Κοινωνία

Το κεφάλι του γιού του κόλλησε ανάμεσα σε δύο μεταλλικές ράβδους και πέρασε 2 ώρες για να το ξεσφηνώσει ενώ... (βίντεο)


Πάνω από δύο ώρες πάλευε ένας πατέρας να βγάλει το κεφάλι του μικρού του γιου που είχε «κολλήσει» ανάμεσα σε δύο μεταλλικές ράβδους.

Ο Άρθουρ, δύο χρονών, έμπλεξε άσχημα όταν το κεφάλι του σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο μεταλλικές ράβδους και ο πατέρας του Ροντρίγκο δεν μπορούσε να βρει πώς να τον ελευθερώσει.

Ο πατέρας, όπως και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας από την πόλη Σέρα στη νοτιοανατολική Βραζιλία, πέρασαν ώρες προσπαθώντας να απομακρύνουν τις ράβδους προτού τελικά βρουν τον τρόπο για να ελευθερώσουν το μικρό παιδί.

Το περιστατικό τράβηξε σε βίντεο η γιαγιά του παιδιού, Σίλια, που παρακολουθούσε την ώρα που ο Ροντρίγκο, ο θείος του και στη συνέχεια ο παππούς του πάλευαν να βρουν έναν τρόπο για να απελευθερώσουν το παγιδευμένο παιδί, χρησιμοποιώντας πολυάριθμες τεχνικές για να απομακρύνουν τις ράβδους. Καθώς οι ενήλικες δούλευαν ακούραστα για να σπρώξουν το κεφάλι του μικρού, αυτό αγχωνόταν όλο και περισσότερο.

Κάποια στιγμή, ο πατέρας σκέφτηκε να καλέσουν την πυροσβεστική για βοήθεια. Αλλά μετά από δύο ώρες σπρωξίματος και τραβήγματος χωρίς αποτέλεσμα, η λύση τελικά έφερε σε αμηχανία τον πατέρα.
https://www.youtube.com/embed/qUyx0WoQDZo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...