Κοινωνία

Συλλαλητήριο Θρησκευτικά: Γιγαντιαία προσέλευση στα Προπύλαια - Δείτε εικόνες

Χιλιάδες πολίτες συρρέουν την τελευταία ώρα στα Προπύλαια για να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα θρησκευτικά και να βροντοφωνάξουν ΄΄λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά΄΄.

Νέοι, φοιτητές, οικογένειες με τα παιδάκια τους αλλά και άνθρωποι όλων των ηλικιών προσέρχονται στην ειρηνική διαδήλωση με σκοπό να προστατέψουν και να διαφυλάξουν το μέλλον των ελληνόπουλων από αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν την πραγματικότητα και βάλλουν τόσο βάναυσα και με τόσο μίσος και εμπάθεια κατά της ορθόδοξης πίστης.

Ανάμεσα στον κόσμο, δίνουν ηχηρό παρόν, αρκετοί εκπρόσωποι του κλήρου, οι οποίοι από το πρώτο συλλαλητήριο της 23ης Οκτωβρίου είχαν ενώσει τις φωνές τους με αυτές των αγανακτισμένων πολιτών.

Το λόγο αναμένεται να πάρει ο Καθηγητής του ΑΠΘ, Ηρακλής Ρεράκης. Τον παλμό δίνουν τα χριστιανικά σωματεία με μπροστάρη τον Αρχιμανδρίτη και Πρόεδρο της Εστίας Πατερικών Μελετών, π. Σαράντη Σαράντο.

Δυναμικά αναμένεται να παρέμβει και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου η παρουσία του οποίου τιμά και ενισχύει τον αγώνα και τον Ιερό σκοπό του συλλαλητηρίου για τα θρησκευτικά.

Συνεχής ενημέρωση από Προπύλαια

Ώρα 12.50

Από τους πρώτους, δίνει το παρόν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Υποδοχή ως Ήρωα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, από τον κόσμο, στα προπύλαια.

Πειραιώς Θρησκευτικά

Ώρα 13.10

Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου.
θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

πορεία σύνταγμα 4 μαρτίου

κόσμος συγκέντρωση θρησκευτικά 

ekklisiaonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ