα που υπήρχε η πληροφορία ότι ήταν χώροι παραγωγής και αποθήκευσης των χημικών όπλων του καθεστώτος του Άσαντ, σαν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη Ντούμα της Ανατολικής Γούτα με θύματα μεταξύ άλλων δεκάδες παιδιά.

To Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας δέχθηκε αλλεπάλληλα πλήγματα, όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες αφού έχουν μείνει μόνο ερείπια.

Ήταν, δε, ένας μόνο από τους επιλεγμένους στόχους της Δύσης που με τις επιδρομές επεδίωξε να αναστείλει τη δυνατότητα του Άσαντ να παράγει χημικά όπλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...