Αθλητισμός

«Απόπειρα προβοκάτσιας στο ΑΕΚ – ΑΕΛ! Απομακρύνθηκαν και φωτογραφήθηκαν»

Οι προειδοποιήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για… ιδιαίτερη προσοχή από τους οπαδούς της στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, φαίνεται πως έπιασαν τόπο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live sport”, μια ομάδα από 20 κουκουλόρους, που… δήλωναν οπαδοί της ΑΕΚ, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την ΑΕΛ.

Τα άτομα αυτά βρέθηκαν στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και… ξεχώρισαν τόσο λόγω των full face που φορούσαν, όσο και από τα καινούργια κασκόλ που είχαν στην κατοχή τους. Επίσης, όλοι τους είχαν μια σακούλα με μπουκάλια.

Τα συγκεκριμένα άτομα -κάποιοι από αυτούς δεν μιλούσαν καν ελληνικά- πήγαν στην τελευταία σειρά της θύρας 13 και κάθισαν κάπως… μακρυά από τους υπόλοιπους φίλους των “κιτρινόμαυρων”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν συμμετείχαν στα συνθήματα, ενώ δεν χειροκροτούσαν και τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.

Φίλοι της ΑΕΚ παραξενεύτηκαν από την παρουσία τους και… ειδοποίησαν. Τα συγκεκριμένα άτομα, απομακρύνθηκαν από το γήπεδο με τη συμβολή του τμήματος της άρσης βαρών της ΑΕΚ, που είχαν αναλάβει ρόλο περιφρούρησης της κερκίδας.

Όπως αναφέρεται, τους πλησίασαν, τους οδήγησαν εκτός του Σταδίου και τους συνόδευσαν μέχρι τον ΗΣΑΠ Ειρήνης, αφού πρώτα τους έβγαλαν φωτογραφίες.

Αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα έγινε και στον “αέρα” του “ΣΠΟΡ FM 94,6”. “Ήταν καμιά εικοσαριά άτομα αποκομμένα από τους υπόλοιπους, κάποιοι δεν μιλούσαν καν ελληνικά, με μια σακούλα από κλειστά μπουκάλια νερό. Οι τριγύρω υποψιάστηκαν πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησαν. Άτομα από το τμήμα άρσης βαρών, που έχουν αναλάβει την περιφρούρηση της κερκίδας πήγαν εκεί και τους κάλεσαν να αποχωρήσουν. Εκείνοι το έκαναν αδιαμαρτύρητα, κάτι που ενισχύει πως είναι ύποπτη η συμπεριφορά τους. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν φωτογραφίες από αυτά τα άτομα και ίσως υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, ενώ θα συζητηθεί το θέμα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς με τον Λεβαδειακό” τονίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...