Μετωπική στο έδαφος: ΗΠΑ-Ισραήλ σκοτώνουν Ρώσους ανώτατους αξιωματικούς – Οι τελευταίες στιγμές δύο στρατιωτικών στα χέρια του ISIS

Δημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2017, 10:02 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 16, 2017 στις 10:08 μμ

Τρομερό και θανατηφόρο σχέδιο δολοφονίας Ρώσων ανωτάτων αξιωματικών βρίσκεται σε εξέλιξη. Μετά τις δολοφονίες και τους περίεργους θανάτους Ρώσων διπλωματών, τώρα έχουμε περίεργες και ανεξήγητες απώλειες ανωτάτων αξιωματικών, που «φαίνονται» ως απώλειες μάχης , αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση .  

Ετσι φαίνεται ότι στο συριακό έδαφος εξελίσσεται μετωπική Ρωσίας-ΗΠΑ. Περιληπτικά να αναφέρουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα σκοτώθηκαν ο  Ρώσος Valery Fedyanin, οι Ρώσοι Roman Zabolotnyï και Grigori Tsourkanou που εκτελέστηκαν στη Συρία από τους τρομοκράτες της ISIS, ο διοικητής του 5ου ρωσικού σώματος στρατού Αsabov Valery.

Ο τελευταίος ήταν από το στενό περιβάλλον του Πούτιν και φέρεται να ήταν ο διοικητής του «1ου σώματος στρατού» του Ντονιέτσκ!

Oι ουκρανοί αναφέρουν ότι η κωδική του ονομασία ήταν Primakov και αναφέρουν ότι το «στρατιωτικό σώμα» του DNR καθοδηγήθηκε από αξιωματικό του ρωσικού στρατού, τον στρατηγό Valery Asapov.

Ο Ρώσος συνταγματάρχης Βαλερί Φεντιάνιν, ο οποίος τραυματίστηκε στη Συρία, πέθανε σε νοσοκομείο στη Μόσχα.


Στη δημοσιότητα έδωσε το ISIS τη στιγμή σύλληψης των δύο Ρώσων στρατιωτικών, του 39χρονου Ρομάν Ζαμπολότνι και του 38χρονου Γκριγκόρι Τσουρκάνου που αρνήθηκαν να πουν στην κάμερα ότι ασπάζονται το Ισλάμ κι ότι προσχωρούν στις τάξεις του ISIS.

«Πριν γυριστεί αυτό το βίντεο, τους έδωσαν να διαβάσουν ένα κείμενο με το οποίο θα απέρριπταν την ορθόδοξη πίστη τους, την πατρίδα τους και θα έλεγχαν ότι είναι πλέον μουσουλμάνοι και ότι εντάσσονται στον ISIS. Έμειναν πιστοί στην ορθόδοξη πίστη τους και την πατρίδα τους μέχρι τέλους και γι’αυτό τους σκότωσαν αυτοί οι γκάνγκστερ», πρόσθεσε ο Ρώσος βουλευτής Βίκτορ Βοντολάτσκι.

Αυτό αναφέρθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανεβάζοντας τον αριθμό των αξιωματικών που σκοτώθηκαν την ώρα του καθήκοντος στην Συρία .

Ο διοικητής της 61ης Ταξιαρχίας πεζοναυτών του Βόρειου Στόλου συνταγματάρχης Valery Fedyanin, ο οποίος ήταν στο παρελθόν  αναπληρωτής διοικητής της 155ης ταξιαρχίας  πεζοναυτών του Στόλου του Ειρηνικού (PF), κατέληξε σε νοσοκομείο στην Μόσχα.

«Οι στρατιωτικοί γιατροί έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να σώσουν την ζωή του Valery Fedyanin, αλλά δεν μπόρεσαν   να τον σώσουν», σημείωσε το Υπουργείο Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο Fedyanin ασχολούνταν με την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας στην συριακή επαρχία της Χάμα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Ρώσου  αξιωματικού,  ανατινάχτηκε από τους τρομοκράτες με τηλεχειριζόμενη  βόμβα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ,   ο αξιωματικός μεταφέρθηκε στη Μόσχα στο  στρατιωτικό  νοσοκομείο, όπου και πέθανε από τις πληγές του.

Ο  διευθυντής του περιοδικού «Εξοπλισμός της  Πατρίδας», και στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αλεξέι Λεόνκωφ μιλώντας  στο Radio Sputnik σημείωσε ότι υπάρχει ένα κύμα «στοχευμένων»  επιθέσεων κατά Ρώσων ανωτάτων αξιωματικών που έχουν κομβικό ρόλο στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία.

«Στην περιοχή της Ταρτούς , έχουμε τώρα πολλά πλοία του ναυτικού , συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αποβατικού πλοίου  στο οποίο οι μονάδες πεζοναυτών αναπτύσσονται τακτικά.

Στην περίπτωση αυτή, μιλάμε για το ειδικό τμήμα του Ναυτικού Σώματος, το οποίο βοηθά τις μονάδες που είναι μέλη του συριακού στρατού.

Ο Valery Fedyanin εργάστηκε ως σύμβουλος. Δυστυχώς, ο πόλεμος έχει απώλειες και το Deir-ez-Zor είναι μια πολύ περίπλοκη περιοχή με πολλά επικίνδυνα σημεία. Ήταν εκεί που ο συνταγματάρχης τραυματίστηκε σοβαρά και, δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον σώσουν», δήλωσε ο Αλέκεϊ Λεόνκοφ.

«Φαίνεται όμως ξεκάθαρα  ότι ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα ανελέητο κυνήγι εναντίον των Ρώσων διοικητών που καθοδηγούν ολόκληρες μονάδες που ασχολούνται με την καταπολέμηση των τρομοκρατών. Και μετά το γεγονός που συνέβη με τον Valery Asapov, μιλάμε ειδικά  για διοικητές μας που βοηθούν το στρατό της Συρίας », δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες ο στρατηγός Ασαπόφ, ο οποίος βοηθούσε αποτελεσματικά τις συριακές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της απελευθέρωσης στην  Deir ez-Zor, πέθανε εξαιτίας βομβαρδισμού από τον ISIS.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι ο Ασαπόφ ήταν μέλος της ομάδας ρωσικών στρατιωτικών συμβούλων που προσέφεραν βοήθεια στους Συριακούς διοικητές κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που αποσκοπούσε στην απελευθέρωση της πόλης Deir ez-Zor.

Επίσης τον Απρίλιο ο στρατηγός Σεργκέι Μπόρντοφ, ο οποίος εκπαίδευε μια μονάδα του Συριακού Στρατού και συμμετείχε σε μια ομάδα ρωσικών συμβούλων σκοτώθηκε σε πολεμική επιχείρηση .

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο Μπόρντοφ βοήθησε να δημιουργηθεί μια γραμμή άμυνας από όπου κατεύθυνε τους στρατιώτες του Συριακού Στρατού, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των τζιχαντιστών, ο ρώσος αξιωματούχος συντόνιζε τους Σύρους στρατιώτες, αποτρέποντας έτσι τους τρομοκράτες να παραβιάσουν τις άμυνες και να εισέλθουν στο στρατόπεδο», σημείωσε το υπουργείο. Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ο αξιωματικός υπέστη θανάσιμα τραύματα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Και άλλοι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια επιθέσεων των «Τζιχαντιστών».

Ρώσοι ειδικοί αναλυτές εκτιμούν ότι υπάρχει σχέδιο της δύσης με την δράση μισθοφόρων, έμμεση ή άμεση,  με σκοπό την πλήρη εξουδετέρωση Ρώσων και Σύρων ανωτάτων αξιωματικών.

Εάν προσθέσουμε και τους νεκρούς Ιρανούς αξιωματικούς και πολέμαρχους της Χεζμπολάχ τότε ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει αρκετά καταδεικνύοντας σαφώς το τι ακριβώς συμβαίνει στο συριακό έδαφος.

Πρόκειται για μία απέλπιδα προσπάθεια για να σταματήσει η ορμή των συριακών δυνάμεων που έχουν κατατροπώσει τους ισλαμιστές σε όλα τα πεδία μαχών.

Αυτό όμως που είναι άκρως επικίνδυνο για την Συρία και ολόκληρη την Μέση Ανατολή,  είναι η δράση μελών των μυστικών υπηρεσιών από Ισραήλ και ΗΠΑ αλλά και μισθοφόρων που έρχονται πολύ συχνά σε αντιπαράθεση με Ρώσους,Ιρανούς και μέλη της Χεζμπολάχ . 

Μιλάμε για έναν ακήρυχτο πόλεμο στο έδαφος μεταξύ δύσης και ανατολής με απρόβλεπτες διαστάσεις και στόχους.

Προειδοποίηση  που σημαίνει ακόμα και «πολεμική εμπλοκή» Ρωσίας  και ΗΠΑ έδωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ στην διεθνή κοινότητα, αποκαλύπτοντας πόσο «κοντά» είμαστε σε μια εκρηκτική κατάσταση στο συριακό έδαφος. 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους ότι ενορχηστρώνουν «θανατηφόρες προκλήσεις» κατά των ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία.

Την ίδια στιγμή ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας προέτρεψε την Ουάσινγκτον να συμμετάσχει περισσότερο «ενεργά» στη Συρία, όπου ο πρόεδρος Μπασάρ Ασάντ «κερδίζει» συνεχώς έδαφος .

Ο αξιωματούχος ζήτησε αυξημένη εμπλοκή των ΗΠΑ, λέγοντας ότι το Ισραήλ αγωνίζεται για να αντιμετωπίσει τους «Ρώσους, Ιρανούς, Τούρκους και Χεζμπολάχ».

«Ελπίζουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι πιο δραστήριες στη Συριακή αρένα και στη Μέση Ανατολή γενικά», ανέφερε ο Avigdor Lieberman σε συνέντευξή του στις ειδήσεις του καναλιού Walla του Ισραήλ .

«Στα βόρεια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τους Ρώσους, τους Ιρανούς, αλλά και τους Τούρκους και την Χεζμπολάχ. Το κοινό δεν γνωρίζει τα πάντα και είναι καλό, αλλά είναι μια επένδυση και μια προσπάθεια 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα», δήλωσε ο ίδιος .

Ο υπουργός εξέφρασε τις φαινομενικά σοβαρές ανησυχίες του ότι «παρά τις προσπάθειες  ο Άσαντ κερδίζει τη μάχη». Αποκάλεσε επίσης την κατάσταση στη Συρία » σαν μία  από τους  μεγαλύτερους παραλογισμούς».

Η Μόσχα διαμαρτύρεται για τους ύποπτους φιλικούς δεσμούς μεταξύ των πολιτοφυλακών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία,  και κατηγορεί την Ουάσιγκτον ότι προσπαθεί να επιβραδύνει την πρόοδο του συριακού στρατού.

«Υπάρχουν πολλές αναπάντητες  ερωτήσεις για τις δυνάμεις υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Συρία», ανέφερε ο Λαβρόφ στην παναραβική εφημερίδα Asharq al-Awsat σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε σήμερα  Τετάρτη.

«Είτε τυχαία είτε σκοπίμως βομβαρδίζουν συριακά στρατεύματα, και αμέσως μετά οι ισλαμιστές υλοποιούν στρατιωτική  επίθεση, ενώ βοηθούν άλλους τρομοκράτες για να επιτεθούν σε στρατηγικά σημαντικά περιοχές… ή ακόμη πιο χειρότερα εκτελούν θανατηφόρες προκλήσεις εναντίον των στρατιωτικών μας δυνάμεων», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ  Σεργκέι Ράιμπακφ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η «πολιτική διπλής όψης» των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν υπεύθυνη για το θάνατο του Ρώσου στρατηγού  Valery Asapov στη Συρία, κάτι που η Ουάσινγκτον αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο συνασπισμός που καθοδηγούν είναι «ανεπιθύμητοι επισκέπτες» στη Συρία από την άποψη του διεθνούς δικαίου και κατηγόρησε την Ουάσινγκτον ότι «διαιρεί τους τρομοκράτες σε κακούς  και όχι τόσο κακούς», πράγμα ουτοπικό.

Υπάρχουν επίσης σχεδόν κάθε δύο ημέρες,  στενές «επαφές τρίτου τύπου» μεταξύ των Ρώσων και Αμερικανών συμβούλων που δρουν κατά εκατοντάδες στο συριακό έδαφος και έπεται και συνέχεια λίαν «θανατηφόρα». 

Πληροφορίες από τον ρωσικό τύπο τονίζουν ότι οι Αμερικανοί εκτελούν ένα τρομερό και θανατηφόρο σχέδιο δολοφονίας Ρώσων  αξιωματικών, πρακτόρων, συμβούλων και Σύρων αξιωματούχων , το οποίο  βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ.

Έντονες φήμες υπάρχουν και για τον ίδιο το Άσαντ , διότι  πιθανή «απουσία του» θα διευκόλυνε  τα μέγιστα τα σχέδια των ΗΠΑ για την Συρία την «επόμενη ημέρα».

Από την άλλη πλευρά και οι  αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία, έχουν αυξήσει τα μέτρα παρακολούθησης κι επιτήρησης στις περιοχές που σταθμεύουν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, μετά την προειδοποίηση της Μόσχας ότι είναι ενδεχόμενο να βρεθούν εντός της ακτίνας των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, τονίζει το CNN, επικαλούμενο Αμερικανό αξιωματούχο γνώστη των κινήσεων της Ουάσινγκτον.

Ο σκοπός της παρακολούθησης των ρωσικών δυνάμεων είναι η ενημέρωση του Πενταγώνου για τις στρατιωτικές κινήσεις των Ρώσων οποιαδήποτε στιγμή, σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο, ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, με δεδομένο τον απόρρητο χαρακτήρα του θέματος.

Ο βαθμός πολεμικής παρατήρησης κι επιτήρησης αυξομειώνεται για τις στρατιωτικές μονάδες, ανάλογα με τον βαθμό των απειλών που αντιμετωπίζουν.

Το πιο επικίνδυνο όμως για τον πλανήτη είναι η ταυτόχρονη παρουσία Αμερικανών, Τούρκων, Κούρδων , Ρώσων, Ιρανών και μελών της Χεζμπολάχ στο συριακό έδαφος . 

Αν ο πλανήτης  γλιτώσει έναν παγκόσμιο πόλεμο με την Β. Κορέα…στην Συρία…σίγουρα  θα τα βρει  «σκούρα».

 • Ταξίαρχος
  • Γιάννης the Doctor

   Και εσύ υψηλόβαθμος; Προσοχή γιατί πέφτουν σαν τις μύγες!

   • Ταξίαρχος

    33ου βαθμου

    • Γιάννης the Doctor

     Πρόσεχε μη σε τρυπήσει ο διαβήτης!

    • conan

     ρε εσυ το τερματισες -)

 • Γιάννης the Doctor

  Ψόφο στα ισλαμικά κτήνη. Τους αξίζει μια Σταυροφορία σπέσιαλ. Με πυρηνικά.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • skeptomenosellin

  Καλή συνέχεια και καλό βράδυ σε όλους.
  Αύριο βαριά μέρα… :-))

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Μπάρτσα Ολυμπιακός χαχαχαχα

  • pelekanos

   kalo brady file mou

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΚΤΗΜΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΧΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!ΛΑΜΠΡΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
  νὰ σπάσουν τὰ φτερὰ τῶν παιδιῶν μας.
  Ἀφοῦ βάλανε μπρὸς τ’ ἀλέτρι γιὰ νὰ ἀποκόψουν καὶ εὐνουχίσουν τὰ 15χρονα.
  Τώρα μεγαλουργοῦν καὶ πάλι.
  Θέλοντας διακαῶς μὲ νόμους καὶ ὑπο-νόμους νὰ μαστουριάσουν μὲ χασίς.
  Καὶ ἀποχαζέψουν τὸ ὅσο μυαλὸ ἔμεινε στὴν νεολαία…
  Τὸ λοιπὸν στὸ δικό τους χασισολολίβανο «εἰς ὀσμὴν δυσωδίας δαιμονικῆς»
  ἃς τοὺς λιβανίσουμε μὲ τὸ δικό μας Ὀρθόδοξο λιβάνι.
  Λιβάνι καλὸ κι’ ἁγιορείτικο…

  ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ MEΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ._

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

  • ΙΩΝ 1942

   ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ …Ο ΑΝΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ …!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   τιποτα δεν θα ολοκληρωθει φτανει οι ιεραρχες να σταθουν στο υψος τους,οσο για το χασις ειμαι αντιθετος σ αυτα που εγραψες ,ηδη αυτοι που φουμαρουν τις αλβανικες αηδιες θα ψοφησουν απο καρκινο γιατι τα ξεραινουν με γραμοξον,οποτε καλυτερα τα ντοπια και δεν θα κανουμε αλλο πλουσιους τα αλβαναρια,αν ειναι ετσι να καταργησουν και το αλκοολ που ειναι χειροτερο

  • ΙΩΝ 1942

   ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΙΤΙΚΟ(ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ)…!!!

 • Ταξίαρχος

  Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος των Panama Papers

  Σοκ έχει προκαλέσει στον ευρωπαϊκό δημοσιογραφικό κόσμο η δολοφονία της δημοσιογράφου Daphne Caruana Galizia από τη Μάλτα. Μία βόμβα που έσκασε κάτω από το αυτοκίνητό της, την ώρα που ξεκινούσε από το σπίτι της προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της και την ολοσχερή καταστροφή του αυτοκινήτου της.

  Η 53χρονη δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας είχε αποκαλύψει την σχέση της κυβέρνησης του νυν πρωθυπουργού της χώρας, Ζοζέφ Μουσκάτ με το σκάνδαλο των Panama Papers. Οι αποκαλύψεις της είχαν οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, από τις οποίες είχε επανεκλεγεί ο Ζοζέφ Μουσκάτ.

  Η Daphne Caruana Galizia έχαιρε μεγάλου σεβασμού στις Βρυξέλλες αλλά και μεταξύ των δημοσιογράφων της ερευνητικής δημοσιογραφίες. Πρόκειται για μια μπλόγκερ που «συχνά συγκέντρωνε περισσότερους αναγνώστες από ότι εκείνοι όλων των αναγνωστών των εφημερίδων στη Μάλτα», όπως έγραψε η εφημερίδα Guardian, ενώ η εφημερίδα Politico την χαρακτήρισε ως «η γυναίκα των Wikileaks».

  Η διερεύνηση της δολοφονίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ισως όχι άδικα, αρκετοί έχουν σπεύσει να συνδέσουν την θανάσιμη επίθεση με τις αποκαλύψεις για τον Μαλτέζο Πρωθυπουργό, ο οποίος καταδίκασε άμεσα το γεγονός. Ανακοινώσεις με συλλυπητήρια στους οικείους της έχουν εκδώσει όλες οι πολιτικές ομάδες του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου.

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Ευτυχως δεν τους εριξαν αεροπλανο.

  • pelekanos

   se kratao se egrigorsi ayto einai olo

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    επρεπε να παω 2 ρονια πισω σε ΙΡ να βρω.
    πραγματι με κρατας σε εγρηγορση ΑΧΑΑΑΧΑΧΑ

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Θα μιλούσαν πάλι για σαπάκια κάποιοι …

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ειναι καλα εργαλεια αλλα ….αληθεια τι εγινε με τους σ200-300 κλπ?οι εβραιοι τσακισαν δυο συστοιχιεςκαι εφυγαν αλωβητοι!

    • Spock

     κρυβε λογια

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  παντα στους πολεμους βαρανε τους Αξ/κους οποτε μπορουν

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Μα αυτος δεν είναι και ο σκοπός ;;

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    συνηθως οι ανωτεροι ειναι πισω,δυσκολο να τους πετυχεις

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Αν όμως τους πετύχεις, έχεις αποδιοργανώσει και την άμυνά τους ..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το λεγομενο κενο εξουσιας/διοικησης,υπαρχουν και οι επομενοι αλλα ειναι σοβαρο πληγμα και στο ηθικο

    • Ταξίαρχος

     πρέπει να βρεις που ειναι το command post και να το βομβαρδίσεις

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ή να περιμενεις επιθεωρηση θεσεων και εποπτεια του εχθρου

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Και γιατί όχι ελεύθερη σκόπευση;;

      Και γιατί όχι διείσδυση μέσα στον εχθρό μέσω προδοσίας …

      Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ολα παιζουν

  • Ταξίαρχος

   ε ναι, ο αξιωματικος δινει πιο πολλους ποντους

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    αποδιοργανωση κιολας

 • Γιώργος fs.

  Παρακαλείται το αμερικανοπούλι να πάρει θέση επί του θέματος!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ. Χ Χ Χ

   • Γιώργος fs.

    Ωχ! το χάσαμε το ζημιάρικο!!😆😆😆😀😉

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!! Χ Χ Χ

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πλακα ειχε ,εγω εριχνα πολυ γελιο

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΩΡΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΣΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν νομιζω οτι τα πιστευε οσα ελεγε,πρεπει να ψοφαγε απο το γελιο μ αυτα που του εσουρναν

  • Spyros Spyropoulos

   Δεν μπαινει τελευταιως διοτι δεν του δινουμε σημασια οπως παλια…………..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  (Όσιος Θεόδωρος Εδέσσης)

  61. Είπε κάποιος από τους παλαιούς (ο Ευάγριος) ορθά και πετυχημένα, ότι από τους δαίμονες που μας πολεμούν, πρώτοι είναι εκείνοι που τους έχουν ανατεθεί οι ορέξεις της γαστριμαργίας, εκείνοι που μας υποβάλλουν τη φιλαργυρία και εκείνοι που μας παρακινούν στην κενοδοξία. Οι άλλοι δαίμονες έρχονται πίσω από αυτούς και τους διαδέχονται παραλαμβάνοντας εκείνους που πληγώνονται από τους προηγούμενους.

  62. Και πράγματι με την παρατήρηση κατάλαβα ότι δεν είναι δυνατόν να πέσει ο άνθρωπος σε αμαρτία ή πάθος, αν δεν έχει προηγουμένως καταπληγωθεί από ένα απ’ αυτά τα τρία. Γι’ αυτό και ο διάβολος τους τρεις αυτούς λογισμούς παρουσίασε στον Σωτήρα. Αλλά ο Κύριος, αφού φάνηκε ανώτερος από τους πειρασμούς αυτούς, διέταξε τον διάβολο να φύγει από μπροστά Του και έδωσε σ’ εμάς τη νίκη εναντίον του, ως αγαθός και φιλάνθρωπος Δεσπότης, Εκείνος που ντύθηκε σώμα σε όλα όμοιο με το δικό μας, εκτός από την αμαρτία, και μας έδειξε το σωστό και αλάθευτο δρόμο της αναμαρτησίας, τον οποίο όταν βαδίζομε, ντυνόμαστε το νέο άνθρωπο, που γίνεται καινούργιος κατά την εικόνα του Πλάστη του.

  http://paterikakeimena.blogspot.gr/2011/02/100.html

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΙΝΟΥΜΕ..ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΕΣ.

   • ΙΩΝ 1942

    ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΞΩΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ…ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ…!!!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΙΩΝ!!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

     • ΙΩΝ 1942

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ …ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ …!!!

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!

 • Αντύπα
  • Spyros Spyropoulos

   Βγαινει και σε καπακι λεκανης τουαλετας?

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    χαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • kraser

   Ετσι πρεπει να βαφτου ολοι οι καδοι στην Ελλαδα.

 • Αντύπα
  • conan

   απτο ραμφος καταλαβαινω οτι ειναι η αδερφη καρανικα

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ιδια συνομοταξια

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Σκέτος πελαργός !!

    • pelekanos

     liga me tous pelargous

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  • nikos(1)

   μισοριξά! το ..καρανίκα!

   • Αντύπα

    αϊ ρε ζηλιάρη!

   • Spyros Spyropoulos

    Μπεκροπιασμα………

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     μην προσβαλλεις τους μπεκρηδες ,ειναι καλοι ανθρωποι και δεν γεννανε μουλους

 • nikos(1)

  δεν κατανοώ γιατί δε κάνουν τη ..Ράκκα να ….λαμπυρίζει!??

  Χαιρετώ τους αδελφούς!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΕΡΩΧΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑ!!!!!!!!!

  • Spock

   υπαρχουν αμαχοι ομηροι …

   • nikos(1)

    collateral….damage! που θάλεγε και το …καρανίκα!

    • Spock

     ολοκαυτωμα θα ηταν…

  • ουφ

   Μα η ρακα ειναι τελειωμενη νομιζω

  • Γιώργος fs.

   Δεν το κάνουν γιατί υπάρχουν και άμαχοι στη Ρακκα .
   Καλώς τον αδερφό Νίκο.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου συνονοματε

 • Ταξίαρχος

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αυτα μ αρεσουν στο ιντερνετ,βρισκεις τα παντα απο γκανια

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ο τυπος ειναι πυρομανης παλαβος για δεσιμο!χαχαχαχαχχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

 • Γιώργος fs.
  • Κώστας ο υπομονετικός

   Χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Ψυχολογικά από το πρώτο δευτερόλεπτο της ζωής τους ;;;

  • Spyros Spyropoulos

   Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…..πολυ καλο……και αληθινο!!!

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    Χ Χ Χ ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ο γιατρος ειναι Σαλονικιος

   • Γιώργος fs.

    Ξάδερφος του Θεσσαλονικιού!!

 • Ταξίαρχος
  • Αντύπα

   ρε δε βαράμε ατομα που φοράνε γυαλιά!

   • Ταξίαρχος

    τα γυαλια ειναι ενδειξη αστικης διανοησης που αντιτιθεται στην κολεκτιβοποιηση

    • conan

     το ξερα

    • Αντύπα

     ε τότε βαράμε!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κουτσουμπα εσυ?

  • pelekanos

   klaiooo

  • kraser

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

 • ουφ

  Ασχημο τελος ειχαν,βεβαια επαγγελματιες στρατιωτικοι ηταν ,οσο για το αρνηθηκαν να αλλαξοπιστησουν αυτα ειναι σαλτσες ,ολοι θελουν τους μαρτυρες τους

 • Γιώργος fs.
  • nikos(1)

   χα!χα!

 • Αντύπα
  • Γιώργος fs.

   Για να σπουδάσει; 😆😆😆😆😆

   • Αντύπα

    ναι ρε ναζι!

    • Γιώργος fs.

     Να σπουδάσει παρέα με τον Ρωμανό φαντάζομαι!!😆😆😆
     Μετά την απόφαση οι μπαχαλάκηδες επιτέθηκαν στους δικαστες.

   • ουφ

    Αλλο παλι και αυτο, οποιους αναρχικους μπουζουριαζουν ξαφνικα τους ποιανει μια λαχταρα για μαθηση και σπουδες!!

  • nikos(1)
   • Αντύπα

    αναρχικός και κομμουνιστής 2 σε 1 !

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     βασει των αναρχικων ιδεολογηματων οι αληθινοι κομμουνιστες ειναι οι αναρχικοι

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      τα γνωριζω,απο κει ξεκινησα στα 15 μου πριν 33 χρονια

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      πρεπει συνεχεια να εισαι σε αναζητηση και καχυποψια

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Η ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μακαρι Χρηστο μου ,πιστευω ομως οτι ο ΘΕΟς ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΑΥΤΟς ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΩς ΤΕ

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ντουφεκισμα το χαραμα χωρις τελευταιο γευμα και με κουκουλα στα μουτρα

  • Spyros Spyropoulos

   Μαζι με την Ηριαννα ειναι και ενας Περικλης……φανταζομαι οχι ο δικος μας…..χαχαχαχα

  • BABIS

   Λευτερια στα φρυδια μας.

 • Γιώργος fs.
 • Αντύπα

  ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΗΡΙΑΝΝΑ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ
  http://www.stoxos.gr/2017/10/blog-post_395.html

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   λες και τα αλλα βραδυα στα εξαρχεια ειναι ευκολα,εχουν τρελλαθει οι κατοικοι

  • Γιώργος fs.

   Θατην πληρώσουν και πάλι τα Εξάρχεια!!

  • Spyros Spyropoulos

   ΕΥΓΕ για την αποφαση του Δικαστηριου! Λυσσαξανε στην Κυβερνηση και στο κομμα!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ασυδοσια αδερφια!κανει κουμαντο ο καρανικας,ο λαμπρου και τα τσιρακια τους

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ
 • Assurbanibal
  • pelekanos

   oink

   • Assurbanibal

    Επ! Ναυαγε του Πρεβελη παλι εδω?

    • pelekanos

     ekana ton nekro se kati kadous

     • Assurbanibal

      Εισαι το ίνδαλμά μάς!

     • Spyros Spyropoulos

      Ειναι ινδαλμα ο πελεκανος? Δωσε ενα στοιχειο………

     • Assurbanibal

      Ότι στοιχείο και να δώσω, αποκλείεται να καταλάβεις στην παρούσα φάση, Σπυρίδωνα.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ψοφο ρεμαλια!!!!!!!!!!

  • Αντύπα

   σκουπίδια!

  • Spock

   τουλαχιστον δεν μασανε τα λογια τους…
   καποιοι αλλοι ζουν σκοτωνοντας την Ελλαδα στο ονομα της

   • Assurbanibal

    Πολλές δεκαετίες τώρα…

    • Spock

     κορεκτ

 • SHAKA_ZULU

  Δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχει μόνο…………το Ξ Υ Λ Ο!

  • nikos(1)

   βίαιε!

   • Αντύπα

    είναι παιδί της ζούγκλας

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   μαζευτηκαμε πολλοι βαρβαροι επι τελους,αντε να παρουμε τα τσεκουρια και τα ασενγκαϊ να τους τσακισουμε!

  • Spock

   ρε μπας και εισαι μαραγκος?

   • Assurbanibal

    Ο Νώε λες?

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «Κεφάλαια περί διακρίσεως παθών και λογισμών»
  http://paterikakeimena.blogspot.gr/2010/01/blog-post_07.html
  (Ευάγριος ο Ποντικός – Από τη Φιλοκαλία των Ιερών Νηπτικών)

  8. Υπάρχει ένας δαίμονας που λέγεται πλάνος και που έρχεται στους αδελφούς κατά την αυγή. Αυτός περιπλανά το νου από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι, για να κάνει αθώες τάχα συναντήσεις. Με κάποιους γνώριμους κάνει συναπαντήματα μακρότερα και καταστρέφει την πνευματική του κατάσταση εξαιτίας αυτών που συναντά. Και λίγο λίγο ο νους απομακρύνεται από τη γνώση του Θεού και φτάνει σε λησμοσύνη της αρετής και της μοναχικής υποσχέσεως. Πρέπει λοιπόν ο αναχωρητής να παρατηρεί αυτόν τον δαίμονα από που έρχεται και που καταλήγει. Γιατί βέβαια δεν κάνει μάταια ούτε τυχαία το μεγάλο αυτό κύκλο, αλλά με σκοπό να καταστρέψει την πνευματική κατάσταση του αναχωρητή, και αφού πάρει φωτιά ο νους και μεθύσει από τις πολλές φανταστικές συναντήσεις, να πέσει κατευθείαν στον δαίμονα της πορνείας ή της οργής ή της λύπης, οι οποίοι καταστρέφουν τελείως την λαμπρότητα της πνευματικής του καταστάσεως.

 • SHAKA_ZULU

  Ποιος θέλει να πάμε Εξάρχεια να ρίξουμε… Ξ Υ Λ Ο?

  • Γιώργος fs.

   Να φέρεις και τους πολεμιστές της φυλής σου!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    υποπτευομαι οτι ανηκουμε στην ιδια ιδεολογικη φυλη

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ειμαι κομματακι μακρυα και με προβληματικο οχημα+αφραγκος ,αλλα δεν θα λεγα οχι,με τα αριστερα ΜΑΤ ομως βλεπω να την πληρωνουμε εμεις την νυφη

   • SHAKA_ZULU

    Θα βάλω την πανοπλία της μηχανής, θα πάρω και τα τελικά 2 εξατμίσεων ακράποβιτς και θα χτυπάω Ό,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ρε θηριο ακραποβιτς φορας?τι οχημα εχεις?

     • SHAKA_ZULU

      Δε φοράω ακράποβιτς τώρα, ήταν από το παλιό μηχανάκι. Τώρα είμαι με Ducati Panigale.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ΑΡΕ ΓΚΑΖΙΑΡΗ!εγω μαι παπουλακος τωρα εχω πεσει σε πιο χαλαρα μοτο,vulkan kawasaki το καλοκαιρι θα της βαλω την 900 πανω μπαινει κουτι,ναχει λιγο γκαζι ειναι ψοφια στα 400

     • SHAKA_ZULU

      Μην αγχώνεσαι, για να τους διαταράξουμε καλοί είμαστε.

  • Assurbanibal
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    αυτοι τι ειναι?με μπερδεψαν ,αλλα φαινονται πατριωτες

    • BABIS

     Ναι και εμενα με μπερδεψαν.

 • Ταξίαρχος
 • ΙΩΝ 1942

  ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ …ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ (ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ )…ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΣΙΣ (ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ…ΜΙΑ ΖΩΗ …ΥΠΟΥΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ …!!!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Είναι ένας άτυπος πόλεμος που δεν τολμάει καμία μεριά να αποδεχτεί ως πραγματικό …

   Γιατί ουσιαστικά προς το παρόν τα οφέλη του μη πολέμου είναι περισσότερα απ αυτά ενός πολέμου ..

   Μόνο αυτό τους χωρίζει αυτή τη στιγμή … Και αν υπάρχουν συμφέροντα σε κοινά σημεία, αυτό προς το παρόν δεν αποτελεί αιτία σύγκορουσης έτσι όπως τη φανταζόμαστε …

   Οι πόλεμοι πλέον γίνονται μέσω τρίτων, δεν φθείρονται εκείνοι που επιθυμούν, μα οι σύμμαχοι, εμφανείς ή μη ..

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    οι χρησιμοι ηλθιοι,σ αυτους ειμαστε και μεις

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Γι αυτό το λόγο θέλει η Κύπρος να διώξει τις Αγγλικές βάσεις …

     Εμείς έχουμε μια βάση στη Σούδα, η οποία δυστυχώς αποτελεί το δούρρειο ίππο των ΗΠΑ, δεν είναι αυτό που μας υπόσχονται, δεν είναι προστασία, νταβαντζιλίκι είναι με αντάλλαγμα βρόμικες δουλειές ..

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δεν ζηταμε τα αυτονοητα,ξεπουλαμε χωρις ανταλλαγματα

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Τα αυτονόητα των Αμερικάνων δυστυχώς τα έχουμε κάνει και δικά μας .. Και πλέον οτιδήποτε άλλο θα τους ξένιζε ..

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ❤️💛💚💙💜ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΑ!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=G9IO8ZgIM5o

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  αμα βλεπω αυτον τον Κοντονη με την φατσα του αρουραιου μουρχεται να τον πατησω στα μουτρα

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  επιθεση στο λονδινο με μαχαιρι,τρεις σοβαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!!!

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ο ανθρωπος ,το χειροτερο θηριο!

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!

    • Spyros Spyropoulos

     Homo homini lupus…..ο ανθρωπος για τον ανθρωπο ειναι λυκος!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      καλοοοο!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Στο Λονδίνο με τα τόσα εκατομύρια άτομα διαφορετικών φυλών και θρησκειών, λογικό είναι να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

   Το μη λογικό θα ήταν να λέγαμε πως το καθένα απ αυτά είναι τρομοκρατικό χτύπημα ..

 • Assurbanibal
  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΟΡΔΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

  • Αντύπα
 • Deadpool_Nikeus

  οι καταστάσεις τείνουν στο χειρότερο

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   και αυτο ειναι το καλο σταδιο.

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    συμφωνω ,δραση-αντιδραση

 • SHAKA_ZULU

  Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί την Παιδεραστία: Το «Βαθύ Κράτος» είναι ελεύθερο να κυνηγήσει τα παιδιά σας

  Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικυρώνει μια σεξουαλική επανάσταση που θα κορυφωθεί με τη νομιμοποίηση και την ολόψυχη υποστήριξη του «transgenderism» (όποιος καταφέρει ας το μεταφράσει), αλλά θα υποστηρίξει και τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Καθώς το βαθύ κράτος εκτίθεται περισσότερο για το ρόλο του στο Pedogate, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες αντεπιθέσεις, όπως η νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

  http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5/

  • Spyros Spyropoulos

   Ας ελπισουμε να διαλυθει ο ΟΗΕ πριν προλαβει……..

  • HaraldHadrada MERCYLESS


   θα το ανεβαζω συνεχεια αξιζει να το δειτε ολοι

  • Αντύπα
   • HaraldHadrada MERCYLESS

    παλιο και εχει θαφτει φυσικα,να δουμε τι θα γινει στο ποινικο

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ξεχασαν την κτηνοβασια

 • BABIS

  Καληνυχτα παιδια.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Καλή σου νύχτα, δεν αργώ κι εγώ …

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου μπαμπη καλο ξημερωμα,ες αυριον τα σπουδαια!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλο ξημερωμα φιλε και συγγαυρε Μπαμπη!

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΚΟΜΨΗ ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΛΥΚΑ ΜΕΛΕΝΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΡΟΔΙΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!

 • Ταξίαρχος
 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΩΕΙ ΜΗΛΟ!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!

  • Αντύπα

   νυχτερίδες κι αράχνες!

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    εβαλες αραχνη σε κλουβι ;

    • Αντύπα

     ετσι λέει το τραγούδι

  • Ταξίαρχος

   σκοτωσε την να παρεις το κοκκαλακι

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΟΧΙ!!!!!!!!!ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!!!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ειχα πιασει και γω μια αλλα την ελευθερωσα,δεν μου πηγαινε να την εχω σε κλουβι

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ!!!!!!ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      μπραβο Χρησταρα εχεις καλη ψυχη ειναι πολυ σημαντικα και ωφελιμα θηλαστικα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΤΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΟ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ολοι προσπαθουμε ,κανεις δεν ειναι τελειος,η προσπαθεια αρκει,τελειοτητα αγγιζουν αλλοι,αυτοι που ειναι μονοι τους….ξερεις που

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   προσεχε εχουν σοβαρες αρρωστιες αλλα ειναι χαριτωμενες

   • ЭЄXRHSTOSЭЄ

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!!!!!!!ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!!!!!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     προσεχε μην σε δαγκωσει και βγαλεις δοντια!χαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!χωρις πλακα εχουν αρρωστιες αν σε δαγκωσουν μπορει να παθεις ζημια

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ!!!!!!!!!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Στη Ρόδο χθες το βράδυ έγινε ένα τρομερό τροχαίο, όταν μηχανή που την οδηγούσε Ρόδίτης που ήταν στο ρεύμα του, καρφώθηκε πάνω στην πορτα του αυτοκινήτου που ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα με σκοπό να πάει σε πάρκιγκ.

  Ο 17χρονος οδηγός της μηχανής σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Ο οδηγός είναι μια χαρά.

  Θρήνος στα Τριάντα της Ρόδου

  Έρχονται για να μας σκοτώνουν τελικά ;;

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΜΤ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ!!!!!!!!!!!!!

 • Ταξίαρχος
  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

   • Αντύπα

    μπααα δε παίζει αυτό

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ναι ρε παιδι μου,πως γινεται οοοοολοι να ειναι εβραιοι?πολυ σανο!!!!!!

   • Θαλασσόλυκος

    Η ιστορία επαναλαμβάνεται για χιλιοστή φορά με τα ίδια θύματα και τους ίδιους θύτες.

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     αν σταματησουμε να μιλαμε με κλισε, μπορει να δουμε κατι κρυμμενο πισω απο το δαχτυλο που μας το κρυβει.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ναι ρε παιδια μην μιλατε με υπονοουμενα ,βαλτε και μας στο παιχνιδι

    • ЭЄXRHSTOSЭЄ

     ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΩΣ..

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      μερικα θα αλλαξουν, πηρε λιγο παρατα

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΟΧΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ!!!!!!!!!!!Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      θα αποσυντεθει κι αλλο λιγο, της χρειαζεται τελικα.

     • ЭЄXRHSTOSЭЄ

      ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!!

 • Θαλασσόλυκος

  Αγαπητό πεντ, περισσότερο ενδιαφέρει η κατάσταση στα Βαλκάνια, παρά στη Μέση Ανατολή.

 • Κώστας ο υπομονετικός
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   κριμα το παιδι,καν δεν αναγνωριζεται η μηχανη,εχω μαζεψει πολλους ετσι,ακομα πολλες φορες τα βλεπω στον υπνο μου

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   σε μια ακριβως ιδια φαση πριν 3 ημερες, ο νεαρος την γλυτωσε χωρις γρατζουνια (γνωστος μου)

 • © Proud to be Greek

  «Η ζωή είναι μια βαρετή διαδικασία μεταξύ ενός shut down και ενός boot»
  © Γέροντας Eponymos ο Παγκρατεύς

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   εγω ειμαι σε ενα livelock

   • Θαλασσόλυκος

    Κάντε με αδδ. Είμαι ΠΛΩΚ.

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     εισαι απο αλλο process εσυ.

  • Spyros Spyropoulos

   Χαιρομαι που διατηρεις το προσωνυμιο σου!

   • © Proud to be Greek

    Χαίρομαι που σου δίνω χαρά.

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Η ζωή είναι μια διαδικασία που κάποιες φορές χρειάζεται ριζικό φορμάτ για να στρώσει.

   Γέρων Κωνσταντίνος ο υπομονετικός

   • © Proud to be Greek

    Αυτό που λες τελευταία το σκέφτομαι όλο και πιο συχνά.
    Σκέφτομαι να κλεφτώ με την φοιτήτρια του 2ου.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Spyros Spyropoulos

     Πολυ ωραια Γεροντα……μηπως υπαρχει καμμια αλλη σε αλλον οροφο?

     • © Proud to be Greek

      Στον 5ο.
      (να το ξανασυζητήσουμε).

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Χαχχαχχα άντε να πιάνουμε τους ορόφους, εμείς και οι κατσαρίδες !

     • © Proud to be Greek

      Εσένα σου έχω μια καλή στο ισόγειο.

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      το υπογειο σε μενα που ειμαι των χαμαιτυπειων

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Όταν φτάσεις στο τέλμα ( διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο) το φορμάτ επιβάλλεται…

     Καλά μην σου βάζω ιδέες και χαλάσεις και το σπίτι σου ΛΟΛ

     • © Proud to be Greek

      Το κακό με ‘μένα είναι οτι έχω φτάσει σε πέλμα.

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Το πέλμα ακούγεται καλύτερο από το τέλμα ..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  «153 κεφάλαια περί προσευχής»

  (Άγιος Νείλος ο Ασκητής – από τη Φιλοκαλία των Ιερών Νηπτικών)

  91. Αν δείχνεις επιμέλεια στην προσευχή, να ετοιμάζεσαι να δεχτείς επιθέσεις δαιμόνων και να υπομένεις με γενναιότητα τις μάστιγες (πρβλ. Ψαλμ. λζ΄ 18). Γιατί θα σου επιτεθούν σαν άγρια θηρία και θα κακοποιήσουν ολόκληρο το σώμα σου.

  92. Να προετοιμάζεσαι σαν έμπειρος αγωνιστής να μην κλονιστείς κι αν ιδείς ξαφνικά κάποιο φανταστικό πλάσμα. Κι αν δείς σπαθί ξεγυμνωμένο εναντίον σου (πρβλ. Αριθ. κβ΄ 23) ή λαμπάδα, που να έρχεται καταπάνω στο πρόσωπό σου, μην ταράζεσαι. Κι αν δείς κάποια σιχαμερή μορφή και ματωμένη, πάλι μη χάνεις το ηθικό σου. Στάσου, αντίθετα, ορθός ομολογώντας την καλή ομολογία (πρβλ. Α΄ Τιμ.ς΄ 12) και τότε θα ιδείς κατάματα τους εχθρούς σου.

  http://paterikakeimena.blogspot.gr/2010/09/153.html

 • Deadpool_Nikeus
 • Ταξίαρχος
  • Spock

   ασχολειτε ακομα με το ποδοσφαιρο ο κοκκινος?

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   καινουργιο κοσκινακι βρηκες ταξιαρχε

 • Θαλασσόλυκος

  Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα των βραβευμένων με Πούλιτζερ ερευνητών
  δημοσιογράφων, που αποκάλυψαν τα σκάνδαλα των Panama Papers.
  Δολοφονήθηκε η Daphne Garuana Galizzia, δημοσιογράφος που συμμετείχε
  στις αποκαλύψεις για πολιτικές offshore στη Μάλτα και μητέρα μέλους του
  πυρήνα του ICIJ. Το αυτοκίνητό της ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικό
  μηχανισμό

  http://news247.gr/eidiseis/kosmos/malta-nekrh-apo-vomva-sto-aytokinhto-ths-dhmosiografos-poy-kathgorouse-thn-kyvernhsh-gia-diafthora.4894093.html?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   Η ΜΑΛΤΑ ΝΤΑΤΣΕΡ!!!!!!!!!!

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Πέλμα και τέλμα,

  τέρμα για σήμερα.

  Αύριο πάλι.

  Καλή σας νύχτα !,

  • Spyros Spyropoulos

   Καληνυχτα φιλε Κωστα!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Καλή σου νύχτα, ελπίζω να είδες το RED ALERT που έβγαλα όταν είπες » να ρωτώ κάτι»

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   καλο ξημερωμα!!!!!!!!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Επίαης ! Να είσαι καλά !

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΑΝΙ!!!!!!!!!!!!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Ο μελιστάλακτος ξαναχτυπά !!!

    Καλή και ευλογημένη νύχτα να έχεις !!

 • Lalakis ο αργικέραυνος
  • Θαλασσόλυκος

   Σωρραίος

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    ΜΕΤΡΑΣ

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   οκ Σορος

 • HaraldHadrada MERCYLESS

  δεν βλεπω παραιτηση Λεβεντη τι εγινε,δεν ειχε αηδιασει αρκετα?

  ,

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   θα του εταξαν οικουμενικη

  • Θαλασσόλυκος

   Δήλωσε ότι όλοι του λένε να παραμείνει…
   http://www.naftemporiki.gr/story/1285752/b-lebentisoloi-epimenoun-na-meino-sti-thesi-mou

  • ЭЄXRHSTOSЭЄ

   ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!!!ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ!!!!!!!!!!!

  • PatmosI

   Έχει 8000€ λόγους για να μην παραιτηθεί….συν ότι κάπου θα παίξει ως μπαλαντερ….

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Ο Θεος να ευλογει τα οπλα των Ορθοδοξων κατα των Νεοταξιτων εγκληματιων

 • XRISTOS RIPIS

  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ…
  ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ