Κόσμος

Θρίλερ με επιστολή Κιμ σε Β.Πούτιν - Την μεγαλύτερη πυρηνική άσκηση ξεκίνησαν οι ΗΠΑ με εικόνες σοκ και δέους από Κορεατική


Θρίλερ με επιστολή που παρέδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στον Β.Πούτιν και με την οποία προειδοποιεί τη Ρωσία να ετοιμαστεί γιατί "το πυρηνικό πλήγμα εναντίον των ΗΠΑ είναι πολύ κοντά" εξαιτίας της αμερικανικής αρμάδας που έχει πλησιάσει την Κορεατική. Οντως οι ΗΠΑ συγκέντρωσαν τρομαχτική δύναμη πυρός και οι εικόνες που έρχονται είναι φοβερές από την κοινή άσκηση των USS RonaldReagan, USS TheodoreRoosevelt, USS Nimitz και Ιαπωνικών δυνάμεων.

Η Β.Κορέα ενημέρωσε τη Ρωσία λοιπόν, ότι η υπομονή τελείωσε και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αναγκασμένος να πατήσει το κουμπί και να ξεκινήσει προληπτική πυρηνική επίθεση εξαιτίας της αμερικανικής αρμάδας που έχει πλησιάσει τη χώρα του.

 

Η επιστολή παραδόθηκε στο Νο3 της Ρωσίας, την Valentina Matvienko, με τελικό αποδέκτη τον Β.Πούτιν.

 

Ο εκπρόσωπος του Β.Πούτιν, Ν.Πεσκόφ, αρνήθηκε το γεγονός αυτό αλλά η είδηση διέρρευσε. Ή μήπως ήταν αυτός ο σκοπός;

Σύμφωνα με την βορειοκορεατική εφημερίδα Rodong Sinmun, η  κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» και στην χειρότερη φάση της έντασης, κατά την οποία ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει οποιαδήποτε στιγμή λόγω των απερίσκεπτων κινήσεων των ΗΠΑ .

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος ενός παγκόσμιου πολέμου τονίζει και όλα είναι πλέον πιθανά.

Δείτε Βίντεο από την αμερικανο-ιαπωνική αρμάδα.
https://twitter.com/Eire_QC/status/929739344016965633?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/USPacificFleet/status/929621558783438848?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/Eire_QC/status/930079164203458560?ref_src=twsrc%5Etfw

«Οι Αμερικανοί επιθυμούν με τις κινήσεις τους να προκαλέσουν έναν πόλεμο, κλιμακώνοντας την ένταση σε συμπαιγνία με τους ξένους, διαλύοντας την ειρήνη. Αυτούς  τους προδότες το έθνος μας  δεν μπορεί ποτέ να τους επιτρέψει  να κινηθούν ελεύθεροι», ανέφερε το κύριο άρθρο.

Την ίδια στιγμή οι αμερικανικές δυνάμεις διεξάγουν μια πυρηνική άσκηση με την ονομασία «Global Thunder» που περιλαμβάνει την εικονική εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων και αποστολών βομβαρδισμού με πυρηνικές βόμβες εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με τη Βόρεια Κορέα.

Η Στρατηγική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών (USSTRATCOM) περιέγραψε τη μυστική πυρηνική άσκηση, η οποία άρχισε την Τρίτη, «ως αυτό που απαιτείται», καθώς προετοιμάζει τις δυνάμεις της για "όπου χρειάζονται". .

Το Πεντάγωνο δεν έχει δημοσιοποιήσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την άσκηση, αλλά η αποστολή της άσκησης  είναι να προετοιμάσει το αμερικανικό  κέντρο διοίκησης  πυρηνικών όπλων για  πόλεμο.

"Η όλη διαδικασία  περιλαμβάνει τους συμμάχους και τους εταίρους μας ", δήλωσε ο διοικητής της USSTRATCOM.

"Στην Global Thunder συμμετέχει  το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία, που  μας βοηθούν να αναπτύξουμε έναν συνασπισμό για να αποτρέψουμε και να απαντήσουμε  στους αντιπάλους μας », δήλωσε ο ίδιος Πτέραρχος .

"Η  Αυστραλία, ο Καναδάς  και οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν κοινές επιχειρήσεις και δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου και του διαστημικού τομέα", δήλωσε ο αρχηγός του  Αυστραλιανού στρατού, κ. Marcus Thompson, ενώ τόνισε ότι η πραγματική αξία είναι η συνεργασία και  η συλλογική ασφάλεια με συμπαγείς συμμαχίες.

Σε συνέντευξή του  ο ειδικός αναλυτής Α. Ρίτσαρντ είπε ότι οι πυρηνικές ασκήσεις των ΗΠΑ «στοχοποιούν πραγματικά την κυβέρνηση και τον λαό της Βόρειας Κορέας και αυτό είναι πραγματικά πρωτοφανές στην ιστορία.

«Αυτές οι ασκήσεις πολέμου που αφορούν πυρηνικά όπλα είναι απολύτως παρανοϊκές . Αυτός δεν είναι  τρόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας πολιτικής. Αυτό είναι σίγουρα μια φοβερή πράξη και εκφοβισμός της Βόρειας Κορέας», δήλωσε ο ίδιος.

«Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ρωσία και η Κίνα διεξάγουν διπλωματικές συζητήσεις για την κατάσταση με την Β. Κορέα. Δυστυχώς, όμως, οι Ηνωμένες Πολιτείες ενεργούν εξαιρετικά ανεύθυνα ενώ μετακινούν λίαν επικίνδυνα όπλα  μέχρι τα σύνορα της Βόρειας Κορέας », σημείωσε ο ίδιος.

Οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και  Βόρειας Κορέας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο μετά από μια σειρά δοκιμών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ και έναν λεκτικό πόλεμο  μεταξύ του Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ον.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέταξε την παραγωγή περισσότερων κεφαλών πυραύλων και κινητήρων, διότι αναμένει αμερικανική επίθεση από τις  Ηνωμένες Πολιτείες λίαν συντόμως .

Η Πιονγιάνγκ τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμα της , εκτός εάν η Ουάσιγκτον τερματίσει  την εχθρική πολιτική της προς τη χώρα,  και αποσύρει τους χιλιάδες Αμερικανούς  στρατιώτες που σταθμεύουν στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία...πράγμα απίθανο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ