Κοινωνία

Νέες εντολές FIFA - Το σπρώξιμο στον διαιτητή θα τιμωρείται με πέναλτι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές για το σπρώξιμο στον διαιτητή του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα όμως φαίνεται πως η FIFA σκέφτεται κάτι ακόμη πιο σκληρό για ανάλογες παραβάσεις.

Ο Πορτογάλος αντέδρασε άκομψα στην κόκκινη κάρτα που δέχθηκε απο τον διαιτητή και πάνω στον εκνευρισμό του, τον έσπρωξε έστω και ελαφρά.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τον τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές και λίγες ώρες αργότερα βγήκε η πληροφορία πως η FIFA είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει ακόμη πιο σκληρές ποινές στο μέλλον για ανάλογες πράξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα οδηγία που αναμένεται να δώσει η FIFA στους διαιτητές, κάθε σπρώξιμο στον διαιτητή θα τιμωρείται όχι μόνο με κόκκινη κάρτα αλλά και με πέναλτι αν αυτό γίνεται εντός μεγάλης περιοχής. Αν το σπρώξιμο συμβαίνει εκτός περιοχής, τότε θα καταλογίζεται φάουλ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...