Στρατός Ξηράς

Πονάει το συλλαλητήριο και η γαλανόλευκη λαοθάλασσα - Επιτέθηκαν και άνοιξαν με σφυρί το κεφάλι Εύελπι

Πολώνεται επικίνδυνα το πολιτικό κλίμα στην χώρα. Φοβερό επεισόδιο είχαμε χθες κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου όταν σπουδαστής της ΣΣΕ χτυπήθηκε από «αγνώστους» σε προσχεδιασμένο επεισόδιο στο μετρό , με «δολοφονικό τρόπο».     

Συγκεκριμένα ο σπουδαστής χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι από αγνώστους και διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ευτυχώς  καμία ανησυχία .

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε ο τύπος , ο  σπουδαστής της ΣΣΕ βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Κατεχάκη.

Πηγές του ελληνικού τύπου ανέφεραν  ότι ο νεαρός Εύελπις δεν φορούσε στολή αλλά ήταν με πολιτική περιβολή και δεν είχε καμία ανάμιξη με την σφοδρή αντιπαράθεση που λάμβανε χώρα πλησίον του.

Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα που δεν έχει θέσει κανένας μέχρι τώρα.

Ο σπουδαστής ήταν εξοδούχος ή αδειούχος,  και αν ήταν το πρώτο γιατί δεν φορούσε στολή ; ...μήπως λόγω του συλλαλητηρίου και του κινδύνου πρόκλησης επεισοδίου με ακραία στοιχεία ;

Το θέμα είναι ότι λόγω των συνεχόμενων περιστατικών πολύ φοβόμαστε ότι οι μαθητές των στρατιωτικών σχολών σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν με στολή στην Αθήνα , λόγω ύπαρξης τέτοιων ατόμων και συμμοριών που αυξάνονται.

Ενώ ούτε λόγος να γίνεται βέβαια ,  η παρουσία μαθητή με στολή κοντά στα Εξάρχεια , στα οποία θα κινδύνευε προφανώς η σωματική του ακεραιτότητα  από τους "γνωστούς αγνώστους.

Ο συγκεκριμένος σπουδαστής αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι φέρει  θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατο θα  θα παραμείνει για νοσηλεία στο 401 ΓΣΝΑ για προληπτικούς λόγους.

Το περιστατικό έγινε ως εξής: μόλις ο συρμός έφτασε στον σταθμό ΜΕΤΡΟ Κατεχάκη, δύο από τους δράστες συνελήφθησαν, από τη δύναμη της Αστυνομίας που βρισκόταν στο σημείο για τα μέτρα ασφαλείας μετά την λήξη του συλλαλητηρίου.

Για το θέμα  δύο νεαροί που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, για τον ξυλοδαρμό νεαρού Εύελπι , οδηγήθηκαν σήμερα  στον εισαγγελέα.

Το «τραύμα» όμως είναι ότι κάποιοι στοχοποίησαν απλά ένα κοντοκουρεμένο  παλληκάρι , και αυτό δεν πείθει πλέον κανένα . Το θέμα πρέπει να  απασχολήσει επειγόντως τις αρμόδιες αρχές.

Είναι το δεύτερο περιστατικό τραυματισμού σπουδαστή της στρατιωτικής σχολής ΣΣΕ σε διάστημα τριών μηνών.

Τον  Οκτώβριο ακόμη τρεις είχαν Ευέλπιδες είχαν δεχθεί  επίθεση ακραίων στοιχείων στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι μετά από εκτεταμένα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα σε συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου.

Συριζαίος διευθυντής παραγωγής της ΕΡΤ: Γιαουρτώστε τον Σαμαρά μέχρι να φτιάξει επιδερμίδα!

Το στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης «ξέφυγε», προφανώς από την αγάπη του στην κυβέρνηση, όπως τουλάχιστον φροντίζει να δείχνει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Ένα like δεν ήταν αρκετό στον Δημήτρη Αναστασόπουλο, production manager της ΕΡΤ. Αφού κοινοποίησε post φίλης του στο facebook προχώρησε και σε σχόλιο που δημιουργεί απορίες για στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης:

«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα !!!!». Η προτροπή αφορούσε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Όπως δείχνει το προφίλ του, το… κόκκινο είναι το αγαπημένο του χρώμα.

Οι φίλοι του δεν ξεχνούν να του πουν να πάει μια βόλτα και τον… προεδρούλη!

ΚΚΕ για συλλαλητήριο: Νερό στον μύλο του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού

Καμιά πραγματική λύση υπέρ του ελληνικού λαού και όλων των λαών των Βαλκανίων δεν διαφάνηκε από τις ομιλίες και τα συνθήματα, ρίχνοντας νερό στο μύλο του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού, σχολιάζει το ΚΚΕ για το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

«Τόσο οι ομιλίες όσο και τα συνθήματα που κυριάρχησαν στο συλλαλητήριο, δεν αμφισβητούν τα επικίνδυνα ΝΑΤΟϊκά σχέδια που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, αναγορεύοντας τους εμπρηστές των Βαλκανίων σε δήθεν εγγυητές της ειρήνης και της συνεργασίας. Συγκαλύπτουν τα πραγματικά προβλήματα, ρίχνοντας νερό στο μύλο του εθνικισμού και του αλυτρωτισμού, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν πάσα στην κυβέρνηση να εμφανίζει την πολιτική της με το μανδύα της δήθεν προοδευτικότητας. Κατά συνέπεια δεν προβάλλουν καμιά πραγματική λύση υπέρ του ελληνικού λαού, υπέρ όλων των λαών των Βαλκανίων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας επιτίθεται στη ΝΔ και σε όσες δυνάμεις «καλύπτουν την καταδικασμένη ναζιστική, εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

«Τεράστιες ευθύνες έχουν η ΝΔ και όσες πολιτικές δυνάμεις, με τη στάση τους, καλύπτουν την καταδικασμένη - στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού – ναζιστική, εγκληματική οργάνωση της “Χρυσής Αυγής”. Τεράστια είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που και ο κυβερνητικός του συνέταιρος συμμετέχει στα συλλαλητήρια, ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπήρχε με τέτοιες δυνάμεις και με παρόμοια συνθήματα στις “πλατείες των αγανακτισμένων”».

Νέες εικόνες

Οι διοργανωτές μιλούν για 1,5 εκατ. συμμετέχοντες, ενώ η ανακοίνωση της Αστυνομίας κάνει λόγο για 140.000 άτομα στο Σύνταγμα.

269250269108269305268928269238269197268963269004

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ