Κοινωνία

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δικαιούται άδεια

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε μία άδεια την οποία δικαιούται» επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος και  σημειώνει ότι θα την είχε πάρει προ πολλού εάν δεν είχε παραβιάσει την άδειά του ο Χριστόδουλος Ξηρός.   

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συνεχίζει η Ομοσπονδία,  «όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα μέσα στην φυλακή, πληροί κατά τη γνώμη μας τα κριτήρια χορήγησης της άδειας και οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται» και προσθέτει ότι «ακόμα και όταν διαπιστώνουμε ότι μπορεί να αγγίζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας».

Ακόμη, αναφέρει η Ομοσπονδία:

«Αλήθεια, ποιο κριτήριο δεν τηρείται για την χορήγηση αυτής της άδειας, όταν το μόνο που είναι εν ισχύ τελικά από όλα όσα είχαν προβλεφθεί κατά την πρώτη ισχύ του θεσμού των αδειών, έχει παραμείνει μόνο ένα και συγκεκριμένα αυτό της «προσδοκίας για καλή χρήση της άδειας».
Καταλήγοντας, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν:  «Προσδοκούμε ότι θα παρέλθει και από την πολιτική ζωή του τόπου και θα σταματήσει επιτέλους η διαφωνία και οι αντιδικίες για τα αυτονόητα».

Δεν παραλείπουν μάλιστα να σημειώσουν: «Δεν κάνουν οι καλοί νόμοι καλές κοινωνίες, οι καλές κοινωνίες κάνουν καλούς νόμους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...