Ρωσία

Είχαν Άγιο οι πιλότοι του Tu-22M3 - Το αεροσκάφος βγαίνει εκτός διαδρόμου και... (βίντεο)


Το ατύχημα με το ρωσικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου Tupolev Tu-22M3 «Backfire» κατά την εξέλιξη της άσκησης Zapad 2017, που ευτυχώς δεν κόστισε σε ανθρώπινες ζωές, προκαλεί ανησυχία στη ρωσικά Αεροπορία καθώς είναι το τρίτο συνεχόμενος για τους ίδιους λόγους.

Συγκεκριμένα το βομβαρδιστικό αποτυγχάνει να επιβραδύνει εγκαίρως στην αεροπορική βάση «Shaikavka», μετά την απόφαση του πληρώματος να εγκαταλείψει τη διαδικασία απογείωσης, καθώς σύμφωνα με υψηλόβαθμες μη κατονομαζόμενες πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δεν ανταποκρίνονταν οι αισθητήρες ανίχνευσης – προσδιορισμού της ταχύτητας του αεροσκάφους.

Παρότι ενεργοποιήθηκε το αερόστατο ανάσχεσης, το βομβαρδιστικό βγήκε από τον διάδρομο και τελικά ακινητοποιήθηκε βίαια, με τα σχετικά στιγμιότυπα να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

https://www.youtube.com/embed/ZzFwjT-D10M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...