Ελληνοτουρκικά

Εμπάρκο στην αγορά της Τουρκίας κάνουν οι Εβρίτες - Ερήμωσε η Αδριανούπολη

Ερήμωσε η πόλη της Αδριανούπολης αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που προτίμησαν να κάνουν τα ψώνια τους στην Τουρκία μετά τη σύλληψη των 2 στελεχών του ελληνικού στρατού.

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας στην προσπάθειά τους να στηρίξουν τα 2 παιδιά καλούν όλους τους Έλληνες σε εμπάρκο κατά της αγοράς της Τουρκίας.

Να επισημάνουμε πως εκτός από την πρωτοβουλία αυτή των πολιτών πολλά είναι και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που αναβάλλουν κάθε εκδρομή προς Τουρκία επ' αορίστου χρόνου, ώσπου να επιστρέψουν τα 2 στελέχη μας και πάλι στην χώρα μας.

"Κατάγομαι από την Ορεστιάδα όπου και γνωρίζω πολύ καλά τους στρατιωτικούς που ήρθαν σε μια τόσο δύσκολη θέση και κρατούνται παράνομα ουσιαστικά, διότι όλα αυτά συμβαίνουν συχνά, καθώς μιλάμε για μια νοητή γραμμή συνόρων που πολύ εύκολα καταπατάται για μερικά εκατοστά" επισημαίνει στο e-evros.gr κάτοικος της Ορεστιάδας.

"Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε τα παιδιά αποφασίσαμε να μην επισκεφτούμε την πόλη της Αδριανουπολης με ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις.

Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τα ελληνικά τελωνεία από τις Καστανιές και τους Κήπους έως ότου βρεθεί λύση και γυρίσουν τα παιδιά στην πόλη μας".

e-evros.gr

 Όλια Γκαντανίδου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ