Ετοιμη η Ιντιφάντα! Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν: Συνασπίζονται όλοι γύρω από τη Ρωσία και κάπως έτσι η Αρκούδα θα κατέβει και θα σαρώσει…

Δημοσίευση: 6 Δεκεμβρίου 2017, 11:35 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 6, 2017 στις 11:48 μμ

Aνήμερα του Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος των ΗΠΑ προέβη σε μια ολέθρια κίνηση για την περιοχή της Μέσης Ανατολής με μόνο σκοπό την επιτάχυνση του πιο καταστρεπτικού πολέμου όλων των εποχών. Η οργή ξεχειλίζει και όπως είπε και η Χαμάς πριν λίγο «Τραμπ οι πύλες της κολάσεως για τους Αμερικανούς άνοιξαν». 250.000 Παλαιστίνιοι βγήκαν στη Γάζα ενώ στην Τουρκία όλες οι διπλωματικές και προξενικές αποστολές των ΗΠΑ είναι υπό πολιορκία.

Το πιο σημαντικό πλέον όμως είναι ότι ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει στην περιοχή. Φατάχ, Χαμάς, Χεζμπολάχ και Ιράν συνασπίζονται μαζί με τη Ρωσία. Η Ρωσία αποδεικνύεται το μόνο αποκούμπι των κρατών της περιοχής και όλοι σπεύδουν να συνασπιστούν μαζί της. Και κάπως έτσι η Ρωσία θα κατέβει σαν ορμητικός χείμαρρος…

Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Αμπάς ότι στηρίζει τις συνομιλίες για το καθεστώς της Ιερουσαλήμ .Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπας για να τον διαβεβαιώσει ότι η Μόσχα στηρίζει το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι συνομιλίες μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών αρχών, με επίκεντρο μεταξύ άλλων και το καθεστώς της Ιερουσαλήμ.

Εκπρόσωπος των Παλαιστινίων 

«Κηρύσσει πόλεμο στη Μέση Ανατολή, κηρύσσει πόλεμο εναντίον 1,5 δισεκατομμυρίου μουσουλμάνων και εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών που δεν θα δεχθούν οι ιεροί τόποι να είναι υπό την πλήρη ηγεμονία του Ισραήλ».


Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Χαμάς που προειδοποίησε τον Τραμπ ότι με αυτή του την απόφαση άνοιξε τις «πύλες της κολάσεως» για τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή.

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε ότι «καταδικάζει και απορρίπτει» την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ.

Λίγο νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (OAP), Σαέμπ Ερακάτ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «κατέστρεψε» τη λεγόμενη λύση των δύο κρατών, αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα, ο Τραμπ «απέκλεισε τις ΗΠΑ από οποιονδήποτε ρόλο σε οποιαδήποτε ειρηνευτική διαδικασία», πρόσθεσε ο Ερακάτ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ιεριχώ.

Παλαιστίνη – Χαμάς

Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και η απόφαση για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας την πόλη αυτή συνιστά «κατάφωρη επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λού», διαμηνύει η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς.

Η οργάνωση, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, κάλεσε τους Άραβες και τους μουσουλμάνους «να υπονομεύσουν τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή» και να «αποκλείσουν το Ισραήλ».

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Χαμάς είχε απειλήσει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «άνοιξε τις πύλες της κολάσεως» για τα αμερικανικά συμφέροντα.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκρινε πως η μονομερής απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ είναι «λυπηρή» και υπογράμμισε ότι το Παρίσι δεν την στηρίζει.

Όπως επισήμανε ο Μακρόν, το καθεστώς της Ιερουσαλήμ πρέπει να καθοριστεί από τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους μέσω διαπραγμάτευσης. Ο Γάλλος πρόεδρος απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές για ηρεμία κι αποφυγή της βίας.

Έντονες αντιδράσεις και διαδηλώσεις στην Τουρκία

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε την «ανεύθυνη» ενέργεια των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και κάλεσε την Ουάσιγκτον να επανεξετάσει την ενέργεια αυτή.

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη και όλες τις διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ στην Τουρκία.

«Καταδικάζουμε την ανεύθυνη ανακοίνωση από την αμερικανική κυβέρνηση… το να δηλώνει ότι αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ότι θα μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ» επισημαίνει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Καλούμε την αμερικανική διοίκηση να επανεξετάσει αυτή την εσφαλμένη απόφαση που ενδέχεται να οδηγήσει σε πολύ αρνητικά αποτελέσματα και να αποφύγει ενέργειες των οποίων δεν έχει υπολογίσει τις συνέπειες και οι οποίες θα πλήξουν την πολυπολιτισμική ταυτότητα και το ιστορικό καθεστώς της Ιερουσαλήμ».

«Αυτή η απόφαση αντίκειται στο διεθνές δίκαιο και στα ψηφίσματα του ΟΗΕ» τονίζει από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter.

ΟΗΕ: Μόνη εναλλακτική η λύση των δύο κρατών

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες διαμήνυσε ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική παρά μόνο η λύση των δύο κρατών για το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους, τονίζοντας ότι το θέμα της Ιερουσαλήμ και του οριστικού καθεστώτος της θα πρέπει να επιλυθεί μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων.

«Έχω μιλήσει με συνέπεια κατά των μονομερών μέτρων που θα έθεταν σε κίνδυνο την προοπτική της ειρήνης για τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιου», είπε ο Γκουτέρες.

«Σε αυτή τη στιγμή της μεγάλης ανησυχίας, θέλω να το ξεκαθαρίσω: δεν υπάρχει εναλλακτική πέραν της λύσης των δύο κρατών. Δεν υπάρχει Σχέδιο Β. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ενθαρρύνω τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους ηγέτες να επιστρέψουν στη διαπραγμάτευση», τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Παλαιστίνη

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς ανακοίνωσε ότι «καταδικάζει και απορρίπτει» την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (OAP), Σαέμπ Ερακάτ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «κατέστρεψε» τη λεγόμενη λύση των δύο κρατών, αναγνωρίζοντας την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα, ο Τραμπ «απέκλεισε τις ΗΠΑ από οποιονδήποτε ρόλο σε οποιαδήποτε ειρηνευτική διαδικασία», πρόσθεσε ο Ερακάτ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ιεριχώ.

Γαλλία

Το Συμβούλιο των Γαλλικών Εβραϊκών Θεσμών (Crif) κάλεσε με ανακοίνωσή του τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, κατά το παράδειγμα του Αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ.

«Το Crif χαιρετίζει την ιστορική απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ και να μεταφέρει προσεχώς την πρεσβεία των ΗΠΑ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα της Ευρώπης. Το Εβραϊκό Συμβούλιιο καλεί επίσης τον πρόεδρο Μακρόν να ακολουθήσει «την ίδια θαρραλέα πορεία» ώστε «να επανεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος για να καταλήξουμε μέσω της διαπραγμάτευσης σε μια βιώσιμη ειρήνη» μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος απέρριψε την απόφαση των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών μετά το διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ.

ΟΗΕ

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες διαμήνυσε σήμερα ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική παρά μόνο η λύση των δύο κρατών για το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους, τονίζοντας ότι το θέμα της Ιερουσαλήμ και του οριστικού καθεστώτος της θα πρέπει να επιλυθεί μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων.

«Έχω μιλήσει με συνέπεια κατά των μονομερών μέτρων που θα έθεταν σε κίνδυνο την προοπτική της ειρήνης για τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους», είπε ο Γκουτέρες, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

«Σε αυτή τη στιγμή της μεγάλης ανησυχίας, θέλω να το ξεκαθαρίσω: δεν υπάρχει εναλλακτική πέραν της λύσης των δύο κρατών. Δεν υπάρχει Σχέδιο Β. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ενθαρρύνω τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους ηγέτες να επιστρέψουν στη διαπραγμάτευση», τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Κατάρ

Το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ χαρακτήρισε «θανατική καταδίκη» για όλους όσους επιδιώκουν την ειρήνη, την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Σεΐχ Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι, χαρακτήρισε την απόφαση της Ουάσινγκτον «επικίνδυνη κλιμάκωση», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Αλ Τζαζίρα.

Νωρίτερα, με μήνυμά του στο Twitter, ο υπουργός ανέφερε ότι ο εμίρης Σεΐχ Ταμίμ μπιν Χάμαντ αλ Θάνι είχε προειδοποιήσει τον Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα είχε αυτή η απόφαση.

Ιορδανία

Η κυβέρνηση της Ιορδανίας, θεματοφύλακας των ιερών τόπων στην Ιερουσαλήμ, κατήγγειλε ότι η ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, συνιστά «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

«Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και η μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας σε αυτήν την πόλη συνιστά παραβίαση των αποφάσεων του διεθνούς δικαίου και του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Μοχάμεντ Μουμενί, σε ένα δελτίο τύπου.

Επιπλέον, επισήμανε ότι αυτή η ενέργεια του Τραμπ είναι νομικά άκυρη καθώς «εδραιώνει την ισραηλινή κατοχή στον ανατολικό τομέα της πόλης».

Λίβανος

Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν χαρακτήρισε σήμερα «επικίνδυνη» την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ, τονίζοντας ότι απειλεί την αξιοπιστία της Ουάσινγκτον ως εγγυήτριας της ειρηνευτικής διαδικασίας στην περιοχή.

Η απόφαση αυτή έφερε την ειρηνευτική διαδικασία πολλές δεκαετίες πίσω και απειλεί την περιφερειακή σταθερότητα, ενδεχομένως και την παγκόσμια σταθερότητα, υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο Αούν.

Συρία

Ο αγώνας των Παλαιστινίων θα παραμείνει ζωντανός μεταξύ των Αράβων έως την εγκαθίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους με την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του, επισήμανε το γραφείο του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ σήμερα, αντιδρώντας στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου σχετικά με το καθεστώς της Ιερουσαλήμ.

«Το μέλλον της Ιερουσαλήμ δεν καθορίζεται από ένα κράτος ή έναν πρόεδρο, αλλά καθορίζεται από την ιστορία του και τη βούληση και αποφασιστικότητα (που επιδεικνύουμε) στον αγώνα των Παλαιστινίων» τονίζεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Σαουδική Αραβία

Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν συζήτησε τις «πολύ σημαντικές εξελίξεις» στην περιοχή της Μέσης Ανατολής σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας, στον απόηχο της απόφασης Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ.

Το πρακτορείο ειδήσεων δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την τηλεφωνική συνδιάλεξη ανάμεσα στους δύο ηγέτες.

Μεξικό

Το υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικού ανακοίνωσε ότι η πρεσβεία της χώρας στο Ισραήλ θα παραμείνει στο Τελ Αβίβ, παρά την απόφαση των ΗΠΑ να μεταφέρουν τη δική τους στην Ιερουσαλήμ.

Το Μεξικό θα παραμείνει προσηλωμένο στις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών για το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, πρόσθεσε.

«Το Μεξικό θα διατηρήσει τη στενή και φιλική διμερή σχέση του με το κράτος του Ισραήλ, όπως αποδείχτηκε και με την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού (του Ισραήλ) Μπενιαμίν Νετανιάχου στη χώρα μας και θα συνεχίσει επίσης να στηρίζει τις ιστορικές διεκδικήσεις του παλαιστινιακού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά διαμήνυσε ότι το καθεστώς της Ιερουσαλήμ μπορεί να επιλυθεί «μόνο στο πλαίσιο μιας γενικής διευθέτησης της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης».

Πάπας Φραγκίσκος: Σεβάσου το status quo της Ιερουσαλήμ

«Η αναγνώριση των δικαιωμάτων όλων των λαών στους Αγίους Τόπους αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση για τον διάλογο», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος απεθυνόμενος σε Παλαιστίνιους στο Βατικανό. Και απηύθυνε έκκληση για «σεβασμό του status quo της Ιερουσαλήμ».

«Δεν μπορώ να κρύψω την βαθειά μου ανησυχία για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από την Ιερουσαλήμ», σημείωσε ο Ποντίφικας.

«Απευθύνω έντονη έκκληση για την δέσμευση όλων όσον αφορά τον σεβασμό του status quo της πόλης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ», είπε. Και ζήτησε «να υπερισχύσει η σύνεση για να αποτραπεί να προστεθουν νέα στοιχεία έντασης σε ένα ήδη τεταμμένο κλίμα παγκοσμίως λόγω των πάρα πολλών βάναυσων συγκρούσεων».

Ο Ποντίφικας είχε, χθες (05.12.2017) τηλεφωνική επαφή με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς.

 • Spyros Spyropoulos

  1ος! ΚΟΛΑΣΗ!!!

 • Θαλασσόλυκος

  2ος

 • Αντύπα
  • Ταξίαρχος

   Όλοι οι Έλληνες, με ανιδιοτέλεια, χωρίς κομματικές σημαίες και με πυκνές γραμμές συντασσόμεθα πίσω απο τον Πρωθυπουργό.

   • Αντύπα

    μπράβο Ταξ!

   • Θαλασσόλυκος

    Έτσι Ταξ! Ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει… Πσωμί, Ελιά και Τσίπρα Βασιλιά!

   • αποχωρω απο την αναρχια και εντασσομαι στο συστημα αμεσα.

 • clickys

  ειδικα τωρα που καναμε συμφωνιες με το Ισραηλ και τα παμε καλα γινοντε ολα αυτα χαχα

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ὅτε καιρός, τῆς ἐπὶ γῆς παρουσίας σου,
  πρώτη ἀπογραφὴ τῇ οἰκουμένῃ ἐγένετο,
  τότε ἔμελλες τῶν ἀνθρώπων
  ἀπογράφεσθαι τὰ ὀνόματα,
  τῶν πιστευόντων τῷ τόκῳ σου·
  διὰ τοῦτο τὸ τοιοῦτον δόγμα, ὑπὸ Καίσαρος ἐξεφωνήθη·

  τῆς γὰρ αἰωνίου σου Βασιλείας,
  τὸ ἄναρχον ἐκαινουργήθη.

  Διὸ σοι προσφέρομεν καὶ ἡμεῖς,
  ὑπὲρ τήν χρηματικὴν φορολογίαν,
  ὀρθοδόξου πλουτισμὸν θεολογίας,
  τῷ Θεῷ καὶ Σωτῆρι τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

  «Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  Υ.Γ…«Δικαιοσύνην μάθετε, οἱ ἐνοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς»….

 • Hercules

  κάπως ήσυχη αυτή η Ιντιφάντα,… δεν μου γεμίζει το μάτι

 • Ταξίαρχος

  τον πουλο οι μουσουλμανοι απο την Ιερουσαλημ

  • Αντύπα

   και οι γαμψομύτηδες

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …»Στο τέλος όλων αυτών ο ΘΕΟΣ θα βοηθήσει την Ελλάδα,
  μάλιστα θα φτάσουν τα έθνη να λένε
  μα τόσο πολύ ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα και την βοηθάει;
  Βέβαια αυτή η βοήθεια του Θεού δεν είναι επειδή το αξίζουμε
  και για την αρετή μας αλλά για τα αίματα που έχυσαν οι πρόγονοί μας
  και περισσότερο οι ψυχές των Αγίων
  και της μάνας μας της Παναγίας»…

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  • ουτε γι`αυτο βεβαιως το αξιζουμε αν το δεις καθαρα κι αντικειμενικα, αλλα θα βοηθησει και βοηθα ηδη.

 • Spock

  οι αρκουδες ειναι σε χειμερια ναρκη τωρα….

  • οχι της Ευρωπαϊκης Ασιας απο οτι φαινεται.

   • Spock

    μαλλον τους προλαβανε αλλοι

  • Genesis

   θα θελες αμερικανοδουλε.Τωρα εκανε δοκιμη νεους κινητηρες και θα διαλυθουν οι ΗΠΑ λογω φοβου.Ουτε πολεμος θα χρειαστει να γινει

   • Spock

    παρελυσα…..

    • Θαλασσόλυκος

     OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

     • Θαλασσόλυκος

      πατατάκια παιδια΄

     • Spock

      φουντουνια κανουν?

     • Θαλασσόλυκος

      Όχι. Εγώ πάντως παιδιά εάν ξανασυμβεί αυτό θα πάω σε κάτι συγγενείς Καναδά μόνιμα.

     • Genesis

      ΑΠΣΟΓΑ.Νταχταριζα μια Καναδεζα το καλοκαιρι.Θα πηγαινουμε για καφε στο Τοροντο

    • Genesis

     ΖΟΚ!

   • Θαλασσόλυκος

    OYYYYYYYYYYYYYYY

   • kraser

    Το παρεξηγησες

  • Spyros Spyropoulos

   Μερικες φορες ομως λογω καιρικων συνθηκων ξυπνανε………….

   • Spock

    θα δειξει συντομα

 • Γατονι

  Έλεγα κι εγώ τι μας θέλουν εμάς οι Εβραίοι για συμμαχία; Άραγε οι τσιπροκαμενοι ήξεραν τι θα γίνει η πιάστηκαν στον ύπνο ως συνήθως;

  • Ταξίαρχος

   να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά

  • Hercules

   στον ύπνο ?? μπαααα

 • ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Και καλά έκανε ο Ντραμπ! Τι εγινε; ;;;;;;; δεν τους χάλασε τους μουσουλμάνους ρουφατε το τροπονη τώρα!

  • clickys

   xaxa

  • Θαλασσόλυκος

   Κοίτα κι εγώ δε γουστάρω την Ιερουσαλήμ σε χέρια βρωμοερών μουσουλμάνων. Αλλά ούτε κι ο Βραίων.

   • Imperium Romanum 330 – 1453

    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΤΕΛΟΣ!

 • Γατονι

  Έρχονται ζορικες καταστάσεις. Οι μουσουλμάνοι δεν είναι χριστιανοί να βλέπουν τη θρησκεία αλά καρτ (το 90%+)

  • Ταξίαρχος

   ζαναξ

   • pentapostagma

    δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Ολοι ξερουμε τι ακολουθει μετα.

    • Θαλασσόλυκος

     H Ιστορία επαναλμβάνεται για χιλιοστή φορά με τα ίδια θύματα και τους ίδιους θύτες.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει κανας Σαλαντιν,μην ξεχνας οτι ηταν Κουρδος

     • Θαλασσόλυκος

      Δεν το γνώριζα.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      Ο Σαλάχ αντ-Ντιν Γιουσούφ ιμπν Αγιούμπ (1138 – 4 Μαρτίου 1193), γνωστός ως Σαλαντίν, Σαλαδίνος ή Κάσαντιν, ήταν ο πρώτος σουλτάνος της Αιγύπτου και της Συρίας[3] και ο ιδρυτής της δυναστείας των Αγιουβιδών. Σουνίτης μουσουλμάνος κουρδικής καταγωγής[4], ο Σαλαντίν ηγήθηκε της μουσουλμανικής στρατιωτικής εκστρατείας εναντίον των σταυροφόρων στο Λεβάντε. Στο απόγειο της εξουσίας του, το σουλτανάτο του περιελάμβανε την Αίγυπτο, τη Συρία, τη Χετζάζ, την Υεμένη και άλλα μέρη της Βόρειας Αφρικής.

     • Genesis

      Επισης ηταν αρκετα καλος ανθρωπος και τιμιος

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ναι ετσι λενε ,ειχε τιμη οι αραβες και γενικα οι φυλες της περιοχης ηταν διαφορετικες απο τους τουρκους ,ο μωαμεθανισμος τους καταστρεψε

     • Spock

      ο Αλλαντιν με το λυχναρι…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χαχαχαχαχαααα!!!!!!!!!

    • Ταξίαρχος

     αλλη μια ηττα των αραβων

     • pentapostagma

      μονο;

     • Ταξίαρχος

      3ος Ναός Σολομώντα, Έλευση Αντιχρίστου, Δευτέρα Παρουσία, Ποθούμενο

     • Θαλασσόλυκος

      Άρχισε το τρολλάριΖμα!!!

     • Ταξίαρχος

      στον καιρό που ζούμε συντελούνται ιστορικά γεγονότα

     • Genesis

      Γιατι ποτε κερδισαν?Οι τυποι ειναι ενα βημα πισω στην εξελιξη

     • Γατονι

      Μη τους υποτιμάς.

 • Genesis

  »I am the best at everything.I can do war.No one can make war better than me.I m the best.Look at me im the best for this job.I like war did i say that?Grab middle East by the pussy.Covfefe.»

 • Θαλασσόλυκος

  Βάλτε μας ζωντανά επεισόδια από Εξάρχεια ρε παιδιά να τη βρούμε λίγο.

 • Οτι το εκανε επιτηδες ο Ντοναλντ (οπως εχω γραψει κατ`επαναληωη τις τελευταιες μερες) μονο εγω το θεωρω πιθανο;

  «αυτο θελετε; αυτο θα παρετε» γιατι ειναι πρακτορας του Βλαδιμηρου … ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • pentapostagma

   το θεωρεις εσυ, εγω και αυτοι που τον κυνηγούν στις ΗΠΑ. χαχαχα

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   το πα το μεσημερι,νομιζω,οι εκβιασμοι εναντιον του εγιναν γι αυτον τον λογο,να κανει την δηλωση,να ξεκινησει τον πολεμο

  • skeptomenosellin

   Αρχηγέ αν μπορείς δες το mail σου.. :-)

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  αντε να πλακωθουνε οι οβριοι με τις παλαιστινιακες και αλλες μαϊμουδες,οσοι λιγοτεροι μεινουν τοσο καλυτερα,αν πεσουνε και πυρηνικα με ανεμο απο δυτικα προς ανατολικα θα ειναι θεια προνοια

 • /Νώντας/

  Βιάζονται να φέρουν το βδέλυγμα της ερημώσεως και να το κάνουν Βασιλιά της Γης… αλλά ο Κύριος έχει το σχέδιό Του και θα δει όλος ο κόσμος πώς θα τους χάλασει τα σχέδια…

  θυμίζω ότι οι Ρώσοι θα φθάσουν έξω από την Ιερουσαλήμ

  • Θαλασσόλυκος

   Πωπω έτρωγε ένα headshot σε αυτή τη φωτό… Μες στη μάπα.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    0,50 στον σταυρο

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   Ο ΓΚΑΒΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ…………

   • ΧΑΧΑΧΑΖΧΑΖΑ ΚΑΑΙ ΤΑ2 ΧΑΧΑΧΑ

   • Spyros Spyropoulos

    Καλοοοοοοο………….

  • Ταξίαρχος

   αυτός τον έφερε

   • Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το τσιπράκι
    Ολοκλήρωσε ό ένας αυτο που δεν τελείωσε ο άλλος.

  • LuckyLuke

   Ben Izel και πασοκομιασματα ηθελε για συνεταιρους ας προσεχε …

  • Hercules
   • kraser

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • Αντύπα

  «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»: ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

  https://ethnikismos.net/2017/12/06/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B2/

  • Spyros Spyropoulos

   Ρουβικωνες και αναρχοαπλυτοι ειναι δικα τους παιδια…..το ειπε επισημα χθες ο αντιπροεδρος της Κυβερνησης Δραγασακης!!!

 • kraser
 • LuckyLuke

  LuckyLuke 5 ώρες πριν
  Μαμιουνται ολοι ( Βαρβαροειδη) , εκτος απο εμας !

 • Γατονι

  Όλη η περιοχή είναι μια μπαρουταποθήκη στην οποια πετάει Zippo και γκαζακια ο Τραμπ. Ο δε Τσίπρας είναι …γάτα. Έκανε συμφωνία για συμμαχία με το Ισραήλ άνευ όρων παράλληλα όμως έφερε 1.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μέσα στη χώρα. Τώρα είμαι εγώ περίεργος η αυτός δεν πάει καλά; Αυτός έχει κουρεψει γρανάζι η εγώ βλέπω ότι θέλω;

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ ΖΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΑΒΟ ΑΠ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ…….

   • Spock

    χαχαχχ

 • © Proud to be Greek

  Το μόνο που τρέμω είναι μην γίνει κανένα ατύχημα ή «ατύχημα» σε κανέναν απο τους Ναούς μας.

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Ακόμη και να γίνει λες να τα πάρει ο τσίπρας στο κρανίο και να εισβάλει στο Ισραήλ ;

   • © Proud to be Greek

    Αυτό δεν παίζει, αλλα λέω για μια ενδεχόμενη βροχή πυραύλων απο το Ιράν, ή κάποια προβοκάτσια.

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Πολύ φοβάμαι ότι και πάλι οι Παλαιστίνιοι θα σηκώσουν το βάρος της εξέγερσης και δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι Εβραίοι θα σκοτώνουν άμαχους και παιδάκια. Όλοι οι άλλοι είναι για τα θηρία. Ήδη οι σαούντ κάνουν πώς δεν άκουσαν τίποτα για τον φόνο

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν νομιζω ακομα,δεν θελουν να κλεισουν τις πορτες (ακομα,το ξαναλεω)

 • Spock

  αν εχει τσιπα ισλαμικη ο Ερντο να ακυρωσει την επισκεψη, και να συγκαλεσει εκτακτη συσκεψη κορυφης αλαχμπαρηδων…

  • /Νώντας/

   χαχαχαχαχα

   έγραψες!

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Θέλει να την κάνει στη σκιά της Ακρόπολης ύπαρχε. Μην ξεχνάς ότι κι εκεί είχαν τζαμί οι κοσμοκράτορες πρόγονοι του

 • Γατονι
  • /Νώντας/

   τι θέτε; πορτοκαλάδα θέτε; από πορτοκάλια;

  • /Νώντας/

 • Genesis

  Ο τριτος ναος θα ειναι ΠΡΟΚΑΤ?Πωωωω το βρηκα.Θα πανε οι αμερικανοι με την εκπομπη extreme makeover home edition αν το θυμαστε και θα γκρεμιζουν με εναν παντα πρωτοτυπο τροπο το τεμενος του Ομαρ και θα φωναζουν ταυτοχρονα »Lets give these Jews a temple»

  • Ταξίαρχος

   Θα τους στείλουμε και τον Σπύρο τον Σούλη να κάνει ντεκορατσιόν

   • Θαλασσόλυκος

    ESXVS

   • Genesis

    O σπυρακος το φοραει το Κιπα?

 • Θαλασσόλυκος

  Επόμενο βήμα ο «Τράμπαρος» να μεταφέρει την Πρωτεύουσα της Ελλάδος από την Αθήνα εις την Πόλην! Τράμπα σώσε μαΖ!

 • Γατονι

  Με τη κατάσταση θυμήθηκα μια ιστορία που είχα ακούσει με ένα πλοίο που έπλεε κοντά σε ένα τυφώνα στην Ταϊβάν και λέει ο καπετάνιος… «δε μασάμε το πλοίο είναι γερό θα περάσουμε από μέσα».

  Και φτασανε Κίνα με τα αμπάρια διαλυμένα, οι βάρκες φύγανε, οι μισοί ναύτες είχαν σαλεψει. 20 μετρα κύμα τα έσπασε όλα δεν έμεινε ρουθούνι

 • LuckyLuke

  Oυτε ο Τσακ ο Νορις δεν μπορει να βγαλει ακρη ετσι οπως εχουν κανει την υφηλιο τα νεοταξιτοσκυλα
  μετα την πτωση του τειχους…
  http://www.reactiongifs.com/r/2013/06/deal.gif

 • Spock

  να δω τι επισημη ανακοινωση θα βγει ,αν βγει, απο το ΥΠΕΞ, η τι θα πει ο τσιπρας αν τον στριμωξει ο ερντο με δηλωση για τα γεγονοτα….

 • pentapostagma

 • lliben

  «Kατόπιν μου δόθηκε ένα καλάμι όμοιο με ραβδί και μου λέει η φωνή: Σήκω και μέτρησε το
  ναό του Θεού και το θυσιαστήριο κι εκείνους που προσκυνούν μέσα σ’ αυτόν. 2 Tην
  αυλή, όμως, έξω από το ναό άφησέ την, μην τη μετρήσεις, γιατί αυτή δόθηκε σέ
  άλλα έθνη τα οποία θα καταπατήσουν την άγια Πόλη για σαράντα δύο μήνες (τριάμισι
  χρόνια).» (Αποκ. 11, 1)

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Εχω την γνωμη με ολη αυτη την κατακραυγη γι την αποφαση ΤΡΑΜΠ ισως βγουν δυο πραγματικοτητες στο συντομο μελλον. 1) Οι Αμερικανοι να χασουν τον παγκοσμιο ηγετικο τους ρολο(αυτοκρατορικο) και να περιορισθουν στον χωρο του νησιου τους οπως οι Αγγλοι οι δε Εβραιοι χανοντας την υπερδυναμη που τους στηριζει και αν βρεθει καποιος σαν τον Ρωμαιο αυτοκρατορα που ητο το 137 μχ(ΤΙΤΟΣ) να παθουν οτι επαθαν τοτε.ΟΧΙ οτι δεν πρεπει να εχουν η δεν δικαιουντι να εχουν Κρατος.Δημιουργουν ομως τετοια προβληματα παρομοια της εποχης εκεινης που εκτοπιστικαν απο τον τοπον τους και σε περιπτωση επιδτροφης των τους περιμενε η ποινη του θανα του.Ας λογηκευθουν λοιπον και ας λυσουν τις διαφορες τους χωρις βεβαια να αδικηθουν προτου ειναι πολυ αργα.

 • Teo Nakos

  θα γινη της ποπης