Κοινωνία

Μαρκόπουλο: Η σοκαριστική κατάθεση του πατέρα! "Μονολογούσε ότι θα πεθάνουμε και θα αφήσουμε μόνη της την κόρη μας"

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο. Ο πατέρας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι του Σαββάτου (14.10.2017).

Μέσα από αυτή προκύπτει το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της ψυχικής υγείας της 54χρονης μητέρας που σκότωσε την μονάκριβη κόρη της Μαρίνα και μόλις κατάλαβε τι έκανε… αυτοκτόνησε! Η γυναίκα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

«Φοβόταν ότι έχει ανίατη ασθένεια και θα πεθάνει»

Ο πατέρας , στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρείας, είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του από το πρωί ήταν σε αμόκ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μονολογούσε πως: «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Η γυναίκα φαίνεται πως πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποιας ανίατης ασθένειας που νόμιζε ότι είχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Το ρολόι έδειχνε 12:10 όταν η 54χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε την ίδια της, την κόρη. Η Μαρίνα της ήταν μόλις 17 χρονών. Μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε… Δεν άντεξε! Με το ίδιο μαχαίρι… που είχε το αίμα της μοναχοκόρης της έβαλε τέλος και στην δική της ζωή.

Νωρίτερα, είχε κλειδώσει τον άντρα της στο υπόγειο. Εκείνος, όταν κατάλαβε όταν άκουσε φωνές και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα για να ανέβει πάνω… Αμέσως άρπαξε ένα τσεκούρι και προσπάθησε να σπάσει την πόρτα.

Η μανία του για να ανοίξει την πόρτα και να προλάβει τα χειρότερα ήταν τόσο μεγάλη που τραυματίστηκε… Το τσεκούρι βάφτηκε με το αίμα του. Λίγο αργότερα, δεν ακουγόταν τίποτα.

Εκείνος κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και ανέβηκε πάνω… Οι πρώτες κηλίδες αίματος που είδε μέσα στο σπίτι, τον έκαναν να φοβηθεί… Κατάλαβε ότι είχε γίνει ένα κακό.

Βγήκε στην αυλή και είδε την γυναίκα και την Μαρίνα τους νεκρές… μέσα σε μία λίμνη αίματος. Δίπλα τους ένα μαχαίρι γεμάτο από το αίμα τους.

Νεκρές από το ίδιο μαχαίρι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κοριτσιού, το θύμα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Το μαχαίρι με το οποίο η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σκότωσε το σπλάχνο της, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Το χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή.

Η τραγική ανατροπή

Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι το άτυχο κορίτσι φέρει αμυντικά τραύματα. Κυρίως, εσωτερικά στις παλάμες της. Πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί. Αλλά και να προστατεύσει την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι το παιδί να επιχείρησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει. Αυτό φαίνεται πως οδήγησε στην σύγκρουση και ξαφνικά έγινε το μοιραίο…

Πάνω στην πάλη να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια, η μητέρα τραυμάτισε θανάσιμα το 17χρονο κορίτσι. Ίσως, όταν κατάλαβε πως το παιδί της ήταν νεκρό, να αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...