Κοινωνία

Τραγωδία στη Βραζιλία: Φύλακας έβαλε φωτιά σε σχολείο - 5 νήπια κάηκαν ζωντανά και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν (βίντεο)


Τουλάχιστον 5 νήπια κάηκαν ζωντανά και περισσότεροι από 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην τρομακτική επίθεση. Φύλακας έβαλε φωτιά σε σχολείο. Ο φρουρός έβαλε φωτιά σε πολλά παιδιά και αυτοπυρπολήθηκε στο Innocent Children’s People Municipal Education Centre, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.
https://twitter.com/CasodePolicia/status/915939373799149568?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο δράστης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες, έχουν τραυματιστεί. Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

https://www.youtube.com/embed/29VKfWxzA_g?feature=oembed

https://twitter.com/falapetrolina/status/915956349267214337?ref_src=twsrc%5Etfw

«Η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στην πόλη. Πιστεύουμε ότι ένας φρουρός ασφαλείας στο νηπιαγωγείο πυρπολήθηκε και πυρπόλησε παιδιά», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο διοικητής της στρατιωτικής αστυνομίας John Aparecido Nascimento.

«Τουλάχιστον 5 παιδιά έχουν σκοτωθεί και 15 άνθρωποι νοσηλεύονται, ορισμένοι εκ των οποίων με απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Σύμφωνα με προηγούμενες εκθέσεις γινόταν αναφορά για 6 νεκρά παιδιά και 40 τραυματίες αλλά ο αριθμός έχει αναθεωρηθεί. Οι αρχές έχουν στείλει ελικόπτερα για να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σχολείο

Ανατριχιαστικές εικόνες με γονείς και πληρώματα έκτακτης ανάγκης έξω από το σχολείο κάνουν τον γύρο του κόσμου στα social media. Ο δράστης πιστεύεται ότι ήταν φύλακας στο σχολείο. Τα κίνητρα της τρομακτικής επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Πολλοί έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων για εξειδικευμένη περίθαλψη.
https://twitter.com/portalmeionorte/status/915947324383416324?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/gazetaonline/status/915945514176323585?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας μέσα σε λίγα λεπτά. Κάτοικοι και γονείς είχαν σπεύσει έξω από το σχολείο για να μάθουν τι συμβαίνει με τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...