Κοινωνία

Σύγκριση λειόκανων που προορίζονται για αυτοάμυνα στο σπίτι(βίντεο)

Δείτε στο βίντεο μια σύγκριση δύο λειόκανων που προορίζονται για αυτοάμυνα στο σπίτι, του Remington Tac-14 και του Mossberg Shockwave.

Mossberg Shockwave: Το τέλειο λειόκανο όπλο για αυτοάμυνα στο σπίτι! Αυτό το διαμετρήματος 12GA όπλο προσφέρει το θρυλικό επαναληπτικό σύστημα της MOSSBERG με αξεπέραστη αξιοπιστία σε ένα compact πακέτο με κάνη μήκους 35 εκατοστών! Η πιστολοειδής λαβή του Shockwave Raptor είναι σχεδιασμένη με μοναδικό τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί την αισθητή ανάκρουση. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα επαναληπτικά Mossberg την επιλογή για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως: αμφίδρομη ασφάλεια, διπλούς εξολκείς, θετικό κλείδωμα από χάλυβα σε χάλυβα, δίδυμες μπάρες όπλισης και μια ομαλή γλώσσα αντί-εμπλοκής.

Το Remington 870, το πλέον αξιόπιστο λειόκανο όπλο της Αμερικής και το όπλο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών είναι τώρα διαθέσιμο σε μια έκδοση με κάνη 14 ιντσών - το μοντέλο 870 Tac-14, η οποία προορίζεται για αυτοάμυνα στο σπίτι. Φαίνεται ότι οι εταιρίες έχουν καταλήξει, ότι το ιδανικό λειόκανο για αυτοπροστασία στο σπίτι ….. δεν έχει κοντάκι μόνο πιστολοειδής λαβή με ένα ειδικό σχέδιο που βοηθά στο κράτημα και μετριάζει κάπως την ανάκρουση, διαθέτει κάνη μήκους 35 εκατοστών (14 ίντσες) και μεταλλικό σκοπευτικό.

https://www.youtube.com/watch?v=vAAbBqdVX4c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...