Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για ολική κατάρρευση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων – Δεύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση στην Νότια Κρήτη

Δημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2017, 5:34 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 18, 2017 στις 1:14 μμ

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να αποβλέπει σε στήριξη και προσέλκυση επενδύσεων από την συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, η ατζέντα του Αμερικανού προέδρου, όμως, φέρεται να επικεντρώνεται πρωτίστως σε άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα την κατασκευή μιας δεύτερης αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην Κρήτη.

Το αμερικανικό δίκτυο CNBC, σε εκτενές άρθρο του για την συνάντηση των δύο πολιτικών στον Λευκό Οίκο το απόγευμα της Τρίτης, αναφέρει ότι στην κορυφή της αμερικανικής ατζέντας θα είναι η «επέκταση της συμφωνίας για την αμερικανική στρατιωτική βάση στη Σούδα» αλλά και η ανανέωση του ελληνικού στόλου των F-16.

«Η βάση παίζει στρατηγικό ρόλο στο σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους και της τρομοκρατίας αλλά την προστασία των ενεργειακών διαδρομών από την Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.

Παράλληλα, πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν σχέδια να κατασκευαστεί και δεύτερη στρατιωτική βάση στη νότια Κρήτη» γράφει χαρακτηριστικά το αμερικανικό δίκτυο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι η ροή επενδύσεων προς την Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται πιεστική, καθώς η κυβέρνηση Τραμπ αναζητά τρόπους για προωθήσει την οικονομική και αμυντική συμμαχία με έναν σημαντικό νατοϊκό εταίρο.


Το δημοσίευμα του CNBC

«Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι ηγέτες θα εστιάσουν στις επενδύσεις και τη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας» γράφει το δημοσίευμα, και συμπληρώνει:

«Μεγάλες εταιρίες ενέργειας περιμένουν στην ουρά για να αποκτήσουν πρόσβαση στα πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων στα νερά γύρω από την Κρήτη αλλά και την περιοχή γύρω από τα Γρεβενά…».

Παρόλα αυτά, το άρθρο τονίζει ότι το ρευστό πολιτικό τοπίο στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 και το γεγονός ότι η ενταξιακή διαδικασία της χώρας στην Ε.Ε. δεν φαίνεται να προχωρά, σε συνδυασμό με τη συμμαχία της Αγκυρας με τη Μόσχα σημαίνει ότι η Ελλάδα πιθανώς να παίξει σημαντικό στρατιωτικό ρόλο για τις ΗΠΑ.

«Ο Τραμπ και ο Τσίπρας αναμένεται να εξετάσουν τρόπους για να ανοίξουν την κάνουλα των αμερικανικών επενδύσεων προς την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, οι ΗΠΑ είναι ο έκτος μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Ελλάδα, ένα χρεωμένο κράτος που προσπαθεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία να βγει από την οικονομική ύφεση» εξηγεί το CNBC, που δεν παραλείπει να αναφέρει ότι υπάρχουν ήδη σημάδια ότι οι Αμερικανοί επενδυτές είναι πιο πρόθυμοι να ρισκάρουν στην Ελλάδα.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σημείωσε χτες τα εξής:

O αμερικανικό τύπος «ομιλεί» εδώ για επικείμενη αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Ο Stanley Weiss, ειδικός σε θέματα εξόρυξης και ιδρυτής επιχειρήσεων που έχουν σχέση με την Εθνική Ασφάλεια με έδρα την Ουάσινγκτον, ΣΕ άρθρο του για την Τουρκία δηλώνει ότι : “Ήρθε η ώρα να πετάξουμε έξω από το ΝΑΤΟ την Τουρκία”!

Ο Weiss ξεκινά το άρθρο του με την διαπίστωση πως η αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ ,έχει ήδη καθυστερήσει πολύ.

“ Όπως υποστήριξα πριν από πέντε χρόνια, ο Ερντογάν, είναι ισλαμιστής στον πυρήνα των απόψεών του.Έχει δηλώσει ότι” τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι θόλοι τους τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας ” …

“Εμφανίζεται ως Ισλαμιστής ηγέτης ενός μουσουλμανικού κόσμου μετά την Αραβική άνοιξη. Έχει περάσει τα τελευταία 13 χρόνια αποσυναρμολογώντας κάθε τμήμα της τουρκικής κοινωνίας , αναδιαμορφώνοντας τη χώρα, σε ένα υβρίδιο πνευματικής αυτοκρατορίας και ιρανικής θεοκρατίας”. Το περασμένο φθινόπωρο έφτασε μέχρι και να επαινέσει τις εκτελεστικές εξουσίες που είχαν δοθεί στον Αδόλφο Χίτλερ”…

Η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα New York Times αναφέρει την ίδια στιγμή ότι η σχέση μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών επιδεινώθηκε δραματικά. Ο κ. Ερντογάν παραβίασε τις βασικές πολιτικές ελευθερίες και άλλους δημοκρατικούς κανόνες, αγοράζει ένα ρωσικό σύστημα αεροπορικής άμυνας και τώρα κρατά Αμερικανούς ομήρους.

Δεδομένης της αντι-αμερικανικής εχθρότητας του κ. Ερντογάν, καθώς και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια, η κυβέρνηση Trump θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά την άρση των πυρηνικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τουρκία.

Οι Αμερικανοί δεν θεωρούν με τα σημερινά δεδομένα ότι η Σούδα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη βάση στο Ιντσιρλίκ, αλλά όλα τα δεδομένα στην Τουρκία άλλαξαν .

Ωστόσο, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η κατάρρευση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων, μια από τις βασικές επιλογές τους είναι η βάση στην Κρήτη, η οποία -με βελτιώσεις και αναβάθμιση- θα μπορούσε να περιορίσει τις συνέπειες από την τυχόν αμερικανική αποχώρηση από την Τουρκία.

Ήδη έχει γίνει γνωστή η πρόθεσή των Αμερικανών για την εγκατάσταση στη Σούδα μόνιμης στρατοπέδευσης ειδικών δυνάμεων, αλλά και μια μοίρας μη επανδρωμένων αεροχημάτων ( UCAV). Το αμερικανικό στρατιωτικό ενδιαφέρον για τον ελληνικό χώρο, ωστόσο, δεν περιορίζεται στην Κρήτη και τη Σούδα…

Τον τελευταίο χρόνο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πολλαπλασιαστεί οι επισκέψεις , αυτοψίες Αμερικανών σε ελληνικά αεροδρόμια προκειμένου να επιλεγούν οι κατάλληλες τοποθεσίες για την εγκατάσταση δύο μοιρών Μη Επανδρωμένων Εναέριων Οχημάτων (UAV ή drones) .

Την ίδια βδομάδα που ο Α.Τσίπρας θα βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα Αμερικανοί αξιωματικοί θα επιθεωρούν τα πολεμικά αεροδρόμια της Λάρισας και της Ανδραβίδας, τα οποία δύνανται να φιλοξενήσουν αμερικανικά αεροσκάφη για «ώρα ανάγκης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Αμερικανοί, εκτός από τη Σούδα η οποία στο πλαίσιο της νέας (πενταετούς) συμφωνίας που απαιτούν από την κυβέρνηση Τσίπρα θα μπορούσε να φιλοξενήσει drones, φαίνεται ότι έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για κάποια άλλα στρατιωτικά αεροδρόμια (Ανδραβίδα, Άραξο) της χώρας.

Η ισλαμική Τουρκία του Σουλτάνου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η δυναμική παρουσία της Ρωσίας στη Μεσόγειο και στην Μ. Ανατολή, διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα μας να διεκδικήσει και πάλι ένα ρόλο που δεν είχε ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια στην περιοχή.

Ο αγωγός East Med , και οι εργασίες εξόρυξης σε Κύπρο , Αίγυπτο και τώρα σε Μαύρη Θάλασσα από την Ρωσία , καθιστούν το Αιγαίο και τα Στενά τα πιο γεωστρατηγικά σημεία του πλανήτη.

 • Ταξίαρχος
  • Koutroulis

   αααα 0.3sec , Αξιος

  • Γιώργος fs.

   Άξιος Ταξίαρχε!!

 • Διγενης ακριτας

  2ος/ Τωρα αρχιζουν ολα.

  • Γιώργος fs.

   Εύγε Διγενή!

 • Koutroulis

  Η λέξη κλειδι ειναι ετοιμαζονται

  • Steve Nichols

   ?? τι εννοείς;;

   • Koutroulis

    πολυ το γρασσαρουν το εργαλειο :)

 • Καπετάν Γαρέφης

  Καθε βδομαδα τα ιδια…»οι αμερικανοι ετοιμαζονται ΝΑ…», «οι αμερικανοι ΘΑ…»

  Θαθαθαθα θααθαθαθαθαθααα

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   70 χρονια εχει πετυχει το κολπο, γιατι να το αλλαξουν;

 • Steve Nichols

  Γιατι δεν βάζει έναν όρο… σου δινω 2ο Αμερικανικές βάσεις στην Κρητη, αλλά, δεν θα δόσεις τα F-35 στην Τουρκια, και θα τα δόσεις σε μένα…!
  Αλλα απο το χαζο τον Τσιπρα τι να περιμένεις;;;

  • Καπετάν Γαρέφης

   Τα σοβαρα κρατη οπως οι ΗΠΑ δεν αθετουν τις συνφωνιες τους. Τουλαχιστον οχι ετσι ηλιθιωδως…

 • Γιώργος fs.
  • Koutroulis

   εσενα περιμενα τοση ωρα :)

   • Γιώργος fs.

    Πώς μπορώ να βοηθήσω Koutroulis?

  • skeptomenosellin

   χαχαχαχαχ. Συντωνυμία…..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  http://www.arnion.gr/hxolhcies/p_auanasioy_mytilhnaioy/iera_apokalycis.html

  80

  09/10/1993

  20, 5 – 7

  Ἡ πρώτη ἀνάστασις, ὁ δεύτερος θάνατος. Τά χίλια ἔτη. Ἡ πλάνη τῶν ἐθνῶν.

  http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_080.mp3

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Trump’s message to Tsipras: US may boost investments in Greece, a key NATO ally
  https://www.cnbc.com/2017/10/17/trumps-message-to-tsipras-us-may-up-investment-in-nato-ally-greece.html

  • Koutroulis

   τα Εγγλεζικα μου δεν ειναι καλα τι ειπε θα μας μαμησουν ?

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    με πολυ αισθημα ομως! γιατι το βλεπεις αρνητικα;

    • Koutroulis

     Γιουχουυυ

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   δεν θελουμε επενδυσεις, αργουν!
   θελουμε ζεστο χρημα.
   εχουν ;

  • skeptomenosellin

   a key NATO ally…
   Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες…

 • Brasidas

  Η Ελλαδα της ευρωπαικης κατοχης

  http://katohika.gr/ellada/prin-apo-liges-meres-stin-samo/

  • Koutroulis

   Οο

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   Dutch !

   • Brasidas

    Ε ρε φιλε να μην ειμαι εκια!!!

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Aν δεν δω μετρητο σε € (οχι ομολογα σε usd) ειναι συμφωνια κρατους υποτελους.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Γαλετες θα μας στειλουν.

 • Γιώργος fs.

  Δίνουν και δεύτερη βάση στην Κρήτη οι αριστεροί σύντροφοι;
  Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!😆😆😆😆😀😉😊

  • Καπετάν Γαρέφης

   Ο λαος απαιτει εξω οι αμερικανοι!!
   Εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο!!
   Εξω οι βασεις απτην ελλαδα!!
   😂😂😂😂😂

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    κι ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Ο Τσίπρας πάει για δεύτερη φορά τσην Αμερική.

  Η πρώτη φορά ήταν πέρυαι και είχε συναντηθεί με τον Ομπάμα.

  Το αποτέλεσμα μηδέν. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση αριστερή να διαπραγματευτεί κάτι για το οποίο δεν είναι μαθημένη να κάνει, και μιλάω για επενδύσεις ..

  Τώρα λοιπόν η συνάντηση είναι με τον Τραμπ, ο παρονομαστής ο ίδιος, ζήτουλας ο Τσίπρας να ζητά πράγματα που ούτε ο ίδιος πιστεύει, ένας άνθρωπος που πίστευε πως η κυβέρνηση είναι σχολική εκδρομή.

  Η συνάντηση δεν θα ήταν και δεν είναι καθόλου κεδροφόρα για την Ελλάδα, αφού ουσιαστικά αναγκάζεται λόγω της αλλαγής των δεδομένων να συνεργαστεί μαζί μας για να προωθήσει τα ΔΙΚΑ της συμφέροντα.

  Για άλλη μια φορά κορόιδα ..

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   την πρωτη φορα που πηγε, γυρισε πρησμενος και εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουσε να κατσει σε καρεκλα και εβγαλε ερπη και διαφορα αλλα (απο το αγχος μαλλον)

   τωρα θα επιστρεψει σε αναπηρικο;

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Με εγκεφαλικό σίγουρα

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     κι αλλο; ουτε ο Χωκινς ….

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ο Χώκινς τουλάχιστον ζει στην Αγγλία όπου όλα του παρέχονται εντελώς δωρεάν ..

      Εδώ ασθενείς με μυοατροφική δεν ξέρω τι δεν τυγχάνουν ως ανάπηροι εάν δεν έρθει κλιμάκιο και αν γίνει αυτό δεν καλύπτουν το απαραίτητο μηχάνημα, ούτε καν τη γεννήτρια για περίπτωση διιακοπής ρεύματος; ..

      Το μόνο που όντως κάνουν, είναι να μην κόβουν το ρεύμα σε τέτοια άτομα ακόμα κι αν χρωστούν ..

 • Brasidas

  http://katohika.gr/ellada/prin-apo-liges-meres-stin-samo/

  Ρε καταλαβαινετε οτι ξενοι έκαναν ελεγχο σε Ελληνες στην πατριδα μας???

  • Koutroulis

   το διαβσα ρε φιλος αλλα τι να κανω , να σπασω το πισι μου απο τα νευρα μου ?

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    στησε ενα ιντερνετικο ψηφισμα διαμαρτυριας.

    • Koutroulis

     Starting coding….

    • Καπετάν Γαρέφης

     Πρωτα να κανουμε ενα προδημοψηφισμα ομως για να δουμε αν θα προχωρησουμε σε ψηφισμα…
     Ταδε εφη σπαρτακας😂

     • Koutroulis

      το κανεις πολυπλοκο

     • Καπετάν Γαρέφης

      Ο δασκαλος φταιει😂

 • skeptomenosellin

  Αρχηγέ πάρτους τα σώβρακα. Ξέρεις εσύ. Στην αρχή τους τάζεις, μετά χαμογελάς την ώρα που τα παίρνεις και μετά εξαφανίζεσαι και τους αφήνεις χαζούς… :-))

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ολα καλα και ελεγμενα :-)

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Γιώργος fs.

  Τελικά οι πορείες στην πρεσβεία των ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια ήταν για να τις ευχαριστήσουν που είναι παράγοντας σταθερότητας της περιοχής !😆😆😀

  • ΙΡ

   πεστααα!!!!καταπατηση εθνικης κυριαρχιας και ανεξαρτησιας λεγεται αυτο αν το δουμε ως ισος προς ισον!αλλα ποιος να σεβαστει εστω για τους τυπους,τα δεοντα!!!!καποια ανταλλαγματα…την αγια Σοφια κατι!!!!

   • Καπετάν Γαρέφης

    Εδω ο κοσμος καιγεται…οι σκοπιανοι μας κλεψαν το ονομα.
    Βουλγαροι και αλβανοι κανουν το ιδιο σε θρακη και ηπειρο…
    Δεν εχουμε καυσιμα και ανταλλακτικα για τα αεροπλανα και τον στολο…
    Μας εχουν ξελωλιασει στα μνημονια, αλλα κατα τα αλλα το σοβαρο ανταλλαγμα που μας καιει ειναι η αγια σοφια…

    • ΙΡ

     το θεμα αγαπητε ειναι να πιασεις τα πραγματα απο την αρχη!!!!και αυτο που μας εχουν κλεψει, στερησει εδω και πολλα χρονια ειναι η Πρωτευουσα μας,Κωνσταντινουπολη και συμβολο της Ορθοδοξιας αγια Σοφια.!!!Η ακρη του νηματος ειναι αυτη, ολα τα αλλα θα ερθουν.

     • Καπετάν Γαρέφης

      Αμα πιασω το μημα απτην αρχη αδερφε και παω 1500 χρονια πιο πισω απο την εποχη που λες εσυ, δεν θα σου αρεσει η απαντηση😜
      Γιαυτο ας περιοριστουμε στα πιο σημαντικα σημερινα προβληματα:
      1)λαθρομεταναστευτικο
      2)σκοπιανο
      3)τσαμουρια
      4)μνημονιο
      5)κυπριακο
      Κτλ κτλ

     • ΙΡ

      η πλακα ειναι οτι τιποτα δεν θα παρει και αστα βραστα!ως συνηθως!!!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ταις πρεσβειες των ΗΠΑ προσχωμεν

   • Γιώργος fs.

    Αμήν!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κριμα εχασαν τον καλυτερο μαθητη τους.

  Το κακο ειναι οτι ειμαστε στην γραμμη συγγρουσης ανατολης δυσης

  • Διγενης ακριτας

   Μπραβο.

 • skeptomenosellin

  Πλάκα πλάκα κάτι μου λέει ότι ο αρχηγός αυτή τη φορά θα μας εντυπωσιάσει….
  Όλα θα πάνε καλά…

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ποιος

   • skeptomenosellin

    Ο αρχηγός….

  • Koutroulis

   λες να χρειαστει να τον ξαναψηφησουμε ?

   • skeptomenosellin

    Η δεύτερη φορά επιβεβαιώνει την υποψία…. :-)

    • Koutroulis

     για 3η παω

  • Deadpool_Nikeus

   ποιος είναι ο αρχηγός?

   • skeptomenosellin

    Ένας είναι ο αρχηγός. Τι ερωτήσεις είναι αυτές?

    • Deadpool_Nikeus

     μου βάζεις δύσκολα…:D

  • Παπαγαλος ο Παιχταρας

   http://www.iskra.gr/wp-content/uploads/2017/10/papandreoy-giwrgos-vravefsi-kastelorizo-papaki-696×368.jpg
   Αμα ηταν ο Γιωργης θα μας ειχαν δωσει το Μαιαμι δωρο

   • Koutroulis

    χαχαχαχχαχαχα

  • ΙΡ

   κι αν δεν πανε;;…δε βαριεσαι συνηθισμενοι ειμαστε!

   • skeptomenosellin

    Πεσιμιστής? :-)

    • ΙΡ

     καθολου,καθε αλλο!!!μαθημενος απο τους Ελληνες πολιτικους!!!!!τοσα χρονια αποτυχιες….

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Κόκκινος Ουρανός: Το Ιουδαϊκό τελετουργικό ‘Metzitzah b’peh’ (ρούφηγμα αίματος), έχει προκαλέσει έρπητα και θάνατο σε βρέφη
  redskywarning.blogspot.com/2013/10/metzitzah-bpeh.html
  21 Οκτ 2013 – Η εβραϊκή εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι πριν από δυο εβδομάδες, ο εβραϊκής καταγωγής δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης, David G. Greenfield, εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει το.

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Παλι θα βγαλει ερπη ο αβαπτιστος .

   Οποτε παει αμερικη βγαζει ερπη

   • Διγενης ακριτας

    Χαχαχαχαχα Παψε μλκα:!

 • Γιώργος fs.
  • ΙΡ

   ειχα διαβασει καπου,σημερα αξιζει να λες τον πονο σου στον τοιχο!!!γιατι μονο οι τοιχοι εχουν αυτια!

 • Spock

  Καστελι-Αραξος….σημειωσατε Χ

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Στον Θερμαϊκό κόλπο υπάρχει κοίτασμα μεγάλο όσο το Ισραηλινό «Λεβιάθαν»
  http://cosmostatus.blogspot.it/2017/10/blog-post_17.html

  • Καπετάν Γαρέφης

   Εμ τοσες δεκαετιες πεταμε σκ@τ@ στον θερμαικο, εγιναν πλεον πετρελαιο😂😂😜

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Λες να γίνει το ίδιο και στη θεσσαλονίκη ;;

    • Καπετάν Γαρέφης

     Ο θερμαικος στην θεσσαλονικη ειναι φιλε😊😜

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ο δαίμων του πλκτρολογίου

     • Καπετάν Γαρέφης

      😜😜

  • Γιώργος fs.

   Σωθήκαμε….θα γίνουμε πλούσιοι.
   Ο Ντισκ να παραγγείλει κελεμπιες για όλους μας .😉😉☺☺

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Παλι οι στοες και οι συναγωγες θα τα φανε

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Εχει εξοδα ο τριτος ναος του σολομοντα..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι ρωσοι θα κατευουν οδηκος στην ιερουσαλημ.

  Το ελυσαν το προβλημα να πανε απο θαλασης

  • Deadpool_Nikeus

   από το δρόμο με τα διόδια ή χωρίς διόδια?

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Θα έχει μέλη του ΠΑΜΕ στο δρόμο και θα είναι κλειστά τα διόδια

    • Deadpool_Nikeus

     χαχαχα….

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Κική Τσακίρη, ένα από τα άτομα που έχουν ακριβώς το ίδιο που έχει ο Χώκινς, όμως έχει την ατυχία να ζει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο.

  Σήμερα ζω τελείως ανάπηρη, με τραχειοτομή
  διασωληνωμένη, επικοινωνώ γράφοντας με τα μάτια μέσω ενός μηχανήματος
  που αγόρασα με λεφτά φίλων και συναδέλφων. Τολμώ να θέσω υποψηφιότητα
  στο ψηφοδέλτιο με τους Οικολόγους Πράσινους, διεκδικώντας αξιοπρέπεια
  στη ζωή και στο θάνατο. Η ευημερία των ανθρώπων όταν προϋποθέτει την
  ανθρώπινη εξαθλίωση, να το πω λαικά, μόλις έμαθα τον γάιδαρο μου να μην
  τρώει αυτό ψόφησε, οδηγεί στην απόλυτη φτώχεια και ξεφτιλίζει τον
  άνθρωπο. Όταν μαθητής Γ’ Λυκείου με θεωρεί ως παράδειγμα αντοχής για τις
  επόμενες γενιές, νιώθω ότι πρέπει να συνεχίζω να ταράζω τα νερά.
  Γνώσεις και εμπειρία διαθέτω και όσο μου επιτρέπει η τεχνολογία, μπορώ
  να τις αξιοποιήσω και να συναγωνιστώ, να συνεργαστώ με υγιείς.

  Και είναι τέρας γνώσεων

  ΣΠΟΥΔΕΣ
  Βασική Εκπαίδευση 1967-1972 Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης Ρόδου
  Μέση εκπαίδευση 1973-1979 Γυμνάσιο και Λύκειο Σορωνής Ρόδου
  Ανωτάτη εκπαίδευση
  1980-1985 Πανεπιστήμιο Φρανκφούρτης, Τμήμα Οικονομικών Πολιτικών Επιστημών – Διπλωματούχος Οικονομολόγος

  ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
  15.2.86 – 30.12.86 Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δ/νση Περιβάλλοντος

  Η παρακολούθηση των εργασιών του Τμήματος για την Προστασία και
  Διαχείριση του Περιβάλλοντος και των Φυσικών Πόρων και συγκεκριμένα η
  παρακολούθηση των Έργων Διαχείρισης των Υγροβιότοπων της Βόρειας Ελλάδας

  15.1.87-15.9.87 Τέως Ευρωβουλευτής Κώστα Φιλίνης, Γραμματεία

  1.3.1988 – 1997 Δήμος Ροδίων, Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων

  1989-1997: Διαχείριση και συντονισμός των Κοινοτικών Προγραμμάτων του
  Δήμου Ροδίων στα πλαίσια του Ά Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, τόσο του
  Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) του Ά ΚΠΣ (Κοινοτικό Πλαίσιο
  Στήριξης) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όσο και του Ε.Τ.Π.Α., Διεθνών
  Προγραμμάτων και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Δίκτυα. Συγκεκριμένα
  διαχειρίσθηκα τα προγράμματα του Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) του
  Α ΚΠΣ (είχαμε υποβάλλει προτάσεις στην Πληροφορική, 3 Προγράμματα
  Χειρισμού και 1 στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών), συντόνισα τα
  Προγράμματα του Ε.Α.Π.Τ.Α.Ι (Ειδικό Πρόγραμμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
  μέχρι και 30.3.96 και τα Προγράμματα του Ε.Α.Π.Τ.Α. ΙΙ (Ειδικό Πρόγραμμα
  Τοπικής Αυτοδιοίκησης) σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του
  Δήμου. Συμμετείχα στα πλαίσια του δικτύου σε μέρος των τεχνικών
  συναντήσεων στο HELIOS 1 το 1990 και 1991. Είχα την ευθύνη συντονισμού
  και εκπόνησης της πρότασης του Δήμου για το Άρθρο 10 του ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό
  Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) για τα Αστικά Πιλοτικά Προγράμματα και
  ασχολήθηκα ως σύμβουλος του Κ.Ε.Κ. Ρόδου για την προετοιμασία των
  εκπαιδευτικών προτάσεων στον τομέα Διοίκηση Πληροφορική, την
  προετοιμασία των Προγραμμάτων για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και ανέλαβα
  τον συντονισμό του εγκεκριμένου προγράμματος της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας
  ΝΟW του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας «Κέντρο για την ανάπτυξη
  Βιοτεχνικού Πάρκου»- Κοινοτική Πρωτοβουλία Απασχόληση Άξονας ΝΟW, με
  αντικείμενο τη διαχείριση και το συντονισμό των εμπλεκομένων για το
  έργο (επαφές, συνεργασίες, σύνταξη εκθέσεων, συμπλήρωση τριμηνιαίων
  δελτίων, συλλογή παραστατικών και αποστολή τους προς την Δ/νση Κοιν.
  Πρωτοβουλιών του Υπ. Εργασίας), Π/Υ έργου: 64 εκ. δρχ.
  10/1996 -3/1998: Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας, Διοίκηση ομάδας 4 ατόμων για τη διεκπεραίωση των εργασιών του φορέα.

  01/1990-5/1996: United Nations Environment Programme (UNEP), Coastal
  Area Management Programme (CAMP) for the Island of Rhodes, Αντικείμενο:
  επαφές, συνεργασίες με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τους ιδιώτες
  μελετητές Έλληνες και ξένους, οργάνωση συναντήσεων και συλλογή
  στοιχείων, Π/Υ έργου: 1.200.000$, Πηγή Χρηματοδότησης: Ευρωπαϊκή Τράπεζα
  Επενδύσεων – Πρόγραμμα ΜETAP (συν. Φωτοαντίγραφο αρ. 11)

  7/1990-6/1991: United Nations Environment Programme (UNEP), Μελέτη
  “Implications of Expected Climatic Changes on the Island of Rhodes” στα
  πλαίσια του προγράμματος που αναφέρω παραπάνω, Σύνταξη του κεφαλαίου της
  Μελέτης για την Κοινωνικοοικονομική ανάλυση της Νήσου Ρόδου, αναφορά
  προβλημάτων και αναμενόμενες επιπτώσεις σε συνάρτηση με τα διάφορα
  σενάρια, Πηγή Χρηματοδότησης: Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων – Πρόγραμμα
  ΜETAP

  ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Π.Σ.(ΜΟΔ.Α.Ε)
  (29.4.98-10/2007)

  1. Παρακολούθηση και υποστήριξη της εφαρμογής των έργων/ενεργειών που
  εντάσσονται στο Π.Ε.Π. (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα)
  2. Μέριμνα για την εφαρμογή των κριτηρίων επιλεξιμότητας των έργων/ενεργειών και ετοιμότητας των φορέων Υλοποίησης
  3. Ενημέρωση-πληροφόρηση και εν γένει υποστήριξη των φορέων Υλοποίησης των έργων/ενεργειών σε επίπεδο Υποπρογράμματος/Μέτρου
  4. Συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς για την επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης σε επίπεδο Υποπρογράμματος η Μέτρου

  5. Διασφάλιση της τήρησης των Κανονιστικών διατάξεων του ΚΠΣ (Κοινοτικό
  Πλαίσιο Στήριξης) και του Κανονιστικού Πλαισίου (Εθνικού και
  Κοινοτικού) και την εφαρμογή των αποφάσεων της Επιτροπής Παρακολούθησης

  6. Εισηγήσεις προς τον Συντονιστή της Γραμματείας την λήψη αποφάσεων
  αντιμετώπισης προβλημάτων που άπτονται του ειδικότερου τομέα ευθύνης του

  7. Άλλα καθήκοντα και αρμοδιότητες που μου ανατίθενται από τον
  Συντονιστή και ειδικότερα τις εφαρμογές του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού
  Ταμείου στο Νομό Δωδεκανήσου

  ΕΙΔΙΚΗ
  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
  3.7.89-22.12.89 Ε.Ε.Τ.Α.Α.(Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης), Πρόγραμμα Κατάρτισης Συμβούλων Τοπικής Ανάπτυξης
  19.11.90-14.12.90
  Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης ΙΔΕ, Σεμινάριο Αναπτυξιακού Δημόσιου Μάνατζμεντ

  11.11.91-15.11.91 και 9.12.91-13.12.91 Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία
  Τοπικής Αυτοδιοίκησης), Κοινοτικές Πολιτικές, Κοινοτικά Προγράμματα και
  Πρωτοβουλίες
  1992 έως και α εξάμηνο 1993 Π.Ε.Τ.Α.Α.Ε. (εταιρεία
  συμβούλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διαδημοτική), Ειδική ενημέρωση για
  θεσμούς, προγράμματα και χρηματοδοτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

  Ήμουν το 1989 υποψήφια βουλευτής των Οικολόγων Εναλλακτικών, μέλος του
  Συλλόγου Περιβάλλοντος της Ρόδου και της ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ (Ένωση Προστασίας
  Καταναλωτών) και γενικά ενδιαφέρομαι για όλες τις δράσεις αυτοοργάνωσης
  των πολιτών και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

 • Spock

  ειναι νωρις να μιλαμε για αποτελεσματα…
  κινητικοτητα φαινεται να υπαρχει παντως σε θεματα εξοπλισμων
  μην περιμενετε βαρυγδουπες δηλωσεις, ολα θα αποσαφηνιστουν
  μετα απο 1-1.5 μηνα…αν οχι αγοραστε….. βαλλιστρες

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ναι, αναβάθιση των F-16 και το θεωρούν και ως κατόρθωμα ..

   • Spock

    κατορθωμα ειναι

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Θα ήταν βεβαίως κατόρθωμα εάν δεν υπήρχε και πώλησηΦ-35 στους Τούρκους ..

     Όλα όμως ακόμα και τώρα είναι ρευστά ..

     • Spock

      εμεις οταν μας χτυπησαν την πορτα ….καναμε γεωπολιτικη, ασε ρε Κωστα
      απο που να το πιασεις…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Τώρα είναι πολύ αργά …

      Αν βγει όμως η Τουρκία από το ΝΑΤΟ πράγμα που καθόλου δεν θα αρέσει στους Αμερικανούς, τότε θα πάρουν τα F-35 ;;

     • Spock

      δεν υπαρχει περιπτωση, τοσα χρονια δεν μαθατε ακομη τους Τουρκους?

    • TheELLINAS1 .

     Αν σκεφτείς ότι είμαστε ξεβρακωτοι !!!

  • Καπετάν Γαρέφης

   Ναι θα παρουμε νεα τυφεκια γιουπιιιιι

   Οι τουρκοι κατασκευαζουν πυραυλους και εμεις θα παρουμε m16 για το πεζικο!! Μεγαλη προοδος

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Και τι ακριβώς θεωρεί δηλαδή ο Τσίπρας ως επενδύσεις ;;;

  Γιατί ο ιδιωτικός τομέας είναι γραμμένος στα παλιά των υποδημάτων του !!

  Έμεινε και τίποτε άλλο να ξεπουλήσει ;;

  • Καπετάν Γαρέφης

   Φυσικα και εμεινε. Οποιες περιουσιες απεμειναν στον Ελληνικο λαο. Με νεους φορους τυπου ενφια νουμερο 2..

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Εδώ δεν μπορεί τον 1, ο δεύτερος θα τον αποτελειώσει

    • Καπετάν Γαρέφης

     Εμας μαλλον εννοεις θα αποτελειωσει ε;..
     Αυτος στα @@ του. Το πολυ πολυ να χασει την καρεκλα. Ε και;
     Θα παει στο νιου γιορκ μετα υπο την προστασια των εκει αριστερων και θα ζει πλουσιοπαροχα

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Να αλλαξης φυλο και να κανεις πιατσα στους ξενους

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Είναι τς μόδας ε ;;

    Προτιμώ να πάω τον Αττάβυρο και να φουντάρω

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αποτελέσματα αναζήτησης
  Κόκκινος Ουρανός: Το κρυφό μήνυμα του κτιρίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
  redskywarning.blogspot.com/2014/05/blog-post_6611.html
  24 Μαΐ 2014 – Από την ολοκλήρωσή του και τα επίσημα εγκαίνιά του στις 14 Δεκεμβρίου 1999, το κτίριο του κοινοβουλίου της ΕΕ έχει σηκώσει πολλές συζητήσεις σχετικά με τη δομή του. Ο κεντρικός πύργος, που

 • skeptomenosellin

  Και στης Ελλάδος την ποδιά σφάζονται παλλικάρια?
  Ίδωμεν…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   πολυ σφαγη σε ποδιες πεφτει τελευταια και ειναι παντος φυλου.

   • skeptomenosellin

    Έλα ντε…. :-/

 • skeptomenosellin

  Μέσα σε όλα αυτά δεν έχουμε σκεφτεί κάτι… Αν τελικά οι Τούρκοι ΔΕΝ παραλάβουν τα φου 35, τότε δεν θα έχουμε υπεροπλία λόγω καλύτερων φου 16? Ή θα αναβαθμίσουν και οι γείτονες?

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   κι αν σε διαβεβαιωσω οτι δεν εχει καμμια σημασια …

   • skeptomenosellin

    Φυσικά και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά και προνοητικοί… χεχεχε….

   • Genesis

    Tι εννοεις δεν εχει σημασια

    • Καπετάν Γαρέφης

     Εννοει οτι οτι υπεροπλια κ αν εχουμε, αν δεν μας αφησουν τε αφεντικα να κερδισουμε, δεν θα κερδισουμε..ή αν κερδισουμε, μετα θα μας πεταοκοψουν

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      ή να αλλάξει ο ρους της ιστοριας :-)

     • Genesis

      Η μπορει να εννοει οτι οση υπεροπλια κι αν εχουμε δεν προκειται να κανουμε τιποτα για ειμαστε κοτες λυρατες.

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      αλλο αυτο! με τις σημερινες συνθηκες, ναι !

     • Καπετάν Γαρέφης

      Και αυτο πιθανο, αλλα πιο πιθανο αυτο που σου εγραψα εγω…
      Και αν σκεφτεις οτι ελευθερωσαμε 2 φορες την βορειο Ηπειρο και οι «συμμαχοι» την παρεδωσαν στην αλβανοιταλια;;;
      Αν σκεφτεις οτι οι «συμμαχοι» μας απαγορευσαν ανταρτικο στον ποντο;
      Οτι μας απαγορευσαν προελαση στην Κωνσταντινουπολη;

      Αστα να πανε λοιπον

     • Koutroulis

      ετσι οπως το λες σε περιπτωση συραξης δεν αξιζει να παρεις το ντουφεκι ?

     • Καπετάν Γαρέφης

      Παντα αξιζει να παρεις το τουφεκι φιλε. Απλα πρεπει να γνωριζεις και το γινεται γυρω σου για να μην βρεθεις προ εκπληξεων…
      Αλλο πραγμα να ξερεις εξ αρχης οτι θα αντιμετωπισεις 3 δυσκολιες πχ και αλλο να νομιζεις οτι θα εχεις μονο μια δυσκολια να αντιμετωπισεις και ξαφνικα να παρουσιαστουν και οι αλλες δυο που δεν τις περιμενες επειδη κοιμοσουν και ονειροβατουσες

  • Καπετάν Γαρέφης

   Λες τα μεμετια να μεινουν χωρις αεροπλανα αν δεν παρουν τα f35?

   • skeptomenosellin

    Έχουν 300 φου 16 αλλά όχι πιλότους…

    • Καπετάν Γαρέφης

     78 εκατομμυρια ειναι. Εχουν απολα. Και αν ακομα δεχτω οτι προσωρινα δεν εχουν πιλοτους κογο πραξικοπιματος, σε ενα χρονο πχ θα εχουν

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      συμφωνα με τον κολλητο μου τον πτεραρχο, θελουν τουλαχιστον 5 χρονια για να αποκτησουν πιλοτους.

     • Καπετάν Γαρέφης

      Συμφωνα με την κοινη λογικη, οι τουρκοι δεν ειναι σαν εμας. Οποτε κινδυνευουν, μονιαζουν…
      Αν γινει πολεμος Ελλαδας τουρκιας, οι κεμαλικοι πιλοτοι μια χαρα θα τα βρουν με τον γεωργιανοτουρκο σουλτανο

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      ναι, οι τουρκοι ειναι μεμετια.

     • Koutroulis

      με τον ρυθμο που τους φυλακιζουν και λιγα ειπες

     • Genesis

      Aπο την εισαγωγη στη σχολη μεχρι την αποφοιτηση μεχρι την επανδρωση θελει 10 χρονια για να επιστρεψει η ΤuAf σε επιπεδα προ πραξικοπηματος

     • Καπετάν Γαρέφης

      Μην τρελαινεστε…ειναι μεγαλη χωρα και εχει μεγαλυτερη εθνικη ομοψυχια απο οτι εμεις. Στα δυσκολα συσπειρωνονται. Το να υποτιμας τον αντιπαλο ειμαι θανασιμο σφαλμα

     • Καπετάν Γαρέφης

      *ειναι

  • Spock

   η αμυνα δεν χτιζεται με …ΑΝ

   • skeptomenosellin

    Σωστά… (Δεν πρόσεξα το ΔΕΝ)…

   • Genesis

    Δεν χτιζεται με ΑΝ αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν πρεπει να σκεφτομαστε διαφορετικα ενδεχομενα για διαφορετικη εκβαση των γεγονοτων

    • Spock

     η αξιολογηση μιας απειλης δεν γινεται με υποθεσεις αλλα με αντικειμενικα κριτηρια

  • Γιώργος fs.

   Άλλο τι θέλουμε να γίνει και άλλο τι πραγματικά θα γίνει.
   Σε τέτοιες τεράστιες αγορές πολεμικών αεροπλάνων υπογράφονται συμβόλαια με ρήτρες και δίνονται προκαταβολες.
   Αυτές οι συμφωνίες δεν ανατρεπονται εύκολα.

   • Spock

    εδω εδωσαν για πλακα δουλεια 11 δις στην boeing για την αγορα επιβατικων αφων και καποιοι ονειρευονται
    αντιποινα απο τους Αμερικανους….Μεγαλη υποθεση η αρνηση της πραγματικοτητας..και ο στρουθοκαμηλισμος

  • Spock

   η τουρκια εχουν ΗΔΗ εκσυγχρονισει σε επιπεδο adv τα αφη τους.Ηδη πλεον τρεχει προγραμμα αξιολογησης
   για τοποθετηση νεου ρανταρ aesa, aξιοποιωντας στο επακρο τις δυνατοτητες χρησης μικτων σχηματισμων με
   τα F35

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    μεταξωτα βρακια βλεπω ….

    • Spock

     θα μας χρειαστουν

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Κυκλοφόρησε το ΦΕΚ?…

   • skeptomenosellin

    οκ… Σαν ειδικός γνωρίζεις… :-)

    • Spock

     Ειδικοι ειναι αλλοι, σιγουρα οχι εγω, απλα σας μεταφερω οτι και εγω πληροφορουμε
     μεσω πρωην συναδελφων…

 • Διγενης ακριτας

  ΑΖΑΧ Με διπλασιο αμμονιαζολ. Τι ειναι το αμμονιαζολ? Ο τυπος τρελλαθηκε στο χρημα.

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Ναι!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   σε ολα ;

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Εσύ με πιάνεις… ;-)

  • Genesis

   Οne of us again?

 • Διγενης ακριτας

  Ουπς! Γραψε λαθος.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Τί έπαθες καραμανλάκια?

   • Διγενης ακριτας

    Τιποτα! Χαχαχαχα.

 • Spyros Spyropoulos

  Ολη η Κρητη μια Αμερικανικη βαση…….θα τριζουν τα κοκκαλα των νεκρων συντροφων του…..και των ζωντανων…..χαχαχαχα

  • Γιώργος fs.

   Ο Πανάρας καθάρισε και πάλι. Σε λίγο θα χαρίσει και το Ιόνιο Πέλαγος!!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Αναζητείται επειγόντως βάση για λάπτοπ διαστάσεις μέχρι 15,6′ με έναν ή δύο ανεμιστήρες.

  Η δική μου τα παιξε

  • 👼VLAD.. the IMPALER👼

   βαλε fujitsu..

   • Κώστας ο υπομονετικός

    ΝΤΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ

  • Koutroulis

   αχρηστες ειναι οι βασεις

 • Γιώργος fs.

  Στο πρόγραμμα κατασκευής του F35 , εκτός από τις ΗΠΑ, συμμετέχουν ως συνχρηματοδότες το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Ολλανδία, ο Καναδάς, η Τουρκία, η Αυστραλία, η Νορβηγία και η Δανία. Ως παρατηρητές συμμετέχουν το Ισραήλ και η Σιγκαπούρη.

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Κι εμείς κληρωθήκαμε με την Κροατία…

   • Γιώργος fs.

    Δύσκολη κλήρωση….αλλα ο φίλος μου ο Καπετάνιος λέει πως θα περάσουμε.

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Αν παίξουν όπως τους πει ο Μίκαελ δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Καλύτερα από Ιταλία πάντως

   • Genesis

    Αμα παιξει καλα ο καγκουρας με το glx θα περασουμε

   • Spyros Spyropoulos

    Θα την ξεσκισουμε κι’αυτην!!!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Εμείς στην αγκινάρα

   • Γιώργος fs.

    Όπως πάντα φίλε Κώστα!!

 • skeptomenosellin

  Καλή συνέχεια παιδιά… :-)

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Χάρη είδες που μπήκα και την κάνεις με ελαφρά?… δε θα μείνω πολύ χαχα

   • skeptomenosellin

    Αδελφέ συγνώμη αλλά ειδικά σήμερα χρειάζομαι ξεκούραση…. Θα τα πούμε αύριο (συνάχι)……..

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Περαστικά, καλή ξεκούραση (και φυσικά αστειευόμουν)

     • skeptomenosellin

      Το ξέρω….

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    καποιος να φωναζει τον Δωριεα γιατι φευγω, θα επιστρεψω αλλα θα ειμαι με μισο ματι μονο :-))

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Κάνε κουμάντο αρχηγέ γιατί θα το κάνουν αμέρικαν μπαρ εδώ ;-)

  • TheELLINAS1 .

   Μας εγκαταλείπεις Αδερφε ???

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Τί φοβάσαι? Είμαι εγώ εδώ!…

    • Spyros Spyropoulos

     Οταν εισαι εσυ εδω ΔΕΝ φοβομαστε τιποτα…..νοιωθουμε πληρη ασφαλεια!!!

   • skeptomenosellin

    Είμαι κουρασμένος και κρυωμένος αδελφέ μου…. Αύριο… Καλή συνέχεια… :-))

    • TheELLINAS1 .

     Περαστικά σου καλή ξεκούραση αδερφέ μου !!!

     • skeptomenosellin

      Να σαι καλά….. :-))

  • Γιώργος fs.

   Καλή συνέχεια φίλε Χάρη!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

  ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΗΤΗ

  ΤΑ 200 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

  112. Όποιος αμαρτάνει φανερά χωρίς να μετανοεί και δεν έπαθε τίποτε μέχρι το θάνατό του, γι’ αυτόν να πιστεύεις ότι η κρίση θα είναι χωρίς έλεος.

  http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Agios_Markos_o_Askhths/Ta_200_kefalaia_peri_tou_Pneumatikou_nomou.htm

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Να πάρουμε κανα ξύλο γιατί βλέπω να καίμε τα παλούκια Βλάντο…

 • Γιώργος fs.
 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
  ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

  153 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

  (Άγιος Νείλος ο Ασκητής – Από τη Φιλοκαλία των Ιερών Νηπτικών)

  50. Όλος ο πόλεμος, που γίνεται ανάμεσα σε μας και τους ακάθαρτους δαίμονες, δε γίνεται για τίποτε άλλο παρά για την πνευματική προσευχή. Οι δαίμονες εχθρεύονται πολύ την προσευχή και τους είναι πολύ δυσάρεστη, ενώ για μας είναι σωτήρια και πάρα πολύ χρήσιμη.

  51. Τι θέλουν να ενεργούν μέσα μας οι δαίμονες; Γαστριμαγία, πορνεία, φιλαργυρία, οργή, μνησικακία και τα υπόλοιπα πάθη, ώστε, αφού χοντρήνει ο νούς από αυτά, να μην μπορεί να προσευχηθεί όπως πρέπει. Γιατί όταν κυριαρχήσουν τα πάθη του μη λογικού μέρους της ψυχής, δεν αφήνουν το νού να κινείται λογικά

  http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Agios_Neilos_o_Askhths/Peri_Proseuxhs.htm

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Koutroulis όσο δουλεύουν οι ανεμιστήρες είναι μια χαρά οι βάσεις …

  Το βλέπω και στις μετρήσεις θερμοκρασίας και συγκρίνω με και χωρίς ..

  Αν χαλάουν τότε είναι δράμα, καλύτερα να ην έχεις τίποτα από κάτω ..

  Επίσης σου προσθέτουν περισσότερη σκόνη καθώς ρουφάνε αέρα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

  http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Agios_Antwnios/H_psuxh_meta_to_thanato.htm

 • Deadpool_Nikeus

  ο Τσίπρας στον Τράμπ….σαν το γυφτάκι

  • Spyros Spyropoulos

   Γυφτουλας και ζητουλας ειναι……..

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τῇ ΙΗ’ τοῦ αὐτοῦ μηνός,
  Μνήμη τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου καὶ Εὐαγγελιστοῦ Λουκᾶ.

  «Εἰς Ἐμμαοὺς βλέπειν σε κἂν πρὶν εἰργόμην,
  (Λουκᾶς λέγει), τρανῶς σε νῦν Χριστὲ βλέπω».
  Ὀγδοάτῃ δεκάτῃ πέρατος βίου ἔμμορε Λουκᾶς.

  Τριὰς ἀπειροδύναμε, μονὰς ἡ Τρισυπόστατος,
  ταῖς Πρεσβείαις τοῦ σεπτοῦ σου Μαθητοῦ,
  καὶ θείου Ἀποστόλου,
  καὶ τῆς Ἀειπαρθένου,
  σῶσον ἡμᾶς τοὺς ἀνυμνοῦντάς σε.

  †«Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

  Ἡ ἀντίστροφη μέτρηση…συνεχίζεται…
  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

  Καλὴ Ἀνάσταση στὴν Πατρίδα τῶν ΟΝΕΙΡΩΝ μας…

  Υ.Γ…Καλά μνημόσυνα…προσωρινοὶ γείτονες._

  • Βραδύνους ψηφοφόρος

   Ανεστήκαμε.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ

  ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ

  Τους Έλληνες λοιπόν, έτσι τους απάτησαν κι’ έτσι έπλασαν αυτοί τους ψευδώνυμους Θεούς τους.

  http://users.sch.gr/aiasgr/Paterika_keimena/Agios_Antwnios/Peri_pneumatwn.htm

 • GrandRus

  Βλεπω αυτη τη στιγμη Τσιπρας και Τραμπ….το πιο παραξενο, σουρεαλιστικο και άκυρο ζευγαρακι. Ο ενας αλαζόνας, χαζός, υπεραισιοδοξος μπιζνεσμαν που δεν ξερει προς τα που πεφτει η Ευρωπη και ο αλλος ενας μικρο-κακοποιος απο τα Βαλκάνια.

  Πολυ θα ηθελα να δω τί συζήτηση θα κανουν αυτοι οι δυο.

  • Peacemaker reloaded

   Δεν λες καλυτερα οτι σε αξιωσε ο Θεος να δεις «αριστερο» στον (λευκο) οικο του κεφαλαιου να χαριεντιζεται με τους καπιταλιστες λες και ειναι φιλαρακια…

 • Peacemaker reloaded

  Ουτε ο «φασιστας» Παπαδοπουλος δεν κατεβασε τοσο πολυ τα παντελονια στους αμερικανους….αλλη μια «προοδευτικη πρωτοτυπια»…!

 • Deadpool_Nikeus
 • GR_Husky

  Καλησπερα Μαγγες καλησπερα στη Παρεα!!!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Καλή σου εσπέρα μάγκα !!

   • GR_Husky

    Για σου Κωστη απο την Πανεμορφο Ροδο!!!

  • Γιώργος fs.

   Καλώς τον !!

 • GR_Husky

  Για να μαθαίνουν οι Μικροί και να θυμούνται οι Μεγάλοι

 • Doctor

  Καλησπερα σας

  • Spyros Spyropoulos

   Καλησπερα Ντοκ!

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα φίλε DOCTOR!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΟΥΣΤ…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
 • Γατονι

  Ξηλώνει την ελληνική μειονότητα ο Εντι Ράμα και οι πολιτικοί σφυρίζουν αδιάφορα

  • Spyros Spyropoulos

   Για ποιους πολιτικους μιλας? Τους δικους μας τους προδοτες?

   • Γατονι

    Ναι αυτά τα υποκείμενα

  • Κωνσταντινος Χατζης

   Λες το γεγονος αυτο να ενδιαφερει τον ΤΣΙΠΡΑ,την ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ και τα λοιπα συνταγματικα.Αυτοι ξυλωνουν τον Ελληνισμο μεσα απο την Ελλαδα και θα ενδιαφερθουν για τον Ελληνισμο της Αλβανιας;

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
  • Γατονι

   Μη τσιμπάτε στις προκλήσεις.

  • Assurbanibal

   xaxaxaxaxaxa

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Τραμπ σε Τσίπρα: Θα εγκρίνουμε την αναβάθμιση των F-16
  http://defenceline.gr/index.php/news/item/4662-tramp

 • GR_Husky

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  Ο νόμος του Ισλάμ είναι αμείλικτος! Σκηνές-σοκ που εκτυλίσσονται καθημερινά
  http://www.el.gr/thriskia/islam/160-islam/98213
  http://www.el.gr/images/44444444544322.jpg

 • Γιώργος fs.

  Νέο θέμα.

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Παρηγορια στον αρωστο ,εχρι να τα τηναξει.Στην ουσια ουδεν.Ανθρακες ο θησαυρος.

 • Παπαγαλος ο Παιχταρας

  Ο Αλεξης τον ξεσκισε τον Τραμπα

  • ΙΡ

   τον δωροδοκησε;;;

 • Γατονι

  Δεος ένιωσε ο Τραμπ όταν συναντήθηκε με τον Κάρλος Τσιπρδεμον

 • ΙΩΝ 1942

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ …ΑΝΤΙΦΙΛΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ …Η ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝΤΑΣ …!!!

  ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ …ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ …!!!
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΤΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …ΤΟ

  ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ …ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΕΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ) ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΙΝΔΥΝΟ …!!!
  ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ…ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ
  ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ..!!!

 • Lalakis ο αργικέραυνος
 • ΕΛΛΗΝ34+

  Δεν την αφήνουν για τα «μάτια μας». Μόλις την διαμελίσουν σύμφωνα με το σχέδιό τους θα την ισορροπήσουν ως σωτήρες που σταμάτησαν το «κακό» με τους νέους της γείτονες (κούρδους). Οι νατοϊκές-αμερικανικές βάσεις πάντα θα υπάρχουν στην τουρκία. Βρίσκονται μιά ανάσα απ’το υπογάστριο της Ρωσίας…Εμάς ποτέ δεν μας είδαν ως σύμμαχους, γι’αυτό και πάντα φρόντιζαν να μας επιβάλλουν πρόθυμους εθνικούς μειοδότες, ώστε να βρισκόμαστε σε καταστολή. Μόλις φύγει ο Έρντι απ’το τιμόνι της γείτονος, τότε θα αρχίσει το πραγματικό πανηγύρι.