Ο στρατηγός Φ.Φράγκος χτυπάει… Καμπάνες – Αυτή είναι η απειλή του μέλλοντος για την Ελλάδα

Δημοσίευση: 26 Δεκεμβρίου 2017, 10:18 πμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 26, 2017 στις 10:17 μμ

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος «χτυπάει» καμπάνες μέσα στα Χριστούγεννα και αυτή τη φορά δεν είναι για τα ελληνοτουρκικά, αλλά για το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας που χρόνο με το χρόνο επιδεινώνεται δραματικά και μετατρέπει την Ελλάδα όχι μόνο σε χώρα γερόντων, αλλά απειλεί να την εξαφανίσει από τον χάρτη τη στιγμή που οι γειτονικοί λαοί, και μιλάμε για την Τουρκία και την Αλβανία, αυξάνονται διαρκώς. 

Ο στρατηγός Φράγκος, που αποδεδειγμένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την Πατρίδα και τους Έλληνες έκανε μια ομιλία ανήμερα των Χριστουγέννων και αντί ευχών για τις Άγιες ημέρες του δωδεκαημέρου μίλησε για το «μέγιστο πρόβλημα της πατρίδας μας, που είναι το δημογραφικό, με  την δραματική μείωση των γεννήσεων που παρουσιάζουν υστέρηση έναντι των θανάτων, έτσι ώστε το έτος 2.100 να μειωθεί δραματικά στα τρία περίπου εκατομμύρια ο πληθυσμός της Ελλάδος» και την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες. 

Η τραγικότητα της κατάστασης όσον αφορά το δημογραφικό εμφαίνεται στους δυο πίνακες της «ΕΛΣΤΑΤ», όπου οι γεννήσεις έχουν υστέρηση. Η κατάσταση βέβαια μπορεί να αναστραφεί, εάν τα νέα ζευγάρια των Ελλήνων αποκτήσουν ένα και μόνο παιδί, που λόγω της ένδειας που επέφεραν τα μνημόνια, πλέον αδυνατούν, Τότε θα  έχουμε κατά 10% αύξηση του πληθυσμού.

Με την παράθεση των πινάκων αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015, σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι (91.847) από γεννήσεις (121.212).

Το 2016, αντίστοιχα 25.894 περισσότεροι θάνατοι (118.792) από γεννήσεις (92.898). Και το  2017, έως 28 Νοεμβρίου ,καταγράφηκαν 31.397 περισσότεροι θάνατοι (113.247) από γεννήσεις (81.850).


«Ελληνίδες και Έλληνες…

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό.

Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.

Προτείνω λοιπόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος

Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4  και 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!

 • Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.
 • Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.

Φίλες και φίλοι, στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, δεχόμενη προκλήσεις από όλα τα μέτωπα, πρέπει να θωρακίσουμε  συνταγματικά την διατήρηση των γεννήσεων των Ελληνικών οικογενειών. Αλλιώς, η  προσχεδιαζόμενη «ΑΛΩΣΗ» της χώρας μας, θα συμβεί εκ των ένδον».

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Εδω εκοψαν τα επιδοματα για τα 3 παιδια και πανω και εδωσαν περισσοτερα στα 2 παιδια και κατω, αν αυτο δεν ειναι σκοπιμο τοτε τι ειναι σκοπιμο. Ο λαος ομως ειναι με το συνταγματικο τοξο, η ιστορια ειναι αμειλικτη και η φυση δεν γνωριζει κενα.

  • TheELLINAS1 .

   Συνταγματικό τόξο και ξερό ψωμί!
   Και όποιος δεν είναι μαζί τους είναι απλά φατσιστας !!!

 • ΚΩΝΚΑΡ

  Να ’ναι θεόθεν δοκιμασία για τα χάλια
  μας,επιτίμιο άξιο & δίκαιο για τον εθελ-
  ούσιο εκτροχιασμό μας προς τρόπους
  αλλότριους κι απατηλούς, κανόνας πν-
  ευματικός για τον καλπασμό μας σε ο-
  δούς ειδωλολατρείας, σαρκολατρείας &
  πλάνης; Χαραυγή του 2018. Μακάρι να
  ’ναι τέτοια δοκιμασία. Γιατί αυτό κρύβει
  μέσα του ελπίδα καταφανή, ότι ίσως έ-
  ρθουμε στα συγκαλά μας & ανανήψουμε.
  Ως λαός δείχνουμε να βαδίζουμε ολοταχ-
  ώς προς το ιστορικό μας Τέλος.Ας μην τρέφουμε άλλες αυταπάτες:
  είναι τέτοιος πλέον ο κατήφορος που κα-
  μιά υλική, εγκόσμια δύναμη δεν μπορεί
  να τον αποτρέψει. Ανθρωπίνως πάντα.
  Αν ωστόσο δεν είναι το Τέλος, αλλά μια
  άγρια μπόρα απλώς, τότε θα ξαναβγεί κά-
  ποια στιγμή κι ο ήλιος. Ναι, αυτή είναι η
  ελπίδα – η μόνη που μας απέμεινε.

  • Κωνσταντινος Χατζης

   ΝΑΙ θα ξαναβγει ξανα ο ΗΛΙΟΣ αν καποιος Εθνικος ηγετης διωξει αυτα τα πολιτικα φροκαλα απο την εξουσια που διοικησαν τον τοπο απο την μεταπολιτευση μεχρι σημερα και τον διελυσαν.Ας μην ξεχναμε ομως οτι υπευθυνος γιαυτο ειναι και ο Λαος που ενω τους γνωριζει τους ψηφιζει και τους ξαναψηφιζει και ςξακολουθει ακομη να τους δινει ποσοστα επανεκλογης.

  • Ίασπις

  • Pater Athanasios

   Μια μπορα ηταν και η πτωση της Πολης αλλα κρατησε 400 χρονια .Ποσοι υπεφεραν από αυτην την μπορα; Και τωρα ποσα χρονακια θα κρατησει κανεις δεν ξερει ουτε τις τραγικες συνεπειες της.

 • TheELLINAS1 .

  Καλημέρα αδέρφια χρόνια πολλά !!
  Μαματε γιατί χανόμαστε !!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ…

  • TheELLINAS1 .

   Καλά τα λέει ο μάστορας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πολιτική που να προωθεί την οικογένεια το αντίθετο μάλιστα ,δεν ιδρώνει το αυτί κανενός διότι εξυπηρετούνται κάποια σχέδια εναντίον του Ελληνισμού ,. με 300 ευρώ, τι οικογένεια να κάνει ένας νέος ? Και πόσα παιδιά θα έχει αυτή η οικογένεια ?? Όποιος δώσει την σωστή απάντηση όλο και κάτι θα κερδίσει :-))

  • Κωνσταντινος Χατζης

   Απο λογια εχουνε χορτασει.Τα ελεγε και τοτε στα αφεντηκα του οταν ητο μελος στο κογκλαβιο της πολιτικης των;

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

  Έχετε υπόψη ότι στις 80 χιλιάδες γεννήσεις περιλαμβάνονται και οι γεννήσεις Σύριων, Μπαγκλαντεσιανών και λοιπών μουσαφίρηδων, οπότε η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική από όσο φαίνεται.

  • Κωνσταντινος Χατζης

   Αυτα δεν λεγονται μδιοτι δεν το επιτρεπει το καθεστωτικο πρωτοκολλο.Αλλιως παμε για εγκληματικη οργανωση

 • sikotipatatatokefte

  Φράγκο, εγώ σε είχα σε εκτίμηση,γνωρίζωντας και το βιογραφικό σου.. Όταν όμως ο Λαός κλίθηκε να δώση μια πραγματική απάντηση, εσύ βγήκες και υποστήριξες την Μέρκελ!
  Ουστ από δω!

  • Δανάη Πολυχρονίου

   Θα συμφωνήσω μαζί σου…
   Μας έχουν τρελλάνει στα «άσφαιρα» και τα παχιά λόγια…
   Έχουμε λέει υπογεννητικότητα… Σιγά το νέο!!
   Τίποτα σε …πράξεις, μας βρίσκεται;;;
   Επιπλέον θεωρώ ότι: Μια φορά προσκυνημένος, για πάντα προσκυνημένος!!!

   • Κωνσταντινος Χατζης

    Ετσι παρασυρουν τα κομματοσκυλα και καταστρεφουν τον τοπο.Και οποιος πει την αληθεια ειναι ακραιος,φασιστας,Νεοναζι,περιθοριακος και οτι κατεβαση το διεστραμενο μυαλο τους.

  • Κωνσταντινος Χατζης

   Ισως η εντολη των προσκυνημενων που προσκυνουσε να ειχαν δοσει τετοια εντολη.Εσυ παλι ολλα τα σφαζεις ολλα τα μαχαιρωνεις οπως λεει και γυφτος οταν πουλα καρπουζια;

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  Οι ελληνες εδιωξαν το χριστο απ τη πορτα κ τους μπηκε ο διαβολος απ το παραθυρο..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!
  «Κ ακουσα αλλη φωνη απ τον ουρανο να λεει:»εξελθε λαε μου εξ αυτης ωστε να μη συνκοινωνησετε τις αμαρτιες της κ να μην λαβετε απ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ»…
  χρονια πολλα σε ολους τους χριστιανους.

 • konstantinos

  ΑΞΙΟΣ !
  (γιά αυτό τον λόγο φαίνεται τον αποστράτευσαν, ενώ θα έπρεπε να τον κρατήσουν εν ενεργεία αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελλάδα) !

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  21 Και έδωκα εις αυτήν καιρόν, δια να μετανοήση, και δεν θέλει να μετανοήση και να απαρνηθή την διαφθοράν και ασέβειάν της.22 Ιδού θα την ρίψω στο κρεββάτι τιμωρίας μεγάλης, πόνου και οδύνης. Και εκείνους που αμαρτάνουν μαζι της και όσους παρασύρονται εξ αιτίας της, θα τους βάλω μαζι με αυτήν και θα τους καταδικάσω εις μεγάλην ΘΛΙΨΗΝ, εάν δεν μετανοήσουν και δεν απαρνηθούν τα εργα της»……

 • Peacemaker reloaded

  Τα συριζο-δημαρο-ποταμια παντως διαφωνουν καθετα με τον στρατηγο…θεωρουν πως η λυση στο ελληνικο δημογραφικο ειναι η αναπαραγωγη των αλλοδαπων που αναπαραγονται σαν τα κουνελια, και φυσικα μπορουν να το κανουν καθως τα παιδια των ελληνων ειναι ΤΕΚΜΗΡΙΑ ενω τα δικα τους «ψυχουλες»…

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Τις καμπανες επρεπε να τις κτυπησει οταν υπηρετουσε οχι μονο υπο στρατιωτικη ιδιοτητα αλλα και ως πολιτικος στο κομμα της ελαφροδεξιας που διςλυσε την Ελλαδα.Τωρα ειναι αργα για κλαματα και μας χρειαζεται Εθνικος ηγετης για να διαλυση αυτους που διελυσαν τον τοπο.Αυτη ειναι αναγκη και η αληθεια για να σωθει ο τοπος και οχι κουφιες προφητειες.

  • Δημητρης Πριοβολος.

   Και στην κορη του που ετρεχε στους δρομους καμαρωνοντας με τους λαθροεισβολεις…..

 • TeoHellas

  Δυστυχώς τα στατιστικά δεδομένα είναι τελείως αλλοιωμένα.
  Δεν περιέχουν μόνο τους Έλληνες στο γένος.
  Δυστυχώς περιέχει γεννήσεις από αλβανούς που ήρθαν σωρηδόν από τα μέσα του ‘90, άραβες που ήρθαν μιλιούνια την τελευταία 10ετία και βουλγάρο -συμμορίτες που μας ήρθαν τα τελευταία 100 χρόνια.

 • Αλεξάνδρα Αποστολίδου

  Αυτό ας το διαβάσουν οι κυβερνώντες που θέλουν να δίνουν ελληνική υλικότητα στους εισβολείς και να διώξουν τα δικά μας παιδιά έξω!

  • Pater Athanasios

   Μα αυτοι αυτό το σχεδιο εκπληρωνουν , και αυτό θελουν και οι ιδιοι.Αφου ανέκαθεν οι κομμουνιστες ηταν ανθέλληνες και ηθελαν μια κομμουνα που θα ξεκιναει από την ουγγαρια και θα φτανει στην Στερεα Ελλαδα.

 • Γιάννης the Doctor

  Κάνενα πρόβλημα. Δώστε ταυτότητες στους αντεντοκούμπους.

 • Stratis

  Με την ανεργία , την εξαντλητική φορολογία , πώς να αποφασίσει κάποιος νά κάνει οικογένεια και παιδιά; Όλα είναι αλληλένδετα

 • I.Papadopoulos

  Κάλιο αργά παρά ποτε!
  Μπορεῖ νά ἒκανε λάθη Φράκγος, ἂλλά τουλάχιστον παραδέχεται τό πρόβλημα!
  Οἱ ἂλλοι οἱ «προοδευτικοί» κάνουν τά παιδιά τεκμήρια…ἂκουσον, ἂκουσον καί φρῖξε γῆ…
  Ἡ ἱστορία τά γράφη ὃλα…

 • Chat Noir

  Έχει απόλυτο δίκιο ο στρατηγός. Το φωνάζω κι εγώ και το έχω γράψει πολλές φορές. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας. Έτσι που το πάμε δημογραφικά σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα έχει γεμίσει ηλικιωμένους συνταξιούχους που δεν θα μπορούν ούτε να μαζέψουν τα σκουπίδια τους, αφού τα λιγοστά παιδιά τους θα έχουν φύγει μετανάστες για να επιβιώσουν. Μπροστά σ΄ αυτήν την τραγική πραγματικότητα, μόνη λύση φαντάζει η ελληνοποίηση αλλοδαπών είτε αυτό αρέσει είτε δεν αρέσει σε πολλούς. Οι αντιτιθέμενοι σ΄ αυτήν την λύση, ας μας πουν ποιοι θα διεκπεραιώνουν αύριο διάφορες κοινωνικές εργασίες, όπως η αποκομιδή απορριμάτων για παράδειγμα και ποιοι θα πάνε να πολεμήσουν αν χρειαστεί. Μήπως οι υπερήλικες συνταξιούχοι που τους έχει χτυπήσει κατακέφαλα εθνικιστική βαριοπούλα στα θλιβερά καφενεία που συχνάζουν και στα σάιτ που παριστάνουν τους Διγενείς Ακρίτες προκαλώντας κύματα γέλιου ;

  • Pater Athanasios

   Αυτοι όμως θα πολιτεύονται και όταν πλεον θα είναι πλειοψηφια τοτε οι νομοι να δουμε ποιους θα προστατευουν και ποιους θα χτυπουν.Εσυ τελικα όταν θα μιλησεις παντα θα προκαλέσεις.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  …..Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της
  αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των
  εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η
  Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς
  σε μία
  μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και
  Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο
  Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ’ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα
  είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα
  εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της
  προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση
  της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών
  και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού
  ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον
  λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής
  της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός
  που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία
  της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή
  αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή
  φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων.»……….

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ» Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
  ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

 • Pater Athanasios

  Αυτά που βιωνει ο Ελληνας σημερα δεν τα χωραει η ανθρωπινη λογικη παγκοσμίως.Δεν υπαρχουν πουθενα αυτοι οι νομοι για τους γηγενείς και τουναντίον αυτοι οι νομοι για τους αλλογενείς και αλλοφυλους .Πουθενα στον κοσμο .Και οι Ελληνες φοβούνται μηπως και τους κοψουν το επιδομα των 300 ευρω το μηνα γιατι είναι ανεργοι και δεν επαναστατουν όπως θα εκανε ο κάθε νορμαλ και λογικος ανθρωπος σε όλα αυτά που του χρεωσαν , χωρις να χρωστάει.

 • Kostas Pagan

  exoυμε γεννοκτονια απο τις πουλημενες κυβερνησεις της αριστεροδεξιας,η μονη λυση ειναι η λαικη επανασταση