Κόσμος

Σάφι Ρούσος: Ο πατέρας της αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η γυναίκα του όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού τους (εικόνες & βίντεο)


Η 8χρονη Σάφι Ρούσος, κυπριακής καταγωγής, ήταν το νεότερο από τα 22 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης τον Μάιο, στη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα.

Το κορίτσι είχε πάει στην συναυλία μαζί με την μητέρα και την αδελφή της. Η μητέρα της, Λίζα Ρούσος, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Ο πατέρας της, Άντριου Ρούσος, μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανείπωτη τραγωδία, στο BBC και στην εκπομπή της Βικτόρια Ντέρμπισαϊρ.

Ο Άντριου Ρούσος δήλωσε πως ο χαμός της κόρης του είναι ένας «εφιάλτης» και τόνισε ότι τώρα η οικογένειά του «έχει χάσει τα πάντα». Όταν η σύζυγός του ξύπνησε στο νοσοκομείο από το κώμα, τα πρώτα λόγια που του είπε ήταν: «Η Σάφι έχει φύγει, έτσι δεν είναι;».

Ο ίδιος συντετριμμένος μίλησε για την στιγμή που ένας αστυνομικός του ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του. «Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Απλά κάθισα και τον κοίταζα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης που μπορεί να συμβεί. Δεν ήξερα το να πω, δεν ήξερα τι να σκεφτώ», δήλωσε ο πατέρας της μικρής Σάφι.

Ο πατέρας της 8χρονης περιέγραψε στην εκπομπή τον χαρακτήρα της κόρης του και ανέφερε πως στην Σάφι άρεσαν τα αστεία και αγαπούσε την μουσική, τον χορό και την γυμναστική.

Στο πλατό βρέθηκε και η μεγαλύτερη αδελφή της Σάφι, που αποκάλυψε πως η 8χρονη ήταν φανατική θαυμάστρια της Αριάνα Γκράντε ενώ ο Άντριου Ρούσος ανέφερε ότι η κόρη του ήξερε όλα τα τραγούδια της ποπ τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ