Αρχείο

Και μη χειρότερα! Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο (βίντεο)



Η σειρά «Andi Mack» του Disney Channel βάζει σε παιδικό ήρωα ομοφυλόφιλο.

Στον δεύτερο κύκλο, το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε την περασμένη Παρασκευή και ο Σάιρους (τον υποδύεται ο Τζόσουα Ρας), ο καλύτερος φίλος της Άντι, συνειδητοποιεί ότι τρέφει αισθήματα για αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά της, τον Τζόνα (τον υποδύεται ο Άσερ Έιντζελ).

Κι ο δεύτερος κύκλος είναι η αρχή ενός ταξιδιού αυτογνωσίας του Σάιρους, πάντα με τη βοήθεια της Άντι και της Μπάφι (Σοφάια Γουίλι).

φωτογραφία: wikipedia 

Για να εξασφαλιστεί το ότι η αφήγηση της ιστορίας αυτοσυνειδητοποίησης του Σάιρους θα γίνει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, τόσο το κανάλι όσο και ο δημιουργός της σειράς, ο Τέρι Μίνσκι συμβουλεύτηκαν αναπτυξιολόγους καθόλη τη διάρκεια συγγραφής του σεναρίου.

Επιπλέον, οργανώθηκε προβολή της πρεμιέρας του κύκλου σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Common Sense Media, GLAAD και PFLAG.


https://www.youtube.com/embed/e6-z7UbDVko
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...