Ρωσία

Αν ο Πούτιν "γιορτάσει" την επανεκλογή του, θα βουλιάξουν αεροπλανοφόρα: Φορτώνουν τον 10+ Mach πύραυλο cruise ΜiG-31BM

Mε "Kinzhal" φορτώνει τα MiG-31BM η Μόσχα, το νέο υπερ-υπερηχητικό πυραυλικό όπλο ικανό να διαπερνά κάθε τύπου αεράμυνα. Ο ίδιος ο Β.Πούτιν παρουσίασε το τρομαχτικό επίτευγμα καθώς πρόκειται για  έναν υπερ υπερηχητικό πύραυλο με ταχύτητα 10+ Mach. Πρόκειται για ένα πύραυλο cruise με κινητήρα πυρηνικής ενέργειας και απεριόριστη εμβέλεια

Το ρωσικό «στιλέτο» όπως είναι μεταφρασμένο το όνομα του πυραύλου είναι ικανό να αναπτύσσει ταχύτητες της τάξης των 10μαχ και να πλήττει στους σε αποστάσεις 2000χλμ.

Τι θα γίνει αν η Ρωσία αποφασίσει να αμυνθεί ενεργητικά και όχι παθητικά όπως την προηγούμενη φορά που εξαπέλυσαν πυραύλους κρουζ στην Συρία οι ΗΠA;

Ενας "Kinzhal" για κάθε πλοίο των ΗΠΑ....Και δεν χρειάζεται καν να πλησιάσουν τα ρωσικά μαχητικά. 

Παραμονές των εκλογών στην Ρωσία οπου ο Β.Πούτιν θα επανεκλεγεί θριαμβευτικά, οι ΗΠΑ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει χτύπημα απόψε ή αύριο ώστε να πλήξουν τον πρόεδρο της Ρωσίας και να τον αποδυναμώσουν με σκοπό αρχικά τον δεύτερο γύρο εκλογών την Μόσχα. Επειτα αποσταθεροποίηση....

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ρώσοι πολίτες την Κυριακή, 18 Μαρτίου, θα πρέπει να επιλέξουν ποιος θέλουν να κρατήσει τα ηνία της χώρας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη για τη Ρωσία περίοδο.

Οι αναλυτές, μάλιστα, προβλέπουν πως δεν θα χρειαστεί καν δεύτερος γύρος εκλογών.

Ο ίδιος ο Πούτιν πάντως, απήυθηνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες:

«Ως πρόεδρος της χώρας θέλω να σας απευθυνθώ ενόψει των εκλογών (…) Ο δρόμος που θα ακολουθήσει η χώρα μας, το μέλλον της Ρωσίας και των παιδιών μας εξαρτάται από τη βούληση του λαού και την επιλογή κάθε Ρώσου», δήλωσε.

Θα επιτρέψει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της Ρωσίας. Λογικά όχι. Δεν μπορεί να αντέξει νέες ρωσικές απώλειες στην Συρία την ημέρα των εκλογών του ούτε να του πλήξουν την εικόνα διεθνώς.

Αρα τι μένει;

Επίδειξη ισχύος με χρήση και των νέων όπλων που έδειξε ο ίδιος ο Β.Πούτιν με σκοπό να ενισχύσει την αποτροπή.

Στα πλάνα(από την παρουσίαση) φαίνεται ζεύγος μαχητικών αναχαίτισης MiG-31ΒΜ να φέρει από ένα πύραυλο στον κοιλιακό φορέα επιτρέποντας έτσι λόγω του ότι το συγκεκριμένο μαχητικό μπορεί να πετά στην τρισονική περιοχή ταχυτήτων να εκτοξεύεται από μεγάλη αρχική ταχύτητα σε πολύ μεγάλο ύψος.

 Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε πριν λίγες ημέρες το πιο ηχηρό «μήνυμα» στην δύση και στις ΗΠΑ , διαλέγοντας το ρωσικό κοινοβούλιο από το  οποίο περιέγραψε τι περιμένει όποιον προκαλέσει την Μόσχα, ειδικά στην περιοχή της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δημιούργησε νέα αμυντικά/επιθετικά  συστήματα ανταποκρινόμενα στην ανάπτυξη των αντιπυραυλικών αμυντικών συστημάτων των ΗΠΑ.

Τόνισε  επίσης ότι όλες οι προτάσεις της Ρωσίας για την από κοινού συνεργασία έχουν απορριφθεί από τις ΗΠΑ, εξηγώντας ότι η Μόσχα προσπάθησε να πείσει την Ουάσιγκτον να μην παραβιάζει την συνθήκη αντιπυραυλικής άμυνας αλλά όλα αυτά ήταν μάταια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο στρατός των ΗΠΑ συγκεντρώνεται στα ρωσικά σύνορα. Ετσι αναγκάζεται να «επιδείξει» το δικό του πυρηνικό οπλοστάσιο, διευκρινίζοντας ότι όλες οι συμφωνίες στο πλαίσιο των παλαιότερων  συνθηκών έχουν  αρχίσει σταδιακά να υπονομεύονται και να  υποτιμούνται .

«Η εφαρμογή των σχεδίων για ένα δυτικό παγκόσμιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, το  οποίο είναι επί του παρόντος σε εξέλιξη,  ακυρώνει όλες τις συμφωνίες στο πλαίσιο της Συνθήκης SNV-III [ Στρατηγική Συνθήκη Μείωσης όπλων  που υπογράφηκε το 2009] αφού σε συνδυασμό με τη μείωση του αριθμού των πυρηνικών κεφαλών και των φορέων τους ένα από τα μέρη, οι  Ηνωμένες Πολιτείες, αυξάνουν τον αριθμού των πυραύλων τους , τοποθετώντας τους στην Ευρώπη , και εφόσον εμείς  δεν αναλάβουμε  δράση, θα οδηγηθούμε  σε υποβάθμιση του  πυρηνικού  δυναμικού  της Ρωσίας», δηλώνει ο ίδιος.

«Ένα ενιαίο πεδίο εντοπισμού ραντάρ ενός τεράστιου συστήματος  προειδοποίησης  πυραύλων έχει αναπτυχθεί κατά μήκος της περιμέτρου των συνόρων της Ρωσίας, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης», Δήλωσε ο Πούτιν.

«Κανείς δεν άκουσε τη Ρωσία πριν δημιουργήσει νέα συστήματα πυραύλων  θα ακούσουν τώρα.Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη νέων στρατηγικών όπλων που  χρησιμοποιούν βαλλιστικές διαδρομές πτήσης», δηλώνει ο Ρώσος ηγέτης.

"Στα τέλη του 2017, η Ρωσία δοκίμασε  με επιτυχία έναν εντελώς νέο τύπο εξοπλισμών «ασύγκριτο» μέχρι τώρα και αφορά έναν  νέο πύραυλο» δήλωσε ο Πούτιν.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, ο Πούτιν κήρυξε την έναρξη της ενεργού φάσης των δοκιμών του συστήματος πυραύλων Sarmat , λέγοντας ότι ο πύραυλος είναι άτρωτος σε υποκλοπές και οι  δυνατότητές  του επιτρέπουν  να παρακάμψει οποιαδήποτε πυραυλική άμυνα. Ο  SARMAT θα είναι εξοπλισμένος με πυρηνικές κεφαλές.

Ο Πούτιν μίλησε  για τα παρακάτω όπλα:

-Πύραυλο Sarmat ICBM

- Πύραυλο RS-26 RubezhICBM

- Πύραυλο κρουζ με πυρηνικό σύστημα και μεγάλη εμβέλεια

- Υποβρύχιο drone / s

- Υπερηχητικός  πύραυλος Kinzhal που φέρεται από αεροσκάφη  MiG-31B με Ταχύτητα 10 μαχ

- Σύστημα λέιζερ επί αεροσκάφους.

Ο Πρόεδρος Πούτιν, τόνισε  ότι η χώρα του είναι ένα βήμα μπροστά από άλλα κράτη. Ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει  αποκαλύψει όλα τα όπλα που ετοιμάζονται  στη Ρωσία, αλλά αυτά ήταν «αρκετά» για μια μέρα.

Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος Πρόεδρος διευκρίνισε ότι όλο το έργο για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ρωσίας βρίσκεται στο πλαίσιο διεθνών συμφωνιών και δεν παραβιάζει τις συμφωνίες.

Σημείωσε  ότι η χώρα δεν απειλεί κανέναν και δεν έχει καμία πρόθεση να επιτεθεί σε  κανέναν παρά τη δημιουργία μιας νέας σειράς των όπλων, συμπεριλαμβανομένων αυτών των υψηλής ακρίβειας στρατηγικών όπλων, τα οποία , κατά τον ίδιο, εξυπηρετούν αμυντικές ανάγκες της Ρωσίας.

«Η ρωσική αντιτρομοκρατική επιχείρηση στη Συρία κατέδειξε τις ενισχυμένες ικανότητες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων», δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ίδιος  σημείωσε επίσης το "τεράστιο έργο" για την ενίσχυση του ρωσικού στρατού και του στόλου, το οποίο διεξήχθη τα τελευταία χρόνια.

Την ουσία όμως του ρωσικού σχεδίου την ανακοίνωσε ο ΥΠΕΞ Σ.Λαβρρώφ.

«Αποδεικνύεται ότι ένα τέταρτο του αιώνα μετά τον ψυχρό  πόλεμο , ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τις αυταπάτες για τη δυνατότητα να «κάνουμε φίλους» τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν μέσα μας μόνο έναν πιθανό εχθρό και περικυκλώνουν τη χώρα μας προς όλες τις κατευθύνσεις.

"Είναι απαραίτητο να βγάζουμε τα σωστά συμπεράσματα και να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να οικοδομούμε μια ισχυρή βιομηχανία και μια οικονομική αυτάρκεια , η οποία δεν θα φοβάται  από τυχόν κυρώσεις.

Ήρθε η ώρα να χτίσουμε  μια χώρα στην οποία θέλουμε  να ζήσουμε . Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα με όλα τα διαθέσιμα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής δύναμης. Αν στη Δύση δεν μας  αγαπήσουν δεν πειράζει , θα μας σέβονται όμως πραγματικά»,  κατέληξε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...