«Πύρινος» λόγος Αμβρόσιου κατά κυβέρνησης: «Η Ορθοδοξία υπό διωγμόν – Καταπατείται η χριστιανική ηθική» – Πένθιμα θα χτυπούν η καμπάνες στους Ι.Ν. Καλαβρύτων και Αιγιάλειας

Δημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2017, 10:24 πμ

Το κλίμα κατά της κυβέρνησης από τους Ιεράρχες «φουντώνει» μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου και η Εκκλησία, δεδομένου ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος κράτησε στάση ανεξήγητα ήπια και ύποπτα θα έλεγε κανείς, αναλαμβάνει δράσεις προκειμένου να στείλει το μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου πώς η πολιτική που πηγαίνει κόντρα στο θέλημα του Θεού είναι απαράδεκτη, κατακριτέα και καταδικαστέα. 

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με πρόταση του Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιου και τη σύμφωνη γνώμη όλων των ιερέων της αποφάσισε με ψήφισμα της οι καμπάνες σε όλους τους Ιερούς Ναούς που υπάγονται στην Μητρόπολη να χτυπούν πένθιμα μέχρι και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου ως ένδειξη δυσαρέσκειας για την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Μάλιστα ο κ. Αμβρόσιος προχώρησε και σε έναν πύρινο λόγο κατά της κυβέρνησης, αλλά και των υπολοίπων κοινοβουλευτικών κομμάτων που ψήφισαν την αλλαγή φύλου, σημειώνοντας πώς με αυτά που γίνονται «Η Ορθοδοξία μας βρίσκεται υπό διωγμόν», η «χριστιανική ηθική καταπατείται» και αυτά που ψηφίζονται από την Βουλή είναι ενάντια στο θέλημα του Θεού.  

Το ψήφισμα των ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είναι το εξής:

«Παρόντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Νεότητος «Νέοι Ορίζοντες» σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, όπου αποφασίστηκε η λήψη μέτρων διαμαρτυρίας με αφορμή το ψηφισθέν (πλέον) Νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ατυχών κυβερνητικών επιλογών που στόχο έχουν την αποδόμηση της χριστιανικής πίστεως και την κατάρρευση των ηθικών κανόνων και ιδεωδών της Ελλάδας.


Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος:  «Η Ορθοδοξία μας βρίσκεται υπό διωγμόν!». Αρχικά τον λόγο έλαβε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο οποίος, όπως εξήγησε, συγκάλεσε εκτάκτως την ιερατική αυτή σύναξη με σκοπό να μεταφέρει στους ιερείς την αγωνία και τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η Ορθοδοξία βρίσκεται υπό διωγμό στη χώρα μας. «Δυστυχώς, η χριστιανική ηθική καταπατείται με νόμους, η Ελλάδα παύει να είναι χώρα πολιτισμού και γίνεται χώρα ασυδοσίας, ανηθικότητας και ανομίας. Η κυβέρνηση, κοντά της και τα υπόλοιπα κόμματα, περνούν συνεχώς Νομοσχέδια τα οποία είναι κόντρα στο θέλημα του Θεού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Και κατέληξε ως εξής: «Το μόνο που επιθυμώ είναι να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία της ψυχής μου, ώστε αυτή την αγωνία να την μετατρέψουμε σε μια κίνηση διαμαρτυρίας. Προτείνω, λοιπόν, να προβούμε, ως Μητρόπολις, σε μια δυναμική αντίδραση, όχι ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσουμε το πρόβλημα, αλλά θα ικανοποιήσουμε τη συνείδησή μας, πράττοντας το καθήκον μας. Έτσι, ίσως να μπορέσουμε να παρασύρουμε και κάποιους άλλους ώστε να γίνει μια… εξέγερση και να μην περάσουν αμαχητί και σιωπηλά ό,τι προσπαθούν να περάσουν οι σημερινοί κυβερνώντες».

Το ψήφισμα

Έπειτα από την εισήγηση του Σεβασμιωτάτου, η Σύναξη των Ιερέων αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το κάτωθι ψήφισμα διαμαρτυρίας: «Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας παρακολουθούμε με αγωνία και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού σχήματος και του πολιτικού κόσμου γενικότερα διά την αποδόμηση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας ιστορικά υπήρξε η Ορθόδοξη Εκκλησία. Διαμαρτυρόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για το αντιχριστιανικό και ανθελληνικό Νομοθέτημα, όπου δίνεται η δυνατότητα για τη “νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου”.

Είναι εξωφρενική έμπνευση να αλλάζει κανείς το φύλο του με απλή αίτηση, σε λίγα λεπτά, πράγμα που είναι αντίθετο από εκείνο που χάρισε ο Θεός στους ανθρώπους και μάλιστα όταν γίνεται από την εφηβική ηλικία, την πιο ευαίσθητη ηλικία για το μέλλον κάθε εφήβου. Έτσι πλέον δημιουργείται αναστάτωση και σύγχυση με την τόσο επιπόλαιη θεσμοθέτηση Νόμου, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με την φυσιολογία, οντολογία και βιολογία του ανθρώπου και που οδηγεί στο βδελυρό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας.

Μετά το ΄΄σύμφωνο συμβίωσης΄΄ για τα ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια, την καθιέρωση της θεματικής εβδομάδος περί ΄΄εμφύλων ταυτοτήτων΄΄, αφιερωμένη στην κάθε είδους κτηνώδη διαστροφή, τώρα πλέον με μια απλή αίτηση μπορεί κάποιος να δηλώνει το επιθυμητό φύλο. Μπροστά σ’ αυτή την αντιχριστιανική και βιολογική τραγωδία: Ζητούμε την άμεση απόσυρση του Νόμου που αφορά την αλλαγή φύλου στους δεκαπεντάχρονους με βάση την κάτωθι τεκμηρίωση της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων: «Σύμφωνα με την Επιστήμη και το Δίκαιο ο ανήλικος κάτω των 18 ετών έχει περιορισμένο ποινικό καταλογισμό και περιορισμένη ικανότητα να ελέγχει τις υποθέσεις του, διότι θεωρείται ότι δεν έχει ακόμα την ωριμότητα να αποφασίζει ως ενήλικος.

Ειδικά, μέχρι την ηλικία των 15 ετών, στο μεν αστικό δίκαιο το μόνο που μπορεί να πράξει, όμως με την συναίνεση των προσώπων που έχουν την επιμέλειά του, είναι να εργαστεί και να διαθέσει ελεύθερα τον μισθό του, στο δε ποινικό δίκαιο, ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του περιορίζεται σε ειδικό Κατάστημα Κράτησης, μόνο αν τελέσει ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, όπως φόνο ή απόπειρα φόνου και όμοια βαριά αδικήματα.

Εφ’ όσον, λοιπόν το δίκαιο αναγνωρίζει ότι ο ανήλικος δεν διαθέτει την ωριμότητα να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του και να υποστεί τον ποινικό σωφρονισμό που προβλέπεται για τους ενηλίκους, πόσο μάλλον είναι ικανός να αντιληφθεί τον οριστικό του σεξουαλικό προσανατολισμό, όταν μάλιστα η επιστήμη δέχεται ότι αυτή η διεργασία είναι ρευστή έως και αρκετά μετά το 18ο έτος ηλικίας».

Καλούμε όλους τους πολιτικούς της χώρας μας να ακυρώσουν το συγκεκριμένο Νόμο. Καλούμε τους γονείς να αντισταθούν στην μεθοδευμένη διαστροφή των παιδιών μας σε συνεργασία με την Εκκλησία μας, η οποία διαφυλάσσει το ήθος και σέβεται την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου όπως την δημιούργησε ο Θεός. Ως κατ’ εικόνα Θεού πλασμένοι, δεν έχουμε δικαίωμα στον γενετήσιο αυτοπροσδιορισμό, γιατί είναι πράξη εγωιστική και αποτελεί άρνηση του Δημιουργού μας Τριαδικού Θεού, ο οποίος μας έπλασε με τόση σοφία και χάρη. Όποιος έχει «δυσφορία για το φύλο» που του χάρισε ο Θεός πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι «διαφορετικότητα», αλλά είναι θανάσιμο αμάρτημα που επισύρει την οργή του Θεού. Οδηγεί στην παράχρηση του σώματος και δημιουργείται ένα νέο είδος ανθρώπου, που δεν είναι άνθρωπος, αλλά υποχείριο της αμαρτίας και του διαβόλου. Η Εκκλησία μας ως πνευματική Μητέρα, κι εμείς οι κληρικοί που αφουγκραζόμαστε τα υπαρξιακά προβλήματα των ανθρώπων, δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μισούμε τον αμαρτωλό άνθρωπο αλλά την αμαρτία. Φοβόμαστε, όμως, ότι γρήγορα θα ψηφισθεί και άλλος νόμος για την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Φτάνει πια!!! Ας μετανοήσουμε, κληρικοί και λαϊκοί, για τις υποχωρήσεις μας στην μεθοδευμένη απεμπόληση της ελληνοχριστιανικής παραδόσεως, της ιστορίας και της γλώσσας μας, που κατά τρόπο προκλητικό πολεμούνται από τη Μασονία και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις. Σκοπός τους να διαλύσουν τον οικογενειακό θεσμό που αποτελεί ύψιστο ιδανικό της πατρίδος μας και ανέδειξε Ήρωες και Αγίους. Προσευχόμαστε στον Κύριό μας Ιησού Χριστό, τον αρχηγό της Πίστεώς μας, την Παναγία μας και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας, να δώσουν δύναμη σε όλους μας, ώστε να διαφυλάξουμε τα ζώπυρα της Πίστεως και της Πατρίδος μας.

Αποφασίζουμε:
Α) Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 21 Οκτωβρίου να κτυπούν οι καμπάνες των Ιερών Ναών πένθιμα καθημερινά και περί ώρα 12.00 το μεσημέρι για τρία λεπτά.
Β) Να αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία της πόλεως του Αιγίου με ανάλογα συνθήματα.
Γ) Τη δημοσίευση του παρόντος ψηφίσματος και την αποστολή του στον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και στα Μέσα».

 • ΘΗΣΕΑΣ

  καλλιο αργα παρα ποτε!!!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Κάλλιο αυγά παρά πουρέ!!!

   • Spyros Spyropoulos

    Γεια σου Δασκαλε με τις αχτυπητες ατακες σου!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΟΣ…
  ΕΥΓΕ.

  • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

   Η ΞΑΝΘΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ι8

 • Γιώργος fs.

  Άργησαν λίγο αλλά τους κατάλαβαν και οι Ιεραρχες!!

 • Κατοπιν εορτής

 • Φίλιππος

  ΑΞΙΟΣ,ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!

 • brοukios

  ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.
  ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ?
  ΔΗΛ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ?

 • Γιώργος fs.

  Αμβρόσιος: «Γεια σου Τσίπρα λεβέντη! Μας κάνεις υπερήφανους!»
  Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στις 2-5-2015 .

 • Αντικειμενικά μιλώντας δεν είναι ωραίο το κείμενο της ανακοίνωσης

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. “ΕΛΛΑΔΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».

  • Γιαυτό ανοίξαμε τα συνορα

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    E, NAI….ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

  • Γιώργος fs.

   Σωστός ο ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ!!

 • Γιώργος fs.

  Μια ωραία εικόνα για να έχουμε καλή διάθεση!! https://uploads.disquscdn.com/images/a5552acce40b6dd65953ab6c78c0b6018d6c5ddc94c7e14df4b36e019039277e.gif

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ;;; ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
  Το Κουρδικό κράτος είναι αναπόφευκτο
  A KURDISH STATE IS INEVITABLE
  http://www.jpost.com/Opinion/A-Kurdish-state-is-inevitable-507406

  • skeptomenosellin

   Μάλιστα μιλάνε όχι απλά για Κουρδικό κράτος, αλλά για τους Κούρδους της Τουρκίας κανονικότατα…..

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Μόνο η Μητρόπολη Αιγιαλείας Καλαβρύτων?…

 • Assurbanibal

  Τώρα που οι καμπάνες θα ηχούν πένθιμα στο Αίγιο θα σωθούμε?

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Αυτές οι μεμονωμένες αντιδράσεις-ανακοινώσεις θα ήταν πιο γόνιμες και ίσως αποτελεσματικές αν
   είχαν μια μαζικότητα, μια οργάνωση… Δεν ξέρω τί έχουν στο νου τους και τί κινήσεις κάνουν οι
   Ιεράρχες που αντιτίθενται σε τέτοια ψηφίσματα, επειδή σε άλλο άρθρο είδα κάτι παρόμοιο και από τον Ιερόθεο Ναυπάκτου… Μήπως να οργανωθούν(ε) που λέει και το ανέκδοτο?…

   • Deadpool_Nikeus

    από οργάνωση, «πάσχουμε»…ούτε η Εκκλησία έχει ένα «δυνατό» πρόσωπο να ενώσει

  • Deadpool_Nikeus

   μόνο ο Θεός σώζει

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΩΝ !
  http://www.xn--mxaflfydbbo.gr/post/6321-diabaste!-i-lista-me-450-onomata-masonon-

  • Deadpool_Nikeus

   είναι και στη λίστα Λαγκάρντ?

   • Γιώργος fs.

    Η λίστα Λαγκάρντ ήταν ένα όπλο που πούλησε ο Τσίπρας για να κερδίσει την εξουσία!!
    Τώρα την ξέχασαν όλοι.

    • Deadpool_Nikeus

     ήταν άλλες 2 λίστες….η 1 από αυτές από Παπανδρέου ακόμα, η οποία «παραγράφηκε» σήμερα…

     • Γιώργος fs.

      Πάντως δεν είμαι σε καμία λίστα……δυστυχώς !!😂😂😂😂

     • Deadpool_Nikeus

      γιατί δυστυχώς? ήθελες να ήσουν?

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Με τέτοια οικονομική κρίση ποιός δεν θά ‘θελε?… Εχουμε και ενφια να πλερώσουμε…;-)

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    AYTH META

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Κανα μανάβη δε βλέπω μέσα….

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Lalakis ο αργικέραυνος

   yo!

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    lo!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   (δεν δαγκωνει, ελπιζω)

  • Γιώργος fs.

   Από Νέα Σμύρνη;

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Ο Αλέφαντος είναι από πίσω με το κόκκινο?…

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ…
  ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΒΙΝΤΕΟ για γέλια: Τι έλεγε ο Τσίπρας για Τραμπ
  https://youtu.be/z4G82rv3OYk

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ 200 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑ.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ειναι συγκινητικο να ακους απο εναν ξενο την αληθεια,ας μαθουν επιτελους εκει εξω τι συνεβη στην Ελλαδα

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  μπραβο σεβασμιωτατε!!!!!!!!!!παρτους φαλαγγι!

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Χάθηκε ο Ασσούρ!.. Όποιος τον βρει κερδίζει μια πανσέτα

 • Διγενης ακριτας

  Θα καταστρεψουν εντελως κατι που ειναι σταλμενο, εις το ονομα του πατρος, και του Υιου κα του Αγιου Πνευματος.

  • Lalakis ο αργικέραυνος

 • konstantinos

  Εύγε στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλίας .
  Λέτε ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ; ; ;
  Μακάρι !

  • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

   ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

   • konstantinos

    Αγαπητέ ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ, όπως το λές είναι !

    Καλή συνέχεια.

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Τσίπρας: Υπάρχει κυβέρνηση με 15% στις δημοσκοπήσεις που να λέει θα φύγω σε 2 χρόνια;
  https://youtu.be/939W54CvbE8

 • Γατονι

  Δεν έχει να κάνει με συριζέους ή ΑΝΕΛ ή ΝΔ. Αυτές είναι οι επιταγές της ΕΕ. Ολα που βλέπουμε και περνάνε σωρηδόν εφαρμόζονται εδώ και χρόνια στην άθεη ΕΕ. Σαν πιστοί ευρωπαιστές τα περνάνε και εδώ. Το Λονδίνο μόνο έχει 180 τζαμιά. Η Νεα Υόρκη άλλα τόσα.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Αθεη ΕΕ μεν, αλλά υπερβολικά ευαίσθητη στο ισλαμ!… Οξύμωρο ε?

   • Γατονι

    Σου λένε εμείς είμαστε άθεοι εσείς πιστεύετε ότι θέλετε, για αυτούς Ισλάμ και Χριστιανισμός είναι το ίδιο πράγμα.

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Επιβάλλουν!… Και αυτό είναι πέρα από την ελευθερία Πίστης του καθενός ;-)

     • Γατονι

      Σου λέει εμείς δε κάνουμε διακρίσεις. Το ίδιο είσαστε και ισλαμιστές και χριστιανοί

   • Spyros Spyropoulos

    Μονο ο Χριστιανισμος τους ενοχλει Ντισκ…..οχι το Ισλαμ!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Αυτό λέω κι εγώ Σπύρο! Καλημέρα! ;-)))

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Ο Τσίπρας περιγράφει την «διαπραγμάτευση» που κάνει.
  https://youtu.be/581TnESCWw4

 • Γατονι

  Οσο θα είμαστε στην ΕΕ και όσο θα κυνηγάμε σαν σκύλος την ουρά του την «ευρωπαική προοπτική» τόσο θα περνάνε νέα μέτρα που θα μας σηκώνεται η τρίχα. Και αν ακόμα φύγουμε τώρα που χρεοκοπήσαμε πλήρως και έχουν πουληθεί τα πάντα τότε θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Θα έρχονται απο το εξωτερικό με τα λεφτά κάτι Λαζόπουλοι-Μενεγάκηδες και εφοπλιστές και θα αγοράσουν τη μισή Αθήνα μπιρ παρά

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   oxi, δεν θα ερχονται, γιατι ειναι θεμα οργανωσης του κρατους να ελεγξει τα φαινομενα αυτα.

   ο φιλελευθερισμος -ακρατος ή μη- δεν εινα μονοδρομος για να στησεις ενα συγχρονο κρατος με κοινωνικες δομες.

   • Γατονι

    Ποτέ το ελληνικό κράτος δεν ήταν οργανωμένο. Εδώ πας για μια απλή βεβαίωση σε κάποιο φορέα και σου βγάζουν τη ψυχή.

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     βεβαιως! ηλθε το πληρωμα του χρονου, για να μπορεσουμε να στησουμε κρατος ειδαλλως ουδεις επιθυμει να περασει την ζωη μου μεσα στην ανασφαλεια και την διαφθορα.

     αυτο πρεπει να συνειδητοποιησουν οι πολιτες και να γινουν χρησιμοι για την αυριανη κοινωνια.

     • Γατονι

      Ετσι λεμε εμεις αλλά είναι ευσεβείς πόθοι. Το σύστημα δεν αλλάζει

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο.
      αν δεν αλλαζαν, η Greenland θα ηταν ακομη πρασινα δαση.

    • Assurbanibal

     Γιατί πρέπει να διακιολογήσουν τον μισθό και την ύπαρξή τους τρόπον τινά…

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Προσωπικα, απο το κειμενο, θελω να σταθω και να θυμαμαι το παρακατω αποσπασμα

  «…στην μεθοδευμένη απεμπόληση της ελληνοχριστιανικής παραδόσεως, της ιστορίας και της γλώσσας μας, που κατά τρόπο προκλητικό πολεμούνται από τη Μασονία και όλες τις σκοτεινές δυνάμεις»

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Γερμανία: Πάνω από 600 Τούρκοι αξιωματούχοι ζήτησαν άσυλο
  http://www.armynow.net/germania-panv-apo-600-toyrkoi-axivmatoyxoi-zhthsan-asylo/

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Assurbanibal

  Μου έρχεται να αναρτήσω μια καλλίπυγο γυνή αλλά πολύ φοβάμαι οτι οι ποταποί λεσχηνόριοι θα την καθαιρέσουν…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   εξαρταται απο τα ζωτικα νουμερα που φερει ως φυσικα μεγεθη.

   δεν ειμεθα θαμωνες της υπερβολής.

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Και της πλήρους αποκάλυψης…

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     πολυ μαλιστα

    • Spyros Spyropoulos

     Και το κεκαλυμμενον χαριν εχει……….

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      👍🤐

   • Assurbanibal

    Δηλαδή εάν είσαι λάτρης του ταψοειδούς, εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε?

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     Μηδεν Αγαν

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχα. Πέστα αρχηγέ… :-))

     • Να χαμε να λεγαμε

    • Δώσε επεξήγηση για το ταψοειδές. Αν ξεμείνεις από λόγια, ζωγράφισέ το

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Κάτι για παστίτσιο κατάλαβα εγώ χαχαχα

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Οι άντρες το πιάσαμε πάντως…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ετσι!!! ;-)

     • Θέλω συντεταγμένες για να γνωρίζω που κινούμαι

     • RED OR DEAD

      Τα ταψοειδή έχουν ανδρικά στήθη και ελλιπή οπίσθια…;)

     • Μην περιγράφετε άλλο

     • Κατατοπίστηκα. ( Μαμάααααα)

     • Assurbanibal

      Εύγε!

     • Είθτε γουρούνια. Όλοι

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Είναι αυτές που στο σχολείο περνάγανε άνετα μεσα.από το κάγκελο και ψωνίζανε για τους υπόλοιπους από το περίπτερο απέναντι…

     • ίου

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχαχα

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΕΣΧΩΖ PANAGOS

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Καλημέρα φίλε μου λεσχηνευτά!!!

   • Assurbanibal

    Καλή σου ημέρα!

  • RED OR DEAD

   Να αναρτήσεις τα λάβαρα του ΠΑΣΟΚ σύντροφε και αδελφέ Σαρδανάπαλε!!!;)Χαχαχαχαχα!!!;)

 • Γατονι

  Και θα δείτε κι άλλα. Απ’ ότι ξέρω οι προτεστάντες δεν έχουν ιερείς οπότε το πιο πιθανό να τους καταργήσουν κι εδώ. Μη τους δείτε σε λίγο ντελιβεράδες στη πιτσαρία του Καρανίκα με τα ράσα να ανεμίζουν πάνω στο παπάκι.

 • Jorge Melissa

  Προσδόκιμο ζωής: Χάνουμε δύο μήνες για κάθε παραπανίσιο κιλό!
  http://www.iatropedia.gr/diatrofi/prosdokimo-zois-chanoume-dyo-mines-gia-kathe-parapanisio-kilo/90232/

  • Assurbanibal

   Δηλαδή εγώ που έχω σκοπό να φτάσω τα 120 τώρα θα πεθάνω στα 110?

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    εγω εχασα κι αλλα κιλα ! που δεν παιρνω και δεν χανω εδω και 40 χρονια

    ητοι

    η νεα εποχη ειναι εδω !

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Τελευταία έχει επέλθει μια συμπαντική αλλαγή στο μεταβολισμό… Μπήκαμε σε άλλο mode γενικώς!

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      αει λαϊκ !

    • Koutroulis

     Τωρα καταλαβα πως η Κουτρουλενα κανει το τελειο εγκλημα

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      σου κανει υπερτροφια ;

     • Koutroulis

      στα οπα οπα με χει

     • Α την κάρχια

     • Koutroulis

      σημερα θα μου κοψει 3 μηνες , σημερα εχει τηγανια με πατατες τηγανιτες

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      ΦΑΕ ΚΑΛΑ, ΠΕΘΑΝΕ ΝΕΟΣ!

     • Koutroulis

      κατα εκει πηγαινει

     • Με γιαουρτάκι 0% και φρυγανιά σικάλεως θα τον έχω τον καλό μου και θα κάνω πολλά πριντ σκριν από την σημερινή κουβέντα να του τα βάζω για χαρτοπετσέτες να μην γκρινιάζει

     • Koutroulis

      αν το κανεις στανταρ θα σε απατησει με τον μητσο τον σουβλατζη

     • Χαλάλι να μου στέλνει φριι μερίδες πιτόγυρα

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      «…shadow of a man»

     • Εσύ κοίτα να χάσεις κανα κιλό ακόμα

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Υπερήλικας( μασέλα);

     • Δίαιτα

     • Lalakis ο αργικέραυνος

     • Assurbanibal

      Χαλάλι να γίνει!

  • Πρέπει να πέσω στα 50 για να ζήσω 300

   • Koutroulis

    240 χρονια συνταξη , ε πως θα παμε μπροστα ετσι …

    • Να κόπσετε από τα χοτ σποτ

     • Koutroulis

      δεν γινετε απο εκει θα ερθει η αναφτυξη

     • Και τα παιδιά

     • Koutroulis

      και οι αλλοι οι μπουφοι ασχολουνται με κλωνοποιησεις

     • Κλωνοποείστε εμένα στο κάτω κάτω να γεμίσει αβάσταχτη ομορφιά ο τόπος

     • Koutroulis

      μας απειλεις ? :P

     • ΝΑΙ

     • Ξεκάθαρα ναι

 • Spyros Spyropoulos

  ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!

  • Assurbanibal

   Δηλαδή εγώ που έχω σκοπό να φτάσω τα 120 τώρα θα πεθάνω στα 110?

   • Assurbanibal

    Λάθος

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Κιλά;

    • Assurbanibal

     Προσωπικά δεδομένα αλλά 160

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Η γεφυροπλάστιγκα δε χωράει στο μπάνιο…

     • Ξέχασα να πάρω μπαταρίες, επομένως, νιώθω σλιμ

     • Assurbanibal

      Έχω χάσει 26.

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Μέχρι το Πάσχα θα τα ξαναπάρεις…

     • Assurbanibal

      Νομίζεις! τεσσράμισι χρονάκια είναι αυτά!

     • Koutroulis

      μην στεναχωριεσαι , ετσι και αλλιως οι μερες σου μετρημενες ειναι :P
      http://4.bp.blogspot.com/-QGLpXfBffQQ/UrxaBOpVSyI/AAAAAAAAFs0/qFuyFa4JiFU/s1600/1477552_10202407323451599_1758599543_n.jpg

 • 👼VLAD.. the IMPALER👼

  ΣΥΝΤΡΟΦΑΡΑ κ ο πατερ!!

  • Assurbanibal

   Πασοκάρα.

   • 👼VLAD.. the IMPALER👼

    ΦΟΛΑ!!
    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Απίστευτο: Αυτά τα τούνελ δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπους! Αν δείτε από ποιους θα μείνετε άφωνοι! [Εικόνες]

  Σε όλη τη βόρεια πλευρά της Νότιας Αμερικής υπάρχουν εκατοντάδες
  τεράστιες σήραγγες αρκετά μεγάλες για να τις περπατήσουν άνθρωποι αλλά
  όχι φτιαγμένες από ανθρώπους. Ούτε βέβαια σχηματίστηκαν από κάποια
  γνωστή γεωλογική διεργασία, αφού οι δημιουργοί τους έχουν αφήσει
  αποδεικτικά στοιχεία γύρω από τους τοίχους – τα τεράστια αποτυπώματα των
  νυχιών τους!

  Το διαβάσαμε από το: Απίστευτο: Αυτά τα τούνελ δεν κατασκευάστηκαν από ανθρώπους! Αν δείτε από ποιους θα μείνετε άφωνοι! [Εικόνες] http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blog-post_626.html#ixzz4vf01xIEi

 • Jorge Melissa

  Έρχεται «Διωγμός!» Και οι εκκλησίες και οι επίσκοποι θα εξαλείψουν το Ευαγγέλιο…
  Π.Αυγουστίνου Καντιώτη:
  http://armenisths.blogspot.gr/2017/10/blog-post_15.html

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   κ θ απαγγελουν αποσπασματα απο σειρηνακη…

 • Koutroulis

  Καλλιο αργα παρα ποτε

 • RED OR DEAD

  Είθε να τον ακολουθήσει σύσσωμος ο κλήρος και ο λαός!!!

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   μονο αν βαλει κοκκινη φανελα…

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    πρασινο ειναι το χρωμα της ελπιδας.

    • 👼VLAD.. the IMPALER👼

     ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…ΤΑ ΒΑΨΑΜΕ ΟΛΑ!

     • RED OR DEAD

      Πράσινο της πασοκάρας σύντροφε!!!;)

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Ευστοχότατος!! (όπως πάντα λολ)

     • Μην πετάγεσαι εσύ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!…

     • Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λένε, τα άλλα είναι διαχειρίσιμα

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Και η αλήθεια πονάει …λένε…

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      αμα δεν τσουζει, δεν υπαρχει προβλημα.

     • Για το τσούξιμο βεντούζες. ΤΑ ΕΜΑΘΑ

    • Και των αλόγων όταν κάπχιοι λένε πσέμματα

     • I.Papadopoulos

      Κὐριε Mercury (Ἑλληνικά Ἑρμῆ)

      Ἀφοῦ θέλεις νά γράφεις «ἒξυπνα» Ἑλληνικά γράψε
      ὂχι ——- Και των αλόγων όταν κάπχιοι λένε πσέμματα
      ἀλλά—— Κε τον άλογον όταν κάπγοι λένε πσέματα ….. ἢ
      βεβαίως- Ke ton alogon otan kapgi lene psemata

      διά νά τό εὐχαριστηθῆς πού διαλύεις τήν καλύτερη γλῶσσαν τοῦ κόσμου!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Το αυτομαστίγωμα μετά τον Πειραιά έφτασε και στα μέρη σας?

     • Όχι, δίκιο έχει

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Αλλα, που να το βρει;

     • Στο λεξικόν

     • Εντάξει

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Όπα… Νέες προκλήσεις! Τι γίνεται να σένα Μερκουρίτσα; Ελκύεις τους τσαμπουκάδες;

     • Τίγκα στις φερεμόνες ο κος Μέρκιουρυ

     • Αφού δεν κσέρω τα διπλά σύμφωνα, γιατί να το κρύβωμεν, γιατί να κάνουμε οτι δεν το βλέπουμε, μπουάχαχα

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      «Πράσσειν άλογα»…

     • Τηγανιά με πράσσα

     • I.Papadopoulos

      Σωστόν!
      ὡς ἢδη ἐλέχθη,
      «πρασινο ειναι το χρωμα της ελπιδας»

     • Koutroulis

      κυριε κυριε

     • Τι έχετε να πείτε κε Αρτέμη Μάτσα?

     • Deadpool_Nikeus

     • Deadpool_Nikeus

      Μικρή Ἀσυμφωνία εἰς Α Μεῖζον*. Ἄ! κύριε, κύριε Μαλακάση, ποιός θά βρεθεῖ νά μᾶς δικάσει, μικρόν ἐμέ κι ἐσᾶς μεγάλο, ἴδια τόν ἕνα καί τόν ἄλλο

      Κώστας Καρυωτάκης

     • Μην το γελάς, όποιοι μένουν στην επιφάνεια ψηφίζουν και όπως φηφίζουνκαι μετά; ψαχνόμαστε

     • I.Papadopoulos

      Ἀδελφέ εἶσαι φοβερός!
      Καί βεβαίως συμφωνοῦμεν ἀπολύτως εἰς τό πολυτονικόν!

    • Deadpool_Nikeus

     και της ζήλιας

     • της χολής

     • Deadpool_Nikeus

      αν ταυτίζεται…

     • Deadpool_Nikeus

      θα έλεγα και κάτι άλλο, αλλά ίσως θεωρηθεί σόκιν

     • ΑΝ το πεις με τα σωστά σύμφωνα και σε πολυτονικό το σώζεις

     • Deadpool_Nikeus

      μπα…δεν είμαι τόσο κακός να το πω…

 • Jorge Melissa

  Διάβασε, μάθε, ορθώσου αντρίκεια, ενώσου, πίστεψε, πολέμα! »Η μόνη δικαιοσύνη είναι το σπαθί!»
  Αν αφήνεις και σε διαφεντεύουν αντίχριστοι κι ανθέλληνες, δεν είσαι άξιος!

  Θυμός, τσεκούρι και φωτιά!
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/blog-post_361.html#more

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Λουκ. 21,9 Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί και διασάλευσις της τάξεως, μη ταραχθήτε. Διότι πρέπει, σύμφωνα με το θείον σχέδιον, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα έλθη αμέσως το τέλος”.

  Λουκ. 21,10 Και έλεγεν πάλιν εις αυτούς· “θα εξεγερθή και θα επιτεθή το ένα έθνος εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειον εναντίον του άλλου βασιλείου.

  Λουκ. 21,11 Και θα γίνουν σεισμοί μεγάλοι εις διαφόρους τόπους και πείνα και επιδημίαι, σημεία που θα προκαλούν φόβον, και άλλα μεγάλα σημεία από τον ουρανόν.

  Λουκ. 21,12 Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά, θα σας συλλάβουν και θα σας καταδιώξουν και θα σας παραδίδουν εις τας συναγωγάς, δια να δικασθήτε και εις τας φυλακάς και θα σας οδηγούν ως υποδίκους εμπρός εις βασιλείς και ηγεμόνας, μόνον και μόνον επειδή πιστεύετε στο όνομά μου.

  Λουκ. 21,13 Ολαι δε αυταί αι μεγάλαι ταλαιπωρίαι θα έχουν ως τελικόν αποτέλεσμα δια σας, να δώσετε την καλήν μαρτυρίαν δι’ εμέ, και άκομα να κερδήσετε την δόξαν και τα βραβεία του μαρτυρίου.

  Λουκ. 21,14 Βαλετε, λοιπόν, αυτά, μέσα εις την καρδιάν σας, ότι εγώ τα επιτρέπω, ώστε να μη συλλογίζεσθε εκ των προτέρων τι θα απολογηθήτε.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Λουκ. 21,35
  Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι ξένοιαστοι εις την αμαρτωλήν και κοσμικήν ζωήν των κάθονται επάνω εις την γην.
  .

  Λουκ. 21,36
  Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

 • Jorge Melissa

  Όταν ένας άνθρωπος παύει να πιστεύει στο Θεό, δεν είναι ότι δεν πιστεύει πια σε τίποτε. Πιστεύει σε οτιδήποτε.

  Τζ. Κ.Τσέστερτον, 1874–1936 , Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

  • Assurbanibal

   Δεν το τελειώνει σωστά και μπορεί κάποιος να τον παρεξηγήσει, αν και κριτικό.

   • Jorge Melissa

    Γιατί δεν το τελειώνει σωστά;;;

  • Assurbanibal

   Μας άναψες φωτιές σήμερα με τα κιλά απο κάτω…!

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Χωρίς φωτιά …ψητό δε βγαίνει!

   • Jorge Melissa

    χαχαχαχα!! γιατί εγώ πάω πίσω;;; Αστα αδελφέ…

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Ααααα δε με ενδιαφέρει… βρείτε τα οι δυό σας!!

    • Πρέπει να χάσω 5 κιλά, γμτ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Στο ταψί!!!

     • αχμχμχ

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Θες να περνάς κι εσύ τα κάγκελα ε?…

     • Ακούγεται χρήσιμο

     • Ποτέ δεν ξέρεις

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Δραπέτης απ’ τον «κόσμο φυλακή»… σε νιώθω!! ;-)

     • Πράγματι, με καταλαβαίνεις!

     • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

      Σαν την ζετα μακρυπουλια

     • RED OR DEAD

      5 κιλά είναι μόνο 10 μήνες…δεν αξίζει!Χαχαχαχαχα!!!;)

     • Χαμένοι στην εξίσωση

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Για τη φωτογράφιση λέει μάλλον… Σημειώνει στην ατζέντα…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Ό,τι πρέπει για το ΠΡΙΝ/ΜΕΤΑ ;-)

     • RED OR DEAD
     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Βλέπω κρατάς και τα αρνητικά φιλμς χαχαχαχαχαχα

   • Γιώργος fs.

    Σε έχουν στοχοποιήσει πολλοί!!

   • Σε σάουνα μας έβαλε για να αρχισουμε να λιώνουμε λίπος

   • Γιώργος fs.
   • Deadpool_Nikeus
    • ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΔ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΞΕΡΕΤΕ

     • Deadpool_Nikeus

      από τη Δευτέρα ξεκινάει μια δίαιτα, αλλά δεν λένε ποια Δευτέρα….

     • Για να έχει σασπένς

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Είναι μπουκωμένοι τώρα. Ξεκινά κι εσύ από την άλλη…

     • Αν ξεκινήσω θα φάω και την σούβλα, είπα σήμερα να την βγάλω με λαχανοσαλάτα γμτ

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Ήρθες Ερμής και θα φύγεις παχυδερμής…

     • Πλάκα πλάκα, με τόσες ώρες στην καρέκλα άρχισα να τσουπώνω…Αν και ακόμα μου κάνουν ματάκια κάποια XS

     • Deadpool_Nikeus

      λαχανοσαλάτα με ολίγο από κιμά μέσα?

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Λαχανοντολμάδες λέγεται αυτό…

     • Διαίτης είναι

     • Στο τσακίρ κέφι και μισό κιλό φέτα

     • Deadpool_Nikeus

      φέτα δοχείο ή «βαρελίσια» που είναι πχιο παχιά

     • Πυθείου Ολύμπου, αγνή και παραδοσιακή

     • Deadpool_Nikeus

      Έξτρα πρίμα…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Δημήτριος : Αυτά, Γέροντα, είναι σημεία των καιρών;

  Γέροντας : Σημεία, σημεία των καιρών, δεν βλέπετε…; Πρέπει να΄ναι βόιδι – να με συγχωρείτε – κανείς, για να μηνκαταλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται …

  Πολλοί από τους άγιους πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας, γιατί είναι εποχή ομολογίας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια. Θα ρωτάνε σε λίγο για τους χριστιανούς, όπως παλαιότερα ρωτούσαν για τα πολιτικά φρονήματα .

  Νικόλαος : Θα μας κάνουν φάκελο, Γέροντα;

  Γέροντας : Α, μπράβο! Φακέλους.

 • Jorge Melissa

  ΒΡΕΤΑΝΙΑ: “No country for white men”. Η αστυνομία απαγορεύει την πρόσληψη σε λευκούς
  «Είμαι λευκός ετεροφυλόφιλος άνδρας και μέλος των ενόπλων δυνάμεων, πώς μπορεί μια δημόσια υπηρεσία να στηρίζει κατηγορηματικά αυτού του είδους τις διακρίσεις και την ανισότητα το 2017;», δήλωσε στην εφημερίδα.

  «Θα αποσύρω την αίτησή μου λόγω του τρόπου με τον οποίον με αντιμετώπισαν».
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/10/no-country-for-white-men.html

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Αποτελεί μειονότητα η κατηγορία του για την Αγγλία, ομολογουμένως.

   • Jorge Melissa

    Φοβάμαι ότι σε λίγο θα συμβεί διά της βίας και στην Ελλάδα

    • Koutroulis

     Αποκλειται χρυσα μου

 • Koutroulis
  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   ΑΞΙΟΣ!!!!!!

   • Deadpool_Nikeus

    με «απόκρυψη»

   • Koutroulis

    Censored ?

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     spoiled ;-)

     • Koutroulis

      ><

 • Jorge Melissa

  Τραπεζικό σκάνδαλο στην Ελλάδα;
  Η ενδεχόμενη πώληση δανείων 1.200 εκ. € έναντι μόλις 300 εκ. € σε μέτοχο τράπεζας, ο οποίος επί πλέον δανείσθηκε από την ίδια την τράπεζα 200 εκ. € για την εξαγορά, θα σήμαινε ότι το πάρτι στην υγεία των κορόιδων καλά κρατεί – ελπίζοντας να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα.

  http://www.analyst.gr/2017/10/16/trapeziko-skandalo-stin-ellada/

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ypoylos-tropos-eisagwghs-toy-sfragismatos.html

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη, και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα, δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζει . Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «το τέλειο σύστημα», το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά.

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν

  • Koutroulis

   Εγω θα το βαλω στα Μεζεα

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Θα αποκτήσει νόημα έπειτα το «παρτ’ @ρχδι@ μου»…

    • Koutroulis

     χαχαχαχαχαχαχαχα

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      😂😂😂😂

    • Koutroulis

     δακρυσα να σε καλα

 • SHAKA_ZULU

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΩΚΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ.

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Ώπα… Δυναμικό μπάσιμο… Καλώς τον.

 • ΈΣΧΩΖ ,κύριοι. ΕΔΟΣ , ΕΣΧΩΖ και ΩΝΥΔΩΣ.
  Φέυγκω. Laters

  • SHAKA_ZULU

   Κάτσε δω!

   • Δεν ΄γίνεται, έχω να κάνω δίαιτα σήμερα

    • SHAKA_ZULU

     χμμμμμ

     • Έχει ΝΠΘ :P

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      No!!!

     • Άστον να ψάχνει…τι μου το χαλάς?

     • SHAKA_ZULU

      Επειδή ψάρωσα και πήγα να δω….να ξέρεις……ΚΟΧΛΑΑΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ….

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Στασου. Μαμ κοκο και νανυ

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Τώρα έχουμε πόλεμο, πνευματικό πόλεμο» – Γέροντας Παΐσιος

  Και βλέπεις, ό άλλος δεν μιλάει. Δεν πάει να διαλύσουν την Εκκλησία; «Δεν πειράζει!», λέει. Πηγαίνει και με τον έναν και με τον
  άλλον, αρκεί να βολευτεί. Τι να βολευτεί! Αυτόν τον βολεύει ό διάβολος τελικά. Αυτά είναι άτιμα πράγματα. Αν ήθελα εγώ να κάνω αυτό πού με ευχαριστεί, ου, ξέρετε πόσο εύκολο ήταν; Σκοπός όμως είναι να κάνω όχι αυτό πού βολεύει εμένα, άλλα αυτό πού βολεύει τον άλλον.
  Αν σκεφτόμουν πώς να βολευτώ εγώ, έχω την δυνατότητα να βολευτώ σε πολλές μεριές. Για να πέρασης όμως στην βουλή τού Θεού, πρέπει να γίνεις «βουλευτής» τού Θεού, όχι «βολευτής» τού εαυτού σου

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/08/twra-ehoyme-polemo-pnefmatiko-polemo-gerontas-pa-sios.html

 • SHAKA_ZULU

  Και μετά λέτε ΕΜΕΝΑ ΑΓΡΙΟ, επειδή τρώω που και που κανέναν άνθρωπο…..

 • © Proud to be Greek

  Επιτέλους!!
  Κάποιοι αντιδρούν!!

  • Deadpool_Nikeus

   μεμονωμένα…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο γέροντας Παΐσιος για το σήμερα και το αύριο

  «Σήμερα ήρθε η εποχή να διαχωρισθούν τα πρόβατα από τα ερίφια, οι πιστοί από τους απίστους. Αργότερα, θα ‘ρθει καιρός που θα δώσουμε εξετάσεις, θα υποστούμε και διωγμούς για την πίστη μας, και τότε θα φανεί το μπακίρι από το χρυσό».

  (Σελ. 714, Βιβλίο «ΒΙΟC ΓΕΡΟΝΤΟC ΠΑΪCΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ»)

 • SHAKA_ZULU

  ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ????????????

  • SHAKA_ZULU

   Βασικά, με βάση τα τελευταία χρόνια, όχι απλά θα το δεχτεί αλλά θα κάτσει στην ουρά για να το λάβει, λες και είναι το νέο iPhone. Μειοψηφία θα είμαστε.

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Μπραβο εδωσες την καλυτερη απαντηση.

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    Ειθε ο χριστος να φωτησει οσους περισοτερους μπορει

    Και να τους δωσει δυναμη

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Δέχονται και προπαραγγελίες;

    • SHAKA_ZULU

     Φυσικά, και δίνουν και επιστροφή 20% για αγορές μέσω του ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ.

  • Μετά την αποδοχή των ΕΣΠΑ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, τόσο ανοιχτά όσο τα σύνορα

 • SHAKA_ZULU

  Θέλω να φάω ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ φασολάδα από μεγάλη κατσαρόλα, και μετά να πάω να φλάσω τον Κίσινγκερ στη μάπα.

  • Είμαι ο άνθρωπός σου

  • Deadpool_Nikeus
   • SHAKA_ZULU

    +10000

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Κάτι σε γίγαντες ψάχνει νομίζω ;-)

   • Koutroulis

    Φασουλαδα τρομερη καθε βημα και πουρδι

    • Deadpool_Nikeus

     «ουραίους»

     • Koutroulis

      πριτσ

     • Koutroulis

      μου θυμησες το εξης

      ειναι μια κοπελα σε ενα καφενειο σε ενα χωριο
      την βλεπει καποιος να καθεται μονη της και της λεει
      -πλιτς?
      γυρναει πλευρο αυτη και δεν δινει σημασια
      -πλιτς ? ρωταει ξανα ο αλλος
      Σηκωνεται η κοπελα και ρωταει τον καταστηματαρχη , τι ειναι αυτος?
      -Πλατς λεει ο καταστηματαρχης

      μεταφραση
      Πλιτς = πλητεις
      Πλατς = Πελατης

     • Deadpool_Nikeus

      τώρα μου θύμισες το Κοζανίτικο καμάκι…

      Ένας άνδρας (από Κοζάνη) συναντάει μια γυναίκα στο μπαρ…
      με τα πολλά, την πιάνει κουβέντα:
      -Πως σι λέν μα?
      -Λία, απαντάει αυτή…
      -Αί μαρ…’Λία λιεν κ’ τον μπαμπακ’ μ’

  • SHAKA_ZULU

   Νέα Τάξη ΚΛΑΣΜΑΤΩΝ.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  γελαστε…

  • SHAKA_ZULU

   χα.

  • Deadpool_Nikeus

   ΧΑ….χα…χα….χαχα….χα….χα….ΧΑΑΑΑΑΑΑ….χα….χαχα

   • Γιώργος fs.

    Γνωρίζεις που είναι η ταβέρνα 5Φ που ανέβασες;

    • Deadpool_Nikeus

     Πάρος?

     • Γιώργος fs.

      Για Πάρο δεν γνωρίζω αλλά στην Κόρινθο έχουμε .
      Όταν έρθεις Κορινθο σε κερνάω!!

     • Deadpool_Nikeus

      προχτές πέρασα….
      βασικά 5Φ έχει σχεδόν παντού…και στο Μέτσοβο επίσης

     • Γιώργος fs.

      Όταν ξαναπεράσεις θα τα πούμε!!

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Δεν γέλασα!…

   • SHAKA_ZULU

    μμμμμμ…….

  • Koutroulis

   Εδω δεν ξερουμε που ειμαστε ,πως θα επιστρεψουμε ?

  • Δωριεύς

   …γιὰ γέλια ἤ γιὰ κλάμματα ;

  • Koutroulis

   Τωρα δηλαδη οι Γερμανοι φωναζουν «Οι Ελληνες Ξαναρχονται «

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  31 XΧΡΟΝΩΝ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ…
  ΓΑΤΑΚΙΑ.

 • SHAKA_ZULU

  Πήρε το μάτι μου ότι ο ακατανόμαστος θα είναι ντιντής.

 • Δωριεύς

  …καὶ ὅμως ἡ σύζυγος τοῦ Κουλη στηρίζει τὴν οἰκονομικη πολιτικὴ τοῦ Τσίπρα. Αὐτὸ, γι΄αὐτοὺς, ποὺ σκέπτονται νὰ ψηφίσουν τούς νεοκλεπτοκράτες…

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Το ΣΥΡΙΖΑ βρήκε πακέτο δύο σε ένα. Και αποπροσανατολισμός μέσω της Εκκλησίας και απο την άλλη εξόντωση των Ελλήνων με τα νέα μέτρα.

  • Δωριεύς

   Σὲ ἀποπρασανατολίζει μέσω τῆς Ἐκκλησίας ; Δηλαδὴ θὲς νὰ πεῖς ὅτι ὁ Ἀμβρόσιος εἶναι ὑποχείριο τοῦ $υριζα ;
   Εἶσαι μακρυά νυχτωμένος…

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Καλώς τον Doc… Πως πάμε;

    • Δωριεύς

     Χαιρετῶ τὸ Ναυτάκι, τὸν ἀγαπημένο ἀδελφό…

   • Μεγάλη Ελλάδα

    Όχι. ο Μητροπολίτης δεν είναι υποχείριο του Σύριζα. Η κοινή γνώμη όμως αποπροσανατολίζεται γιατί μεγάλο μέρος της παραμένει αδιάφορο ως προς τα της Εκκλησίας. Απασχολώντας όμως τα Μ.Μ.Ε. με τις αντιπαραθέσεις κυβέρνησης και Εκκλησίας αποσπά την προσοχή αυτής της μερίδας απο εκείνον το διάλογο που επιχειρηματολογεί ως προς την αποτυχία της κυβέρνησης σε όλους τους άλλους τομείς. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητή. Μερικές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πιο εύκολα.

    • alex

     Δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης !!!
     Αντιθέτως από άποψη σπουδαιότητος είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν την Κοινωνία . Θα έλεγα ότι τίθεται θέμα επιβίωσης .
     Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον του Κράτους και του Πολίτη αλλά και όλης της Κοινωνίας , είναι γεγονός αναμφισβήτητο .
     Όλα δείχνουν ότι υπάρχει επιβουλή και πρόθεση να περάσουν μαζί και ανεξαρτήτως κόστους , όλα αυτά τα μέτρα που θα διαλύσουν την Κοινωνία .
     Τα μέτρα που παίρνονται είναι προσεκτικά μελετημένα προκειμένου να επιτύχουν την μέγιστη δυνατή καταστροφή , μη αναστρέψιμες βλάβες και τον συν τω χρόνω ολοκληρωτικό αφανισμό του Γένους .
     Οι Έλληνες πρέπει να πετάξουν τις κομματικές παρωπίδες και να δουν το Κοινό Συμφέρον που σαφώς είναι η Επιβίωση , η Ελευθερία , η Δημοκρατία , η Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία .
     Ειδάλλως θα χάσουν το στοίχημα της επιβίωσης
     Το θέμα της σωτηρίας της ψυχής , για όσους δεν βλέπουν μόνο το σήμερα , αλλά μπορούν να δουν και λίγο παραπέρα , είναι από τα φλέγοντα και δεν επιδέχεται παρεμβάσεων από μέρους της πολιτείας .
     Προσπαθούν να μας τα πάρουν όλα … Ας μην πάρουν και την ψυχή μας γιατί … η Αιωνιότητα είναι τεράστια για να την περάσει κανείς στο … λάθος μέρος !!!

     • Μεγάλη Ελλάδα

      Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κλείνετε τα μάτια μπροστά σε εκείνη την μερίδα των Ελλήνων ψηφοφόρων που δεν τους αγγίζει η χριστιανική πίστη. Αποτελούν και αυτοί μέρος της κοινής γνώμης. Μιας γνώμης επαίσχυντης μεν αλλά υπαρκτής. Αυτήν την μερίδα λοιπόν έχει στόχο ο αποπροσανατολισμός. Δεν ενοχλούνται (πιθανόν και να γελούν, να θεωρούν τους Χριστιανούς σκοταδιστές ή ότι άλλο επίθετο μπορεί να γεννήσει η αριστερή υποκουλτούρα και ακόμη, σκεφτείτε οτι υπάρχουν Έλληνες που επικροτούν την συριζαία που πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια!) απο τον πόλεμο που έχει εξαπολυθεί προς την Πίστη και την Εκκλησία. Αλλά τους ενδιαφέρει το γεγονός οτι άλλα τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση για τα μνημόνια (και όχι μόνο) και άλλα έπραξε.Τι τους «ταϊζει» όμως η κυβέρνηση για να ξεχνιούνται;
      Αυτήν την εικόνα που βλέπουμε στα μήντια δηλαδή τον πόλεμο προς την Εκκλησία και τις χριστιανικές αξίες. Το αποτέλεσμα;
      Αντί να επικεντρωθούν και αυτοί στα σημαντικά για αυτούς ζητήματα και τονίζω το γ ι α α υ τ ο ύ ς γιατί προσωπικά συμφωνώ με όσα αναφέρατε, διακατέχονται απο μια ψευτοικανοποίηση για την «εκσυγχρονιστική» τακτική του κατα τα άλλα αποτυχημένου Σύριζα.
      Για να καταλάβετε τι έννοω μπείτε για λίγο στα παπούτσια ενός άθεου συριζαίου και θα καταλάβετε. Τι ζητούσε και τι πήρε; Τίποτα. Για αυτό του πετάνε λίγα ξεροκόμματα «εκσυγχρονισμού». Γιατί τέτοια βόδια είναι, δεν βλέπουν την κατάντια σε όλα. Φοβάμαι λοιπόν οτι το σύριζα με την επίθεση του στις χριστιανικές αξίες, θέλει να κρατήσει αυτήν την αποπροσανατολισμένη μερίδα.

 • Deadpool_Nikeus

  Απλά μαθηματικά είναι…

 • Γιώργος fs.
 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  «Κύριε Πρωθυπουργέ, πάρτε μαζί σας τους αμερικανικούς χάρτες για τα ΙΜΙΑ»

  Posted on Οκτώβριος 16, 2017 by Μιλήσιος •
  Σχολιάστε

  Κύριε Πρωθυπουργέ, στις 17 Οκτωβρίου θα επισκεφθείτε την
  Ουάσιγκτον, προσκεκλημένος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κυρίου
  Τραμπ. Ένα ταξίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον και με τεράστια σημασία για τη
  χώρα σε μια χρονική στιγμή που αφ’ ενός μεν η πατρίδα μας βρίσκεται με
  την πλάτη στον τοίχο λόγω της μακροχρόνιας λιτότητας, αφ’ ετέρου δε λόγω
  των … Συνέχεια →

  https://national-pride.org/2017/10/16/%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%ad-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85/

 • SHAKA_ZULU

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΑ JUMBO.

  • SHAKA_ZULU

   (για να μην ξεχνιόμαστε)

  • Deadpool_Nikeus

   μετά την τόοοοση φασολάδα, είναι σίγουρο

 • Γιώργος fs.

  Νέο θέμα

 • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

  <>
  Μάλλον πρέπει να χτυπούν πένθιμα και για τον ορθογράφο του site…
  Οι ρε γάβ γάβ όχι η…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   αφου μας φιλοξενει, αν εχουμε παραπονο, επικοινωνουμε απ`ευθειας.

 • Koutroulis

  ειναι μια κοπελα σε ενα καφενειο σε ενα χωριο
  την βλεπει καποιος να καθεται μονη της και της λεει
  -πλιτς?
  γυρναει πλευρο αυτη και δεν δινει σημασια
  -πλιτς ? ρωταει ξανα ο αλλος
  Σηκωνεται η κοπελα και ρωταει τον καταστηματαρχη , τι ειναι αυτος?
  -Πλατς λεει ο καταστηματαρχης

  μεταφραση
  Πλιτς = πλητεις
  Πλατς = Πελατης

  • I.Papadopoulos

   Αὐτό τό ξέρεις;

   -Τί πλῖς
   -Πλί πλῶ
   -Τί πλί
   -Πλί ἀπό πλό!

   Hint: Οἱ περισπωμένες θά σέ βοηθήσουν!

   • Koutroulis

    χαχαχαχαχαχ νασε καλα