ΗΠΑ

ΗΠΑ: 28χρονη πρώην μοντέλο η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου στη θέση του Σκαραμούτσι

Η 28χρονη Χόουπ Χικς κατονομάστηκε ως ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, στη θέση του Αντόνιο Σκαραμούτσι, ο οποίος απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του πριν από μερικές εβδομάδες. 

Η επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο πρόσωπο της 28χρονης καλλονής και πρώην μοντέλου είχε διαρρεύσει, ωστόσο σήμερα επιβεβαιώθηκε και επισήμως με την αποστολή του προεδρικού mail, στο οποίο η ίδια απάντησε θετικά.

Η νεαρή γυναίκα είχε αναλάβει διευρυμένες αρμοδιότητες μετά την απομάκρυνση του Σκαραμούτσι, ενώ ο Λευκός Οίκος αναζητούσε τον αντικαταστάτη του. Τελικά, μετά από αρκετό διάστημα, η επιλογή του προέδρου Τραμπ ήταν να παραδώσει το σημαντικό αυτό πόστο στην 28χρονη, η οποία, όπως φαίνεται, ικανοποίησε με την απόδοσή της, αξιοποιώντας την ευκαιρία που της δόθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...