Ελληνοτουρκικά

Ξεκίνησε ο «κυβερνοπόλεμος»: «Ελληνες θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» - «Χτύπημα» Τούρκων χάκερς στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων!

Ένα... περίεργο και ταυτόχρονα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε πριν από λίγο στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και έπειτα από αναμονή λίγων δευτερολέπτων, εμφανιζόταν ένα μήνα στα τουρκικά, το οποίο, κάνοντας σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλούσε ευθέως την Ελλάδα, καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» ήταν στην ουσία το νόημα και το «μήνυμα» όσων έγραψαν οι -κατά τα φαινόμενα- Τούρκοι χάκερ στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ.

Έπειτα από λίγο, το μήνυμα δεν εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ.

Oι Τούρκοι όπως φαίνεται δεν έχουν σκοπό να ηρεμήσουν.

Γκράφιτι με ρατσιστικά μηνύματα και σωρούς απορριμμάτων πέταξε άγνωστος σε αρμενική εκκλησία της Χαλκηδόνας (Καντίκιοϊ) στην Κωνσταντινούπουλη.

Το γκράφιτι έλεγε «Αυτή η χωρά είναι δική μας», ενώ ο δράστης φαίνεται πως πέταξε σκουπίδια στην πόρτα της εκκλησίας. Οι υπεύθυνοι του ναού έλεγξαν τα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και ταυτοποίησαν έναν άνδρα, ο οποίος μία μέρα πριν το περιστατικό είχε προκαλέσει φασαρία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Το υλικό της κάμερας κυκλώματος παραδόθηκε στις Αρχές, οι οποίες ερευνούν την επίθεση, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Turkish Minute.

Ξεκάθαρο το μήνυμα που θέλουν να περάσουν, οι ακραίοι κύκλοι της Τουρκίας. Ισως θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο πογκρόμ κατά θρησκευτικών μειονοτήτων. Μην ξεχνάμε πως έρχονται εκλογές στην Τουρκία, από εώ και πέρα, μέχρι τον Ιούνιο η κατάσταση θα βρίσκεται στο κόκκινο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ