Αρχείο

Αυτοκίνητο που μετέφερε χιλιάδες σφαίρες εντοπίστηκε στον Εβρο - Προορίζονταν για το PKK στην Α.Θράκη - Ασχημα τα νέα για τον Ερντογάν

Σοκ στην Τουρκία. Αυτοκίνητο που μετέφερε χιλιάδες σφαίρες, εντόπισαν τελωνειακοί στις Καστανιές. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Κούρδος.

Αν το περιστατικό ισχύει και δεν είναι προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με τουρκική προβοκάτσια, τότε επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για ολική περικύκλωση της Τουρκίας από τους Κούρδους .

Πριν μερικές ημέρες υπήρξαν μάχες στην Α.Θράκη μεταξύ τουρκικής Στρατοχωροφυλακής και Κούρδων ενώ υπήρξαν και 5 συλλήψεις.

Σε ΝΑ Τουρκία, Πόντο, Α.Θράκη, Σμύρνη έχουν εμφανιστεί πυρήνες Κούρδων.

Αρα μήπως η αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη, χρησιμεύει σε πολλά περισσότερα πράγματα....;

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο επιχείρησε να περάσει από την Ελλάδα στην Τουρκία, όμως ο λεπτομερής έλεγχος των τελωνειακών, κατέληξε στο παράνομο φορτίο.

Απ” όσα έχουν γίνει γνωστά, οδηγός του οχήματος ήταν Τούρκος υπήκοος, με Κουρδική καταγωγή, ο οποίος είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Γερμανία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει κινητοποίηση των ελληνικών αρχών.

Σύμφωνα με πρόσφατες  πληροφορίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών , το ΡΚΚ έκανε την εμφάνιση του στην πόλη της  Ραιδεστού στην Ανατολική Θράκη  με συνέπεια να σημάνει συναγερμός στην τοπική Στρατοχωροφυλακή και μετά από στρατιωτική επιχείρηση να συλληφθούν 5 Κούρδοι μαχητές του ΡΚΚ που δρούσαν στην περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τον Πόντο ...τις ακτές της Μικράς Ασίας ...τώρα και δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα έχουμε δράση των Κούρδων ανταρτών, ενώ στα νησιά μας ευρίσκονται χιλιάδες μετανάστες ανάμεσα στους οποίους πιθανόν...λέμε...να ευρίσκονται και αντάρτες του ΡΚΚ.

Αυτό που γίνεται πλέον κατανοητό είναι ότι η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο "πεδίο βολής" στο οποίοι "εξασκούνται" Κούρδοι, Σύροι, τζιχαντιστές, ξένοι πράκτορες καθώς και η τουρκική αντιπολίτευση.... η οποία θα αποτελέσει σε λίγο την κύρια δύναμη ένοπλης αντίδρασης κατά του δικτάτορα Ερντογάν. 

Ένας 49 χρονος, η 49χρονη σύζυγός του και η 15χρονη κόρη τους, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει οδικώς από τη Γερμανία ήταν οι επιβάτες του αυτοκινήτου.

Σε κρύπτες σε χώρους του οχήματος εντοπίστηκαν 1600 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και γεμιστήρες όπλων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ