Στρατός Ξηράς

Α/ΓΕΣ: «Αγρυπνούμε για την αντιμετώπιση κάθε απειλής!»


Με ανάρτησή του στο Instagram ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στέλνει το δικό του μήνυμα ετοιμότητας και αποτροπής.

Δίπλα στο στράτευμα πάντα, ακόμα και τις δύσκολες ώρες που περνάει την ώρα που δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται φυλακισμένα στην Τουρκία, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής στέλνει μήνυμα ετοιμότητας και αποτροπής με πολλαπλούς αποδέκτες, κάνοντας έτσι τη δική του παρέμβαση με μια φωτογραφία που κυριολεκτικά αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

«Αγρυπνούμε για την αντιμετώπιση κάθε απειλής». Έγραψε ο Αρχηγός ΓΕΣ στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρωταγωνιστής στην φωτογραφία ένα από τα στελέχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου, άσκηση του οποίου παρακολούθησε πρόσφατα ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΣ που αναμένεται να «ρίξει» το διαδίκτυο:

https://www.instagram.com/p/BgdO7ajHcC_/

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...