Σκοπιανό

Πατριώτισσα από τη Μάνη ισοπεδώνει τους πουθενάδες της Βουλής στον Αυτιά - Τι είπε για το συλλαλητήριο (βίντεο)


Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον γλύφτη Αυτιά να φρίξετε.

Η Μπιτάκου μιλάει με πάθος για το συλλαλητήριο και ο Κεγκέρογλου παίζει τα χέρια του από τα νεύρα που την ακούει και στο τέλος λέει «Νάταααα… » και κάνει την κίνηση με τα χέρια του να πάρει δρόμο από το πάνελ και να σταματήσει. Τσιφλίκι σου είναι το κανάλι ρε Πασόκε; Εσείς που ευθύνεστε για την κατάντια αυτής της χώρας μιλάτε και από πάνω και δεν αντέχετε και τον αντίλογο; Αλλά καλά κάνετε αφού υπάρχουν ντουβάρια ακόμη που σας ψηφίζουν και σας έχουν σε αυτές τις θέσεις. Ουστ κοπρόσκυλα!

Και ο Αυτιάς βάζει τελεία. Τι τελεία ρε; Γιατί δεν την αφήνεις να μιλήσει να τα πει; Απίστευτο κράξιμο από τους χρήστες του διαδικτύου στον τηλεοπτικό σαλιαγκούτα!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F229795954169529%2Fvideos%2F340166239799166%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...