Κοινωνία

Εντυπωσιακό: Αιγύπτιος μπαρμπέρης βάζει... φωτιά στα μαλλιά των πελατών του για να τα ισιώσει (βίντεο)

Είχαμε ακούσει στο παρελθόν ότι κάποιες τεχνικές ισιώματος είναι τόσο δυνατές που μπορεί να... κάψουν το μαλλί, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι ένας κομμωτής θα έβαζε στην κυριολεξία φωτιά στα κεφάλια των πελατών του για να ξεφορτωθεί τις μπούκλες τους. 

Κι όμως, η πρωτοποριακή τεχνική που χρησιμοποιεί ένας Αιγύπτιος μπαρμπέρης από το Κάιρο για να χαρίσει λεία, στιλπνά μαλλιά σε κατσαρομάλληδες περιλαμβάνει τη χρήση πραγματικής φωτιάς.

Μπορεί να δείχνει τρομακτική, όμως αυτή η τεχνική έχει εγγυημένα αποτελέσματα, τα οποία μάλιστα διαρκούν περισσότερο από τις παραδοσιακές μεθόδους ισιώματος, ισχυρίζεται ο ίδιος ο μπαρμπέρης.

Ο ίδιος και οι βοηθοί του έχουν εξοικειωθεί τόσο με τις φλόγες που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις χτένες τους την ώρα που το κεφάλι του πελάτη τους μοιάζει με δάδα, προσφέροντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα στους υπόλοιπους πελάτες που περιμένουν τη σειρά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τότε που άρχισε να χρησιμοποιεί αυτήν την πρωτότυπη τεχνική, η πελατεία του κουρείου έχει κατακόρυφα, με πολλούς νεαρούς να ταξιδεύουν από μακριά για μια ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως... ανθρώπινοι πυρσοί ενώ φτιάχνουν τα μαλλιά τους.

https://youtu.be/nWRHDdmOPCk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...