Δεν αναγνώρισαν πρώτα το Κουρδικό αλλά την Ιερουσαλήμ για να τρέξουν πιο γρήγορα τα γεγονότα δίχως να το θέλουν στην ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 6 Δεκεμβρίου 2017, 10:59 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 6, 2017 στις 11:02 μμ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επισκόπου των Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού η ιστορία συμπληρώνει σελίδες για τα βιβλία της.

Το είπε και το έκανε ο Τράμπ

Ήρθαν οι μέρες που αντί για εφημερίδες μέσα σε αυτές από την τρέχουσα επικαιρότητα είναι να σαν διαβάζουμε τους ΠΡΟΦΗΤΕΣ.

Ξέσφιξαν τα μπουλόνια της περιστροφής της γης και τα γεγονότα επιταχύνονται από στιγμή σε στιγμή.


Ιερουσαλήμ (CNN) Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ της Ιορδανίας εξέφρασε την ανησυχία του την Τετάρτη σχετικά με τα σχέδια του αμερικανικού προέδρου Donald Trump για να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και να μετακινήσει την αμερικανική πρεσβεία εκεί, λέγοντας ότι η πόλη είναι το κλειδί για την περιφερειακή σταθερότητα.

«Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για μια λύση δύο κρατών και η Ιερουσαλήμ είναι το κλειδί για οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία», δήλωσε ο Αμπντουλάχ, μιλώντας στην Άγκυρα μαζί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επίσης αντιτίθεται στην αναμενόμενη κίνηση του Τράμπ.

Όλα τα είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και πολλοί μέχρι σήμερα δεν πιστεύουν τι έρχεται…

« Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα , τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα . Δεν διαβάζετε τους προφήτες , στον Ιωήλ , στον Ζαχαρία , στον Ιεζεκιήλ, στον Δανιήλ ; Τα λένε όλα .Για επτά χρόνια στην Παλαιστίνη δεν θα καίνε ξύλα , αλλά μπαστούνια , αλλά που να ξέρετεεσείς από μπαστούνια και ξύλα ! Εσείς έχετε τώρα στα σπίτια σας καλοριφέρ(χαμογελώντας) , ενώ εγώ εδώ καίω ακόμα ξύλα στο τζάκι και έτσι ξέρω από αυτά .

(Πρόκειται για την προφητεία του προφήτη Ιεζεκιήλ, 9-10 : «και εξελεύσονται οι κατοικούντες τας πόλεις Ισραήλ , και καύσουσιν εν τοις όπλοις , πέλταις και κοντοίς και τόξεις και τοξεύμασι και ράβδοις χειρών και λόγχαις , και καύσουσιν εν αυτοίς πυρ επτά έτη , και ου μη λάβωσι ξύλα εκ του πεδίου ουδέ μη κόψωσιν εκ των δρυμών , αλλ΄ ή τα όπλα κατακαύσουσι πυρί , και προνομεύσουσι τους προνομευσαντας αυτούς και σκυλεύσουσι τους σκυλεύσαντας αυτούς , λέγει Κύριος . »)

Σκεύος Εκλογής , Σελ :219

ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

«Oι Αμερικανικές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή θα τεθούν σε κίνδυνο. Ετοιμάστε σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που ξεσπάσουν συγκρούσεις και τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές Αμερικανών. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εμπλοκή» Αυτό ήταν το μήνυμα του επιτελείου Ν.Τραμπ γι αυτό που έρχεται σε λίγες ώρες. Το Ισραήλ ταυτόχρονα κήρυξε αιφνιδιαστικά πριν λίγο επιχειρησιακά τα F-35 Adir ενώ χιλιάδες έφεδροι παρουσιάστηκαν στις μονάδες για την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση -προσομοίωση πολέμου του Ισραήλ τα τελευταία 25 χρόνια!»

Την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ στο τέλος θα την πληρώσει ο Ερτνογάν γιατί μετά από αυτή δρομολογείται το Κουρδικό δίχως περιστροφές και άνω τελείες.

Ξεκινάει ο  γεωπολιτικός μύλος που θα αλέσει όλες τις αμαρτίες και τις διαστροφές της εποχή μας.

« Σε οριστική ρήξη με Ισραήλ και ΗΠΑ είναι αποφασισμένος να έρθει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν εάν η Ιερουσαλήμ αναγνωριστεί ως επίσημη πρωτεύουσα του εβραϊκού κράτους.

Ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan είπε ότι το σχέδιο του Donald Trump να ανακηρύξει την Jerusalem πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι για τους μουσουλμάνους μια «κόκκινη γραμμή» και θα τον ωθήσει να διακόψει κάθε διπλωματική επαφή με την χώρα αυτή.

Ο Erdogan δήλωσε εντός του τουρκικού κοινοβουλίου ότι η απάντηση της χώρας του θα είναι«να πάμε όσο πιο μακριά γίενται και να διακόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ»

Είπε μάλιστα ότι θα συγκαλέσει μια συνάντηση των χωρών του Organisation for Islamic Cooperation για να εναντιωθεί σε μια τέτοια κίνηση»

« ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ,  Emanuel Nahson, με γραπτή του δήλωση απάντησε στον Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας ότι:
«Ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν γνωρίζει ή γνωρίζει ότι η Ιερουσαλήμ είναι εδώ και 3.000 χρόνια για τους Εβραίους και 70 χρόνια για το Ισραήλ η πρωτεύουσα μας»

Ο Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, Naftali Bennet, απάντησε στον Σουλτάνο:

«Δυστυχώς ο Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να επιτίθεται στο Ισραήλ. Το Ισραήλ πρέπει να επιταχύνει τους στόχους του συμπεριλαμβάνοντας την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ».

Ο Υπουργός Μεταφορών και Πληροφοριών,  Yisrael Katz, είπε με τη σειρά του ότι

«Δεν λαμβάνουμε εντολές από τον πρόεδρο της Τουρκίας, το Ισραήλ είναι κυρίαρχη χώρα και η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα μας»!

Σε λίγο ο ΟΥΡΑΝΟΣ θα ανακηρύξει και μια άλλη πρωτεύουσα.

«Εμένα ο λογισμός μου , μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί ,το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος .

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα . Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ΄αυτόν τον πόλεμο , αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη , όχι επειδή θα μας ευλαβούνται οι Ρώσοι αλλά επειδή δεν θα βρίσκουν καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σε αυτήν την συμφωνία με την Ελλάδα , μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις . Ο στρατός ο Ελληνικός ούτε που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί …» Σκεύος Εκλογής , Σελ: 206 ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 • Blue Hat

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έρχεται ο Κύριος! ¨Ερχου Κύριε. Αμήν.

  • Blue Hat

   κ. ΤΡΕΛΛΟΧΩΡΙΑΝΕ, είναι γραμμένο ότι θα έρθει ο καιρός όπου τα Έθνη θα αποχωρήσουν από την Ιερουσαλήμ.

   Είναι γραμμένο ότι η Ιερουσαλήμ είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα του Κόσμου. Το κέντρο του Κόσμου την οποία έθεσε ο Θεός ως ζάλη μεταξύ των Εθνών. Όταν θάρθει ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα πατήσει το άγιο πόδι Του στην Ιερουσαλήμ, εκεί στο όρος των Ελαιών, όπου και θα σχιστεί στα δύο!!

   Είναι γραμμένο ότι μετά την αποχώρηση των Εθνών από την Ιερουσαλήμ και ενώ οι Ρώσσοι θα χάσουν τον πόλεμο εκεί κάτω (Γωγ του Μαγώγ), θα κτιστεί ο τρίτος Ναός όπου οι Εβραίοι θα υποδεχθούν τον Μεσσία τους που δεν θα είναι άλλος από τον αντίχριστο. Θα την πατήσουν όπως λέμε στην λαϊκή γλώσσα. Και όταν το καταλάβουν ο αντίχριστος θα τους κατασφάξει με διωγμό.

   Όπως είναι γραμμένο επίσης ότι, πριν την εμφάνιση του αντίχριστου και ενόσω ο Ναός θα είναι ήδη έτοιμος, θα ακολουθήσει η Μεγάλη Θλίψη. Ευθύς μετά την μεγάλη θλίψη εμφανίζεται το Θηρίο και ο Ψευδοπροφήτης του.

   Είναι γραμμένο ότι η ανθρωπότητα θα υποστεί τέτοιον κλονισμό από τα γεγονότα που έρχονται και θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι μετά την Αρπαγή της Εκκλησίας (Θεσσ/κείς Α΄ επιστολή κεφ.4°, Ματθαίος κεφ 24° εδ.40-41, Λουκάς κεφ.17° εδ.34-35-36, Κορινθίους Α΄ κεφ.15 εδ.51-58 ){/c> και η οποία θα γίνει λίγο πριν την εμφάνιση του αντίχριστου και την αποδοχή του από το παγκόσμιο σύστημα.

   ΝΑΙ κ. Τρεολλοχωριανέ μου, θα πεθάνουν εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια και είναι όλοι όσοι απίστησαν είτε πλανήθηκαν στο να δεχθούν την χάρη του Θεού να δεχθούν τον Υιόν Του ως τον μόνο Λυτρωτή και Σωτήρα. Ο Θεός πλήρωσε πολύ ακριβά την σωτηρία των ανθρώπων δίνοντας επί σταυρού τον Υιόν τον Μονογενή Του, πλήρως αναμάρτητος, να σφαχθεί ως αρνίον πληρώνοντας ο Χριστός μες την μοναδική του θυσία και με το ίδιο του το αίμα τα λύτρα της αμαρτίας σου για να σε εξαγοράσει από τον θάνατο και περιμένει τώρα να επιστρέψεις πριν χαθείς αιώνια.

   Από την στιγμή που διαβάζεις αυτά τα νέα, για τους λυτρωμένους είναι χαρά επειδή μας λέει ο ίδιος ο Χριστός ότι, «όταν δείτε πάντα ταύτα να γίνονται, ανακύψατε τας κεφαλάς σας διότι πλησιάζει η απολύτρωσή σας».

   Είναι γραμμένο ότι αυτοί είναι καιροί εκδικήσεως, επειδή οι άνθρωποι δεν πίστευσαν στον Χριστό, τον απέβαλλαν από την ζωή τους και εκείνοι κάποιοι που τον δέχθηκαν, δεν ακολούθησαν με αυταπάρνηση τον Κύριο της δόξης.

   ΟΠΟΤΕ και εν ολίγοις, εάν δεν είσαι σωσμένος, τότε άρχισε να διαβάζεις τον Λόγο Του επειγόντως και ζήτα στο ταμείο σου να σε σώσει ο Χριστός αφού τον επικαλέσεις με ανοιχτή και ειλικρινή καρδιά. «ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ» λένε οι πρόσκοποι. Βιάσου, επειδή οι βιαστές -σαν κι εμένα- αρπάζουν την Βασιλεία των Ουρανών («Από δε των ημερών Ιωάννου του Βαπτιστού έως του νυν, η βασιλεία των ουρανών βιάζεται, και οι βιασταί αρπάζουσιν αυτήν» [Ματθαίος κεφ.11° εδ.12]). ΑΡΠΑΞΕ την και εσύ και όστις ακούει τον ευαγγελισμό τούτον. Είναι δυνατόν? Μάλιστα! Πως? Ζήτα με πίστη από τον Ζωντανό Κύριο και θα σου απαντήσει τι να κάνεις! Δεν το πιστεύεις ακόμη? Όταν λέμε ότι ο Χριστός αναστήθηκε και ζει τι εννοούμε? Ότι ζει όπως εγώ και εσύ είμαστε εν ζωή, είναι αληθινός, πανταχού παρών και παντοδύναμος Θεός, Ισχυρός, και εργάζεται καθημερινά το έργο της σωτηρίας που ο Ίδιος ετελείωσε στον σταυρό του Γολγοθά. Αυτό σημαίνει κ. Τρολλοχωριανέ μου!! Να πως… είναι ζήτημα πίστης πλέον για εκείνον που δεν γνωρίζει τα μυσιτκά της Βασιλείας των Ουρανών. Είναι δικό σου θέμα να πιστεύσεις τώρα και να τον εκζητήσεις και ο Κύριος είναι προθυμότατος αν του το ζητήσεις με πίστη, να σε κάνει Πολίτης της Βασιλείας Του που μέλλει να έρθει σύντομα.

   κ. ΤΡΕΛΛΟΧΩΡΙΑΝΕ μου, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο όπως κατάλαβες (θέλω να πσιτεύω ότι το κατάλαβες!). Ζούμε ήδη στιγμές αποκαλυπτικές. Αλλά λίγος καιρός απομένει μέχρι να φύγει η Εκκλησία Του, η Νύμφη η Εκλεκτή Του που τον περιμένει και μετά? Χμμμ!! Μετά θα ξεσπάσει η οργή του Θεού πάνω στους απίστους και σε εκείνους που δεν ετοιμάσθηκαν να υποδεχθούν τον Χριστό, δηλ. όλοι όσοι θα μείνουν πάνω στην γη.

   Γίνου λοιπόν πιστός, παρά άπιστος. Και ο Κύριος σου λέγει ότι θα σωθείς. Μπορείς να πεις Αμήν;

   https://uploads.disquscdn.com/images/c8888b2a3b2f5ca1ad0e7638102d27c9ef6dae5d0bfaa1899c3e236723622c2f.jpg

   • Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

    Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια δημόσια υπηρεσία με κλούβα που να γυρνάει ασταμάτητα όλη μέρα και να μαζεύει επικίνδυνους σαν και σένα.

    • Blue Hat

     Ένας τρελλός σαν κι εσένα μόνο κλούβια λόγια μπορεί να πει. Και έπειτα… η κλούβα του μπόγια, μαζεύει μόνο τρελλούς σαν και εσένα. Αλλά και η τρέλλα καλή είναι όταν έχεις ζήλο για πνευματικά και μόνο. Εσύ όμως εμμένεις στην τρέλλα σου που είναι ποια άραγε? Ότι ό,τι βλέπεις δεν είναι όπως τα βλέπεις. Ε αυτό σε τρελλαίνει.

 • Antzelo Roubinstain

  NAI, ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ