Αρχείο

Παρολίγο τραγωδία: Μαφιόζικη επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα – Νεκρός ένας Αλβανός - Tραυματίες 3 θαμώνες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα έφτασαν πεζοί λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα στο μπαρ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μεταξά και Πανδώρας και άνοιξαν πυρ.

 

Πρόκειται για κατάστημα που πριν από δυο χρόνια ανήκε σε γνωστό Έλληνα μπον βιβέρ, που ήταν γνωστός για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο.

Ο συνιδιοκτήτης του μπαρ ξεψύχησε ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν.

Οι τραυματίες κατέρρευσαν έξω από το μαγαζί μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένοι κάλεσαν τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βούλας και στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Από καθαρά θέμα τύχης δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα καθώς στο μπαρ υπήρχαν ακόμη αρκετοί θαμώνες.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του σοβαρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς έξω από μπαρ στη Γλυφάδα τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Μεταξά και Πανδώρας έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν πως άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του 37χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς έχει δέχτηκε πυροβολισμούς στη θωρακική χώρα.

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο των δραστών μπήκε ακόμη ένα άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ από τον εξοστρακισμό των σφαιρών τραυματίστηκαν πελάτες του μπαρ.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, αλλά οι δύο δράστες με απόλυτη ψυχραιμία αποχώρησαν από το σημείο πεζοί και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να τους αναζητά.

Στο σημείο της επίθεσης έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή 4 κάλυκες, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής.

Εκφράζονται φόβοι πω έχει ξεκινήσει αιματηρός πόλεμος μεταξύ των μπράβων της νύχτας.

https://www.youtube.com/watch?v=JzJhfo5DKhc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...