Κόσμος

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν! Η Τουρκία εμπλέκεται στη δολοφονία του πιλότου του ρωσικού Su-25;

Ρωσικά ΜΜΕ κάνουν αναφορές για την πτώση του Su-25 που οδήγησε στον θάνατο του Ρώσου πιλότου και χρησιμοποιούν συνειρμικά και την αντίστοιχη κατάρριψη του Su-24 από τουρκικό μαχητικό ώστε να αναφέρουν ότι και πάλι ευθύνονται οι Τούρκοι για την ρωσική απώλεια.

Έτσι όπως το πρώτο μαχητικό είχε πέσει στην περιοχή του Ιντλίμπ έτσι και τώρα παλι στην ίδια περιοχή καταρρίφθηκε και το Su-25  όχι από τους Τούρκους, αλλά από τους μαχητές που υποστηρίζονται και προμηθεύονται όπλα από την Τουρκία.

Στη Βορειοδυτική Συρία διεξάγονται ταυτόχρονα δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις: ο συριακός στρατός, με τη στήριξη της ρωσικής αεροπορίας, εξοντώνει τους ισλαμιστές της επαρχίας Ιντλίμπ, και ο τουρκικός στρατός επιτίθεται στο κουρδικό καντόνι Αφρίν.

Η Τουρκία είναι μια αμφίβολη σύμμαχος τόσο για τη Συρία όσο και τη Ρωσία.

Η Ιντλίμπ  και καθώς συνορεύει με την Τουρκία σημαίνει ότι όλες οι προμήθειες στις ομάδες που λειτουργούν εκεί είναι εξ ολοκλήρου εν γνώσει των Τούρκων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...