Μέση Ανατολή

EKTAKTO-Ο Ισραηλινός « σιδερένιος θόλος» αναχαίτισε πυραύλους προερχόμενους από το Λίβανο-Θέμα ωρών η εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο; ( Φωτογραφίες -Βίντεο)


Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στο Βόρειο Ισραήλ με την απαρχή αυτού που μοιάζει να είναι ο επόμενος  πόλεμος στην  Μ.Ανατολή .  

Τρεις διαδοχικοί « κόκκινοι συναγερμοί» ακούστηκαν πριν λίγο μέσα στο βράδυ στη νότια ισραηλινή  πόλη Sderot κοντά στη Λωρίδα της Γάζας.
https://twitter.com/EylonALevy/status/941021010106748929?ref_src=twsrc%5Etfw
https://platform.twitter.com/widgets.js

 Τουλάχιστον δύο πύραυλοι καταρρίφθηκαν από το αμυντικό σύστημα Iron Dome που είναι ενεργό  στην περιοχή, καθώς οι κάτοικοι έτρεχαν στα  ειδικά  καταφύγια, όχι όμως  για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα.
https://twitter.com/AAhronheim/status/941017663698034689?ref_src=twsrc%5Etfw
https://platform.twitter.com/widgets.js

Πληροφορίες φέρουν την ισραηλινή αεράμυνα να είναι σε πλήρη ανάπτυξη ενώ αναφέρθηκαν και μετακινήσεις χερσαίων ισραηλινών δυνάμεων.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι το επόμενο διάστημα θα είναι  πολύ κρίσιμο ακόμα και για χερσαία ισραηλινή επιχείρηση στο Λίβανο με άμεσες εξελίξεις …ίσως και στην Συρία.

Οι Ιρανοί άλλωστε έχουν «περικυκλώσει» τρόπον τινά τους Εβραίους τόσο από το Λίβανο όσο και στην Συρία και αυτό θα αποτελέσει την απαρχή ενός πιθανού μεγάλου και τρομερού πολέμου μες το Ισραήλ .

 

https://youtu.be/TrtDY2AGtlw

https://youtu.be/U4yK7kRwIVE?t=2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...