«Εριξαν αμερικανικό πύραυλο Cruise» εναντίον της Τουρκίας οι ΗΠΑ αλλάζοντας ισορροπίες σε Αιγαίο και Μ.Ανατολή – Προμηνύονται σοβαρές εξελίξεις

Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2017, 6:12 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 13, 2017 στις 11:13 πμ

Του Βασίλη Καπούλα

«Βόμβα» από τον Αμερικανό ΥΦΕΞ για την Τουρκία του Ερντογάν η οποία από εδώ και στο εξής αποτελεί «χοντρό πρόβλημα» στην αμερικανική εξωτερική και γεωστρατηγική πολιτική στην ΝΑ Μεσόγειο το οποίο πρέπει να «λυθεί πάση θυσία». «Τα περιφερειακά συμφέροντα ασφαλείας ΗΠΑ και Τουρκίας βρίσκονται πλέον σε σύγκρουση και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία όπως είναι» μερικές φράσεις του Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών που προμηνύουν εξελίξεις.

Ας δούμε ολόκληρη την βαρυσήμαντη συνέντευξη του.

«Η Τουρκία και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν το τέλος μιας πολλά υποσχόμενης εταιρικής σχέσης», δήλωσε ο Αμερικανός ΥΦΕΞ Philip Gordon, «ρίχνοντας αμερικανικό πύραυλο Cruise» στις φιλοδοξίες των Τούρκων για ηγεμονία στη περιοχή.

«Οι Αμερικανοί πρέπει να αντιμετωπίζουν την Τουρκία ως  χώρα όπως είναι και όχι ως αυτή που θα ήθελαν  να είναι!


Στην αρχή της κυβέρνησης Ομπάμα, όταν ανέλαβα το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο στο κρατικό τμήμα, ένα από τα πιο λαμπρά σημεία στον ορίζοντα ήταν η Τουρκία. Υπήρχε μια  πλειοψηφία μουσουλμάνων στην χώρα με ένα δυναμικό και έναν δημοφιλή ηγέτη, που επιδίωκε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία που ευημερούσε, επεκτείνοντας παράλληλα την ελευθερία του Τύπου ενώ κινούνταν με μια  πολιτική έξω από το στρατιωτικό κατεστημένο.

Ο Ερντογάν αγωνιζόταν με ανυπομονησία για την ένταξη στην ΕΕ και συνεργάστηκε στενά με τις ΗΠΑ και την ΕΕ στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και για την επίτευξη ειρήνης στη Μέση Ανατολή.

Έτσι, αυτή η ελπιδοφόρα πορεία της Τουρκίας έκανε τον Μπαράκ Ομπάμα να δηλώσει ότι «εφόσον  η Τουρκία το καταφέρνει τότε ήταν δυνατόν μια  χώρα της Μέσης Ανατολής να είναι μουσουλμανική, να είναι δημοκρατική και φιλοδυτική» υπονοώντας ότι θα πρόκειται για μια «δυτική» χώρα

Είπε επίσης ότι μέσω του τουρκικού κοινοβουλίου ΗΠΑ και Τουρκία θα μπορούσαν να οικοδομήσουν ένα «πρότυπο σύμπραξης». Η επίσκεψη του τότε Αμερικανού προέδρου ήθελε να  στείλει ένα ένα μήνυμα στον ισλαμικό κόσμο.

Σήμερα, λιγότερο από μια δεκαετία αργότερα, αυτό το όραμα είναι μια ριψοκίνδυνη σχέση που πιθανόν έχει ξεπεραστεί!

Ο Τραμπ φευγαλέα ελπίζει ότι η κυβέρνηση του θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα και πάλι στο προσκήνιο, με βάση την προσωπικότητα του και την σχέση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και αυτό έχει ταχύτατα ξεθωριάσει.

Αντ ‘αυτού, οι δύο χώρες ανακαλύπτουν πως ουσιαστικά έχουν αποκλίνει από τα βασικά τους συμφέροντα ασφάλειας!(φοβερή δήλωση)

Ταλαντεύονται ταχύτατα σε έναν κύκλο αμοιβαίας δυσαρέσκειας που θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει .

Το πιο πρόσφατο ξέσπασμα ξεκίνησε με την σύλληψη από τις τουρκικές αρχές ενός αυξανόμενου αριθμού  Αμερικανών πολιτών που εμπλέκονται σε μαζικές διαδηλώσεις κατά του  Ερντογάν ενώ πάνω από 50.000 Τούρκοι μέχρι σήμερα έχουν φυλακιστεί μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη ένας Τούρκος υπήκοος που εργαζόταν στο προξενείο των ΗΠΑ, ενώ η δεύτερη τέτοια σύλληψη πριν δύο μέρες ώθησε την Ουάσιγκτον να ανακοινώσει την αναστολή  χορήγησης βίζας  στην Τουρκία, αμφισβητώντας δημόσια την δέσμευση της Άγκυρας για την Προστασία «την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της αποστολής των ΗΠΑ και του διπλωματικού προσωπικού».

Η Τουρκία ανταποκρίθηκε άμεσα με ισοδύναμη «απάντηση» ενώ ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι το πραγματικό κίνητρο της Ουάσιγκτον ήταν η εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας.

Ολα αυτά είναι αβάσιμα ειδικά όσο αφορά τον ρόλο των ΗΠΑ στο πραξικόπημα.

Η κλιμάκωση της κρίσης θα βλάψει τους επιχειρηματικούς και τουριστικούς τομείς των δύο χωρών, ιδίως της Τουρκίας.

Όσο ο  Ερντογάν και το κόμμα του συνεχίζουν να κάνουν χρήση του «μαστιγίου» με εχθρότητα προς την Αμερική  η οποία σύμφωνα με τους ίδιους  υποστηρίζει  πραγματικούς  ή  φανταστικούς  εχθρούς, τόσο η τουρκική στάση απέναντι στις ΗΠΑ  θα γίνεται ολοένα και εχθρική .

Ο Ερντογάν και πολλοί Τούρκοι είναι έξω φρενών επειδή οι  Αμερικανοί αδυνατούν να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα του πραξικοπήματος, τον  ρόλο του Gulen, καθώς και την ύπαρξη των απειλών που αντιμετωπίζουν.

Πολλοί Αμερικανοί με την σειρά τους, πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αυταρχική απάντηση στο πραξικόπημα, η οποία  χρησιμοποιείται  ως πρόσχημα για την φυλάκιση  όλων εκείνων που αντιτίθενται στον  Ερντογάν.

Τα περιφερειακά συμφέροντα ασφαλείας των δύο χωρών διακυβεύονται επίσης επικίνδυνα.

Λαμβάνονται υπόψη τα εξής: Πρώτον, ότι η Ουάσινγκτον δίνει προτεραιότητα στην καταπολέμηση του ISIS ενώ η Τουρκία θεωρεί ως απειλή τους Σύρους Κούρδους και τους Ιρακινούς Κούρδους που τυγχάνει να είναι βασικοί εταίροι της Αμερικής σε αυτόν τον αγώνα.

Δεύτερον, οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν το Ιράν να γεμίσει το κενό που θα αφήσουν δυσαναπλήρωτο οι Τζιχαντιστές όταν φύγουν από την ανατολική Συρία ενώ οι Τούρκοι είναι φίλοι με τους Ιρανούς .

Επίσης η Τουρκία υποστηρίζει τις ομάδες φανατικών ισλαμιστών, όπως η Χαμάς, η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου και οι  πολιτοφυλακές της Λιβύης, διατηρεί καλή σχέση με το Κατάρ, αντικρούοντας την απόφαση του ΝΑΤΟ ενώ αγοράζει ρωσικά συστήματα αεράμυνας, με  μια κίνηση που  έχει σχεδιαστεί για να σηματοδοτήσει τη δυσαρέσκειά της Άγκυρας έναντι των  ΗΠΑ.

Το τελευταίο θα επιφέρει μόνο επιδείνωση  στις ήδη προβληματικές σχέσεις».

Ο Ερντογάν και το κόμμα του εξακολουθούν να είναι γεμάτοι με εχθρότητα απέναντι στην Αμερική για την υποστήριξη των πραγματικών και των φανταστικών εχθρών τους.

Σήμερα μόνο το 13% των Τούρκων έχει θετική αντίληψη για τις ΗΠΑ και το 72% αισθάνεται ότι απειλείται από την αμερικανική εξουσία και επιρροή, σύμφωνα με έρευνες .

Η τουρκική στάση  απέναντι στους Αμερικανούς δεν ήταν ποτέ φυσικά, ιδιαίτερα θετική αλλά αν δεν υπάρχει κοινή απειλή μέσω της συμμαχίας ή  απουσία θετικών αμοιβαίων συναισθημάτων, τότε αυτή  θα γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Οι Αμερικανοί κατά πάσα πιθανότητα ήθελαν να αγνοήσουν αυτές τις πραγματικότητες για κάποιο χρονικό διάστημα, δεδομένης της γεωπολιτικής σημασίας της Τουρκίας.

Όμως, έχει περάσει η εποχή που οι ΗΠΑ έβλεπαν και αντιμετώπιζαν την Τουρκία γι αυτό που πραγματικά είναι, μια χώρα της Μέσης Ανατολής με δικές της αξίες και προτεραιότητες, και όχι ως ομοϊδεάτη , στενό  και αξιόπιστο σύμμαχο που θα επιθυμούσαν.

Όταν έφερε για πρώτη φορά στο προσκήνιο ο Ερντογάν πιθανές ανταλλαγές κρατουμένων τον περασμένο Αύγουστο σε ομιλία του πολιτικού του  κόμματος, ο ίδιος  αναφώνησε:

«Η παλιά Τουρκία δεν υπάρχει  πια. Αυτή η Τουρκία είναι η νέα Τουρκία!

Έχει δίκιο και οι ΗΠΑ πρέπει τώρα να την αντιμετωπίσουν πλέον ως τέτοια» κατέληξε ο ίδιος.

Εμείς θα προτείναμε στους Αμερικανούς και Ρώσους διπλωμάτες να δουν ξανά μια αμερικανική πολύ καλή ποιοτικά ταινία με την ονομασία «Το εξπρές του μεσονυκτίου» αλλά και να διαβάσουν τα απομνημονεύματα του Αμερικανού Πρέσβη στην Σμύρνη το 1922 Χόρτον για το ποιοι πραγματικά είναι οι Τούρκοι.

 • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

  Δηλώσεις για γέλια…

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   προεδρε, πρωτος και μονος;

   • Σκληροτράχηλος Πουτινάρας KGB

    Τέτοιες πρωτιές τι να τις κάνεις αδελφέ…
    Μόνος κι έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο…

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕΕ ΠΕΝΤΑ ΤΑ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ

  • pentapostagma

   ευχαριστουμε. και συ κανεις πολυ καλη δουλεια

  • Spyros Spyropoulos

   ΠΑΝΑΞΙΟΣ φιλε μου!!!

  • BABIS

   ΑΞΙΟΣ ΠΑΛΙΟΓΚΕΥ !!!

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΜΠΡΕΕΕΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
  Ανοίγουν Οίκους Ανοχής Για Κτηνοβάτες Στη Γερμανία!
  http://newsthessaloniki.gr/anigoun-ikous-anochis-gia-ktinovates-sti-germania/
  http://newsthessaloniki.gr/wp-content/uploads/2017/10/45677811000.png

  • Spock

   ολα καλα αυτα τι τα θες…ειμαστε και υπερτασικοι…

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Εμετος αηδιασα, ελεος.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΦΑΓΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ…

  • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

   ΜΠΡΕΕΕΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΑΥΤΟ

 • LuckyLuke

  Aναμενω να δω καμια MOAB (Mητερα ολων των Βομβων) απο τους περιουσιους «Οικους αξιολογησης»
  για» junk» και» Default» στην μογγολικη οικονομικη φουσκα αλλιως δεν πιστευω τιποτα …

  • Assurbanibal

   Δεν είναι φούσκα. Μάυρο χρήμα απο πετρέλαια, ναρκωτικά και όπλα είναι.

   • LuckyLuke

    Και οχι μονο …πακτωλος δις εδω και μια 15ετια απο τα φιλαρακια μας τους Ουννους και τους ΟβραιοΟλλανδους…

  • Κωνσταντίνος Σπέτσες

   ΜΑς ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ, ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΊΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΌ ΜΑΣ ΠΛΟΎΤΟ. https://uploads.disquscdn.com/images/445bcad42f20095e837f795b77f69221dbe99a8e7ca4953b563b7d026a576f46.jpg

 • BABIS

  Μου «βρωμανε» ολα αυτα, παρα πολυ.
  Δεν μπορω να τους εμπιστευτω με τιποτα.
  Που το πανε οι φουστηδες………….

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  Το εξπρες του μεσονυχτιου ;

  • Assurbanibal

   Κι εγώ αυτό σκέφτηκα… με πρόλαβες.

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Είναι γρήγορο πιστόλι

    • Assurbanibal

     Και το βαρομετρικό χαμηλό, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε…

 • Spyros Spyropoulos

  Επιτελους……καταιγιστικες και ραγδαιες οι εξελιξεις!!!

 • Spock

  αυτα να τα θυμηθειτε σε λιγους μηνες οταν θα αρχισουν οι παραδοσεις των F35. ….

  • pentapostagma

   δεν ξεχναμε τίποτα. ταμειο στο τελος

   • Spock

    δεν απευθυνομαι σε μας αλλα στους Αμερικανους….υπαρχουν φωνες αλλα μπροστα στα
    συμφεροντα μαλλον ειναι φωνες εν τη ερημω

    • pentapostagma

     αυτο λεει ο ΥΦΕΞ. οτι τωρα δεν εχουν κοινα συμφεροντα. αυτη ειναι ολη η ουσια. απλα δουλευει ακομη καλα το τουρκικο λομπι.

     • Spock

      χθες ο Τιλερσον ταλεγε με τον Τσαβουσογλου…..

    • LuckyLuke

     Στις ΗΠΑ υπαρχει πολεμος μεταξυ νεοταξιτων δημοκρατικων του deep state,
     και παλαιοσυντηρητικων εθνικιστων αυτην την στιγμη…

   • ταξιδευτής

    τινος εισαι συ τωρα?…εγω ξερω 4 mod
    (..παιδες να οργανωθουμε…εγω ριξει εναν κ εχω φαει 5)

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     χαχαχαχαχαχαχα πρόλαβες και έναν??

  • Γιώργος fs.

   Στο τέλος οι ΗΠΑ θα τα βρουν με τα μεμετια και όλα θα είναι μέλι γάλα στις διμερεις τους σχέσεις.

   • BABIS

    Και τοτε πρεπει να πουμε στους Αμερικανους να πανε να κουρευτουν.

    • Koutroulis

     να τους πουμε κατι αλλο ? δεν παει το go get a haircut

   • Koutroulis

    ερωτικα καυγαδακια

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     εξαρταται τον ερωτα
     μερικα σου βγαζουν την ψυχη

     • Koutroulis

      ολα σου βγαζουν ψυχη

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      θα γεμισουμε πτωματα

     • Koutroulis

      απο τι βρε?

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      χωρις ψυχη ; τι θα μεινει ;

     • Koutroulis

      α εκει το πας?? στα ζομπια

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      εχω μονοβολα με χαλκινη επικαλυψη

     • Koutroulis

      βαρα μια

     • Lalakis ο αργικέραυνος
     • Koutroulis

      με εφαγες μπαμπεση

     • Spock

      επαργυρωσε τα καλυτερα

   • TheELLINAS1 .

    Όπως πάντα !!!

 • Γιώργος fs.

  Πάμε δυνατά….τα κομάντα του 5 ΑΠ να πιάσουν θέσεις!!

  • Koutroulis

   καποιος να μου φερει καμμια γεμιστηρα

  • Spyros Spyropoulos

   Εγω ηδη αδελφε ειμαι στην θεση μου!

   • Koutroulis

    μην σπρωχνεις ..

    • Spyros Spyropoulos

     Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα θα το καψουμε στον γαμο σου!!!

     • Koutroulis

      αμα εχει επιτιχια ο πρωτος θα το ξανακανουμε :)

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      στους δύο, ο τριτος δωρο

   • TheELLINAS1 .

    Και εγώ αλλά τελειώνει το διάλειμμα σε 3 λεπτά να πάρει η ευχή !!!

 • Koutroulis

  στα τσακιδια με τους τιτλους δολωμα

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Σεμνά και ταπεινά είπαμε ….Θα προτιμούσα να το διορθώσεις μόνος σου

   • Koutroulis

    οκ ?

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Του …κουτρούλη το έκανες χχαχαχα
     Εξαρτάται σε ποιον το απευθύνεις… Αλλά επειδή έτσι όπως είναι γραμμένο φαίνεται πως το απευθύνεις στον συντάκτη του άρθρου, ενώ στην ουσία άλλο θες να πεις (π.χ. αει στο καλό με τους τίτλους δόλωμα), χτυπάει άσχημα έτσι όπως το διατύπωσες….

     • Koutroulis

      ειμαι μονοκυταρος οργανισμος

 • Γατονι

  Ο Τσίπρας μόλις μπήκε στο Φ16 έβαλε τη μάσκα οξυγόνου αλλά δε δούλευε και παραλίγο να πνιγεί. Ευτυχώς πρόλαβαν και του την έβγαλαν πριν μείνει στο τόπο

  • Spyros Spyropoulos

   Κριμα………

  • TheELLINAS1 .

   Πάλι την γλύτωσε ο άπλυτος !!!

 • Κώστας ο υπομονετικός
  • Γιώργος fs.

   Ο μοναδικός Αμερικανός φιλελληνας !!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Έτσι …

 • ταξιδευτής

  δλδ ολοι ειναι εναντιον της Τουρκιας κ μεις ακομα την αφηνουμε ν αλωνιζει στο Αιγαιο…….καταλαβα καλα?

  • ΙΩΝ 1942

   ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ …ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ …!!!

 • ΙΩΝ 1942

  ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ …!!!
  ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ …ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ …ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ …!!!

 • Γατονι

  Η γνώμη μου είναι ότι η Τουρκία είναι πολύ μεγάλη δύναμη στη περιοχή. Αν είχε ένα πρωθυπουργό όπως ο Αλέξης υπακουο θα είχε πολλά κέρδη από Αμερικάνους/Γερμανούς/Γάλλους. Ευτυχώς είναι ο Ερντογάν. Κανονικά εμείς θέλαμε Ερντογάν και αυτοί Αλέξη.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  78

  29/05/1983

  19,20 – 21 20, 1 – 3

  Ἡ σύλληψις τοῦ Ἀντιχρίστου καί τοῦ Ψευδοπροφήτου καί καταδίκη αὐτῶν.

  Τά κατάλοιπα τῆς μάχης τοῦ Ἀρμαγεδῶνος.

  Ή κάθειρξις τοῦ Σατανᾶ εἰς τήν ἄβυσσον ἐπί χίλια ἔτη καί ἡ ἔννοια τῶν χιλίων ἐτῶν.

  http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_078.mp3

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

 • Κώστας ο υπομονετικός

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ;;;

  ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ …

  ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΡΙΟ …

  • George Bakalis

   ταιζαν το θεριο κ αντιθετα εμας μας τραβαγαν τα αυτια.

 • Spock

  η διαδοχη κατασταση εχει ηδη δρομολογηθει στην Τουρκια, τακτικισμους και υπομονη κανουν οι Αμερικανοι διοτι
  δεν ξεγραφεις ετσι απλα τον ισχυροτερο γεωπολιτικα και στρατιωτικα συνεταιρο … αλλα λογια να αγαπιομαστε
  με λιγα λογια

  • Κώστας ο υπομονετικός

   ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ F-35 ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ …

   • Deadpool_Nikeus

    από σπόντα

    • Κώστας ο υπομονετικός

     ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ …

 • Κωνσταντίνος Σπέτσες

  Εμάς ποιος θα μας στηρίξει από την πείνα που μας έχει επιβάλει η Αμερική και η ΕΕ μέχρι να πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο ?
  περιμένουν να πεθάνουν οι Έλληνες για να αλωνήσουν τη χώρα με τη βοήθεια των Ελληνικών κυβερνήσεων.

  ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ΣΙΩΠΗΛΆ ΜΕΧΡΙ ΕΞΌΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΜΑΣ. https://uploads.disquscdn.com/images/445bcad42f20095e837f795b77f69221dbe99a8e7ca4953b563b7d026a576f46.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/22bd74f326fe9c30190494d4fa60b5c8ec519416ba3a7cfc9a236b5b9c591fd4.jpg

 • TheELLINAS1 .

  Καλησπέρα σε όλους !!!

  • Spyros Spyropoulos

   Καλησπερα ΕΛΛΗΝΑ!!!

 • ΙΡ

  Ωραια!κai ρωτω οποιος ξερει ας απαντησει!ειναι δυντον να τα σπασει η Αμερικα με την Τουρκια;;;Η γνωμη μου ειναι πως ΟΧΙ,σε καμια περιπτωση για τον απλουστατο λογο οτι οι Τουρκοι κρατουν τα στενα!και για τους Αμερικανους αυτο ειναι ναμπερ ουαν στρατηγικο θεμα λογω Ρωσιας!

 • Deadpool_Nikeus

  οι Τούρκοι έστειλαν λέει κατασκοπευτικό, να παρακολουθήσει τον Τσίπρα με το F-16

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ελπιζω να χαμογελουσε στις καμερες του κατασκοπευτικου.

   κατσε.. αυτοι εχουν φωτογραφικο δορυφορο.
   γιατι εστειλαν αεροπλανο;

   • Deadpool_Nikeus

    για δικιά τους «επίδειξη»

  • George Bakalis

   τετοιο βλημα που ειναι , δεν προκειται να τον εντοπισουν, πιανει υπερηχιτικη ταχυτητα 12 μακ.

 • ταξιδευτής

  μη γελιομαστε …η Τουρκια του Ερντογαν βρισκεται στο σημειο οπου αν δεν την καταστρεψουν τωρα θα γινει ακλονητη υπερδυναμη
  …ετσι γινεται παντα….οταν ειναι μικρος ο ρινοκερος εχει πολλους εχθρους……….μεχρι να μεγαλωσει

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   η τουρκια με τα μεμετια;

  • αδελφε … ελπιζω η διαθεση να ειναι ειρωνικη :-D

   • ταξιδευτής

    οχι δεν ειναι…σε τι διαφωνεις?….αν δεν την καταστρεψουν οι Αμερικοισραηλινοι
    με τοσα εξοπλιστικα προγραμματα που ηδη τρεχει (+ πυρηνικους σταθμους)….σε 10 χρονια δεν θα την ακουμπαει κανεις

  • Deadpool_Nikeus

   σε 5 ή 10 λεπτά? προλαβαίνω να πάω μια τουαλέτα?

  • ACBOC o ANAΦENTOC

   Οταν ο ρινοκερος μεγαλωσει τον πυροβολουν και του κοβουν το κερας!!!!

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ῥεπούσειες… Ἱστορίες

  Κατὰ τὴν περίοδο τῆς Ὀθωμανικῆς Αὐτοκρατορίας ἡ παραπαιδεία εἶχε μεγάλη ἄνθηση.

  Ὁ Σουλτᾶνος ἀνέθεσε τὴν ἐκμάθηση τῆς ἑλληνικῆς γλώσσας στὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία.
  Ἡ ὁποία ἄνοιξε μὲ τὴν σειρά της ἰδιωτικὰ φροντιστήρια.
  Τὰ ὁποῖα ὀνομάστηκαν Κρυφὰ Σχολειά.
  Τὸ ὀνομαστώτερο βρισκόταν στὴν χαράδρα τοῦ Λουσίου.
  Πάνω στὸν γκρεμό, λόγῳ τῆς καταπληκτικῆς θέας.
  Τὰ παιδιά, ἐκτὸς ἀπὸ Ἑλληνικὴ Γλῶσσα, παρακολουθοῦσαν σύμφωνα
  μὲ τὸ πρόγραμμα τοῦ Παιδαγωγικοῦ Ἰνστιτούτου τοῦ Σουλτάνου,
  Ἑλληνικὴ Ἱστορία,
  Θρησκευτικὰ καὶ
  Ἑλληνικὴ Φιλοσοφία…

  • Γατονι

   που τα γραφει αυτα

   • ACBOC o ANAΦENTOC

    Ειρωνικα γραφει ο Ευαγγελος!!

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    Ῥεπούσειες … γραφει !

 • © Proud to be Greek

  «Kάλιο αργά παρά ποτέ»
  Εστω και αργά κατάλαβαν οτι το «μετριοπαθές Ισλάμ που προωθούσαν» με την Τουρκία ως χώρα πράδειγμα προς μίμηση και εξαγωγή ήταν ένα όνειρο απατηλό.

  Με την πρώτη ευκαιρία περιμένω:
  — Την αποπομπή της Τουρκίας απο το ΝΑΤΟ
  — Την αποπομπή της απο τους G20
  — Tην ακύρωση της παράδoσης των F35
  — Τον βομβαρδισμό τουρκικών στρατευμάτων στην Συρία για την προστασία των κούρδων.
  — Ενταλμα σύλληψης του Ερντογάν για την παράκαμψη του εμπάρκο κατά του Ιράν__τουλάχιστον για να μην πω και για υπόθαλψη τρομοκρατίας.

  • ΙΡ

   και καλα ο Ερντογαν μηπως θα ειναι ισοβιος προεδρος της Τουρκιας;;;η στρατηγικη σημασια ομως αυτης δεν αλλαζει!και οι Αμερικανοι εχουν τον τροπο να λενε φυγε εσυ ελα εσυ!!!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    Το φέρνουν λάου λάου για να μην φανεί στο λαό της Τουρκίας πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν …

   • © Proud to be Greek

    Φυγε εσυ ελα εσυ οταν είναι κάποιος που δεν γουστάρουν όπως εγινε με ευθύνη του ο Ερντογάν.
    Κατα τα αλλα είναι σταθεροί στις συμμαχίες τους, και το βλέπουμε με την Ιαπωνία και την Ν. Κορέα.

    Το κουρδικό Κράτος αυτό τον σκοπό εχει και η προσέγγιση με την Ελλάδα, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    Οσο για τα Στενά, αυτά διέπονται απο κανόνες που πρέπει να τηρηθούν.
    Και πάλι οι αμερικάνοι θα μπορούν να περνάνε όπως ορίζουν οι κανόνες.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   – Από το ΝΑΤΟ θέλει να φύγει μόνη της

   – Από τους G20 θα φάει πούλο

   – Τα F-35 δεν θα τα πάρει

   – Θα πάει κανένα μεμέτι με καμιά χειροβομβίδα και θα την πετάξει σε πυρομαχικά

   ( Το πλκτρολόγιό μου μέσα )

   • Κωνσταντίνος Σπέτσες

    ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΕΒΡΑΙΌΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΊΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΊΝΑ ???
    ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ΄.

    https://uploads.disquscdn.com/images/445bcad42f20095e837f795b77f69221dbe99a8e7ca4953b563b7d026a576f46.jpg

    • Κώστας ο υπομονετικός

     ΚWλοκίσσιγκερ …

     Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να τον καθαρίσει ;;;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα , τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα . Εμένα ο λογισμός μου , μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

  Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα. Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ , αφού το γκρέμισμα του θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος , ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος

  http://paterpaisios.blogspot.gr/

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Οι Εβραίοι , επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο …….ηγέτη , θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη . Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν χριστιανοί ……

  Σκεύος Εκλογής , Σελ: 206

  http://paterpaisios.blogspot.gr/

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Ευρωπεο ηγετη τον αντιχριστο

 • Steve Nichols

  Μακαρι, και εχει και λογικη βάση αυτη η πληροφορία απο τις ΗΠΑ…κυκλοφοράει η φήμη ανάμεσα στους Ελληνες του Καναδα και των ΗΠΑ οτι ο Τραμπ θέλει Ελληνοτουρκικη σύρραξη με επιθετικό αιφνιδιαστικό χτύπημα από Ελλάδα και υποστήριξη από Αμερικανούς και Ισραήλ…Γιαυτό έρχεται ο Τσιπράκος ,αλλά τόσο μπαγλαμάς που είναι αυτός θα κλάσει μέντες και μόνο που θα το ακούσει….
  Εχει βάση αυτή η η πληροφορία, με τους Κουρδους να κανουν κράτος έτσι..! Το τέλος φυσικά και επίσημα μετά από σύρραξη Ελλαδος Τουρκιας της Συνθήκης της Λωζανης, ωστε να γίνει και το Κουρδικο κράτος. Και ετσι εξυπηρετουνται ολα τα Συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραηλ στην Συρια το Ιρακ και το Λιβανο…..Και να ρίξουν τον Ερντογαν, κατι που δεν κατάφεραν με το πραξικοπημα, οπως εγινε με την Ελληνικη χουντα το 1974… και οι κινήσεις που έχουν γίνει να μεταφέρουν Αμερικανικά στρατευματα στα Βουλγαρο-Τουρκικα σύνορα…

  • BABIS

   Καλοοοοοοοοοοοοο……………

   • makis2105 .

    To καλό πού το βλέπεις?

    • BABIS

     Ειρωνικα…

  • Γατονι

   Σιγά μη κάνει πόλεμο ο Τσίπρας. Με ποιούς Ελληνες? Δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας.

   • makis2105 .

    Ελληνες υπάρχουνε. Το οπλοστάσιο δεν είναι κατάλληλο για πόλεμο και η οικονομία της χώρας δεν σηκώνει νέα μικρασιατική εκστρατεία.

    • Steve Nichols

     Αιφνιδιαστικό χτύπημα στην Τουρκια τώρα, εχει ξανακουσει και από το ΓΕΕΘΑ, δεν ειναι καινουργιο….

   • ACBOC o ANAΦENTOC

    Και ποιος να παει να πολεμισει με αρχηγο τον προστατη των γκεηδων?

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   οταν διαβαζεις «επιθετικό αιφνιδιαστικό χτύπημα από Ελλάδα» ειναι καθαρο trolling

   • Γατονι

    Εδώ δεν έχουν φρένα τα αεροπλάνα. Δεν έχουμε φάρμακα για ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες.

    • Steve Nichols

     εεε καλα τωρα αρχίστε την κλαψα…! Αν οι ΗΠΑ το αποφάσισαν θα γινει… και ετσι πρεπει να αντιμετωπιστει…. Αν θελουν να το κανουν δεν θα ρωτησουν ουτε τον Τσιπρα θα μας βαλουν σε πολεμο χωρις να το καταλαβουμε….

     • Γατονι

      Διπλωματικά επεισόδια είναι αυτά. Μεθαύριο μπορεί να δεις να είναι πάλι κολλητοί με κάποιο αντάλλαγμα.

 • Jorge Melissa

  Τα νομοσχέδια που κατοχυρώνουν τις διάφορες ανωμαλίες δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ας είμαστε έτοιμοι και για τα επόμενα

  Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που δίνουν τις εντολές ελέγχουν οικονομικά τις διάφορες χώρες. Μπορεί να μην είναι γνωστά τα ονόματά τους αλλά είναι βέβαιο ότι εκδίδουν το νόμισμα και ελέγχουν και τις Τράπεζες. Έχουν όλα τα εργαλεία επιβολής αυτής της αλλόκοτης σκλαβιάς.
  Επιπλέον, διαφαίνεται ότι η ομάδα αυτή εκτός της πίστη προς τον Μαμωνά (χρήμα) την οποία έχει, διαθέτει και ‘θρησκευτική’ πίστη. Και η θρησκευτική τους πίστη σχετίζεται με το ερμαφροδιτισμό και άλλες ανώμαλες καταστάσεις. Διότι πως αλλιώς να εξηγήσουμε την επιμονή τους να κάνουν το άνδρα να είναι γυναίκα και την γυναίκα να είναι άνδρας.
  Αυτά τα νομοσχέδια που κατοχυρώνουν τις διάφορες ανωμαλίες δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ας είμαστε έτοιμοι και για τα επόμενα … Πάτο το βαρέλι της παρακμής δεν φαίνεται να έχει.

  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/blog-post_907.html#more

  • Γατονι

   Εγώ τα γράφω αυτά χωρίς να διαβασω άρθρα γιαυτό είμαι γατόνι. Δε θέλει πολύ σκέψη να καταλάβεις ποιός κινεί τα νήματα

 • Jorge Melissa

  ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΘΩΣ «Η… ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ»!
  https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%89%CF%83-%CE%B7/

 • Jorge Melissa

  Πώς και από ποιους σαμποταρίστηκε το ελληνικό υπό ανάπτυξη σύστημα εντοπισμού των τουρκικών μαχητικών stealth F-35
  Την στιγμή που η παγκόσμια αμυντική βιομηχανία προσπαθεί να προσεγγίσει αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση απειλών μαχητικών stealth (F-22, F-35 σε υπηρεσία και σε λίγο το Su-57) και έξι μήνες πριν την παραλαβή των πρώτων τουρκικών μαχητικών της κατηγορίας από τα συνολικά 100, αποκαλύπτεται ότι μια ελληνική ομάδα επιστημόνων είχε φτάσει «πολύ κοντά» στην δημιουργία και την εφαρμογή της σχετικής τεχνολογίας!

  Τι απέγινε; Σαμποταρίστηκε, υπονομεύθηκε και εν τέλει η ομάδα «απενεργοποιήθηκε».

  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/10/stealth-f-35.html#more

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Δημήτριος : Γέροντα , ο ηγέτης αυτός του πολέμου θα είναι Εβραίος ;

  Γέροντας : Ναι Εβραίος θα΄ναι . Θα συνεργαστεί πολύ και ο πάπας , γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει ν΄ακολουθούν τον αντίχριστο. Γι΄αυτό κι ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε : «τον πάπα να καταράσθε , διότι αυτός θα είναι η αιτία .» Ο Άγιος εννοούσε αυτόν τον πάπα της συγκεκριμένης εποχής , που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του αντιχρίστου . Οι άλλοι πάπες σε σχέση με εκείνον θα φαίνονται σαν καλοί.

  Σκεύος Εκλογής , Σελ :219

 • © Proud to be Greek

  Οταν κάνω restart το κινητό μου, τσεκάρω και τα apps να δω αν λειτουργούν.

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   κανονικα οχι
   αλλα εχω ενα κινητο που γνωριζεις οτι ενα app δεν το ξεκινα αυτοματα

   • © Proud to be Greek

    Εσυ είσαι το γατόνι και οχι το Γατόνι.

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    και μολις ειδα οτι ειχα σβηστο το κινητο χαχαχααχχααχχα
    (μου ειχε πεσει ενωριτερα και βγηκε η μπαταρια)

 • Jorge Melissa

  Ο Καποδίστριας … Τι συνάντησε κατά την άφιξη του στην Αίγινα…και μια σημαντική λεπτομέρεια
  https://proskynitis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_25.html

 • Κωνσταντίνος Σπέτσες

  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΩ ΔΙΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΌΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ,
  ΤΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΉΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΌΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ.

  ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΣΚΥΛΟΕΒΡΑΊΟΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.
  https://uploads.disquscdn.com/images/445bcad42f20095e837f795b77f69221dbe99a8e7ca4953b563b7d026a576f46.jpg

 • Γατονι

  Δε ξέρω κατά πόσο είναι τυχαία.

  Οι «αραβικές ανοίξεις» στη περιοχή.
  Η ελληνική χρεοκοπία. Καλά από το 1985 κανένας δε βρέθηκε να σταματήσει το κατήφορο? Τόσο άσχετοι ήταν?
  Η άνοδος νεοναζί στην Ουκρανία.
  Η εμφάνιση των τζιχαντιστών.
  Ο πόλεμος στη Συρία.
  Η άνοδος στην εξουσία Αλβανών εθνικιστών που ξηλώνουν την ελληνική μειονότητα.

  • pentapostagma

   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

   • Γατονι

    Όλα είναι σχεδιασμένα.

    • © Proud to be Greek

     Προμελετημένα –> ο όρος για τα εγκλήματα.

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    -συμφωνα με την επιστημη, δεν υπαρχει τυχαιοτης/ χαος
    -ετυμολογικα απο τα αρχαια Ελληνικα τυχη = επιτυγχανω τον σκοπο

    • pentapostagma

     ειναι ο proxy war μεταξύ των Υπερδυναμεων

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      Ναι.

     • Γατονι

      Στην ουσία θέλουν να στριμώξουν τη Ρωσία και μετά μόλις τους εξαντλήσουν να βρουν μια αφορμή να εισβάλλουν.

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   ΚΙΜ?

   • Γατονι

    Και αυτό εντάσσεται στο πλάνο, είναι στη γειτονιά της Ρωσίας

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  73Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ (PHOTOS)

  Posted on Οκτώβριος 12, 2017 by Δ.-Ι. •
  Σχολιάστε

  Την 73η επέτειο της απελευθέρωσής της από τα ναζιστικά στρατεύματα
  Κατοχής, γιορτάζει σήμερα η Αθήνα. Η Αθήνα απελευθερώθηκε από τα
  ναζιστικά στρατεύματα στις 12 Οκτωβρίου του 1944. Την ιστορική εκείνη
  ημέρα, όπως γράφει το wikipedia ο Αθηναϊκός λαός παρακολούθησε την
  κατάθεση στεφάνου από τον επικεφαλής των αποχωρούντων Γερμανών μαζί με
  τον κατοχικό (διορισμένο) δήμαρχο στο … Συνέχεια →https://national-pride.org/2017/10/12/73%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd/

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ

  π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (1927 – 2006)

  60
  12/12/1982
  14, 6 – 8

  Προπαρασκευή τῆς Κρίσεως. Ὁ εὐαγγελισμός τῶν ἐθνῶν. Ἡ πτῶσις τῆς Βαβυλῶνος .

  http://www.arnion.gr/mp3/omilies/p_athanasios/apokalych/apokalych_060.mp3

 • Jorge Melissa

  ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλος υιοθετεί κοριτσάκι με τον «σύζυγό του» και δύο εβδομάδες μετά το σκοτώνει γιατί τον «ενοχλούσε»
  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html

  • Γατονι

   Θα δούμε πολλά απίστευτα με το νόμο αυτό.. Από το να εκδίδουν κανένα κοριτσάκι ή να κάνουν αλλαγή φύλλου με το ζόρι και άλλα πολλά..

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ

  ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ &ΔΙΔΑΧΕΣ

  Αλίμονο στα κράτη του βορρά

  Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλλοίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο .

  «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας .

  Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .

  Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

  Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

 • Peacemaker reloaded

  Τους εριξαν πυραυλο κρουζ και μεθαυριο θα τους παραδωσουν Φ-35….και μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε..

  • Κώστας ο υπομονετικός

   «Θεωρητικά» τους έριξαν τους Κρουζ …

   Στα συμφέροντα φιλίες δεν χωρούν …

   • Peacemaker reloaded

    Ναι οπως το εννοει το αρθρο το εννοω και εγω..αλλα ειναι τα «ανοητα»…!

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Ή αν θες, άλλο παιχνίδι κι άλλο δουλειά

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ῥεπούσειες… Ἱστορίες

  Ἕνα ἑορταστικὸ τριήμερο τοῦ 1826 συνέβη
  ἕνα τρομερὸ δυστύχημα στὸ Μεσολόγγι.
  Κατὰ τὴν μαζικὴ ἔξοδο ἀπὸ τὴν πόλη, πολλοὶ κάτοικοι ποδοπατήθηκαν.
  Στὸ μεγάλο μποτιλιάρισμα.
  Τὸ ὁποῖο προεκλήθη ἐπειδὴ ἕνας Τοῦρκος ὑπάλληλος
  ἀμέλησε νὰ ἀνοίξη τὸ ἕνα φύλλο τῆς θύρας τῆς ἐξόδου τῆς πόλεως.

  Ἀνάλογο περιστατικὸ συνέβη τὸ 1981
  Μὲ τὴν θύρα 7 τοῦ Ὀλυμπιακοῦ.

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   χαχα ρε Βάγγο δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια !!!

   • Εὐάγγελος Χ.Ο.

    Φαντάζουν κωμικές. Καὶ εἶναι κωμικές.
    Μὴν ἀπορήσεις ὅμως ἐὰν διαβάσεις παρόμοια περιγραφὴ
    στὰ μελλοντικὰ βιβλία Ἱστορίας.
    Κι αὐτὸ θὰ συμβῆ ἐὰν ἐξακολουθήσουμε νὰ ἀδιαφοροῦμε.
    Γι’ αὐτὰ ποὺ μᾶς ἀφοροῦν.

    Καὶ τότε θὰ κλαῖμε μὲ μαῦρο δάκρυ!

    • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

     Βαγγο εχεις απολυτο δικιο!! Αλλα γελαμε με την καταντια μας ! Εξαλλου επιλογη μας ειναι η καταστροφη.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Δημήτριος : Αυτά , Γέροντα , είναι σημεία των καιρών ;

  Γέροντας : Σημεία , σημεία των καιρών , δεν βλέπετε ……Πρέπει να΄ναι βόιδι – να με συγχωρείτε – κανείς , για να μην καταλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται ……Πολλοί από τους άγιους πατέρες θα ευχόντουσαν να ζήσουν στην εποχή μας , γιατί είναι εποχή ομολογίας . Οι καιροί είναι δύσκολοι , αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια . Θα ρωτάνε σε λίγο για τους χριστιανούς , όπως παλαιότερα ρωτούσαν για τα πολιτικά φρονήματα .

  Νικόλαος : Θα μας κάνουν φάκελο , Γέροντα ;

  Γέροντας : Α , μπράβο! Φακέλους .

 • Κώστας ο υπομονετικός

  Πολύ θα ήθελαν πάντως οι Αμερικάνοι να ξαναδιεισδύσουν στην περιοχή της Τουρκίας, και πιστέψτε με, δε θα αργήσει να ξανάρθει αυτή η μέρα ..

 • Γατονι

  Η Ελλάδα μάλλον έπρεπε να αλυσοδεθεί στα χρέη από δήθεν… ανίκανους πολιτικούς, πριν ξεκινήσει το χοντρό παιχνίδι στον αραβικό κόσμο για να είναι υπάκουο σκυλάκι. Και φυσικά γιατί όχι, τα κοράκια ψοφάνε για τέτοια, να αισχροκερδίσουν εις βάρος κάθε χώρας που μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία (funds-τράπεζες-ευρωπαικοί κολοσσοί και άλλα) ρευστοποίησης του πλούτου της

 • Spock

  η ειδηση της ημερας για να μην πω της χρονιας ειναι η αγορα του γεωτρυπανου, ολα τα αλλα
  μπουρου μπουρου στην πλατεια Κουμουνδουρου…

  • Κώστας ο υπομονετικός

   ????????????????????????????????????

   ΔΩΣΕ ΛΙΝΚ !!!!!!!!!!!!!!

   ΑΚΟΜΑ ;;;;;;;

   ΣΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΩ !!!

   • Spock

    διαβαζεις τα θεματα ? εεεεε?

    • Κώστας ο υπομονετικός

     ΕΕΕΕΕΕ?????????

  • Peacemaker reloaded

   Σαν να αγορασεις παρκινγκ για την φερραρι χωρις να την εχεις…

   • Spock

    οταν το στησουν καμμια 15 μιλλια ανοικτα απο το Καστελοριζο εντος Ελληνικης ΑΟΖ
    να δω τοτε ποσο μαγκες ειμαστε

    • Γατονι

     θα διαμαρτυρηθουμε στον ΟΗΕ!

     • Spock

      διαβημα αυστηροτατο και μπαν …οχι παιζουμε

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      και σε αλλους διεθνεις οργανισμους.

     • Γατονι

      δε θα περασει ετσι!

     • Lalakis ο αργικέραυνος

      αμα κανει και συναυλια ο Νταλαρας… εκει να δεις.

    • Peacemaker reloaded

     Προς το παρον ολο λογια ακουω…και πολλα ΘΑ…οπως ειπα και σε καποιον αλλον το πρωι για αναλογο θεμα τοσα θα δεν ειπε ουτε ο αειμνειστος αντρεας…!

    • BABIS

     Θα φαει μια ωραια τορπιλη.

     • Spock

      ναι εχουμε ριξει πολλες μεχρι τωρα

  • pentapostagma

   ακριβως

  • Κώστας ο υπομονετικός

   ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ;;;

   ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ;;

   • Spock

    στο Αραρατ ..χαχαχ

  • ταξιδευτής

   ειδες οι κορεατες….μετα φταιμε εμεις να μαστε με τον Κιμ?

  • skeptomenosellin

   Τρυπάνι θα έβρισκαν κάποτε. Κάποιος θα τους το παραχωρούσε. Το θέμα είναι αν τους αφήσουν να το στήσουν οι ανταγωνιστικές εταιρίες και να έχουν τον Σουλτάνο να τους τρώει το φαϊ….. :-)

   • Spock

    δεν θα το στησουν για εξορρυξη για προβοκατσια εις βαρος μας θα το κανουν.
    Θελουν να μας συρουν σε διαπραγματευση για την ΑΟΖ. Αν το στησουν πριν
    την ανακυρηξουμε μετα θα ειναι αργα, δημιουργειτε νομικο τετελεσμενο

    • skeptomenosellin

     Μα για όλους τους λόγους που αναφέρεις αλλά και τα συμφέροντα των πετρελαϊκών, βλέπω τελικά να κηρύσσουν ΑΟΖ…
     Είναι το θέμα ποιος θα προλάβει ποιον ταπεινή μου άποψη….
     Μακάρι να μην προλάβουν Σπόκυ και να είμαστε εμείς οι κερδισμένοι….

     • Spock

      πολλα θα κριθουν στην Ουασιγκτον τις επομενες μερες…

     • skeptomenosellin

      Έτσι…

 • ταξιδευτής

  με καλεσαν σε ενα γαμο το Σαββατο…..παντρευονται 2 ανωμαλοι………………………………ενας Αντρας κ μια Γυναικα

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   να καταθεσει γνωματευση ο ιατροφιλοσοφος Δωριευς !

  • Deadpool_Nikeus

   είναι εξακριβωμένες οι ταυτότητές τους?

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Φασισταριά θα είναι !

  • Κώστας ο υπομονετικός

   ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ !!!

   ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΥΦΕΤΑ !!

  • Peacemaker reloaded

   Γαι τον ιδιο λογο εριχναν βεγγαλικα στην Μυκονο…πηγε αντρας με γυναικα….

  • Γιώργος fs.
  • Κυρ Μέντιος

   Εμετός…..

 • Γιάννης the Doctor

  Eλλάδα-Κύπρος-ΗΠΑ-Ισραήλ-Αίγυπτος και τώρα μαζί και το Κουρδιστάν.

  Μπροστά σε αυτές τις ευκαιρίες, κάποιοι επικίνδυνοι υποστηρίζουν τους ρώσους.

  • Γατονι

   Αυτοί που αναφέρεις δεν είναι αξιόπιστοι σύμμαχοι. Οχι ότι οι Ρώσσοι είναι. Ολοι το συμφέρον τους κοιτάνε.

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Τελικά όλοι αυτοί που είπες θα κοιτάξουν την πάρτη τους …

   • Γατονι

    Τώρα σε έχει ανάγκη οκ.. Μετά από 3-4 αντε 5 χρόνια θα σου δώσει πόδι.

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Ενώ εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε πως μια συμμαχία κρατάει για πάντα … Όπως η σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ …

 • Frank Underwood

  Προσέχετε λίγο τους τίτλους…είπαμε αλλά μέχρι ενός σημείου….

  • Γιώργος fs.

   Ας περιμένουμε να πέσει ο πραγματικός πύραυλος!!😆😆😊

   • Frank Underwood

    Όχι τίποτα άλλο, διαβάζεις το «έριξαν πύραυλο κρουζ» και σε πιάνει ένας αποριοενθουσιασμός μέχρι να ανοίξει το άρθρο και να διαβάσεις την μπιιιιιιιπ……

  • pentapostagma

   οταν βλεπεις εισαγωγικα να υποψιάζεσαι…

   • Frank Underwood

    Το μάτι πάει κατευθείαν στο ψητό (το κείμενο δηλαδή) τα εισαγωγικά τα εντοπίζει σε δεύτερο χρόνο.

    • pentapostagma

     εμ ;)

    • Deadpool_Nikeus

     οπότε πρέπει από την αρχή να διαβάζεις προσεκτικά και να μην προτρέχεις για να έχεις….

 • Γατονι

  Πραγματικοί σύμμαχοι είναι μόνο λαοί που είναι συγγενείς μεταξύ τους. Πχ
  Γερμανία-Ολλανδία-το μισό Βέλγιο-Αυστρία
  Ρωσία-Σερβία-αντε και Βουλγαρία
  Ελλάδα-Κύπρος
  Τουρκία-Πακιστάν

 • Peacemaker reloaded
  • Γιώργος fs.

   Κώστα …..πάρε θέση για τη Ρόδο!!😆😆😆

   • Peacemaker reloaded

    Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα…(λεμε τωρα) :-) :-)

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Ιδού η Ρόδος…αντίο στο πήδημα! Χαχαχαχαχαχα…

 • skeptomenosellin

  Όλα αυτά μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά πράγματα αν τα δούμε μεμονωμένα, αλλά αν δούμε την γενικότερη εικόνα, ίσως υπάρχει μια ποιοτική διαφορά με το πριν…
  Θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όλων αυτών όταν θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και θα έχουμε άμεση σύγκρουση συμφερόντων… Εγώ πάντως ελπίζω…..

 • Lalakis ο αργικέραυνος

  παῖδες, δεν βλεπω να θετικώνεστε μεταξυ σας, ενω συμφωνειτε !

  αϊντε να θυμηθουμε λιγο την συνηθεια αυτη στην οικογενεια του 5γματος.

  • BABIS

   Ξεκιναω πρωτος.
   ΘΕΤΙΚΩΣΤΕ ΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   • Γιώργος fs.

    Αμέσως αδερφέ Μπάμπη!!

   • Κώστας ο υπομονετικός

    ΘΑ *ΗΔΗΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ;;;

  • Spock

   αυτο το θετικωνεστε μεταξυ σας δεν μου ακουγεται καλα…χαχαχαχ

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Πάρε κι εσύ για τιμωρία !

    • Lalakis ο αργικέραυνος

     ριχτου να μαθει

   • ταξιδευτής

    χαχαχαχαχα συριζαιος ο λαλακης θα μας βγει

   • Κώστας ο υπομονετικός

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΥΣΗΚΩΝΕΤΑΙ

    • BABIS

     ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Ή το ΦΥΣΤΙΚΩΝΕΣΤΕ…

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    μας φερνει πιο κοντα :-)

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Τους άλλους τους μοντεράτορες τους ρώτησες ή το παίζεις αρχηγός τώρα;

   • Lalakis ο αργικέραυνος

    επειδη πιστευουμε στην δημοκρατια

    Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω

    • Κώστας ο υπομονετικός

     ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌΤΑΤΟΝ !!!!

     ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩΜΕΝ

    • skeptomenosellin

     Πες τα αρχηγέ…..:-)))

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Διακρίνεις και συ μια αυταρχικότητα ή είναι ιδέα μου?…

    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Θα τους ψήσει στα ιντερνετικά του κάρβουνα !

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Το ύψος του bonus απόδοσης θα κριθεί από τo σύνολο των upvotes? Με εκείνη την αυξησούλα που λέγαμε τί θα γίνει boss?…

   • Spyros Spyropoulos

    Απο εμενα παντως δεν εχετε παραπονο…….

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Σπύρο μου εμείς παραμένουμε παιδιά του λαού χαχαχα

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Κι εγώ… Έχω πάθει Πάρκινσον από τις θετικές λέμε…

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Ωχ .. δυσκολίες στο κραγιόν έ ;;;

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    Ρε Κάφρε, 24άωρο δεν έκλεισες και θέλεις αύξηση ;;
    Να δώ να συνδικαλίζεσθε κι’όλας και τι άλλο !!!
    χεχεχεχεεεε

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Χαχαχα κρύβε λόγια… μην αποκαλύπτεις το σχέδιο της λαϊκής βάσης…

    • Deadpool_Nikeus

     άντε και στις απεργίες μέσα….

  • RED OR DEAD

   Ότι μπορώ κάνω Άρχων Μοδεράτωρ!θετικώνω ακόμα και τους βάζελους που κράζουν την ΘΡΥΛΑΡΑ!!!Τι άλλο θες;Χαχαχαχαχα!!!;)

   • DisqussioneR Νεμέτωρ

    Υποτάξου στη Μοδερατορία γαύρε για να μη βρεθείς στη Γ Εθνική χαχαχαχαχαχα

    • RED OR DEAD

     Υποτάξου στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και θα σε κάνουμε πρόεδρο στην ομάδα σου!χαχαχαχα!!!;)

  • Deadpool_Nikeus

   να πάρουν τα κλικ φωτιά…να σπάσει το «αριστερό κουμπί» στο ποντίκι

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Δεν συμφωνώ μαζί σου αλλά πάρε μια θετική …

 • YannisWar

  Χα χα πολύ μου άρεσε ο «πολλά υποσχόμενος» τίτλος σας !!!

  • pentapostagma

   εικονα απο το μελλον

 • Γατονι

  Η μοναδική χώρα τα τελευταία 50 χρόνια που υποστήριξε την Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου ήταν η Συρία του πατέρα του Ασαντ.

  Αυτόν που κατηγορούσαν οι ηλίθιοι αριστεροί που δεν έχουν διαβάσει πέρα από την Αυγή και δε ξέρουν από που ξημερώνει ο ήλιος.

  • Spock

   υπαρχει αληθεια σε αυτο…εναλλακτικες βασεις για τα Ελληνικα μαχητικα πχ σε περιπτωση αερ υποστηριξης της
   Κυπρου

   • Γατονι

    Με τέτοιους πολιτικούς μη περιμένεις.

    • Spock

     λεω τι ισχυε μεχρι πριν μερικα χρονια…..τωρα ουτε λογος

 • Peacemaker reloaded

  Eιναι αληθεια τελικα οτι αποχωρησαν οι ΗΠΑ απο την ουνεσκο…? δεν παμε καλα…

  • pentapostagma

   ναι

   • Peacemaker reloaded

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ…

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Ναι, αποχώρησαν, ή ναι, δεν πάμε καλά;

    • pentapostagma

     θα δεις σε λιγο. πρεπει να αλλαξεις φωτο προφιλ τωρα. σου χω μια καλυτερη

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Μπορούμε να αλλάξουμε & nick-name & avatar με τον ίδιο λογαριασμό ή χάνετε;

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μπορούμε

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Μπορούμε*

     • Deadpool_Nikeus

      αντι-G Lock….

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      2 λέξεις???

     • skeptomenosellin

      χαχαχαχαχα…!!!!!

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Έχω μπερδευτεί Χάρη… θα στρώσει το πράμα χαχαχαχαχα

     • Deadpool_Nikeus

      είμαστε εδώ να βοηθήσουμε ;)

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Φαίνεται!
      Από το ωραίο κλίμα… ;))

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Δώσε φώτα…

     • pentapostagma
     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Χαχαχαχαχα Είσαι πειραχτήρι!!

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Με τιμά η προσφορά αλλά θα επιμείνω στο ζουμπουρλούδικο προφίλ. Ευχαριστώ πάντως…

     • Deadpool_Nikeus
     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Χαχα. Της ΔΕΗ είσαι ρε…;

     • Deadpool_Nikeus

      φώτα δεν ζήτησες? χαχαχα

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Αποχώρησαν

     • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

      Γιατί, πάμε καλά; Χαχαχαχαχαχα…

     • DisqussioneR Νεμέτωρ

      Εμείς (προσωπικά) έτσι νομίζω…

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν την UNESCO
   Στην σχετική ανακοίνωση του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενημερώνει ότι η απόφαση της αποχώρησης θα τεθεί σε ισχύ στις 31 Δεκεμβρίου του 2018.
   «Η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία και αντανακλά την ανησυχία των ΗΠΑ για τις αυξανόμενες καθυστερούμενες οφειλές στην UNESCO,
   την ανάγκη για θεμελιώδη μεταρρύθμιση στον οργανισμό και την συνεχιζόμενη αντι-ισραηλινή προκατάληψη στην UNESCO.
   Οι ΗΠΑ επιθυμούν να διατηρήσουν την εμπλοκή τους στον οργανισμό ως κράτος παρατηρητής,
   προκειμένου να συνεισφέρουν τις απόψεις και την τεχνογνωσία τους στα ζητήματα με τα οποία ασχολείται η UNESCO,
   όπως η προστασία της πολιτισμικής κληρονομιάς και η ελευθερία του Τύπου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
   Η επικεφαλής της UNESCO, Ιρίνα Μπόκοβα, δήλωσε πως ενημερώθηκε επισήμως από τον Αμερικανό ΥΠΕΞ
   για την απόφαση της διοίκησης Τραμπ και εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για αυτήν την εξέλιξη.
   Στην δήλωσή της, υπογράμμισε ακόμη πως η απόφαση αυτή των ΗΠΑ συνιστά μια απώλεια για «την οικογένεια των Ηνωμένων Εθνών»
   και για την πολυμερή συνεργασία.
   https://isxys.blogspot.com/

  • Deadpool_Nikeus

   γιατί? τι το τραγικό βρίσκεις?
   δεν τους γουστάρει ο Τραμπ

   • pentapostagma

    δεν ειναι αυτο.

   • Peacemaker reloaded

    μα το θεμα δεν ειναι τι γουσταρει ο τραμπ…

    • Deadpool_Nikeus

     Η αποχώρηση των ΗΠΑ έρχεται μετά από τις επαναλαμβανόμενες κριτικές στις αποφάσεις της UNESCO, τις οποίες η Ουάσινγκτον κρίνει ότι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο Ισραήλ.

     Παρόλο που οι ΗΠΑ είχαν σταματήσει τη χρηματοδότηση προς την UNESCO μετά την απόφασή του οργανισμού να δεχθεί ως μέλος της την Παλαιστίνη το 2001, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε διατηρήσει το γραφείο του στα κεντρικά γραφείο του προσπαθώντας να σταθμίσει την πολιτική εκ των έσω.

     • Peacemaker reloaded

      τις οποίες η Ουάσινγκτον κρίνει ότι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο Ισραήλ.

      ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ..? το θεμα δεν ειναι τι γουσταρει ο τραμπ…

     • Deadpool_Nikeus

      ναι αλλά ο Τραμπ το επεδίωξε, επί Τράμπ έγινε η αποχώρηση

     • Peacemaker reloaded

      ετυχε να ειναι ο τραμπ…και ο Σακα Ζουλου να ηταν (οχι ο δικος μας) το ιδιο θα γινοταν…

     • Deadpool_Nikeus

      σ’ αυτό δεν αντιλέγω…όμως δεν ξέρουμε αν κατά βάθος το ήθελε ή όχι…
      τέλος πάντων…. το θέμα είναι ότι έγινε… και αυτό δεν αλλάζει

  • ταξιδευτής

   του το ζητησαν οι Ισραηλινοι γιατι θεωρει οτι οι Παλαιστινιοι καταπιεζονται

   • Peacemaker reloaded

    φσσστ μποιγκ…για τη δευτερη παραγραφο της προτασης παει)

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Ῥεπούσειες… Ἱστορίες

  Κατὰ τὴν περίοδο τῆς Ὀθωμανικῆς Αὐτοκρατορίας , λόγῳ τῆς κακῆς Παιδείας,
  ποὺ συνεχιζόταν ἀπὸ τὸ Βυζάντιο, πολλοὶ γονεῖς ἔστελναν
  τὰ παιδιά τους γιὰ σπουδὲς στὸ ἐξωτερικό.

  Ὅταν ὅμως ἐπεκράτησε ἡ Ὀθωμανικὴ Αὐτοκρατορία,
  ἵδρυσε πολλὰ κολλέγια ἀνωτέρας ἐκπαιδεύσεως,
  Οἱ ἀπόφοιτοι, εὕρισκαν ἀμέσως δουλειὰ στὸ Δημόσιο.

  Πολλοὶ Ἕλληνες ἔστελναν τὰ παιδιά τους σὲ αὐτὰ τὰ κολλέγια
  γιὰ νὰ κάνουν καρριέρα.

  Οἱ ἀπόφοιτοί τους ὀνομάζονταν …Γενίτσαροι.

  • Γατονι

   χαχαχαχαχα

  • Διγενης ακριτας

   Γεια σου Δεσποτα!

  • Γατονι

   Στην Ιταλία τα έστελναν γιατί από ένα σημείο και μετά απαγορευόταν ακόμα και να μιλάς ελληνικά!! Είναι να απορείς πως επέζησε η ελληνική γλώσσα.

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Ζωγραφίζεις απόψε γράφοντας !

  • Peacemaker reloaded

   Αυτο γινετε τωρα…οι «αποφοιτοι» τους ονομαζονται αντιφα…!

  • Ποια χρονιά μπήκε στα σχολικά βιβλία το ανιστόρητο έκτρωμα της Ρεπούση; Μήπως το 2005 επί πρωθυπουργίας του κουμπάρου του Ερντογάν κωστάκη με υπουργό παιδείας την μαριέτα;

   • skeptomenosellin

    Κοιτάς πόσα χρόνια χρειάζονται για να παρέλθει η πρώτη γενιά?

    • Deadpool_Nikeus

     :) πολλά σαρδάμ σήμερα

     • skeptomenosellin

      φ5 :-))

     • skeptomenosellin

      Από ύπνο είμαι… Είχα δουλειά το μεσημέρι και έπεσα λίγο μετά.. Ακόμα σκουντουφλάω…

     • Deadpool_Nikeus

      δεν πειράζει βρε…μην δικαιολόγησε…όλοι μας κάνουμε λάθη…απλά έτυχε να το εντοπίσω εκείνο το δευτερόλεπτο

    • Είναι αλήθεια η ψέμα αυτό;

     • skeptomenosellin

      Νομίζω αλήθεια. Δεν έχω πρόσβαση σε βιβλία…
      Αλλά κατάλαβα καλά σε αυτό που ρώτησα?
      Μιλάς για την υπονόμευση?

     • Το πολύ 25 χρόνια. Παλαιότερα ήταν πολύ λιγότερα. Ο αφελληνισμός όμως είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν την εισχώρηση στα σχολεία του ρεπούσειου «βιβλίου» και συνεχίζεται δριμύτερος μέχρι και σήμερα.

     • skeptomenosellin

      Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Stanislav. Το θέμα είναι ότι παίζει ρόλο και η οικογένεια, αλλά και η κοινωνία. Εκεί θα παιχθεί το παιχνίδι στο τέλος…
      Και με τόσα που έχει να αντιμετωπίσει ο μέσος Έλληνας είναι δύσκολο να περάσουν οτιδήποτε. Άλλωστε την βιωσιμότητά μας την έχουμε αποδείξει… ;-))

     • skeptomenosellin

      Καλώς όρισες στο Site μας… :-))

     • Ευχαριστώ για την υποδοχή. Δεν είμαι καινούργιος. Στο 5σταγμα σχολιάζω σχεδόν 2 χρόνια.

     • skeptomenosellin

      Δεν σε έχω πετύχει ξανά αδελφέ…

     • Δεν με πέτυχες γιατί απλά γράφω το σχόλιο βλέπω και τις απόψεις των άλλων και αποχωρώ. Δεν κάθομαι να κάνω τσάτ και να πολυλογώ.

     • skeptomenosellin

      Σωστός…. :-)

 • Peacemaker reloaded

  Ε λοιπον αν οι ΗΠΑ αποχωρησουν και απο τον ΟΗΕ θα βγαλω το σουχοι απο το αβαταρ και θα βαλω το peacemaker του Μπουφαλο Μπιλ…

 • Deadpool_Nikeus

  Το Ισραήλ χαιρέτισε την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι αποχωρούν από την UNESCO, υποστηρίζοντας ότι σηματοδοτεί την έναρξη μιας «νέας εποχής» για τα Ηνωμένα Έθνη και αποτελεί απόδειξη ότι θα πληρώσουν «ένα τίμημα» για τις αντιισραηλινές θέσεις τους.
  «Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στα Ηνωμένα Έθνη: εκείνη όπου, όταν κάποιος κάνει διακρίσεις σε βάρος του Ισραήλ, θα πρέπει να πληρώνει το τίμημα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ντάνι Ντάνον, Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ.

  Μετά την απόφαση των ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία γνωστοποίησε ότι παραμένει δεσμευμένη στην Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών. «Η κυβέρνηση είναι δεσμευμένη να παραμείνει μέλος της UNESCO και να εργαστεί με τις άλλες χώρες μέλη στηρίζοντας το σημαντικό έργο της», ανέφερε εκπρόσωπος της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι. «Αλλά προφανώς η σχέση των ΗΠΑ με την UNESCO είναι δικό τους θέμα», πρόσθεσε.
  Η Γαλλία, όπου εδρεύει η UNESCO, εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση των ΗΠΑ και εκτίμησε ότι η απόφαση της Ουάσινγκτον προσδίδει «νέα σημασία» στη γαλλική υποψηφιότητα για την προεδρία της Οργάνωσης.

  «Λυπούμαστε για την αμερικανική απόφαση να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από την UNESCO σε μια περίοδο κατά την οποία η υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας σε αυτήν την Οργάνωση είναι πρωταρχικής σημασίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας Ανιές Ροματέτ-Εσπάνιε. «Η υποψηφιότητά μας για τη γενική διεύθυνση της Οργάνωσης αποκτά, υπό τις παρούσες συνθήκες, νέα σημασία», πρόσθεσε.

 • Διγενης ακριτας

  Θα τους τα χωσουν χοντρα. Θα ηθελα να βλεπω απο μια μερια το μουτρα του Κιλιτσαρογλου.

  • Peacemaker reloaded

   Θα τους αναρτησουν επιστολη διαμαρτυριας μεσα στα πιλοτηρια των Φ-35…

   • Διγενης ακριτας

    TA F 36 θες να πεις.

    • Peacemaker reloaded

     εκει θα κολλησουμε…

     • Διγενης ακριτας

      Θα παρουν αυτο που πηρε ο ΑΡΗΣ.

     • Peacemaker reloaded

      «ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ….»

     • Διγενης ακριτας

      Λεφτα. Καλα λες. Σε λιγο η τουρκικη λιρα θα ειναι στα ταρταρα.

     • Deadpool_Nikeus

      1 Euro = 4.32390431 Turkish liras
      1 U.S. dollar = 3.65230095 Turkish liras

     • Peacemaker reloaded

      ε καλα τωρα…εδω αυτοι που θα τις παρουνε αυτο που «κοβουνε» για νομισμα δεν αξιζει ουτε το χαρτι που ειναι τυπωμενο…να λεμε και του στραβου το δικιο…!

     • Διγενης ακριτας

      Δεν παυει να ειναι χρημα.

     • Peacemaker reloaded

      Ναι…για μονοπολυ….

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Ανυπόστατες πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο πρωί ο Λεβέντης θα πετάξει με Stukas για την αποχαιρετιστήριο έξοδό του !

 • Αναγνωστικό Α΄Δημοτικού 1965
  Πρώτη σελίδα – Πατρίδα
  Δεύτερη σελίδα – Θρησκεία
  Τρίτη σελίδα – Οικογένεια

  Το αντοίστοιχο του 2017 ?
  Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν………..

  https://uploads.disquscdn.com/images/38f57cfc88796a2306cfd705f9fa0ee2de679284e30f9c6bd966fdc1c2ebddc5.jpg

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Τώρα αντίστοιχα: Επαίρουμε το πρωί τη φουστοσημαία με τα χρώματα της ίριδας, κάνουμε μια γιόγκα να στανιάρουμε στο διάλειμμα μέχρι να έρθουν ο μπαμπάς με τη μπαμπά να μας πάρουν στο σχόλασμα…

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Οι Αμερικανοι αν αυτα που λεν τα πιστευουν να ζητησουν συγνωμη απο την Ελλαδα σε σχεσει με την συμπεριφορα των απεναντι της οσον αφορα την Κυπρο,την διατηρησιν με την ανοχην των των Τουρκικων στρατευματων σαυτην,τον εξοπλισμο της Τουυρκια,τα ΙΜΙΑ τις καθημερινες παραβασεις και παραβιασεις των Τουρκων που ολα αυτα γινοταν και γινονται με την ανοχην των.Εαν πραγματι δεν ειναι τεχνικη κριση των Αμερικανοτουρκικων σχεσεων ας αποδειξουν το λογω του αληθες αλλως οι Τουρκοι φανικαν πιο εξυπνοι στην πολιτικην των απο τους Αμερικανους,τους Γερμανους,Γαλλους και Αγγλους και ακομη και απο αυτο τοβλητο τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς που ειπε αλο οι παραβιασεις των Τουρκων και αλο των Ρωσων.Δεν θελω να το πιστεψω αλα μηπως αυτες οι παραβισεις οφελουσαν και τους Ρωσους;

 • Γατονι

  Πέσανε πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας σε γραφείο δικηγόρου

  • Peacemaker reloaded

   σε γραφειο δικηγορου τι ηθελες να πεσουνε…λουλουδια…?

  • ταξιδευτής

   θα πηδηξε κανα μοντελο παλι ο Κουγιας……………ειναι πιο γρηγορος κ απο σφαιρα

  • Κώστας ο υπομονετικός

   Και πάω στοίχημα αποκλείεται ο δικηγόρος να είναι λαμόγιο …

   • Peacemaker reloaded

    Οχι βεβαια…ενας θειος δικηγορος μου ελεγε συνεχεια…»μακρια απο γιατρο και απο δικηγορο»….

    • Κώστας ο υπομονετικός

     Κι εγώ έχω νονό δικηγόρο και δεν διατηρώ επαφές,

     καλό αυτό !!!

     • Peacemaker reloaded

      Εγω δεν τον ακουσα ομως…μεχρι που πηγα και παντρευτηκα (θυληκο) δικηγορο…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Ωχ ωχ !!!

      Γι αυτό το πέθανε το πουντάκι βρε !!!

     • Peacemaker reloaded

      ΜΑΑΑΑΓΟΟΟΣ ΕΙΣΑΙ…?

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Έχω παραστεί σε δικαστήριο για το θέμα του μηχανακιού μου και ξέρω πως είναι εκεί η κατάσταση ..

     • Peacemaker reloaded

      Οχι καλη οδηγος ειναι απλα κανει η μαλλον εκανε πολλα χλμ…δυο φορες που την χτυπησανε χωρις δικη της ευθηνη…!

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Κι εγώ είχα τρακάρισμα στους έξι πρώτους μήνες που το είχα αγοράσει και μάλιστα με κολώνα. Φορούσα ζώνη και έκανα τη βλακεία να πάω να πιάσω το κινητό από το πάτωμα, έστριψα και γεια σας …

      3000 ευρώ ζημιά, όλη η μούρη off και είχα την τύχη να μην ανοίξουν οι αερόσακοι, θα με έπνιγαν …

      Έσκασε η κάψουλα αλλά δεν πετάχτηκαν έξω …

     • Peacemaker reloaded

      ΩΩΩχχχ ρε φιλε…χοντρο ηταν αυτο…και που εσκασαν υα καψουλια το ιδιο κακο νομιζω παει ολο πακετο αλλαγη…η δικια μου το 1 ητανε καλο με εναν αλβανο μεθυσμενο βραδυ της επεσε στη πορτα απο στοπ αλλα ευτυχως του συνοδηγου και εκανε το λαθος να σηκωθει να φυγει…του πηρε τα νουμερα και τον πηγε μαμιωντας…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Καλά του έκανε …

      Κανονικά θέλει αλλαγή η κάψουλα γιατί βγάζει στον πίνακα βλάβη …

      Και τελευταία χάλασε και ο αερόσακος συνοδηγού, μόνος του ..

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί ο αερόσακος έξω ;;; Ελπίζω πως όχι, έτσι ;;

     • Peacemaker reloaded

      Πες τον μαστορα να ελενξει το τσιπακι του…δεν ειναι ακριβο…συνηθως τα φτυνει απο υγρασια…

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Υπάρχει περίπτωση να πεταχτούν έξω οι αερόσακοι;;;

      Όχι ελπίζω ε;;

      Πάντως προσπάθησε να σβήσει τη βλάβη αλλά δεν μπορούσε ..

     • Peacemaker reloaded

      Το αντιθετο ακρθβως…σε ενδεχομενη προσκρουση δεν θα δωσει εντολη το τσιπ να ανοιξουν…!

     • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

      Δεν πειράζει, με αυτό όλα τα αυτοκίνητα γίνονται Πούντο …

      http://www.alfavita.gr/sites/default/files/heirovomvdia.jpg

     • Κώστας ο υπομονετικός

      Με αυτό μπαίνουν απευθείας στο ΝΑΤΟ

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Τον καθάρισαν και έγιναν μπουχός …

 • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

  Έριξαν τον «πύραυλο» για να δουν εάν τον αντιμετωπίζουν οι S400 …

 • GrandRus

  ΜΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τα παχυσαρκα κωλoαμερικλανακια, οι μαναδες τους και οτι εχουν ιερό οι καρκινιασμενοι βρωμιαρηδες.
  Οταν βριζουν την Ρωσια ειναι καλα, αλλα οταν καποιος ποσταρει κατι για την Αμερικη τότε κατευθειαν «ban». ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτη ειναι η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ψυχοσυνθεση του καθε Αμερικανου που, βλεποντας την βρωμοχωρα του να παραπατα και να ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ, κατακρεουργει την….»δημοκρατια» οποτε μπορεί

  https://image.prntscr.com/image/X3XMLQ0xR5KynHO7w2g_eg.png

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Δεν υπαρχει δημοκρατια εδω και δυο χιλιαδες χρονια.

   Σιονιστικο καπιταλιμο εχουμε

  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Πω πω … κάνουν τέτοια πράγματα;;;

 • SHAKA_ZULU
  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Μαμάαααααααααααααααααααα !!!

  • Peacemaker reloaded

   Βγαλτο…θα μας κανει μυνηση το προβατο…

   • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

    χαχαχαχαχαχαχαχαχχααααα

 • SHAKA_ZULU
  • Peacemaker reloaded

   Βγαλτο θα σου κανει μυνηση ο Ασσουρ…και με το δικιο του!!!

   • SHAKA_ZULU

    Ναι όντως. ΣΥΓΓΝΩΜΗ γουρουνάκι!

  • kraser

   Πολυ συμπαθητικα τα γουρουνακια.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ερχετε η λοταρια του αβαπτιστου..

  Κληρωνει και πληρωνη

  • Peacemaker reloaded

   Το ανεκδοτο της χρονιας…

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τέτοια δικτατορία μόνο ό διάβολος μπορούσε να είχε σκεφτεί Και πάνε όλο αυτό το σύστημα το γραμμωτό, να μην μπορείς μετά πού λέει και ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ούτε να πουλάς, ούτε να αγοράζεις. Θα καταργήσουν και τα χρήματα. Δουλεύεις; Τάκ ένα κουμπί, να πάρεις λογαριασμό… Κάι μετά, ας υποθέσουμε, από την κάρτα, θα λένε ή κάρτα θα χάνεται, την κλέβουν, κάνουν… οπότε, πιο καλύτερα στο κεφάλι ή στο χέρι.

  θα δείτε, θα λεν στην τηλεόραση τώρα, χάθηκε ή κάρτα του ενός, την έκρυψε ό άλλος κ.λπ. και οι άνθρωποι να το βρουν για πιο ασφάλεια, να τρέχουν εκεί πέρα να το δεχθούν το σφράγισμα, σαν εξυπηρέτηση. Κατάλαβες τί γίνεται;

  Το είπε ξεκάθαρα ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, Πού να μην τα έγραφε κιόλας αυτά; «Ω βρέ παιδάκι μου, το σφράγισμα τού διαβόλου! Αρνείσαι, ας υποθέσουμε, το άγιο σφράγισμα, το βάπτισμα… Βάζεις άλλη σφραγίδα, βρέ παιδάκι μου. Αρνείσαι του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου…

 • Peacemaker reloaded

  Αυτο με τις πληρωμες με καρτες σκετη καθυστερηση και εκνευρισμος…μια ωρα σημερα ο αλλος στο σουπερ-μαρκετ να θυμηθει το πιν του…. και οταν το θυμηθηκε κατι επαθε το συστημα… και περιμενανε τα αλλα ζωα στην ουρα…γι αυτο σας λεω ελατε να σας βαλουμε ενα τσιπακι να μην ταλαιπωρειστε…!

  • Deadpool_Nikeus

   πάρτε τις ανέπαφες κάρτες ή τις προ-πληρωμένες…ούτε PIN ούτε τίποτα…και αν το σύστημα «πέσει» πρόβλημά τους…εσείς φεύγετε κανονικά

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Κληρωνει και πληρωνη ο θεοπαιχτης

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

  π.Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

 • SHAKA_ZULU
  • Θεσσαλονικιός ο ένδοξος

   Και το κακό είναι ότι δεν τρώγονται οι άτιμοι … βρωμάνε !!

 • Jorge Melissa
 • voidi greco

  Τρίχες. Οι Αμερικανοί μετα το Βιετναμ, κάνουν πολύ προσεκτικές στρατιωτικές κινήσεις. Όλες οι επεμβάσεις τους είναι χειρουργικές και χωρίς κόστος.
  Η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι ο νταής, που θέλουν οι Αμερικανοί. Δεν θα γίνει ποτέ σύγκρουση και ότι λέει και κάνει ο Ερντογάν, είναι για εσωτερική κατανάλωση.