Εθνικά θέματα

«Έτοιμος για καυγά «ήταν ο Πάνος Καμμένος - Με το ζόρι τον «κρατούσαν» στη Θεσσαλονίκη!

Σαν έτοιμος να κατέβει να «καθαρίσει» φαίνεται να είναι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμένος στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης για την άσκηση «GORDIAN KNOT ΄17», μαθαίνοντας τα καθέκαστα για τις Απειλές του Ερντογάν , που μας τα έχωσε και μέσα στο σπίτι μας!

Πάντως άπαντες στάθηκαν στη στάση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου που ακόμη και ακόμη απο την γλώσσα του σώματος δείχνει οτι δεν το χωρά ο τόπος και ήταν έτοιμος να αρπάξει το Χιουι και να κατηφορίσει στο Προεδρικό για παρεξήγηση! (φυσικά...κάνουμε πλάκα...)

Αν και Πάνος Καμμένος «χαιρέτισε» και την Παρουσία των Τούρκων Αξιωματικών στην Άσκηση του ΝΑΤΟ των φίλων και Συμμάχων όπως ανέφερε …Αλλά οι εικόνες άλλα δείχνουν !

Την ενημέρωση της Στρατιωτικής Ασκήσεως «GORDIAN KNOT ΄17», παρακολούθησε την 7η Δεκεμβρίοων κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Διοικητού του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγου κ. Δημητρίου Μπίκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Η άσκηση «GORDIAN KNOT 2017», η οποία διεξήχθη παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου κ, από της 27 Νοεμβρίου έως της 7 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε εις το Στρατόπεδο Προκοπίδη, της περιοχής της Ασσήρου, και συνιστά την κύρια δραστηριότητα του Στρατηγείου NRDC-GR, για το τρέχον έτος 2017, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται και η εθνική αξιολόγηση του Στρατηγείου, ως διακλαδικού, εν όψει της αντίστοιχης ασκήσεως του NATO που θα υλοποιηθεί τον Ιούνιου του 2018.

veteranos.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...