Κόσμος

Σε ζωντανή μετάδοση ενεργοποιήθηκαν S-400 στα σύνορα με Β.Κορέα - Πολύ κοντά η σύρραξη - Γέμισε με πυροβολαρχίες η περιοχή


Σε ζωντανή μετάδοση η Ρωσία μετέδωσε την ενεργοποίηση των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, Pantsir κτλ γεμίζοντας τα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα με πυροβολαρχίες όπως ακριβώς είχε προαναγγελθεί από χτες. Το Κρεμλίνο ολοκλήρωσε την μετακίνηση μονάδων αεράμυνας στην Άπω Ανατολή καθώς αναμένει επίθεση των ΗΠΑ στις επόμενες ημέρες.

Το "παράθυρο ευκαιρίας" κλείνει σε δύο περίπου μήνες οπότε για τις ΗΠΑ το δίλημμα έχει ήδη τεθεί και είναι "ή τώρα ή ποτέ".

Για πρώτη φορά πληροφορίες αναφέρουν πως οι S-400 θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε κανονική πολεμική αναμέτρηση και όχι απλά με κατάρριψη μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Δείτε εδώ το Βίντεο και τα υπόλοιπα στο τέλος του κειμένου.
https://twitter.com/Eire_QC/status/944218970269323265?ref_src=twsrc%5Etfw

Η όλη διαδικασία είχε λάβει τον χαρακτήρα του «κατεπείγοντος» και όλες οι νέες συστοιχίες πυραύλων τέθηκαν σε επιχειρησιακή υπηρεσία στις περιοχές Βλαδιβοστόκ, Primorsky Krai, Zelenogorsk.

Υπενθυμίζουμε ότι εισβολή στη Βόρεια Κορέα και καταστροφή των όπλων μαζικής καταστροφής του Κιμ Γιονγκ Ουν σε περίπτωση ένοπλης σύρραξης προέβλεπε το σενάριο της άσκησης που έκαναν την περασμένη εβδομάδα Αμερικανοί και Νοτιοκορεάτες στρατιώτες…

Το σχέδιο είναι με ένα περιορισμένο πυραυλικό «κτύπημα» για να κατανοήσει ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Kim Jong-un ότι η Αμερική είναι «σοβαρή υπερδύναμη» και να διακόψει όλες τις πυρηνικές δοκιμές.

Τρεις πηγές, δύο πρώην Αμερικανοί αξιωματούχοι κοντά στο Λευκό Οίκο , και ένα τρίτο πρόσωπο στην αμερικανική κυβέρνηση, επιβεβαίωσαν ότι οι στρατιωτικές επιλογές εξελίχθηκαν και ευρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο .

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ενός Αμερικανού ταξίαρχου, σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας, θα σκοτώνονται σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 20.000 Νοτιοκορεάτες πολίτες!

https://www.youtube.com/watch?v=NKhF1r_YV-Uhttps://www.youtube.com/watch?v=20a7glBHu7Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ