Το Ιράν έχει ήδη πυρηνικά όπλα μέσω Β.Κορέας: Στο στόχαστρο Ισραήλ και US.ARMY στο Β.Ιράκ – Λίμπερμαν: «Χτυπάμε και χωρίς τις ΗΠΑ» – Που είναι η πυρηνική βάση (εικόνες)

Δημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2017, 8:22 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 16, 2017 στις 4:58 μμ

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Νέος πονοκέφαλος για τις ΗΠΑ από την τρομερή  αποκάλυψη των Ιρανών αντικαθεστωτικών ότι η Τεχεράνη στην ουσία «κατέχει»  ήδη  πυρηνικές κεφαλές «μέσω» Β.Κορέας, θέτοντας έτσι Ισραήλ και Αμερικανούς στην περιοχή ως άμεσους στόχους .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  η ισραηλινή πολεμική μηχανή προετοιμάζεται τώρα για πόλεμο με την Τεχεράνη μέσω »αέρος» ( βαλλιστικούς πυραύλους  και αεροσκάφη F-35) διότι κάθε μέρα που περνάει οι Ιρανοί αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη πυρηνική ισχύ.    

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας θα μεταβεί στο Ισραήλ, ενώ το Ιράν και η Συρία αναμένεται να λάβουν κεντρική θέση στις συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Ha’aretz.

Ο Σεργκέι Σόιγκου θα επισκεφθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα το Τελ Αβιβ για να συναντηθεί με τον ισραηλινό υπουργό άμυνας Avigdor Lieberman και τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ανέφερε σήμερα Κυριακή ο τύπος.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το Τελ Αβίβ, ο Σοιγκού  θα μεταφέρει τις ανησυχίες του στη Μόσχα για την αύξηση της «δύναμης» του Ιράν στη Συρία, πρόσθεσε η ισραηλινή εφημερίδα, αλλά μάλλον εννοεί ότι η μετάβαση του Ρώσου αξιωματούχου έχει να κάνει με τα πολεμικά  σχέδια του Ισραήλ κατά του Ιράν ακριβώς λόγω της ύπαρξης πυρηνικών όπλων .

Το Ισραήλ διαθέτει όλα τα μέσα να αντιμετωπίσει το Ιράν χωρίς τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και πιστεύει ότι η Τεχεράνη αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό κίνδυνο, δήλωσε σήμερα Κυριακή ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

«Πάντα γνωρίζαμε πώς να τα καταφέρνουμε μόνοι μας, το κράτος μας είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βγάζει πέρα από μόνο του. Έχουμε πολλά σημαντικά μέσα, διαθέτουμε έναν εξαίρετο Α/ΓΕΕΔ , ενώ οι ΕΔ μας  είναι σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας και  είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις στα βόρεια σύνορα χωρίς τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Λίμπερναν  .

Σημείωσε ότι εκτός από το Ισραήλ και άλλες χώρες στην περιοχή κατανοούν ότι το Ιράν θέτει μια «υπαρξιακή απειλή», κατέληξε ο ίδιος.

Το Ιράν έχει δημιουργήσει ένα «βαρύ» οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων σε μυστικές εγκαταστάσεις με τη βοήθεια επιστημόνων της Βόρειας Κορέας, ισχυρίζεται μυστική νέα έκθεση αντικαθεστωτικών επιστημόνων του Ιράν.

Το Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης του Ιράν αναφέρει ότι η ιρανική κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα παρά τη συμφωνία του 2015 με τις ΗΠΑ και τις άλλες πέντε διεθνείς δυνάμεις.

Η έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τέσσερις σημαντικές τοποθεσίες που «με υψηλό βαθμό βεβαιότητας», οι οποίες  χρησιμοποιούνται  για συνεχιζόμενες πυρηνικές δοκιμές .

Το Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης Ιράν τονίζει  ότι η ιρανική κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει το πυρηνικό της πρόγραμμα ενώ ισχυρίζεται ότι αυτό το έχει διαπιστώσει  με την μέθοδο της  διείσδυσης και της ενδελεχούς  συλλογής πληροφοριών στα ιρανικά  ερευνητικά κέντρα.

Ένα από τα κέντρα που πιστεύει ότι χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πυρηνικών όπλων είναι το στρατιωτικό συγκρότημα Parchin 30 μίλια νοτιοανατολικά της Τεχεράνης.

Αυτή είναι η έδρα της στρατιωτικής Ακαδημίας Ερευνών της χώρας και χωρίζεται σε περιοχές γνωστές ως «Σχέδια».

Ένα από τα Σχέδια και συγκεκριμένα το «Σχέδιο 6»  είναι 500 στρέμματα, περιφραγμένα και φυλάσσεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας . Είναι επίσημα ένα συγκρότημα χημικών βιομηχανιών, αλλά η ιρανική αντίσταση  NCRI πιστεύει ότι αυτό είναι «βιτρίνα»  για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.

Η έκθεση της ομάδας αναφέρει:

«Για να αποκρύψει την αληθινή φύση του έργου της, η Ιρανική Ακαδημία Ερευνών διεξάγει την έρευνα και τις δραστηριότητές της υπό την κάλυψη της συμβατικής έρευνας. Ωστόσο, η ίδια η Ερευνητική Ακαδημία είναι απόλυτα ανεξάρτητη και κλειστή».

Η έκθεση των 52 σελίδων με τίτλο «Πυρηνικός εξοπλισμός του Ιράν: Απειλή στρατιωτικού χώρου»,  αντιφάσκει με τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας του ΟΗΕ, η οποία επιμένει ότι το Ιράν έχει σταματήσει την πυρηνική έρευνα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Αντίστασης  του Ιράν είναι ένας ευρύς συνασπισμός δημοκρατικών ιρανικών οργανώσεων που είναι πολύ επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση των Μουλάδων και θέλει η χώρα να γίνει ξανά μια κοσμική δημοκρατική δημοκρατία.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας Alireza Jafarzadeh δήλωσε στο Fox News: «Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι το Ιράν έχει δύο πυρηνικά προγράμματα,  το ένα είναι πολιτικό και το άλλο στρατιωτικό, ο στρατός, έχει ως στόχο να δώσει στο Ιράν την πρώτη πυρηνική βόμβα.                   

Ο μη στρατιωτικός τομέας του πυρηνικού προγράμματος παρείχε συστηματικά λογική κάλυψη στον στρατιωτικό τομέα και ενεργεί ως αγωγός γι ‘αυτό. Η στρατιωτική πτυχή του προγράμματος υπήρξε και παραμένει στο επίκεντρο των πυρηνικών δραστηριοτήτων του Ιράν ».

Η NCRI ( ιρανική αντιπολίτευση) υποπτεύεται επίσης την κατασκευή όπλων στη βιομηχανική περιοχή Nouri στο στρατιωτικό συγκρότημα Khojir, ένα συγκρότημα 75 μιλίων νοτιοανατολικά της Τεχεράνης.

Η έκθεση αναφέρει: «Το έργο για την ενεργό διεξαγωγή της παραγωγής πυρηνικών κεφαλών διεξάγεται στο Khojir από την ομάδα πυραυλικών βιομηχανιών Hemmat».

«Λόγω της εξαιρετικής ευαισθησίας της κατασκευής πυρηνικών κεφαλών, η Nouri Industry έχει τη δική της ασφάλεια και την ισχυρή παρουσία της στρατιωτικής αστυνομίας. Τα άτομα που έχουν άδεια για άλλα μέρη του συγκροτήματος δεν επιτρέπεται να μεταβούν σε αυτό το τμήμα.

Λέει ότι το συγκρότημα διαθέτει πολλές μεγάλες υπόγειες σήραγγες για «τη δυνατότητα και την ευελιξία κάλυψης των δραστηριοτήτων του έργου των πυρηνικών κεφαλών ή την μεταφορά τους σε διαφορετική τοποθεσία στο συγκρότημα».

Οι Ιρανοί αντικαθεστωτικοί υποστηρίζουν  επίσης ότι οι εμπειρογνώμονες της Βόρειας Κορέας συνεργάζονται με το καθεστώς και έχουν βοηθήσει στην «σχεδίαση των αεροδυναμικών πτυχών, του σχήματος της κεφαλής και έχουν παράσχει επίσης τη σχεδίαση του χώρου του συγκροτήματος  Hemmat, των σηράγγων του και των υπόγειων κέντρων».

Οι άλλες τοποθεσίες που αναφέρει η έκθεση είναι η περιοχή Hafte Tir κοντά στο Isfahan και το συγκρότημα  Sanjarian ανατολικά της Τεχεράνης που πιστεύεται  ότι ήταν μέχρι πρόσφατα ο κεντρικός σταθμός δοκιμών αλλά τώρα είναι μόνο «ημιενεργός».

Η έκθεση έρχεται λίγες πριν ημέρες ο Τραμπ αποφασίσει την απόσυρση του από την  συμφωνία πυρηνικής ενέργειας του 2015.

«Το Ιράν θα αντιδράσει απότομα σε οποιαδήποτε αμερικανική κίνηση εναντίον της πυρηνικής διαπραγμάτευσης με τις παγκόσμιες δυνάμεις», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Μοχάμεντ Χαβάτ Ζαρίφ στο ιρανικό κοινοβούλιο την Τετάρτη.

Τα σχόλια ήταν τα τελευταία σε μια σειρά δύσκολων δηλώσεων από την ηγεσία του Ιράν, παρουσιάζοντας ένα ενιαίο μέτωπο μεταξύ των περιθωριοποιημένων και σκληροπυρηνικών φατριών, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ προετοιμάζεται να σκληρύνει την πολιτική του προς την Τεχεράνη αυτή την εβδομάδα.

Η απειλή της αυξημένης πίεσης των ΗΠΑ αντιμετωπίστηκε από ένα ενιαίο μέτωπο κριτικής από το εσωτερικό του Ιράν, με μέλη της «ρεαλιστικής φατρίας» που επιδιώκει μεγαλύτερη κόντρα με τη Δύση, δείχνοντας την υποστήριξή της προς τους σκληροπυρηνικούς φρουρούς.

Ήδη οι Ιρανοί φρουροί κινητοποίησαν του χιλιάδες σιιτικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ και την Συρία και τους στέλνουν κατά των Κούρδων για να συγκρουστούν σε ένα πόλεμο που θα τινάζει τα πάντα στην περιοχή. 

Αλήθεια ή προπαγάνδα της δύσης, οι Ιρανοί σίγουρα θα επιχειρούσαν να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και να τοποθετήσουν σε κεφαλές , αν δεν το έχουν κάνει ήδη,  ειδικά στους βαλλιστικούς πυραύλους Sejil 2 με βεληνεκές άνω των 2000 χλμ, τινάζοντας στον «αέρα» την Μ.Ανατολή, το Ισραήλ και τις αμερικανικές δυνάμεις στο Β.Ιράκ, αδιαμφισβήτητα και χωρίς κανένα δισταγμό.  

Άλλωστε όποιος κατέχει πυρηνικά αποκτά αυτόματα και τον διεθνή σεβασμό ακόμα και από υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ, αυτή είναι η ωμή αλήθεια στον κόσμο αυτόν που «κατασκεύασαν» οι ίδιοι .

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ετσι

 • ΚΩΝΚΑΡ

  ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ
  .. . ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. https://uploads.disquscdn.com/images/d2839df309c6323c64f206b1f87158bc605d5a8da609ba4f46c7e6be7e15ab73.jpg

  • RED OR DEAD

   Άξιος Σύγγαυρε και αδελφέ Κωνσταντίνε!;)

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Πάμε για τον βραδινό … οπλίστε τα πληκτρολόγια !

  • Γιώργος fs.

   Είμαστε έτοιμοι για όλα !!

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Γιατί ρε Ρώσσοι …
  αφήστε τους να χτυπήσουν μόνοι τους, θα γλυτώσει η ανθρωπότητα από το καρκίνωμα το οποίο ονομάζεται Εβραίος !!!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Τί Θα Κάνει Ο Τσίπρας Όταν Κατασχέσει Την Περιουσία Όλων Όσων Χρωστούν Στο Δημόσιο;

  »Σε πρόσφατο άρθρο κατέθεσα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Α. Τσίπρας έχει χτίσει ένα φορολογικό κράτος φούσκα και υποστήριξα πως ένας από τους βασικούς τρόπους που επιχειρεί και θα επιχειρήσει να το χρηματοδοτήσει είναι με πρωτοφανή αριθμό κατασχέσεων από τους πτωχευμένους και υπό πτώχευση Έλληνες. Λιγότερο από δέκα ημέρες αργότερα τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επιβεβαίωσαν τους φόβους μου.

  Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν κατασχέσεις ύψους 3.4 δισ. ευρώ, σπάζοντας εκκωφαντικά κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ο αδηφάγος εισπρακτικός μηχανισμός που χρηματοδοτεί και συντηρεί την επιβίωση της κυβέρνησης Τσίπρα προχωρά σε κατασχέσεις με τέτοιο ρυθμό, που όχι μόνο ξεπέρασε τον εξωφρενικό ετήσιο στόχο του ύψους 2,7 δισ. ευρώ αλλά και οδεύει μέχρι το κλείσιμο του έτους προς το ασύλληπτο ρεκόρ κατασχέσεων ύψους 5 δισ. ευρώ. Αυτό όταν ο ίδιος ο Α. Τσίπρας το 2014 είχε δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλία, «ώστε να δοθεί άμεσα λύση για τη προστασία των εισοδημάτων από κατασχέσεις λόγω χρεών».

  Είναι εντυπωσιακό αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά κατά της οποίας έριχνε τα βέλη του ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας τη ότι επέβαλλε βροχή κατασχέσεων είχε πραγματοποιήσει συνολικά το 2014, 55.579 κατασχέσεις εισπράττοντας 395 εκ. ευρώ κυρίως από μεγαλοφειλέτες του δημοσίου ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα προέβη σε 971.508 κατασχέσεις μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό ότι με την τρέχουσα νομοθεσία κατάσχονται και συντάξεις Ελλήνων που δεν έχουν οφειλές στο δημόσιο (όσοι έχουν απομείνει) καθώς αν έχουν κοινό λογαριασμό με οφειλέτη και δεν τον έχουν οι ίδιοι δηλώσει ως ακατάσχετο η εφορία τους παίρνει τη σύνταξη και ας γνωρίζει ότι δε χρωστούν ούτε ευρώ.

  Για πόσο, όμως, μπορεί να συνεχιστεί αυτό; Μέχρι να πραγματοποιηθούν κατασχέσεις και στα 3.857.086 νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στην εφορία; Και έπειτα; Πώς θα συντηρηθεί ένα κράτος που βασίζεται στην υπερφορολόγηση όταν 4 εκ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα έχουν πτωχεύσει πέραν κάθε ελπίδας επιστροφής; Σε αυτά τα ίδια νοικοκυριά και τους πτωχευμένους επιχειρηματίες θα εφαρμοστεί η μείωση του αφορολόγητου από το 2019 ώστε να πληρώσουν φόρους. Με ποιον τρόπο; Και τα νέα φορολογικά μέτρα του προσφάτως ψηφισμένου μίνι μνημονίου και οι νέοι φόροι 1 δισ. ευρώ το 2018 και όλοι οι προηγούμενοι. Πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι το μοντέλο της δεν είναι βιώσιμο;

  Οι Έλληνες πτωχεύουν με τον υψηλότερο ρυθμό απ’ την έναρξη της κρίσης. Στο πρώτο οκτάμηνο του 2017 τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 8,551 δισ. ευρώ σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ όταν το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών όλες τις προηγούμενες δεκαετίες και τα δέκα χρόνια κρίσης από το 2008 είναι 89.7 δισ. Δηλαδή στους τελευταίους 8 μήνες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές αυξήθηκαν σχεδόν κατά 10%. Την ίδια στιγμή με άμεση επιβολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης απειλούνται 1.652.508 οφειλέτες. Έλληνες συμπολίτες μας. Οι οποίοι δε θα έχουν χρήματα όχι για να συμβάλλουν στην κατανάλωση αλλά ούτε για να επιβιώσουν. Αυτή είναι η ανατροπή και το νέο οικονομικό μοντέλο της»δίκαιης ανάπτυξης» που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα;

  Υπάρχει λογικός άνθρωπος που δεν αντιλαμβάνεται ότι μια τέτοια φούσκα φορολογίας που τρέφεται από ένα τσουνάμι κατασχέσεων και πτωχεύσεων κάποια στιγμή θα σκάσει με καταστροφικές συνέπειες; Και μετά τί;»

  Πάνος Παναγιώτου

  http://dia-kosmos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_37.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι πυρινικες θα πεφτουν σαν κουφετα

 • Γιώργος fs.

  7ος στον πόλεμο!

  • RED OR DEAD

   ΘΎΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ!!!
   ΆΞΙΟΣ ΣΎΓΓΑΥΡΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΈ ΓΙΏΡΓΟ!!!;)

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστώ αδερφέ σύγγαυρε!!

    • kariolis kokoς

     Ρε τι συγκαμενοι εισαστε εσεις

 • Peacemaker reloaded

  Ο Νοστραδαμος παντως ειπε οτι ο ανθρωπος με το μπλε σαρικι θα πατησει το κουμπι της καταστροφης…ισως ειναι ιρανος…

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  «Εσείς έχετε δει σε άλλη χώρα να εισβάλλουν μέσα σε μια πρεσβεία;
  Σας ρωτάω, το έχετε ξαναδεί;
  Αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό…
  Εγώ μαζί τους δεν είχα καμία επαφή, ούτε κατάλαβα για ποιο λόγο εισέβαλαν στο κτίριο…
  Η αστυνομία διαπραγματεύτηκε μαζί τους για να αποχωρήσουν»

  ( δήλωση σε ιστοσελίδα, σχετικά με την ανεμπόδιστη εισβολή παρακρατικής ορδής του «Ρουβίκωνα» στην ισπανική πρεσβεία,
  αλλά και την αντιμετώπιση που είχαν οι συμμορίτες από την Αστυνομία -κατόπιν «άνωθεν εντολών- έκανε ο πρέσβης της Ισπανίας στην Αθήνα, Ενρίκε Βιγκέρα)

  Επίσης, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα «διπλωματικοί κύκλοι» της πρεσβείας της Ισπανίας
  (προφανώς πρόκειται για «off the record» δήλωση του πρέσβη…)
  «έχουν ενοχληθεί για την στάση που έχει τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής στο θέμα της απόσχισης της Καταλονίας,
  καθώς ακόμη δεν έχει πάρει επίσημα καμία θέση».

  Όπως καταλαβαίνετε, οι Τσιπροκαμμένοι προσέθεσαν έναν ακόμα εχθρό μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση !
  Και γιατί αυτό;
  Για να ικανοποιηθεί ο σιωνιστής Σόρος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τους Καταλανούς αποσχιστές,
  κινώντας τα νήματα της διάλυσης του ισπανικού κράτους !

  http://greeknewsondemand.com/2017/10/15/%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B7%CF%83-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84/

  • Peacemaker reloaded

   Κατι βρωμαει εδω φιλε…μαλλον στημενο…οι πρεσβειες διακαιουνται και εχουν και δικη τους ενοπλη φυλαξη απο δικο τους ενοπλο προσωπικο…εχουν δικαιωμα να κανουν χρηση οπλων. αν παραβιαστει το εδαφος τους που ειναι ο χωρος της πρεσβειας και θεωρειτε ως τετοιος….κατι δεν κολλαει…

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    χε χε … πολλά δεν κολλάνε !

    • Peacemaker reloaded

     ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ…απλα εγω εστιασα στο ποιο καιριο.

   • RED OR DEAD

    Θα ήθελα να δω αυτήν την ευώνυμη παρακρατική (π)ορδή γεμάτη μολύβι…

 • Captain Wanted
  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Καλώς τον πελεκάνο των πειρατών !

   • Captain Wanted

    Καλώς τον γλάρο των ναυτικών..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  66

  06/12/1983

  16, 16-20

  Ὁ πόλεμος τοῦ Ἀρμαγεδῶνος.Ἡ ἑβδόμη φιάλη. Ὁ μέγας σεισμός.

  http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_066.mp3

  http://www.arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

 • Captain Wanted

  Η Αμερική δεν πρέπει να ανησυχεί..Οσο Η Νότιος Κορέα και Η Ιαπωνία.
  Αν ισχύουν αυτά.

  • Γιώργος fs.

   Το Ιράν μια οργανωμένη χώρα των 80.000.000 κατοίκων είναι δύσκολη υπόθεση για τον καθένα.
   Αν διαθέτει και πυρηνικά όπλα κανένας δεν θα επιτεθεί!!

   • Captain Wanted

    Δεν το συζητώ ΚΑΝ..

   • pentapostagma

    Μην βαζεις στοιχημα

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   καπτεν εδω εχει περασει μια θεματολογια υπερ των ρωσων,οι αμερικανοι τους εχουν μια χαψια τους ιρανους,τα γυρω-γυρω ειναι το προβλημα,αν το π[αρουν αποφαση δεν θα ξανακανουν τα ιδια λαθη

 • Θαλασσόλυκος

  Χαμός στο ίσιωμα με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου. Θα πέσουν κεφάλια.
  Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει.

  • RED OR DEAD

   Ας είναι τουλάχιστον ευώνυμα αυτά τα κεφάλια…να ξεβρωμίζουμε σιγά-σιγά!;)

   • Captain Wanted

    Σωστός Ο Γαύρος.

  • Captain Wanted

   Ωπα.
   Ανέβασες μας την Αδρεναλίνη Θαλασσόλυκε..

  • nikos(1)
   • Γιώργος fs.

    Αυτός είναι ικανός να σφαχτεί μόνος του!!😆😆😆

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Τους φαντάζεσαι όλους αυτούς »πρώτη γραμμή» σε μάχες σώμα με σώμα;
     ΠαγκαλοΦίληδες;
     ΚαμενοΤσίμπλες;

     • Γιώργος fs.

      Είμαστε χαμένοι από τα αποδυτήρια με αυτούς τους τύπους!!

  • Peacemaker reloaded

   Εγω παντως πρωτη φορα ακουω «επαγγελματιες δολοφονους» να αφηνουν ζωντανο αυτοπτη μαρτυρα…για να μην πω οτι δεν φροντισαν εξ αρχης να μην υπαρχει καν οπως κανουν συνηθως οι επαγγελματιες του ειδους…και εδω κατι βρωμαει πολυ…

  • Γιώργος fs.

   Για λέγε….για λέγε!!

   • Θαλασσόλυκος

    Θα μάθουμε προσεχώς παίδες!

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Ε, τότε πως γράφεις ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να φανταστούμε τι συμβαίνει ωρέ λύκε;
     Γράψε ότι ξέρεις έως τώρα κι εμείς δεν θα το πούμε σε κανέναν !

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Ιδού το μεγάλο μας πρόβλημα: Τώρα ανησυχούμε για την ψυχολογική κατάσταση των «προσφύγων» …!

  Η νέα έκθεση των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» που είδε το φως της δημοσιότητας κάνει λόγο για «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
  στους “προσφυγικούς” καταυλισμούς λόγω κακής ψυχολογικής υγείας !
  Μάλιστα έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη,ζητώντας την παρέμβασή του…
  Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, στην έκθεση «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ψυχική υγεία στη Σάμο και τη Λέσβο»,
  110 ασθενείς στη Λέσβο παραπέμφθηκαν στην κλινική της οργάνωσης από τις αρχές Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου 2017,
  αριθμός αυξημένος κατά 50% συγκριτικά με την περίοδο Απριλίου- Ιουνίου 2017…
  ΟΙ “πρόσφυγες” πάσχουν από κατάθλιψη και άγχος και πρέπει να βοηθηθούν αφού πολλοί δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια ! ! !

  Ας δούμε όμως κάποιες από τις αιτίες του άγχους και του στρες:
  Σε έρευνα σε 1.293 άτομα σε δομές και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα στα τέλη του 2016 και τις αρχές του 2017,
  βρέθηκε ότι σχεδόν οι μισοί ερωτώμενοι είχαν υποστεί βία κατά το πέρασμά τους από την Τουρκία
  και σχεδόν το ένα τέταρτο είχε υποστεί βία αφότου έφτασε στην Ελλάδα.
  Δηλαδή 3 στους 4 κακοποιήθηκαν στην Τουρκία.
  Αλλά και η σεξουαλική βία είναι πρόβλημα.
  Στη Λέσβο η προαναφερθείσα Οργάνωση περιέθαλψαν 213 θύματα σεξουαλικής βίας από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου 2017.
  Οι μισοί από τους ασθενείς έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας στη χώρα προέλευσής τους, το ένα τέταρτο στην Τουρκία, ενώ το 10% βιάστηκε επανειλημμένα. Σχεδόν το 80% των θυμάτων σεξουαλικής βίας ήταν από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Ερυθραία, την Αιθιοπία και το Καμερούν.
  Δηλαδή τα προβλήματα τους δημιουργήθηκαν από βιασμούς στις χώρες τους και φίλη και γείτονα Τουρκία.

  Ποιος θα λύσει και θα πληρώσει για αυτά τα προβλήματα τους;
  Ο Έλληνας φορολογούμενος !
  Πράγματι η κατάσταση στη χώρα χρήζει ιδιαίτερης ψυχολογικής εκτίμησης…!

  http://www.elkosmos.gr/

  Εν τω μεταξύ με το πραγματικό πρόβλημα ουδείς ασχολείται: 1.200 νέοι «πρόσφυγες» το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,
  φυσικά για τα ψυχολογικά τραύματα των Ελλήνων, την πείνα στις ελληνικές οικογένειες & την άλωση των κατοικιών & των μισθών ΟΎΤΕ ΛΌΓΟΣ.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   υδροκυανιο,να τελειωσουν τα προβληματα τους,το κανω αμισθι!!!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο πόλεμος τού Γωγ. Ιστορική ερμηνευτική προσέγγιση τής προφητείας
  http://www.oodegr.com/oode/esxata/gog1.htm
  Στον Ιεζεκιήλ, κεφάλαια 38/λη΄ και 39/λθ΄, περιγράφεται κάποιος μελλοντικός πόλεμος, μεταξύ τού Ισραήλ και μιας πολυεθνικής δυνάμεως. Ο αρχηγός αυτής τής δυνάμεως, είναι κάποιος «Γωγ», «τής γής τού Μαγώγ», …

 • Captain Wanted
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  3) Θαρθεί καιρός που θα κατεβεί το Ρούσικο γένος για να πηγαίνουν στους Εβραίους, εκεί που θα γίνει πόλεμος και θα πλέξει τριότικο δαμάλι. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτε.

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/238-profiteies-apo-tin-ellada-a-2-agnostes-profiteies-agiou-kosma-aitoloy

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   μακαρι ρε βλαντ,μακαρι,πολυ φοβαμαι οτι…τες παντων

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Θα μας κλαινε οι ρεγγες

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     να σαι καλα αδερφε,ευχομαι να βγειτε εσεις αληθινοι,για το καλο του Εθνους !!!!

 • Jorge Melissa

  Θρίαμβος της Πίστεως!
  Ἡ εἴδηση ἀπὸ τὴ Ρωσία εἶναι ἐκπληκτική: «Περισσότεροι ἀπὸ 100.000 πιστοὶ πῆραν μέρος (…) στὴ λιτανεία τῆς εἰκόνας τῆς Παν­αγίας Σουμελᾶ, ἡ ὁποία βρίσκεται γιὰ πρώτη φορὰ στὴν ἱστορία τῶν διμερῶν σχέσεων Ἑλλάδας – Ρωσίας στὴ ρωσικὴ πρωτεύουσα.
  Ἐπὶ δύο ἡμέρες ἡ ἑλληνικὴ ἀντιπροσωπεία ποὺ συνοδεύει τὴν εἰκόνα συμμετέχει στὴ λιτανεία πρὸς τιμὴν τῆς μεταφορᾶς τῶν ὀστῶν τοῦ Ρώσου πρίγκιπα, διπλωμάτη καὶ στρατηλάτη πρὶν ἀπὸ ὀκτὼ αἰῶνες, Ἀλεξάνδρου Νιέφσκι, τοῦ “Ἁγίου Ἀλεξάνδρου τῆς Πετρούπολης” (…).
  Τὴν εἰκόνα τῆς Παναγίας Σουμελᾶ, ἀνεκτίμητης θρησκευτικῆς καὶ ἱστορικῆς ἀξίας, ἡ ὁποία ἀποτελεῖ σημεῖο ἀναφορᾶς τοῦ Ἑλληνισμοῦ τοῦ Πόντου, μεταφέρουν νέοι τῆς πό­λης ἑλληνικῆς καταγωγῆς μὲ παραδοσιακὲς ποντιακὲς στολές. ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

  https://simeiakairwn.wordpress.com/2017/10/15/%CE%B8%CF%81%CE%AF%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%89%CF%82/

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   εξαιρετο!Αλεξανδρος Νιεφσκι μεγας ηρωας!

 • nikos(1)
  • kariolis kokoς

   Του Τραμπακουλα

   • Θαλασσόλυκος

    ΑΕΕΕΕΕΕΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ

  • RED OR DEAD
   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Χεχεχχεχεε … τι έγιναν οι Ντέπιουτυ ;;;

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    μια πρασσοπιπα παρακαλω!~

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Ρε μήπως είναι μετενσάρκωση του Χέφνερ ο Τράμπας ;;

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ερωτήσεις κρίσεως:
   Ποιάς ομάδας ή χώρας είναι τα χρώματα αυτά στη σειρά είπαμε;
   Οι δεξιές δίδυμες είναι ή κλώνος η μιά της άλλης;
   ( για ψαγμένους λύτες ! )

   • King_ Egbert

    Μαύρο – κίτρινο κόκκινο.
    Γερμανία.

  • Γιώργος fs.

   Διαθέτει γούστο ο Τραμπ!!

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Για τσοντα ειναι ολες

   • RED OR DEAD

    Χρήζουν αμέσου Λαρυγγοσκοπήσεως-Κολποσκοπήσεως και Κ0λ0νοσκοπήσεως!;)

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    αν με βαλουν πρωταγωνιστη κανενα προβλημα

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Γκουσγκούνη, εσύ; …!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      κατι ποντους «κοντυτερος» χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Captain Wanted

   Άρχοντας Ο Τράμπας.

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    & για να μην του της τρώνε, οι τύποι που κουβαλάει πίσω του, με ροζ γραβάτες τα τεκνά !

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τωρα ,μην με βρισετε αν πω οτι για να τις μαμησω θα γινομουν και σφουγκοκωλαριος

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Αμερικλανικο ονειρο

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Στις μαχήτριες τις ρωσίδες εσύ !

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Μελαχρινες κοκκινομαλες και ξανθιες

 • Spock

  εχει τοσες πολλες η Β Κορεα που δανειζει κιολας…

  • pentapostagma

   Ιρανοι κ βκορεατες συβεργαζονται.αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια…απο κει και περα…

   • Spock

    Συμφωνω αλλα απο το να φταξεις πυρηνικο οπλο μεχρι να το φερεις σε σημειο να μπορει να
    φορτωθει σε κεφαλη απεχει…..υποθεση κορμορανος μου θυμιζουν ολα αυτα…

    • pentapostagma

     Ναι αλλα δεν το αποκλειω. Εξωτερικη βοηθεια υπαρχει

   • LuckyLuke

    Το Ιραν ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους προμηθευτες πετρελαιου και εμπορικος εταιρος της Κινας .
    Ο Κιμ ειναι μαριονετα των Κινεζων κομμουνιστοκαπιταλιστων και το σκυλακι που γαυγιζει
    οποτε απειλουνται τα συμφεροντα τους οποτε …

 • Jorge Melissa

  Ο τρόμος που προκαλεί το λόμπι του Ισραήλ στην Αμερική
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/blog-post_348.html#more

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  λυπαμαι που σας αφησα καποιους αναπαντητους ,επρεπε να παω στο νοσοκομειο για συγγενικο μου ατομο,τωρα,πριν 20-30 μερες ειπα οτι το ιραν εχει πυρηνικα ο οποιοσδηποτε αναλυτης ,πιστοποιημενος ή ερασιτεχνης πιστευε οτι το ιραν κανει τσαμπουκαδες στα αμερικανα χωρις πυρηνικα ,ειναι τουλαχιστον εξω απο καθε λογικη

  • Captain Wanted

   Περαστικά στον Συγγενή σου ΣυνΑγωνιστή

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ευχαριστω ρε αδερφε ,μπλεξαμε με νοσοκομεια παλι,αμα σου πω τι τραβαω θα παθεις πλακα,γι αυτο εξαφανιζομαι

 • Captain Wanted

  Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ…
  ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ…
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ…
  https://3.bp.blogspot.com/-AGBV0_rKexQ/WeN9XfX3ZZI/AAAAAAACQws/0cH6EvdLvIMWdClKjyoszWup_I0fc9wsACLcBGAs/s640/%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B22.jpg
  https://3.bp.blogspot.com/-LkCHASKOLuM/WeN9brN7vJI/AAAAAAACQww/4gsCtEYYLCIf4wBI1g1ZBuXx5Jv2UYdTwCLcBGAs/s640/%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B23.jpg

  • RED OR DEAD

   Φοβερό κοντράστ…;)

  • Αντύπα

   χαχαχαχα!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Στεργιᾶς, καὶ τοῦ πελάγου, νὰ λάμψη ὁ Σταυρός,
  Καὶ στὴν Δικαιοσύνην, νὰ σκύψη ὁ ἐχθρός.
  Ὁ Κόσμος νὰ γλυτώση, ἀπ΄ αὔτην τὴν πληγή,

  Κ΄ ἐλεύθεροι νὰ ζῶμεν, ἀδέλφια εἰς τὴν Γῆ.

  Πέρας μὲν ὧδε,
  Ἡ δὲ αὖ πράξις τέρας.

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  Ἡ ἀντίστοφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  ή θα έχουμε πολλαπλούς μοντεράτορες ή καθόλου …!
  Αίσχωζ !

  • RED OR DEAD

   ΧιλιοΜΟΔι Κορινθίας το σάϊτ!!!Χαχαχαχαχα!!!;)

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   ΕΣΧΩΖ ανορθόγραφε !!!

   • RED OR DEAD

    ΕΖΓΚΩΖ ΚΑΙ ΩΝΥΔΩΖ ΗΜΙΜΑΘΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!;)

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     ΟΥΣΤ ρε !!! Για το Αίσχος μιλάμε …

 • nikos(1)

  1-0…η Ξάνθη!

  • kariolis kokoς

   παλι…?
   ολο οι αλλοι κερδανε

   • chrispap

    ντοκτορ;

  • Γιώργος fs.

   Κακό νέο αυτό για τον φίλο Kariolis!!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ο Παναθηναικός τι έκανε ;;

   • Captain Wanted

    Αυριο παίζει

   • nikos(1)

    αυριο παίζει!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Θέλω κι εγώ μια πυρηνική κεφαλή,

  θα μου δώσεις Κορέα ;;

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ…

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ὁ ὑψωθεὶς ἐν τῷ Σταυρῷ ἑκουσίως,
  τῇ ἐπωνύμῳ σου καινῇ πολιτείᾳ,
  τοὺς οἰκτιρμούς σου δώρησαι, Χριστὲ ὁ Θεός.
  Εὔφρανον ἐν τῇ δυνάμει σου,
  τοὺς πιστοὺς Βασιλεῖς ἡμῶν,
  νίκας χορηγῶν αὐτοῖς, κατὰ τῶν πολεμίων·
  τὴν συμμαχίαν ἔχοιεν τὴν σήν,
  ὅπλον εἰρήνης ἀήττητον τρόπαιον.

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  ΤΡΕΜΕΤΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ…ΟΠΟΥ ΓΗΣ.

 • Γιώργος fs.
  • Αντύπα

   και στο γήπεδο πάνε κάτι ψώνια!

   • Γιώργος fs.

    Και πολύ επικίνδυνα «ψώνια»!!

   • RED OR DEAD

    Τόσα χρόνια πάω γήπεδο και ποτέ δεν κατάλαβα:
    Γιατί εμείς πάμε με καθημερινό ντύσιμο ή ακόμα και με φόρμες και οι γυναίκες πάνε στην τρίχα λες και θα πάνε μπουζούκια…;)

 • © Proud to be Greek

  Στον σύντομα επερχόμενο πόλεμο τα ισραηλινά πυρηνικά και θα πέσουν «με το καλημέρα» και θα είναι πολλά για να καταστρέψουν όσο πιο πολλές εγκαταστάσεις και αποθήκες μπορούν πριν ξεκινήσει η ανεπίθεση που και αυτή θα είναι ανάλογη.
  Πιθανολογώ οτι θα πέσουν και ηλεκτρομαγνητικές βόμβες – EMP και θα γυρίσουν το Ιράν στην εποχή του…..Mωάμεθ.

  Ο Ερντογάν εχει δηλώσει οτι αν αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά θα το θεωρήσει απειλή και θα φροντίσει να αποκτήσει και η τουρκιά.
  ΝA ένα μέτρο (η ακύρωση των πυρηνικών εργοστασίων) που θα μπορούσε να πάρει η Ρωσία προς την τουρκιά μιας και ο Ερντογάν στην επίσκεψη στην Ουκρανία δήλωσε οτι είναι κατά της παράνομης προσάρτησης της Κριμαίας απο την Ρωσία.

  Η επίσκεψη του Σοϊγκού στο Ισραήλ είναι μια ύστατη προσπάθεια για την Ειρήνη.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   νομιζω ειμαστε οι μονοι που λεγαμε για την εχθρα τουρκιας-ιραν ,η σημερινη λυκοφιλια τους δεν μου λεει τιποτα,οι αμερικανοι οταν χτυπησουν ,θα χτυπησουν με οπλα που δεν εχουμε ξαναδει,να μου το θυμηθεις ,θα κανουν παρελαση,οπως εκαναν οι ρωσοι,πως αλλως θα δειξουν τα «καλουδια»τους?

   • © Proud to be Greek

    Η λικοφίλία Ιράν – Τουρκιάς είναι αλλο θέμα.
    To Ισραήλ θα χτυπήσει πρώτο και χωρίς την Αμερική (εκεί να δείς καλούδια), η οποία θα εμπλακεί μετά για το αποτελειώσουν.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ το «δεν είναι μοναδικό προνόμιο της Αμερικής και του Ισραήλ το προληπτικό πλήγμα» που είπε ο Αχμαντινετζάντ το 2006 έχει γίνει Δόγμα.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     σωστος γνωστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • makis2105 .

   Oποιος σε αυτόν τον πλανήτη ρίξει πρώτος πυρηνική κεφαλή είτε στην ανώτερη ατμόσφαιρα είτε επί της κατώτερης κοντά στην επιφάνεια της γης θα φάει τέτοιες βόμβες που θα γίνει όλη του η γη πυρηνικά απόβλητα και στάχτη. Οι Εβραίοι αν όντως έχει πυρηνικά το ΙΡΑΝ, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω, δεν πρόκειται να ρίξουνε πυρηνικά. Αν τυχόν ρίξουνε το Ισραήλ θα πάψει να υφίσταται στο χάρτη. Είτε η Κινα είτε η Ρωσία θα κάψουνε τους Εβραίους και δεν θα αφήσουνε έναν για δείγμα.

   Η επίθεση θα γίνει με εντελώς συμβατικά όπλα αλλιώς δεν θα μείνει Ισραήλ. Τα πυρηνικα ξέχασέ τα. Η σκέψη σου είναι εντελώς λαθος. Κράτος μικρότερο της Πελοπονήσου δεν μπορεί να ρίξει πυρηνικά σε κανένα. Κράτος μεγεθους Ρωσίας ή Αμερικής μπορεί.

 • Spock

  πρωτα θα ισοπεδωθει ο πιο «προχωρημενος», προς συμμορφωση του φερελπι

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Ψητά πυρηνικά αμερικανάκια βλέπω να γίνονται …

  • Γιώργος fs.

   Το ψητό αμερικανοπούλι έχουμε χάσει!!😄😄😄😉😉😀

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Τελικά κάτι έπαιζε με την καλωδιοταινία του πληκτρολογίου …

  Καλά το κατάλαβα ..

  • Αντύπα

   κόπηκε;

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Είχε ψιλοβγει …

    • Αντύπα

     α ενταξει

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Τίποτα δεν άφησες όρθιο …

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Ε καινούριο πληκτρολόγιο, δεν θα επιτρεπόταν να χαλούσε σε τρεις μήνες, έλεος …

    Γι αυτό το άλλαξα κιόλας …

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πανε οι αμερικλανοι να φρεναρουν τους κινεζους.

  Και το νατο τους ρωσους στα βαλκανια.

  Για να παιξουν μπαλα οι οβροιοι στην μεση ανατολη

 • nikos(1)
  • SHAKA_ZULU

   Αυτός χώνεται στη μπροστινή τρύπα.

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Ακόμη πετάνε αυτά ;;

  • chris makis

   με αυτα τα υπερσυγχρονα οπλα θα καταστρεψει ο κιμ την αμερικη;

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   στο μουσειο της παλαιολιθικης εποχης !

 • Spock

  να ευχεστε το πυρηνικο κλαμπ να παραμεινει κλειστο…αλλοιως καηκαμε

  • SHAKA_ZULU

   εύχομαι το πυρηνικό κλαμπ να ανοίξει.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Οι πυρινικες ειναι 50 χρονια πισω.

  • Αντύπα

   θα έρθεις με το εντερπράιζ να μας μαζέψεις

   • Spock

    μονο θηλυκα με προδιαγραφες θα μαζεψω

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Φτού σου Ρατσιστή !!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καλα κανει ρε,εμας τα ρεμαλια να του πινουμε τα ρακια,να κλανουμε και να κυνηγαμε τα θηλυκα ?

     • Spock

      απ ολες τις ρατσες για ποικιλια

    • Αντύπα

     εΣχΟζ!

    • Γιάννης the Doctor

     κ#βλωσε και ο Mr. Σπoκ….

     • Spock

      αμα εξετασεις Βουλκανιο θα αναθεωρησεις

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ευχομαι ενα κλαμπ σαντουϊτς με κομματια μπριζολα ,καπνιστο απακι,και δυο λιτρα μπυρα

   • Γιάννης the Doctor

    όχι ρε φίλε μου κάνεις κακό…..

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     θα το φαω εγω ,εσυ φαε φιλαδελφεια με μπροκολο,καλα την μπυρα δεν την παιρνεις με τιποτα!

 • SHAKA_ZULU

  Θέλω άρθρο με πάτημα κουμπιού.

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …Διὸ ἄχραντε Θεοτόκε,
  ἀεὶ σὺν ζωηφόρῳ Βασιλεῖ,
  καὶ τόκῳ ζῶσα, πρέσβευε διηνεκῶς,
  περιφρουρῆσαι καὶ σῶσαι,
  ἀπὸ πάσης προσβολῆς ἐναντίας τὴν νεολαίαν σου·
  τὴν γὰρ σὴν προστασίαν κεκτήμεθα.

  Εἰς τοὺς αἰῶνας, ἀγλαοφανῶς μακαρίζοντες.

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

 • Sebastian Saporo

  ΑΝ ΟΝΤΩΣ TO IRAN ΕΧΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΕΛΙΚΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • Γιάννης the Doctor

   Τί είναι αυτό;

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Παγωτο

    • Γιάννης the Doctor

     Βάλτο στο ψυγείο γιατί δεν θα το φάει κανένας και θα λιώσει.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    κανα τουρμπο ρωσικο μαλλον ΣΣ 18

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  ΕΚΤΑΚΤΟ !!!
  Συνελλήφθει ο Λούης να ξεφαντώνει σε Ντίσκο …..

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ο αγαπημενος ολων ,του σαϊτ!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Αν πάνε οι Αμερικανοί στο Ιράν, είτε έχει είτε δεν έχει πυρηνικά, δεν θα γυρίσουν ζωντανοί …

  Το μόνο σίγουρο ..

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ποτε μην εισαι σιγουρος για τιποτα

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Σκέφτηκες μήπως προσπαθούν να νομιμοποιήσουν μια επίθεση με πυρηνικά ΚΑΙ στο Ιράν με αφορμή πυρηνικά, α λα Κορέα ;;

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μα τοχουν ηδη πει!ερχεται!το ιραν ΕΧΕΙ πυρηνικα!στην γειτονια μας γινεται της τρελλης και μεις βασταμε μαγκουρες

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Πιστεύω πως δεν μπορούμε να αντιδράσουμε κ α ν ..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το θεμα ειναι να μπορουμε να υπερασπιστουμε

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Οι Εβραίοι να πάνε .. εάν εξαφανισθούν αυτοί θα περάσει στο παρελθόν και η επιθετικότητα των Αμερικανών.

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Ε ναι, πάντοτε έχουν κάποιο δούρρειο ίππο, μετά από τους Ισραηλινούς σειρά θα έχουν οι Κούρδοι ..

   • Spyros Spyropoulos

    Ολα καλα Περικλη σημερα?

    • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

     Εντάξει .. αύριο θα μάθω τι θα γίνει τελικώς.

  • Spock

   δεν γινονται ετσι οι δουλειες σημερα…

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    συμφωνω ειναι ,ειτε πολυ περιπλοκο,ειτε πολυ απλο (πυρηνικα)

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Μέσω τρίτων ;;

    • Spock

     συνδυασμος ενεργειων

 • HaraldHadrada MERCYLESS

 • nikos(1)
  • Γιώργος fs.

   Πολύ καλά τα όπλα!!

  • Γιάννης the Doctor

   Made in China είναι τα όπλα φίλε.

 • SHAKA_ZULU
 • ΘΗΣΕΑΣ

  εαν ισχυει αυτο με τα πυρηνικα, τοτε αυτο σιγουρα θα εχει παρασκηνιο μεγαλο.
  νομιζω οτι ουσιαστικη βοηθεια το ιραν πηρε οχι απο την κορεα , αλλα απο την κινα.

  για την κινα ειναι το ιραν μια πολυ σημαντικη γεωστρατηγικη περιοχη και μαλιστα ζωτικης σημασιας, διοτι τις εξασφαλιζει πετρελαιο και γενικοτερα την ενεργια που χρεαιζετε.
  απλα η κινα βοηθησε το ιραν μεσω κορεας για προφανεστατους λογους.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Και φυσικά δεν συμφέρει κ α θ ό λ ο υ την Κίνα τώρα να βγει στο προσκήνιο,

   ρίχνουν την Κορέα στο λάκκο των λεόντων ..

   • ΘΗΣΕΑΣ

    βεβαιως, μην ξεχνας και τον δρομο του μεταξιου που θελουν οι κινεζοι για να διεισδυσουν σε ολες τις αγορες. εαν χασουν το ιραν, τοτε ολα τους τα σχεδια απλα ακυρωνονται. αλλα αυτα ειναι μονο εικασιες που λεμε. ομως σιγουρα παιζονται πολλα.

 • SHAKA_ZULU

  Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

  http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-drag-show-%ce%ba/

  • nikos(1)
   • RED OR DEAD

    Σαν την θειά μου την Μπιρμπίλω είναι…χαχαχαχαχα!!!;)

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μην βριζεις την θεια σου ρε!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Γιώργος fs.

   Στο φυσικό του χώρο βρέθηκε ο Καρανίκας!!
   Διδάσκει ήθος ο στρατηγικός σχεδιαστής Καρανίκας.

  • Αντύπα

   συριζανώμαλοι!

  • Γιάννης the Doctor

   Τί να κάνει και αυτός. Παλεύει για την επιβίωσή του. Ξέρει ότι πρέπει να γίνεται καραγκιόζης για να τραβήξει την προσοχή.
   Το αστείο είναι ότι θα τον ψηφίσουν.

 • Γιάννης the Doctor

  Τώρα με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν έχω μπερδευτεί….
  Να αγοράσω κονσέρβες ναι ή όχι ;;;;;

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ρεβυθια φαβα

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    βγάζουν μαμούδια )))

   • Αντύπα

    φαλάφελ σε κονσέρβα!

    • Γιάννης the Doctor

     «εκρηκτική» γεύση.

  • Spyros Spyropoulos

   ΟΧΙ, στο ειπα και προχθες! Περιμενε!

   • Γιάννης the Doctor

    Άμα πέσει πείνα, να ξέρεις την πόρτα σου θα χτυπήσω!

    • Spyros Spyropoulos

     Χαχαχαχαχαχαχαχα…..καλοδεχουμενος φιλε μου!!!

 • nikos(1)
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αλαφρυ το χωμα σου παππουλη!

 • SHAKA_ZULU

  Πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης 3-10-2017:Απο 14 Μαΐου 1948 είμαστε στα Σημεία των καιρών…

  Πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Απο 14 Μαΐου 1948 είμαστε στα Σημεία των καιρών, και στην τελική ευθεία για τον Αντιχριστο,το σφραγισμα, και τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού…

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!

 • Spyros Spyropoulos

  Ο Τραμπ θα μπλεξει ασχημα με το Ιραν οπως εμπλεξε στο Ιρακ ο Μπους…………

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΠΕΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

   • Γιώργος fs.

    Καλώς τον καλόκαρδο ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΕ ΚΑΛΟΚΑΡΔΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!!!ΤΡΩΩ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!!!!!!ΜΜ.. http://www.e-kavvadias.gr/cache/files/6a6976913b15ccd935643ed3b9392f5a74d1bae3.jpg

     • Γιώργος fs.

      Αυτά είναι τα ωραία!!😊😊😊😊

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΧΩ ΕΧΤΡΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΛΗΡΕΙΣ.

   • Spyros Spyropoulos

    Γεια σου Αρχοντα!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΤΡΟΛΛ. http://www.e-kavvadias.gr/cache/files/cd9b8782ec34f8cd2a2efbdc4c1b6ed573c7b3c3.jpg

     • Spyros Spyropoulos

      Ενα παγωτο τωρα ειναι ο,τι πρεπει……………

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   σιγουρα θα μπλεξουν,καθε πολεμος εχεις τα δικα του,δεν θα κανουν ομως τα ιδια λαθη ,παιζεται η επιβιωση της χωρας τους,αν χασουν ,διαλυθηκαν!!!!!!!!!!!!!!!

  • Spock

   αλλοι θα μπλεξουν….

 • HaraldHadrada MERCYLESS

 • lion 77

  Θα μπορούσαμε και εμείς να είχαμε προμηθευτεί 3-4 πυρηνικές κεφαλές στα μουλωχτά, αλλά…..

  • SHAKA_ZULU

   Ebay.

   • lion 77

    Όχι. Όταν καταρρεύσε η ΕΣΣΔ, ή από την Ρωσία ή από την β. Κορέα…..

 • nikos(1)
 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Όποιος περιμένει να δει να χρησιμοποιούνται πυρηνικά, μάλλον θα περιμένει πολύ …
  http://fanpage.gr/pictures/2017/09/11186.jpg

  • Spyros Spyropoulos

   Μακαρι……….

 • nikos(1)

  απο μεθαύριο …θέλω φωτό …Τράμπα …Αξελ και Κλαμμένου!!

  • Spyros Spyropoulos

   Σαν φτωχοι συγγενεις θα ειναι……..

  • Αντύπα

   Ο τραμπ δεν είναι φασίστας πιά;

 • Αντύπα
  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ο άνθρωπος εγκεφαλικό, ή αλλιώς

   ——————————————————————————

 • SHAKA_ZULU
 • Αντύπα
 • Γατονι
 • Αντύπα
 • nikos(1)
 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος
 • Γατονι
 • Κώστας ο υπομονετικός

  Ήταν μια φορά, ο Τοτός στο σχολείο και η δασκάλα ζήτησε από τα παιδάκια να πουν κάτι που έχει πόδια. – Ο σκύλος, λέει η Ελενίτσα. – Ο άνθρωπος κυρία, λέει ο Κωστάκης. – Η καρδιά, λέει ο Τοτός… – Η καρδιά δεν έχει πόδια Τοτέ, απαντάει η δασκάλα. – Πώς δεν έχει; λέει ο Τοτός. Αφού εγώ κάθε βράδυ ακούω τον πατέρα μου που λέει: – «Έλα καρδούλα μου, άνοιξε τα πόδια σου…»

 • SHAKA_ZULU
 • Γατονι

  Δε πάει καλά ο τύπος..

  https://youtu.be/n1A2nbhyUpc

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   σαν να χει φαει περγαμοντο με κολλα πλακιδιων μιλαει

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   υπαρχει μια διαφορα,ο Νετανιαχου ηταν ειδικες δυναμεις παρασημοφορημενος ηρωας του ισραηλ,οι αλλοι δυο ειναι μαστουρια απατριδες πουλημενοι!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
  • nikos(1)

   Γκρικ …ζάιονς!

 • Και για τον Σαντάμ ελεγαν πως είχε όπλα μαζικής καταστροφής και δεν βρήκαν τίποτα απολύτως κατά ομολογία των ίδιων, ποιος πιστεύει τώρα αμερικανούς και…αμερικανιές;

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Λόγο για επίθεση ψάχνουν και μάλιστα με πυρηνικά ..

   Κάτι ανάλογο με Κορέα

  • © Proud to be Greek

   Ο Σαντάμ δεν είχε 4.000 – 5.000 εμπλουτιστές ουρανίου………………….το Ιράν έχει.

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Με 9 η Ξανθη

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του.
  – Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως.
  – Μα αντρούλη, έχουμε πάρτυ, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη.
  – Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε.
  – Δηλαδή σαν τι;
  – Να, εσύ θα κοπείς λίγο με το μαχαίρι, θα σπάσουμε και ένα πιάτο και θα πούμε ότι έσπασε ένα πιάτο και κόπηκες όταν μάζευες τα σπασμένα και ότι θα πάμε πάνω για να στο δέσω.
  Πράγματι κόβεται λίγο η μητέρα του Τοτού, πετάνε και ένα πιάτο κάτω για να σπάσει. Ακούει ο Τοτός το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα.
  – Τι έγινε;
  – Τίποτα σημαντικό, απαντάει ο πατέρας του, έσπασε ένα πιάτο η μαμά σου και κόπηκε όταν τα μάζευε και θα πάμε πάνω να το δέσουμε.
  – Καλά, λέει ο Τοτός και ξαναγυρίζει στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε επάνω.
  Η ώρα περνούσε, οπότε ο Τοτός ανησύχησε και πήγε επάνω να τι γίνεται. Περνώντας έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών άκουσε βογκητά. Σκύβει και βλέπει τους γονείς του να κάνουν έρωτα. Αμέσως αλλάζει χρώμα και γίνεται άσπρος, κατεβαίνει με τα τέσσερα τα σκαλοπάτια, τρέχει κλείνει τη μουσική και γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει:
  – Μην τολμήσει κανένας να σπάσει πιάτο γιατί θα τον γ*μήσει ο πατέρας μου.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Κανάλι ;;

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΕΡΤ 3 ΗΤΑΝΕ ΚΩΣΤΑ!!!!!!!!!!

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Πρόλαβα και είδα ..

     Τα @@ μας πιάσαμε πάλι

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!!!!!!!ΛΟΤΤΟ ΠΡΟΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΙΝΟ!!!!!!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Μια φορά είχα ΄πιάσει τεσσάρι στο ΛΟΤΤΟ και δεν έπιασα 6ρι για νούμερα που ήταν δίπλα δίπλα …

      Ξέρεις τι είναι να περνούν τα νούμερα και να λες το πιάνω μέχρι το τέταρτο νούμερο συνεχόμενα ;;;

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Και τα 20 ευρώ καλά ήταν, αλλά λες ….

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

 • makis2105 .

  Καλό θα ήταν οι Εβραίοι να καθίσουνε φρόνιμα. Το Ιραν είτε έχει είτε δεν έχει πυρηνικά όπλα δεν είναι ευκολος στόχος. Αν πάνε με όπλα μαζικής καταστροφής οι Εβραίοι σε λίγα λεπτά θα έχει εξαφανιστεί το Ισραήλ από το χάρτη. Αν πανε με συμβατικό πόλεμο και εισβολή θα πολεμάνε 30 χρόνια με τους Πέρσες. Το Ιραν είναι μεγαλο και ισχυρό κράτος οικονομικά και στρατιωτικά και είναι και αυτάρκες σε ενέργεια και βιομηχανική παραγωγή. Δεν θα πέσει εύκολα. Η δε γεωγραφία του είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο ανεφοδιασμός του θα συνεχισει μέσω Κασπίας. Δεν μπορείς να το περικυκλώσεις χωρίς να ανοίξεις μέτωπο με τη Ρωσία.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   πολυ σωστο αλλα !!!!!δεν ξερει κανεις τις δυνατοτητες του ισραηλ καθως και το πως θα το χειριστει (μεσω της παγκοσμιας επιβολης του)

 • Aris Charalambous

  Η προπαγανδα καλα κρατει!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  1-1

  Αφού αποδεκατίστηκε η Ξάνθη …

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ
 • George Voyajakis

  την τρομερή αποκάλυψη των Ιρανών αντικαθεστωτικών ότι η Τεχεράνη «κατέχει» ήδη πυρηνικές κεφαλές …….
  καλα μιλαμε για φοβερη πηγη αξοπιστων πληροφοριων και εντελως ξεδιαντροπη προπαγανδα……
  FAKE NEWSSSSSSZZZZZZZ

 • Deadpool_Nikeus

  δείτε αυτό το βίντεο αντί-προπαγάνδας για την προπαγάνδα