Κοινωνία

Η πιο αποτυχημένη ληστεία: Έβγαλε όπλο σε μαγαζί που ήταν όλοι οπλισμένοι (βίντεο)

To τέλειο παράδειγμα για το πώς τα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καλό, αλλά και για κακό σκοπό. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το οποίο έγινε ανάρπαστο, ένας άντρας προσπάθησε να ληστέψει με αποτυχία ένα κατάστημα, αφού όλοι οι πελάτες που βρίσκονταν μέσα ήταν οπλισμένοι. Πραγματικά, πρόκειται για τον ορισμό της αποτυχημένης ληστείας! Φυσικά, ο κλέφτης δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και πήρε ακριβώς αυτό που του άξιζε! Αυτοί οι άντρες ήταν μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο, όταν μπήκε ένας οπλισμένος άντρας.

Στα πλάνα που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται ένας άντρας που φοράει κράνος να μπαίνει ξαφνικά στο μαγαζί και να τους απειλεί όλους με ένα όπλο. Συνήθως, σε αυτό το σημείο ο ταμίας δίνει στο ληστή όλα τα χρήματα και εκείνος φεύγει γρήγορα, για να μην τον πιάσουν.

Βέβαια, όπως ήδη γνωρίζετε, αυτή η ιστορία δεν εξελίχθηκε με αυτόν τον τρόπο, αφού οι άντρες που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί ήταν όλοι εκπαιδευμένοι στο να χειρίζονται όπλα. Και όπως ήταν φυσικό, τον σταμάτησαν!

Η τακτική που ακολούθησαν οι πελάτες του καταστήματος είναι η εξής: Ένας άντρας βγαίνει μπροστά με τα χέρια του ψηλά. Δίνει σαφείς ενδείξεις συμμόρφωσης. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει στον κλέφτη ότι δεν αποτελεί απειλή.

Παρατηρήστε, όμως, πώς τα χέρια του -που είναι στον αέρα- εμποδίζουν το οπτικό πεδίο του κλέφτη. Αυτό επιτρέπει στους άντρες που είναι πίσω του να βγάλουν τα όπλα τους, χωρίς να τους δει. Δεν υπάρχει ορατός πανικός. Ήταν σε θέση να δείξουν σημάδια συμμόρφωσης, ώστε να παραπλανήσουν τον κλέφτη. Με την ομαδική τους δουλειά, μπόρεσαν να εξουδετερώσουν τον κίνδυνο.

https://youtu.be/xzcJbUqFz90

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...