Κόσμος

Έκτακτη επίσκεψη του εμίρη του Κουβέιτ στη Σαουδική Αραβία για εκτόνωση της κρίσης με το Κατάρ

Με έκτακτη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, ο εμίρης του Κουβέιτ αναλαμβάνει μεσολαβητικό ρόλο στην επίλυση της κρίσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας και των συμμάχων της.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο ανώτατο αξιωματούχο χώρα του Κόλπου με γνώση του θέματος ο εμίρης του Κουβέιτ, Sheikh Sabah Al-Ahmed Al-Sabah, θα μεταβεί σήμερα κιόλας στη Σαουδική Αραβία σε μια προσπάθεια να αποτραπεί οποιαδήποτε κλιμάκωση στις σχέσεις μεταξύ του βασιλείου των Σαούντ και του Κατάρ.

Ήδη ο εμίρης του Κουβέιτ προέτρεψε σήμερα τον εμίρη του Κατάρ να εκτονώσει την ένταση με τους συμμάχους και να αποφύγει κάθε ενέργεια που θα οδηγούσε στην κλιμάκωση της χειρότερης διπλωματικής διένεξης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αραβικών κρατών του Κόλπου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...