Κοινωνία

Φρίκη! Κλείδωνε το παιδί του σε κλουβί επί πέντε χρόνια (βίντεο)



Σε ένα ξύλινο κλουβί έχει περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής του ένα 9χρονο αγόρι στην Ταϊλάνδη, καθώς ο πατέρας του το κλείδωνε εκεί, θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να είναι ασφαλές.

Ο 38χρονος δήλωσε ότι ο γιος του εμφάνισε προβλήματα συμπεριφοράς μετά από ένα τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη σε τροχαίο όταν ήταν 4 ετών. Σύμφωνα με τον πατέρα, ο μικρός έγινε αλλοπρόσαλλος και δεν μπορούσε να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο. Η μητέρα τους εγκατέλειψε μετά το ατύχημα και έτσι ο 38χρονος, χωρίς να έχει κάποιο άλλο άτομο να το προσέχει, αποφάσισε να το κλειδώνει εκεί κάθε πρωί όταν έφευγε για τη δουλειά του και να το ελευθερώνει στην επιστροφή του.
https://www.youtube.com/embed/74FRunyHLDc

Οι γείτονες φρόντιζαν για την σίτιση του 9χρονου, περνώντας του φαγητό μέσα από τα ανοίγματα του κλουβιού.

Ο πατέρας επεσήμανε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τον γιο του και ότι είχε δοκιμάσει διάφορους τρόπους, χωρίς επιτυχία, καταλήγοντας σ' αυτόν, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει.

Να σημειωθεί ότι ενώ αυτή η κατάσταση αποτελούσε καθημερινότητα εδώ και χρόνια, το θέμα έγινε γνωστό πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...